FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Razvan Ochirosii

«13456710»
forever_STEAUA26.10.2006 15:32

@roxanutza_stelista

Si pana vei primi mesaje pe id-ul tau, ai timp la dispozitie sa citesti regulamentul forumului...

Nu posta doua mesaje consecutive, scrie corect si foloseste cu incredere semnele de punctuatie... etc.

roxanutza_stelista26.10.2006 15:34

sory...am zis ca sunt noua.....nu o sa se mai intample

radooku_steaua26.10.2006 17:20
fratilor...daca am vazut io bine numa boys ori raspuns la topic sa va raspund si io din pct de vedere al unei fete:

Razvan super jucator....super fotbalist...si arata super cool...deci am citit undeva ca il poate ajunge pe christiano Ronaldo...intr-un pct de vedere lo si depasit....va spun sincer ca mie dor sal vad pe teren sal vad dribland si pe deasupra merita sa joace ca joaca super fain si da un aer si mai imp meciului...apropo daca ii careva dornic de vb despre Steaua si nu numai sa intre pe id meu:oksana_3r si sa mi zica si mie cum stau lucrurile pe forumu asta ca io is bran new kisses da numa pt stelisti restu speciilor nau ce cauta peaici :D

ma abtin... sau poate nu... nu vreau sa generalizez... dar o mare parte din fetele de pe forum... "citesc" undeva despre fotbalisti dupa aia isi dau cu parerea.... o mare parte din fetele de pe forum "nu le are cu limba romana".... si o mare parte din fetele de pe forum cred ca aici e loc de agatat si flirtat

greco26.10.2006 18:05

Pe forumul asta lucrurile stau in modul urmator:

- pentru discutii despre cat de bine arata X si Y, iti recomandam cu caldura www.aman2.ro

- pentru normele elementare de gramatica, iti recomandam DOOM 2

Si nu in ultimul rand, te rugam sa editezi mesajul de mai sus in romana.

alinutza1627.10.2006 12:52
Pe forumul asta lucrurile stau in modul urmator:

- pentru discutii despre cat de bine arata X si Y, iti recomandam cu caldura www.aman2.ro

- pentru normele elementare de gramatica, iti recomandam DOOM 2

Si nu in ultimul rand, te rugam sa editezi mesajul de mai sus in romana.

:)))))esti tare.....dar oricum hai sa nu generalizam ..nu toate fetele sunt asa..dar sunt de acord cu voi dak e de flirtat si prostii din istea sa intre pe alte site'uri nu pe forumul Stelei.. :D ...ok..recunosc ca si mie mi s'a mai intamplat sa zic c bine arata X si Y..dar o sa incerc sa ma abtzin :D

***alex***27.10.2006 16:48

Si pentru cei care nu stiu ce e DOOM 2 le ofer eu traducerea : Dictionarul Ortografic, Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane. Sa nu se creada ca se face referire la jocul pe calculator!

P.S. In el sunt noile reguli de gramatica de care unii de pe forum o sa aiba nevoie la capacitate :wink:

Alessandro30.10.2006 12:05

Chiar!E prea dulce Ochirosii!Vezi ca de atat dulceata dai in diabet... :)

Lavy_*_30.10.2006 12:22

De la atata dulceagarie o sa mi se faca ochii rosii....

Bogdan4Steaua30.10.2006 12:23

Terminati cu offtopic-ul.

gloribyh13.11.2006 22:01

Ar trebui sa joace mai des.Mai ales in partidele usoare , cate o repriza.Asa creste...dar am incredere in Oli

Bogdan4Steaua22.11.2006 06:08

"Bayern Munchen, cu ochii pe Ochirosii

Odata cu revenirea in teren a lui Mirel Radoi dupa o indelunga accidentare a reinceput vanzoleala cluburilor mari dupa capitanul Stelei. Primii care au reactionat au fost cei de la Bayern Munchen, care si-au trimis responsabilul cu transferurile la Bucuresti.

Il vor si pe Ochirosii

In vizita in Romania, Coordes incearca si achizitionarea unui tanar cu profil ofensiv, pe care il urmareste de un an si ceva.

Cel vizat este Razvan Ochirosii, de 17 ani. Din nefericire, 'scouterul' Coordes nu l-a putut vedea la lucru pe viu pe tanarul mijlocas, intrucat acesta se afla in perioada de refacere dupa o accidentare pe care a suferit-o la genunchiul drept. "

Sursa: Onlinesport

Ochirosii e un tanar care promite si ar fi pacat sa il cedam atat de usor.

MadFroG22.11.2006 12:36
"Bayern Munchen, cu ochii pe Ochirosii

Odata cu revenirea in teren a lui Mirel Radoi dupa o indelunga accidentare a reinceput vanzoleala cluburilor mari dupa capitanul Stelei. Primii care au reactionat au fost cei de la Bayern Munchen, care si-au trimis responsabilul cu transferurile la Bucuresti.

Il vor si pe Ochirosii

In vizita in Romania, Coordes incearca si achizitionarea unui tanar cu profil ofensiv, pe care il urmareste de un an si ceva.

Cel vizat este Razvan Ochirosii, de 17 ani. Din nefericire, 'scouterul' Coordes nu l-a putut vedea la lucru pe viu pe tanarul mijlocas, intrucat acesta se afla in perioada de refacere dupa o accidentare pe care a suferit-o la genunchiul drept. "

Sursa: Onlinesport

Ochirosii e un tanar care promite si ar fi pacat sa il cedam atat de usor.

O foarte mare aberatie ,se pare ca ziarele nu mai au despre ce sa scrie

cyril_thereau18.01.2007 18:41

cica e talentat...poate peste 4 ani va fi unul dintre jucatorii de baza ai Stelei.

c.ronaldo1719.01.2007 19:02

Are evolutii excelente in aceste amicale pana acum.

Phire19.01.2007 20:23

Da, de-ar fi lasat sa joace si in partidele oficiale...

P.S. Am vazut ca n-a remarcat nimeni stirea asta de ieri, asa ca o postez acum:

Trei dintre cei mai talentaţi juniori români, Ochiroşii (Steaua), Torje (Poli Timişoara) şi Alexandru Iacob (Corvinul), se vor pregăti în martie la Barcelona. La propunerea UEFA, selecţionerul naţionalei de tineret, Emil Săndoi, a desemnat trei juniori români care se vor antrena la începutul lunii martie la Barcelona, în campusul de pregătire al campioanei Europei.Alegerile lui Săndoi sînt exclusiv mijlocaşi: Răzvan Ochiroşii (18 ani, Steaua), Gabriel Torje (17 ani, Poli Timişoara) şi Alexandru Iacob (17 ani, Corvinul). "Am făcut recomandările, dar UEFA decide cîţi români vor merge acolo. De ce i-am ales pe ei? Ochiroşii e în lotul unei echipe importante în Europa, Torje a jucat deja în Liga 1, iar Iacob are cele mai multe selecţii la lotul sub 17 ani", a explicat Săndoi.  

"UEFA vrea să adune vîrfurile acestei generaţii, pentru a-i familiariza pe jucători cu ultimele metode de antrenament. Încă nu s-a anunţat ce tehnicieni vor coordona stagiul"

Miodrag Belodedici

sursa: gsp

axl2320.01.2007 08:26

omu a facut doar recomandarile, am citit si eu asta ieri(sau alaltaieri?). sa vedem pe cine alege UEFA.

AmuntBoy13.03.2007 08:42

La multi ani Razvan.

majorat si pt el, sper sa joace mai mult ca vad ca e in forma, poate chiar cu pitesti

Bafta!

Bogdan4Steaua13.03.2007 09:26

La multi ani Razvan! Munceste in continuare si pana la urma valoarea iti va fi apreciata.

Bafta pe toate planurile!

Andreea stelista13.03.2007 11:47

La multi ani Razvan!sper sa te bage Oli mai des in primul 11.

multa bafta in continuare!

Alessandro17.03.2007 21:47

El e viitorul Stelei!Are un fuleu extraordinar...eu zic ca trebuie sa fie bagat din ce in ce mai des...

Virgil17.03.2007 21:51

Exact asta am remarcat si eu la el.Fuleul.Dar mai are si altele.Dribling,centrari,sut.Cel putin.

Wally18.03.2007 19:07

Imi pare bine ca Oli a inceput sa-l "joace"...a intrat in 2 meciuri consecutive...e greu de crezut ca va juca si "sub pod", insa sper sa fie folosit din ce in ce mai mult, iar din sezonul viitor, de ce nu, sa fie titular.

***alex***01.04.2007 20:35

Bravo ba baiatule!

Cel mai important gol din cariera lui si ce gol important.. ne-a facut fericiti pe toti.

Sa speram ca va confirma si in viitor.

bodanelu01.04.2007 20:49

Foarte placut gestul lui de dupa gol... le-a aratat urechile suporterilor rrapizi, sugerand sa-i auda acum :D

c.ronaldo1702.04.2007 03:55

@bodanelu

Ceva de genu: "ciocu-mic ba fraierilor"... In 5 ani maxim asta va fi peste Mutu si Dica ca valoare (citat din Mititelu).

«13456710»