Un tanar talent stricat de Cioban. Rusine sa iti fie ciobane, de cand esti la echipa 1 singur fotbalist s-a remarcat de la juniori la prima echipa si l-ai stricat si p'asta.
Un tanar talent stricat de Cioban. Rusine sa iti fie ciobane, de cand esti la echipa 1 singur fotbalist s-a remarcat de la juniori la prima echipa si l-ai stricat si p'asta.
Interviu in gaozeta.
- Rãzvan, cum a fost acest tur de campionat pentru tine?
- Sincer, a fost unul mai puțin reușit, ținînd cont cã am jucat doar în trei partide, dar și din cauza perioadei nefaste prin care a trecut în ultima vreme echipa.
- În varã ai fost unul dintre cei mai buni jucãtori în cele douã turnee, dar pînã la urmã ai evoluat mai mult pe la echipa a doua...
- Da, așa este. Perioada petrecutã la Steaua II m-a ajutat foarte mult și mi-a dat încredere. Cît am jucat la echipa a doua, antrenorii Leo Strizu și Gheorghe Gigel m-au ajutat foarte mult. Nu știu cauzele nefolosirii mele la prima echipã, dar am trecut peste.
- Dorinel Munteanu a discutat cu tine? Ce ți-a spus?
- Antrenorul nostru vorbește foarte mult cu fiecare fotbalist în parte. Mi-a zis cã are încredere în mine și cã va trebui sã mã pregãtesc foarte bine pentru a-l forța sã mã bage în teren.
- Ești dorit cu insistențã de Adrian Porumboiu la Vaslui, însã Gigi Becali nici nu vrea sã audã...
- Este îmbucurãtor pentru mine faptul cã domnul Porumboiu, dar și Viorel Moldovan mã vor la Vaslui. Le mulțumesc, dar îmi doresc în primul rînd sã demonstrez ce pot la Steaua, mai ales cã nea Gigi vrea sã facã în Ghencea o echipã foarte puternicã formatã din jucãtori tineri.
- În acest tur de campionat suporterii nu au fost foarte blînzi cu voi...
- Cred cã echipa va avea un retur foarte bun și fanii vor fi de partea noastrã, pentru cã avem mare nevoie. Vreau din tot sufletul sã le dedicãm titlul cu numãrul 24.
- Sînt 6 puncte între voi și Dinamo, este greu sã le recuperați?
- Dacã stãm sã ne gîndim cã anul trecut am recuperat 11 puncte fațã de CFR și am fost la un pas sã luãm și campionatul, nu este mult deloc. Steaua va lua titlul.
- Cu cine te înțelegi cel mai bine de la Steaua?
- Toți sîntem o familie, dar cel mai bine mã înțeleg cu motanul Stancu, Mirel, Ricã, Ghionea și Pleșan.
- La naționala de tineret ești unul dintre lideri... Cînd vei ajunge și la Steaua?
- Nu vreau sã fiu vãzut ca un lider, ci doar sã ajut echipa sã iasã învingãtoare dupã fiecare meci. Un lider cum este Mirel Rãdoi se gãsește foarte rar. Cît despre naționala de tineret, nu pot spune cã sînt un lider, sînt doar printre cei mai vechi de acolo. Din pãcate, nu am prea jucat la echipa de club și nu am putut fi introdus titular la naționalã, dar va veni și rîndul meu.
- Cum vezi întinerirea lotului Stelei prin venirile lui Bicfalvi, Tudose și Lițu...
- Sînt jucãtori buni, care pot face fațã la Steaua, însã totul depinde de fiecare în parte. E important cum reușește sã se integreze și sã se impunã în primul unsprezece.
"Oli și MM au avut tot timpul încredere în mine și vreau sã le mulțumesc, pentru cã datoritã lor am gãsit adevãrata performanțã"
Il asteptam.Sper sa nu se mai accidenteze si sa fie jucat mai mult in retur.Avem nevoie de tineri,caci cu gloabele astea obosite nu avem ce face...
este un om ce poate repara anumite bube din jocul nostru!
te asteptam!
Daca tot asta va fi strategia clubului ar trebui folosit si Razvan si alti jucatori tineri talentati,daca tot avem probleme pe postul de fundas stanga l-ar putea aduce pe Lucian Filip de la echipa a II-a.Si pe Pedriel macar sa fie rezerva lui Kapetanos,sau Vlad Rusu.
Daca tot asta va fi strategia clubului ar trebui folosit si Razvan si alti jucatori tineri talentati,daca tot avem probleme pe postul de fundas stanga l-ar putea aduce pe Lucian Filip de la echipa a II-a.Si pe Pedriel macar sa fie rezerva lui Kapetanos,sau Vlad Rusu.
Si ce vom face cu tinerii? Voi nu intelegeti ca Steaua va retrograda, daca vor juca cu tinerii romanii??. Nu este destul ca avem tinerii "talentati" ca Stancu si Nicolita, mai inca vreti? La fel ca si L.Filip asta. Or fii P.Marin 35 ani, dar el in momentul de fatza e de 30 ori peste L.Filip...Cine va bagat in cap ca tinerii din Romania sunt talentati?! Uita-te la Muresan ce zice: "Cautam dupa tinerii talentati din STRAINATATE, nu din Romania". Muresan nu e chior. El stie ca un copil brazilian e de 30ori mai talentat ca un copil roman. Asta este ADN:ul nostru..Nu suntem talentati la fotbal.... ca portughezii, ca spaniolii, ca olandezi etc etc. Nici ca sarbii suntem. Asa ca, va rog frumos din tot suflet. Nu mai ziceti ca exista tinerii talentati, fiindca nu exista. Nu mai exista, s-a dus - finito - ca petrolul....
asa sã ne ajute Dumnezeu..
Nu mai ziceti ca exista tinerii talentati, fiindca nu exista. Nu mai exista, s-a dus - finito - ca petrolul....
de dus s-au dus banii de transferuri. asa ca vom ramane cu tinerii. macar de i-ar lasa sa joace. Ochirosii sigur e mai bun ca toja sau Semedo. numai sa il bage in teren, ca de pe margine nu are cum sa dovedeasca asta!
ar fi bine sa joace mai des.....sa aiba sansa sa joace mai mult, eu am incredere in el si sper sa joace cat mai bine ![]()
LA MULTI ANI, Razvane!
Fii tare! Noi credem in tine! Eu iti urez sa gasesti sprijin acolo unde trebuie!
SUCCES!
LA MULTI ANI
20 de ani. Si inca nu am vazut ceva talent in el. Dar poate ca atuul lui este munca? Noul Nicolita.
Nu pot sa zic ca exista un junior din Romania cu intra-devar talent...
Pai daca nu prea joaca cum sa vezi?!
Mai uita-te si tu la un Crapid - Steaua si poate o sa observi si tu putin talent...
Pai daca nu prea joaca cum sa vezi?!Mai uita-te si tu la un Crapid - Steaua si poate o sa observi si tu putin talent...
Am vazut un gol cu noroc unde 90% din golul afost facut de Badea.
Pai si de ce pui numai golul la socoteala?
la multi ani, razvane! de ziua ta era sa ajungi din nou la spital! pacat ca nu e ziua ta in fiecare weekend, poate ai juca si tu mai des. ghinionul tau e antrenorul...
Ochirosii a aratat aseara ca este cea mai buna solutie pe partea stanga...
Sper ca a vazut
si antrenorul asta.
Daca va continua sa joace, sunt convins ca Ochirosii va face meciuri din ce in ce mai bune (s-a vazut si aseara-de cand a intrat Banel nu a mai venit nici o centrare de calitate de pe stanga). Forza Ochirosii!
Ce dreacu a facut ma Ochirosii? A pierdut toate mingile, si la tehnica afost varza. N-a reusit cu absolut nicio dribling spectaculos. Nicolita este mult mai util ca el, chiar daca este un antitalent.
Ce dreacu a facut ma Ochirosii? A pierdut toate mingile, si la tehnica afost varza. N-a reusit cu absolut nicio dribling spectaculos. Nicolita este mult mai util ca el, chiar daca este un antitalent.
Esti dus Gigele , dus rau...ma faci sa nu mai citesc deloc acest forum , dar ma leaga ceva de el. Iti place sa te bagi in seama ca musca in caciula , desi ai fost atentionat de atatea ori.
Bai...
"SteauaB " fac pariu ca nu este stelist si ca posteaza pe forum sa ne enerveze pe noi !
Ma tu ori esti chior ori dinamovist !
Ochirosii nu avea cum sa fie salvatorul Stelei inca de la primul meci in care a jucat mai mult sezonul asta. Trebuie sa aiba cat mai multe meciuri in picioare pentru a castiga incredere.
ok. Ochirosii este mai tehnic ca Messi. Nu avem deloc probleme.
Nimeni nu-i mai tehnic ca Messi frate.Trezeste-te.Nu spune nimeni ca avem jucatori de valoarea argentinienilor sau brazilienilor,insa nu e nici cum spui tu.Plm,tu mai mult esti anti roman decat stelist.Pune acolo la nick:foreigner b(de la bulangiu). ![]()
Nu. Ochirosii este mult mai talentat si mai tehnic ca Messi. asa cum juniori din Romania sunt cei mai talentati din lume.