Interviu cu Ochirosii
Mijlocasul stanga al Stelei, Razvan Ochirosii, ne-a acordat un interviu de la Bologna, unde se pregateste intens pentru a reveni dupa accidentarea suferita anul trecut. Fotbalistul a povestit despre revenirea sa, planurile de viitor si sansele Stelei de a cuceri titlul in acest sezon.
SuporterSteaua: Razvan, spune-ne in primul rand cum merge recuperarea?
Razvan Ochirosii: Recuperarea merge din ce in ce mai bine. In doua saptamani cred ca incep sa alerg pe banda. Totul merge foarte bine.
SuporterSteaua:Cand vei fi refacut 100%?
R.O.:Doctorii mi-au spus acum doua saptamani ca in maximum doua luni voi fi apt 100%, insa lucrul acesta depinde si de cum ma simt eu. Si simt ca pot reveni mai repede...
SuporterSteaua:Inainte de a pleca la Buzau ai spus ca acest imprumut este un pas inainte in cariera ta. Crezi acelasi lucru si acum, dupa ce te-ai ales cu aceasta accidentare?
R.O.:Da la inceput asa am considerat, ca este un pas inainte, deoarece aveam multe sanse de a avea meciuri in picioare, insa acum nu mai pot spune acelasi lucru. Aceasta accidentare m-a facut sa pierd foarte mult. Cred ca este cel mai urat lucru care mi se putea intampla. Exact cand intrasem in forma.
SuporterSteaua:Esti unul dintre jucatorii in care suporterii au mare incredere. Acest lucru iti inspira putina teama sau te motiveaza mai mult?
R.O.:Acest lucru ma motiveaza si tin sa le multumesc tuturor celor care au incredere in mine. Promit ca nu ii voi dezamagi.
SuporterSteaua:Poate fi Ochirosii, pe viitor, noul Dica al Stelei?
R.O.:In primul rand trebuie sa joc. Dica este un jucator foarte bun. Multi si-ar dori sa fie ca el. Eu imi voi vedea de treaba, voi munci din ce in ce mai mult si vom vedea ce va fi.
SuporterSteaua:Faci parte din grupul tinerilor de perspectiva din fotbalul romanesc. Care crezi ca sunt cei mai importanti factori care te pot ajuta in vederea unei cariere de succes?
R.O.:Probabil ca ma avantajeaza mult si varsta. Si faptul ca am ajuns la 16 ani si jumate la Steaua e un lucru mare. Insa mai am foarte mult de munca.
SuporterSteaua:Ai doar 19 ani si ai starnit deja interesul marilor echipe din Europa. Ai pleca la o echipa din afara in acest moment?
R.O.:In primul rand, imi doresc foarte mult sa joc la Steaua. Inca este prea devreme ca eu sa plec la o alta echipa. Ma bucura faptul ca sunt interesate multe echipe de mine, insa imi doresc sa ajung titular la Steaua. Pentru asta ma lupt, pentru ca asta vreau.
SuporterSteaua:De numele tau este legata ultima victorie a Stelei in Giulesti. Ai fost eroul a milioane de stelisti. Cum te-ai simtit atunci?
R.O.:Nu am fost un erou in meciul acela. Pur si simplu am fost omul potrivit la locul potrivit. Sa nu uitam ca intreaga echipa s-a luptat pentru acea victorie. A fost cel mai frumos moment din cariera mea de fotbalist.
SuporterSteaua:Care din colegii tai de la Steaua te+a impresionat cel mai mult?
R.O.:M-a impresionat si imi place foarte mult de Mirel. Si incerc sa invat cat mai multe lucruri bune de la el. Incerc sa iau tot ce este bine. Insa colectivul este TOTUL.
SuporterSteaua:Te-am vazut in tribuna la meciurile Stelei din UEFA Champions League. Cum se vad astfel de meciuri din tribuna?
R.O.:Sincer, m-as fi bucurat mult mai mult sa fiu pe teren, macar intr-unul din acele meciuri. Nu a fost sa fie. Insa mi-a parut bine sa fiu aproape de echipa.
SuporterSteaua:Care consideri ca este cea mai mare realizare a ta pana acum?
R.O.:Cred ca cea mai mare realizare a mea de pana acum este golul cu Rapid, si sa nu uitam si acel gol din preliminariile Champions League. Cu aceasta ocazie, tin sa le multumesc in special lui Cosmin Olaroiu si Mihai Stoica, pentru increderea pe care au avut-o in mine.
SuporterSteaua:Cum te vezi peste un an?
R.O.:Imi doresc sa fiu sanatos in primul rand, sa nu mai am parte de accidentari si sa prind din ce in ce mai mult echipa.
SuporterSteaua:Poate ajunge titlul in Ghencea in acest sezon?
R.O.:Opt puncte nu sunt greu de recuperat. Singurul lucru pe care trebuie sa il facem este sa credem in noi. Si sa ne intereseze numai si numai de noi.
SuporterSteaua:Ce le promiti, pe viitor, fanilor Stelei?
R.O.:In primul rand, vreau sa le spun sa fie aproape de echipa si la bine si la rau. Si eu le promit ca vom juca pentru al treilea an consecutiv in grupele UEFA Champions League.