FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Razvan Ochirosii

«1678910»
forever_STEAUA28.11.2007 13:48

Ochiroșii, operație reușitã

Mijlocasul formatiei Gloria Buzau, Razvan Ochirosii, imprumutat de la Steaua, a fost operat cu succes la nivelul ligamentului încrucisat posterior, la Clinica Izokinetic de la Bologna.

Interventia a fost condusa de doctorul Marcacci. Surse apropiate jucatorului preconizeaza ca internationalul de tineret va reveni pe teren peste aproximativ 6 luni.

Sursa: Prosport

novac28.11.2007 15:15

Mult succes pustiului, insanatosire grabnica si mii de blesteme pe capul oierului ca l-a trimis sa alerge prin smarcuri.

steaua_gloria05.12.2007 18:45

El si Bicfalvi reprezinta viitorul Stelei.

Din pacate l-au trimis la Buzau si s-a accidentat. Ne cam trebuia acolo in locul lui Neaga, Croitoru...

mountytoma01.01.2008 22:16

Stie cineva daca s-a intors intr-adevar la Steaua?

Baiatul asta chiar nu avea ce cauta la Buzau, mai ales ca nu prea l-au folosit si cand l-au folosit uite ce s-a intamplat...

Wally01.01.2008 23:26

Din cate stiu eu, s-a intors la Steaua...

steauaaa02.01.2008 19:21

Mijlocasul buzoienilor in prezent, a debutat la Steaua cu un gol din penalty care a adus calificarea Stelei in grupele UCL.

Din pacate pentru el, a fost dat de creditor la BUZAU, unde nu a evoluat in foarte multe partide, accidentadus-e si nemaiputand evolua.

Inca o posibila valoare stinsa!

Wally02.01.2008 23:40

Razvan a debutat la Steaua intr-un meci cu FCM Bacau din deplasare!

john_8603.01.2008 00:44

Golul lui Ochirosii din penalty nu a fost marcat in grupele UCL, ci in preliminarii, impotriva celor de la Gorica.

Virgil02.02.2008 09:37

Interviu cu Ochirosii

Mijlocasul stanga al Stelei, Razvan Ochirosii, ne-a acordat un interviu de la Bologna, unde se pregateste intens pentru a reveni dupa accidentarea suferita anul trecut. Fotbalistul a povestit despre revenirea sa, planurile de viitor si sansele Stelei de a cuceri titlul in acest sezon.

SuporterSteaua: Razvan, spune-ne in primul rand cum merge recuperarea?

Razvan Ochirosii: Recuperarea merge din ce in ce mai bine. In doua saptamani cred ca incep sa alerg pe banda. Totul merge foarte bine.

SuporterSteaua:Cand vei fi refacut 100%?

R.O.:Doctorii mi-au spus acum doua saptamani ca in maximum doua luni voi fi apt 100%, insa lucrul acesta depinde si de cum ma simt eu. Si simt ca pot reveni mai repede...

SuporterSteaua:Inainte de a pleca la Buzau ai spus ca acest imprumut este un pas inainte in cariera ta. Crezi acelasi lucru si acum, dupa ce te-ai ales cu aceasta accidentare?

R.O.:Da la inceput asa am considerat, ca este un pas inainte, deoarece aveam multe sanse de a avea meciuri in picioare, insa acum nu mai pot spune acelasi lucru. Aceasta accidentare m-a facut sa pierd foarte mult. Cred ca este cel mai urat lucru care mi se putea intampla. Exact cand intrasem in forma.

SuporterSteaua:Esti unul dintre jucatorii in care suporterii au mare incredere. Acest lucru iti inspira putina teama sau te motiveaza mai mult?

R.O.:Acest lucru ma motiveaza si tin sa le multumesc tuturor celor care au incredere in mine. Promit ca nu ii voi dezamagi.

SuporterSteaua:Poate fi Ochirosii, pe viitor, noul Dica al Stelei?

R.O.:In primul rand trebuie sa joc. Dica este un jucator foarte bun. Multi si-ar dori sa fie ca el. Eu imi voi vedea de treaba, voi munci din ce in ce mai mult si vom vedea ce va fi.

SuporterSteaua:Faci parte din grupul tinerilor de perspectiva din fotbalul romanesc. Care crezi ca sunt cei mai importanti factori care te pot ajuta in vederea unei cariere de succes?

R.O.:Probabil ca ma avantajeaza mult si varsta. Si faptul ca am ajuns la 16 ani si jumate la Steaua e un lucru mare. Insa mai am foarte mult de munca.

SuporterSteaua:Ai doar 19 ani si ai starnit deja interesul marilor echipe din Europa. Ai pleca la o echipa din afara in acest moment?

R.O.:In primul rand, imi doresc foarte mult sa joc la Steaua. Inca este prea devreme ca eu sa plec la o alta echipa. Ma bucura faptul ca sunt interesate multe echipe de mine, insa imi doresc sa ajung titular la Steaua. Pentru asta ma lupt, pentru ca asta vreau.

SuporterSteaua:De numele tau este legata ultima victorie a Stelei in Giulesti. Ai fost eroul a milioane de stelisti. Cum te-ai simtit atunci?

R.O.:Nu am fost un erou in meciul acela. Pur si simplu am fost omul potrivit la locul potrivit. Sa nu uitam ca intreaga echipa s-a luptat pentru acea victorie. A fost cel mai frumos moment din cariera mea de fotbalist.

SuporterSteaua:Care din colegii tai de la Steaua te+a impresionat cel mai mult?

R.O.:M-a impresionat si imi place foarte mult de Mirel. Si incerc sa invat cat mai multe lucruri bune de la el. Incerc sa iau tot ce este bine. Insa colectivul este TOTUL.

SuporterSteaua:Te-am vazut in tribuna la meciurile Stelei din UEFA Champions League. Cum se vad astfel de meciuri din tribuna?

R.O.:Sincer, m-as fi bucurat mult mai mult sa fiu pe teren, macar intr-unul din acele meciuri. Nu a fost sa fie. Insa mi-a parut bine sa fiu aproape de echipa.

SuporterSteaua:Care consideri ca este cea mai mare realizare a ta pana acum?

R.O.:Cred ca cea mai mare realizare a mea de pana acum este golul cu Rapid, si sa nu uitam si acel gol din preliminariile Champions League. Cu aceasta ocazie, tin sa le multumesc in special lui Cosmin Olaroiu si Mihai Stoica, pentru increderea pe care au avut-o in mine.

SuporterSteaua:Cum te vezi peste un an?

R.O.:Imi doresc sa fiu sanatos in primul rand, sa nu mai am parte de accidentari si sa prind din ce in ce mai mult echipa.

SuporterSteaua:Poate ajunge titlul in Ghencea in acest sezon?

R.O.:Opt puncte nu sunt greu de recuperat. Singurul lucru pe care trebuie sa il facem este sa credem in noi. Si sa ne intereseze numai si numai de noi.

SuporterSteaua:Ce le promiti, pe viitor, fanilor Stelei?

R.O.:In primul rand, vreau sa le spun sa fie aproape de echipa si la bine si la rau. Si eu le promit ca vom juca pentru al treilea an consecutiv in grupele UEFA Champions League.

yo_marius07.03.2008 15:34
Rãzvan Ochiroșii va ajunge în țarã la sfîrșitul acestei sãpentruãmîni și spune cã este complet refãcut dupã accidentarea groaznicã suferitã în tur

Ochirosii va ajunge in tara la sfirsitul sapaminii

Ochiroșii va reveni pe teren mai repede decît se aștepta. Mijlocașul de 18 ani a suferit o rupturã de ligamente încrucișate și colaterale, de menisc și de cartilaj care i-a pus în pericol cariera de fotbalist în partida Gloria Bistrița - Gloria Buzãu.

"Mai stau cîteva zile la Bologna, pentru a termina recuperarea și apoi revin în țarã. Am muncit foarte mult în aceastã perioadã. Am avut cîte douã antrenamente pe zi: dimineața fãceam pe teren alergãri și exerciții cu mingea, iar dupã-amiaza lucram mult în sala de forțã. Tot programul dura aproximativ 6 ore pe zi", povestește Ochiroșii.

Fericit cã recuperarea a decurs peste așteptãri, mijlocașul sperã ca aceastã accidentare sã fie prima și ultima din carierã. "În acest moment nu mai am nici o problemã la genunchi. Doctorii italieni mi-au spus cã sînt refãcut sutã la sutã din punct de vedere medical. Acum trebuie sã recuperez pregãtirea fizicã pe care am pierdut-o în aceastã iarnã și sper ca într-o lunã sã revin pe gazon. Voi da totul pentru Steaua și sper sã nu mai fiu accidentat, pentru cã în aceste luni mi-am dat seama cã e groaznic sã stai departe de fenomen", a încheiat Ochiroșii.

"M-a bucurat enorm victoria Stelei în fața lui CFR Cluj. Sper cã vom fi iar în Liga Campionilor"

Rãzvan Ochiroșii

Gsp

DelPiero1007.03.2008 15:45

Ce nevoie am avea de un mijlocas de banda veritabil ca Ochirosii...

c.ronaldo1710.03.2008 17:27
Mijlocasul Stelei, Razvan Ochirosii, s-a antrenat luni pe acelasi teren cu colegii sai, pentru prima data de la plecarea sa la Buzau, din vara trecuta. Jucatorul care a intrat in inimile suporterilor dupa ce a marcat golul victoriei cu Rapid, din Giulesti, de sezonul trecut, efectueaza un program de antrenamente individuale cu preparatorul fizic Horea Codorean si spera sa fie apt de joc in maxim trei saptamani.

SteauaFC.com

Padrese13.03.2008 07:52

La multi ani, Razvan!

La cat mai multe meciuri in tricoul Stelei!

bodanelu13.03.2008 08:01

La multi ani, Razvan!

stelistu_613.03.2008 14:09

La Multi Ani, Razvan! Multa sanatate si bafta in continuare la Steaua.

MoWeed13.03.2008 14:12

La multi ani, Razvan!

Sper sa nu mai ai parte de accidentari si sa joci cat mai mult la Steaua, nu la Buzau sau mai stiu eu unde...

.Ax3L.22.04.2008 09:12

In 2-3 ani Ochirosii va deveni un jucator de baza in primul 11 la Steaua! Uitati cum jaoca la Steaua 2! Dupa o accidentare urata se vede ca este foarte talentat si ar fi pacat sa ne batem joc de el!

1on23.04.2008 22:06

Dacã locul lui din teren nu va mai fi ocupat abuziv de Bãnei, dacã nu va fi împrumutat sã-și rupã picioarele pe toți coclaurii, poate cã va reveni.

MoWeed24.04.2008 14:09

Oricum e mai bun decat Banel si acum cand nu are inca experienta...

mountytoma26.04.2008 21:18

La cum joaca Blay acum, tare-as vrea sa il vad pe Ochirosii in teren cu cainii, din primul minut!

Oare s-a facut bine? Poate juca? Ambitia lui in fata unui jucator inhibat, haituit din toate partile, mai ales de conducerea clubului, ne poate aduce mari bucurii!

raducelbun08.05.2008 09:31

Ii mai trebuie experienta. Din pacate pentru el, sezonul asta a fost ratat. Sa ami stea un an la Buzau dar, repet, doar in conditiile in care acolo va ramane Stoica antrenor.

DelPiero1022.07.2008 21:06

Viitorul mijlocas stanga al Nationalei!Sa-l tina Dumnezeu sanatos...

c.ronaldo1722.07.2008 21:08

@DP10

Asta daca nu cumva va juca Banel pana la 35 de ani.

Tz3pI22.07.2008 21:14

Poate a vazut si Lacatus meciul si il titularizeaza in defavoarea lui Banel, dar cred ca sunt slabe sanse.

Fc Alin05.08.2008 15:23

Ochirosii a jucat bine dar sa vedem ca ma e o gramada pana la sfarsitul campionatul si la cum e Gigi!! :hmmm:

«1678910»