FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Razvan Ochirosii

«18910»
pytycrys13.04.2009 15:44
Nu. Ochirosii este mult mai talentat si mai tehnic ca Messi. asa cum juniori din Romania sunt cei mai talentati din lume.

Eu nu prea jignesc dar esti prea prost.Cum frate sa critici un jucator ca Ochirosii care e peste jumatate de lot la TOATE CAPITOLELE!

Mai mult ca sigur esti un dINAMUIST

darkye25.04.2009 18:11

frate deschide ochii.....pustiu asta dak o sa joace o sa ajunga mare fotbalist

da pentru asta trebuie folosit mai des :( ....

Wally27.04.2009 15:07

Ochirosii alaturi de Bicfalvi, de jucatorii talentati de la echipa a doua si de juniorii de la Academie vor ramane "eterne sperante" atat timp cat nu exista un antrenor cu sange in instalatie care sa-i bage in teren. Sezonul acesta totul este pierdut...de ce Marius Lacatus nu le da ocazia acestor tineri sa arate ce stiu si la sfarsitul campionatului sa se traga linie si sa stim care fac fata si care nu? Personal nu cred ca acesti tineri pot juca mai prost decat Banel, Lovin, Semedo...pentru ca mai prost de atat nu se poate...

Ronnie27.04.2009 15:10

@Wally

Sezonul asta nu este totul pierdut. Putem prinde un loc de Europa. Oricum, Tudose, Ochirosii, Stancu si Bicfalvi au primit si vor mai primi sanse.

Melku27.04.2009 15:14
Sezonul asta nu este totul pierdut. Putem prinde un loc de Europa. Oricum, Tudose, Ochirosii, Stancu si Bicfalvi au primit si vor mai primi sanse.

Ce inseamna pentru tine sanse? Cateva minute pe final? Un meci jucat pentru ca lipsesc 10 jucatori? Atata timp cat Laca nu are incredere in ei, nu stiu cum or sa poata avea ei. De ce sa prindem un loc in Europa cand noi ne chinuim cu Otopeni? De dragul de a juca un meci? Trebuia insistat cu Ochirosii si Bicfalvi, chiar si cu Tudose in dauna unor falimentari gen Lovin, Semedo, Nicolita.

Ronnie27.04.2009 15:48

Daca ar fi dupa teoria "ne chinuim cu Otopeni" atunci toate echipele din lume ar trebui sa fie excluse din competitiile europene.

zloty27.04.2009 16:26

Nici in sezonul asta nu a primit nici o sansa din partea marelui antrenor , poate cand o sa aiba 24-25 de ani o sa joace si el mai mult. Avem un stil sa ne batem joc de jucatori , la ce dracu il mai tine in lot daca nu are de gand sa il foloseasca?

darkye04.05.2009 12:41

ai dreptate ...:( macar sa l dea sa joace sa se dezvolte...ca aici cu Laca pe banca antrenorilor nu cred ca are vreo sansa sa intre titular 2 meciuri la rand ( dak nu e neaparat nevoie de el)

gby1023.07.2009 09:46

Razvan e un jucator exceptional...are viteza,joaca pe partea stanga si centreaza cu stangul (nu prea sunt fotbalisti de genull...) centreaza bine, si dribleaza binisor

BNQ11.01.2010 15:59

Deja la Otelul :)

mircea_1016.01.2010 08:39
Deja la Otelul :)

pacat...mare pacat, daca-l excludem pe Szekely, centreaza mai bine decat toti ceilalti la un loc...e si tanar, are si viteza, tupeu...si bineinteles...ghinion ca e pe post cu cioara de Banel si era la echipa lui fecali...

MoWeed16.01.2010 09:21

Mutat la "Fosti jucatori". Din pacate...

blindius13.09.2012 08:57

Ochirosii a semnat in această vară cu echipa CF Fuenlabrada, din Liga a treia spaniola insă transferul sau nu s-a materializat.

Antrenorul spaniolilor, Cosmin Contra, susține că de vină sunt cei din conducerea clubului.

"Din cauza unor probleme birocratice transferul sau nu a fost autorizat și nu putem să-l folosim pană in ianuarie", a afirmat Contra.

În momentul in care a semnat cu Fuenlabrada, Ochirosii afirmase că iși propune să se facă rapid remarcat de echipele din ligile superioare.

Sursa

gio_stgloria10.01.2013 16:38

O fostă speranță a Stelei a rabufnit: "Nu sunt un talent irosit, veti vedea!". Iată marturia killer-ului din 2007 al Rapidului si cat câștigă acum!

Considerat acum câțiva ani un fotbalist de viitor, la cei 24 de ani, pe care ii va implini in martie, Ochirosii se zbate in prezent in Liga secundă din Spania, unde deocamdată nu joaca

Din cauza unor probleme birocratice, desi se află din august 2012 in Spania, incă nu a apucat să joace pentru CF Fuenlabrada (locul 4 - de play-off, la patru puncte de locul 1, cu 3 infrangeri in 19 partide si calificată in optimile Cupei Ligii Spaniei). Speră totusi ca din retur să se impună si echipa promoveze. Dacă nu, "poate că cineva iși va indrepta ochii spre mine si voi reveni in Liga I".

Acesta este, pe scurt, contextul in care cel mai tanar marcator al Stelei in cupele europene (17 ani, 4 luni si 20 de zile - 2006, cu Hit Gorica) si-a spus deschis pentru www.dolcesport.ro punctul de vedere referitor la cariera sa de pană acum, raspunzand inclusiv la intrebarile incomode care i-au fost adresate.

- Razvan, explica pentru cititorii www.dolcesport.ro cum ai ajuns la la CF Fuenlabrada!

- Cei de la Otelul nu mai aveau nevoie de serviciile mele. Am luat legatura cu Cosmin Contra si am discutat pentru un imprumut de un an. El m-a adus acolo cand era antrenor. Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale pentru ca m-a ajutat sa imi recapat increderea de care aveam nevoie. Si am reusit sa imi recapat si moralul de altadata. Chiar as vrea sa spun mai multe despre Cosmin

- Te rog!

- El a fost foarte apreciat aici, in primul rand datorita antrenamentelor placute si a nivelului la care a adus echipa. Este o placere sa fii antrenat atat de el, cat si de preparatorul fizic. Ambii faceau ca echipa sa aiba acea dorinta si acea placere de a juca. Mi-as dori sa lucrez in continuare cu el, ramane de vazut ce va fi in vara!

- Nu ai jucat deloc la spanioli, de ce?

- Au fost ceva probleme la inceput, cei de aici au facut anumite greseli cu contractul meu, iar cand au reusit sa faca totul sa fie OK, trecuse perioada de transferari si nu a mai putut fi inregistrat contractul. Am stabilit de comun acord sa raman langa echipa, sa ma antrenez. Cum este o echipa nou promovata, am reusit sa facem un tur senzational, sa ne clasam in primele 4 si pe un loc de play-off. La finalul sezonului, vrem sa promovam!

- Care sunt planurile tale, cat mai ramai?

- Sunt imprumutat pana in vara si apoi mai am contract cu Otelul pana la finalul lui 2014. Dar, cum au adus jucatori pe acelasi post, cred ca imi voi cauta alta echipa sau voi ramane in continuare aici. Deocamdata vreau sa dau tot ceea ce pot in retur. Din vara, daca vom promova, poate voi ramane aici, asta mi-as dori cel mai mult. Daca nu, poate ca cineva isi va indrepta ochii spre mine si voi putea reveni in Romania!

- Povesteste-ne cum este in Spania!

- Este OK, in primul rand datorita temperaturii, care este mult mai ridicata decat la noi in tara. In al doilea rand, ca nivel de trai. In al treilea rand, datorita conditiilor de antrenament si de pregatire! Totul este la un nivel foarte ridicat!

"Talent irosit? Voi arata că nu este asa!"

- Vreau sa ne raspunzi deschis la o intrebare. In urma cu doar cativa ani, erai considerat o tanara speranta. Ce crezi ca s-a intamplat cu tine intre timp?

- Regret ca in anumite momente poate nu am dat tot ceea ce am avut mai bun si nu am tratat fotbalul cu maxima seriozitate. Daca ar fi sa schimb ceva, acesta ar fi singurul lucru.

- Unii sustin ca esti un talent irosit. Ce le raspunzi?

- Asta este parerea fiecaruia, toti isi dau cu parerea, dar cred ca cel mai bine pentru mine ar fi sa demonstrez pe teren ca nu este asa, nu sa vorbesc. Eu zic ca nu sunt un talent irosit, veti vedea!

- OK. Mai urmaresti meciurile Stelei?

- Am petrecut 5 ani superbi la Steaua si sper ca fanii nu au uitat inca de mine, chiar atat cat am jucat. Da, am urmarit si meciurile Stelei, si cele alte Otelului, dar si cele ale Petrolului, pentru ca este Cosmin antrenor. Cei de la Steaua au o echipa puternica, greu de invins, cu jucatori tineri si cu foame de trofee. Chiar as vrea sa le transmit celor de la Steaua un mesaj, prin intermediul site-ului vostru: mult succes, un parcurs cat mai lung in Europa League, iar daca vor castiga campionatul, multa bafta in Liga Campionilor.

- Despre nationala Romaniei?

- Speram cu totii la o calificare, iar, daca reusim sa invingem Ungaria, ne vom indrepta usor, usor spre ceea ce ne dorim cu totii. Sunt multi jucatori senzationali care pot face diferenta.

3.000 de euro este salariul lunar al lui Ochirosii, aproape jumatate din cat primea la Otelul Galati, echipă care l-a imprumutat la CF Fuenlabrada

38 de meciuri și 4 goluri este bilanțul lui Ochiroșii la Steaua, in toate competițiile, in perioada 2006-2010

"Cele mai frumoase momente din cariera mea? Debutul in preliminariile UCL, golul cu Rapid si cele 2 titluri castigate, Steaua 2006 si Otelul 2012" (Razvan Ochirosii, mijlocas CF Fuenlabrada)

"Ma bucur ca am lucrat cu cel mai mare capitan al Stelei, Mirel Radoi. El este omul care a avut grija de mine in perioada Steaua" (Razvan Ochirosii, mijlocas CF Fuenlabrada)

dolce-sport.ro

Lari29.04.2013 15:50

A ajuns la Steaua in 2006, la doar 17 ani, si era considerat unul dintre cei mai promițători jucatori romani ai momentului. A fost adus in Ghencea de unul dintre managerii de acum ai clubului roș-albastru si promovat direct in echipă de Cosmin Olaroiu.

A avut parte de un start mai mult decat promițător si in august 2006 intra in istoria Stelei drept cel mai tanar marcator al roș-albastrilor in cupele europene. Avea doar 17 ani, patru luni si 20 de zile cand inscria in poarta slovenilor de la Hit Gorica, in preliminariile Champions League.

Desi a fost intotdeauna laudat de oamenii din conducerea Stelei, Ochirosii nu a reusit să profite de sansele care i s-au oferit si nu s-a impus in prima echipa În 2007 a fost imprumutat la Gloria Buzau si de atunci cariera sa a intrat in declin. S-a accidentat grav, iar la revenire a fost de nerecunoscut.

La acel moment s-a scris că Ochirosii ar fi avut si probleme in vestiarul Stelei, fiind banuit de mai multi colegi că ar "turna" la conducere detalii picante din interiorul echipei. Într-un final, mijlocasul a fost indepartat de la echipa

În 2010 a urmat transferul la Otelul Galati, unde a prins 31 de meciuri si două goluri, insă in 2011 mijlocasul stanga a fost imprumutat tocmai in Liga a III-a, la Sageata Navodari.

Dacă in 2009 Ochirosii valora aproape 1 milion de euro, conform transfermarkt.de, acum cota de piață a mijlocasului de bandă stangă e "0".

Acum, la sapte ani distanță de la transferul la Steaua, Ochirosii a gasit puterea să o ia de la capat in Liga a III-a din Spania si pare pregatit mental să revină in prim-plan.

"Aici am reusit să imi recapat increderea si moralul, lucruri care mi-au lipsit in ultimul timp. Sunt multumit. Un singur lucru pot să spun: o să fac tot posibilul să ajung din nou acolo unde imi este locul", declara Ochirosii pentru ProSport la inceputul anului, iar intre timp a prins deja 15 meciuri in tricoul celor de la Fuenlabrada.

Șansele ca micuta grupare din Spania să promoveze in Liga a II-a sunt infime, insă Ochirosii s-a facut deja remarcat ca unul din cei mai buni jucatori ai echipei madrilene si această vară i-ar putea aduce un transfer la o grupare din Segunda (Liga Adelante).

12 selectii si un gol are Ochiriosii la nationala U21 a Romaniei

27 de meciuri a jucat Ochirosii pentru Steaua in Liga I si a inscris de două ori in tricoul roș-albastru

15 meciuri a jucat Ochirosii pentru Fuenlabrada in 2013

ProSport

drvladyk29.04.2013 16:00

despre cum se promoveaza tinerii...

«18910»