FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua si RAFO

«123456»
Virgil20.01.2006 08:45

@Virgil

Daca nu cumva am pierdut eu ironia indemnului din ultimul tau post, mi se pare ca intorci armele cam repede... Oricum Jurnalul National nu este chiar cea mai obiectiva sursa de informare in ce ne priveste.

Ai pierdut-o.

In ce priveste Jurnalul se pare ca tu dai inapoi.Mie mi se pare ca e o buna sursa de informare.Si nu numai.

"Dupa ce miercuri seara Marian Iancu, presedinte BkP, reclamase faptul ca Steaua nu are cum sa joace cu sigla RAFO pe piept, ieri lucrurile s-au mai linistit.

In calitatea sa de presedinte al BkP, Marian Iancu, presedinte si la Poli Timisoara, a invocat faptul ca RAFO nu si-ar fi dat acordul sa-i fie folosite numele si sigla.

SPECULATIE. Doar ca la prezentarea sponsorului facuta in cadrul conferintei de presa sustinute de FC Steaua a fost prezent tocmai Marin Anton, manager general al RAFO Onesti. "Este vorba de o speculatie juridica pe care o incearca Iancu. Acordul pentru publicitate este dat de RAFO catre Expanet Limited. BkP a fost actionar majoritar la RAFO, dar la 12 iulie 2005 si-a vandut actiunile. Ei au incasat o mare parte din bani, dar acum se judeca ridicarea de sechestru asigurator pusa pe actiunile RAFO, la data de 19 august, tocmai din cauza datoriilor facute pe timpul managementului lui Iancu. BkP nu mai are treaba cu RAFO, dar oficial va fi recunoscut acest lucru doar la finele procesului", a explicat Marin Anton.

DISCUTIE. Pentru a se lamuri, Marian Iancu si Gigi Becali au purtat miercuri seara o discutie telefonica.

"I-am spus sa nu mai vorbeasca pana cand legea nu se va pronunta. Eu nu am nici un contract cu RAFO. Ei sunt doar beneficiarii intelegerii dintre Steaua si Expanet Limited si au numai de castigat. Practic, le spalam imaginea. Am luat banii, acum trebuie sa respect contractul", a povestit patronul Stelei. Iancu a preferat sa nu mai faca nici un comentariu. "

http://www.jurnalul.ro/articol_44352/steau...sputa_rafo.html

THE RADICAL20.01.2006 12:24
vreau sa spun un caz: Am o cunostinta buna(prieten nu-i zic ca-i rapidist infocat) care lucreaza la gsp, un cunoscut redactor caruia n-o sa-i dau numele.Cat crezi ca ia salariul pe hartie? 3 mil.!!!In realitate: fara numar!!!Si metoda se aplica la toti ,incl ioanitoaia si tolonlan, si probabil ca  politica   se aplica si la ANT1.

Hai Radical, cat ia un redactor in afara de banii pe hartie de care vorbesti ? Chiar nu pricep. "FARA NUMAR" ? Adica cum ? Doar nu ia 20 de milioane.

Ba sa stii ca unii iau si mai mult, doar nu-l vezi tu pe tolontan sau pe ghionoaia sa ia numa' 20 mil. Chiar daca unii s-au mirat de ce am scris ,crezand ca am inventat ceva doar ca sa sustin p.m.d.v. situatia este exact asa.Iar cine nu ma crede sa faca investigatii, ca tot avem si noi (astia de pe forum) oameni acolo! Deci voiculescu talhareste in voie statul, dar noi ne tinem de alte discutii!

Vad ca se tot citeaza,din Jurnalul N. un ziar anti stelist vechi.Altadata se aduc in discutie articole din "excrementul zilei" .Ziarele astea sa nu ne inchipuim ca daca nu-l iubesc pe Gigi , sunt 100% corecte fata de Steaua (cum incearca unii sa spuna :"nu dom'ne are cu el nu cu noi") . Inventiile pe care ei le propaga zi de zi lovesc profund si in echipa .Numai daca ne gandim la cat tam tam se face cu "donatiile-contract", oare lu' Mirel sau luiDica i-o cadea bine?

Dar oare de ce nu aduceti in discutie de ex articole din Gardianul, unde sef este un om care este stelist pana in madva oaselor ,cum putin sunt pe aici!

Virgil20.01.2006 12:41

Intr-un comunicat de presa transmis ieri redactiei, biroul de presa al SC Rafo SA face precizari privind "neintelegerile aparute in urma semnarii contractului de publicitate intre FC Steaua Bucuresti si Expanet Trading Limited".

Conform comunicatului, "atat Adunarea Generala a Actionarilor, cat si Administratorul Unic (SC V&V Trading Company) al SC Rafo SA nu au aprobat darea in folosinta catre FC Steaua a numelui si siglei Rafo. Intre SC Rafo SA si FC Steaua nu exista nici o relatie contractuala.

La cererea Expanet Trading Limited am fost de acord cu inscriptionarea marcii si emblemei Rafo pe echipamentul de joc al echipei de fotbal FC Steaua in cazul in care acest club si Expanet Trading Limited va interveni un contract de publicitate".

http://www.ziua.ro/display.php?id=192031&d...data=2006-01-20

armanovici20.01.2006 23:23
Nu Becali al nostru e cauza deteriorarii imaginii Stelei, ci ala de la Dinamo.

Incet,ca devii paranoic...o fi giovanii muma padurii dar nici Gigi nu e ingerul de la rasarit!

Chelsea este sponsorizata de Fly Emirates, cara baga bani seriosi, pe langa cei ai lui Abramovici.

Chelsea este sponsorizata de SAMSUNG...interesati-va inainte...a fost sponsorizata de Fly Emirates!

SSK21.01.2006 03:25

@Fortune Teller

Ai dreptate partial, dar in acelasi timp exagerezi mult. Esti cam pe pozitiile lui Gica Chioru : oricine e vinovat in fotbalul romanesc, numai noi nu ! Steaua este imaculata. Iar cand vine vorba de Gigi Becali - concluzia este de-a dreptul deplasata. Gigi Becali este o mare piatra de moara atarnata de imaginea Stelei. Sau cel putin de ce imi imaginez eu c-ar trebui sa fie imaginea Stelei. Omul asta e ca mesterul Manole : i se darama noaptea ce ridica ziua. Doar ca el singur darama. De bine, de rau, da bani ca sa faca performanta si ca echipa sa scoata capul in lume, dupa care din doua emisiuni la OTV strica totul. O sa vii sa-mi spui ca Vestul nu stie de Gigi Becali. Dar noi, suporterii Stelei, nu contam ? In fata noastra, imaginea Stelei nu trebuie protejata ? Tu daca iti lauzi copilul in fata tuturor vecinilor, dar lui ii zici numai "idiotule" - crezi ca acel copil se va simti bine ?

In plus, faci aceeasi egalizare : daca toate firmele fura cumva, inseamna ca toate sunt la fel. Numele companiei RAFO este legat de un jaf de proportiile bugetului Stelei pe vreo 100 de ani !!!

@Virgil

Atunci o s-o mai caut :wink:

FortuneTeller21.01.2006 09:20

Nu, Gigi nu e ingerul de la rasarit!! E doar un ciobanel simpatic in limitele si dorintele lui. Dupa umila mea parere el se identifica cu CCA 80-90% din populatia Romaniei in ceea ce priveste limitele intelectuale, carentele de educatie, snobismul si dragostea de manele. Doar ca el la adapostul oilor multe si terenurilor chiar reuseste sa-si transmita public ineptiile, spre deosebire de cei multi care se cred mai curati, mai destepti, mai morali si numai faptul ca n-au bani ne scuteste de perlele lor. Oricum, cind am zis ca imaginea Stelei s-a deteriorat din cauza giovanului si trupei afiliate a fost din perspectiva occidentalului de rind (care habar n-are unde-i Romania si cu atit mai mult cine e Becali), iar nu a suporterilor Stelei. Personal ma doare sufletul ca Steaua e pe miinile lui, dar oamenii de treaba n-au bani sa intretina ce vrem noi de la Steaua. Si nu cred ca Steaua e nepatata dar mi-as dori ca toate cluburile din Div A sa fie la fel de patate si nu mai mult!!

george999xxx22.01.2006 19:16
vreau sa spun un caz: Am o cunostinta buna(prieten nu-i zic ca-i rapidist infocat) care lucreaza la gsp, un cunoscut redactor caruia n-o sa-i dau numele.Cat crezi ca ia salariul pe hartie? 3 mil.!!!In realitate: fara numar!!!Si metoda se aplica la toti ,incl ioanitoaia si tolonlan, si probabil ca  politica   se aplica si la ANT1.

Hai Radical, cat ia un redactor in afara de banii pe hartie de care vorbesti ? Chiar nu pricep. "FARA NUMAR" ? Adica cum ? Doar nu ia 20 de milioane.

Ba sa stii ca unii iau si mai mult, doar nu-l vezi tu pe tolontan sau pe ghionoaia sa ia numa' 20 mil. Chiar daca unii s-au mirat de ce am scris ,crezand ca am inventat ceva doar ca sa sustin p.m.d.v. situatia este exact asa.Iar cine nu ma crede sa faca investigatii, ca tot avem si noi (astia de pe forum) oameni acolo! Deci voiculescu talhareste in voie statul, dar noi ne tinem de alte discutii!

Vad ca se tot citeaza,din Jurnalul N. un ziar anti stelist vechi.Altadata se aduc in discutie articole din "excrementul zilei" .Ziarele astea sa nu ne inchipuim ca daca nu-l iubesc pe Gigi , sunt 100% corecte fata de Steaua (cum incearca unii sa spuna :"nu dom'ne are cu el nu cu noi") . Inventiile pe care ei le propaga zi de zi lovesc profund si in echipa .Numai daca ne gandim la cat tam tam se face cu "donatiile-contract", oare lu' Mirel sau luiDica i-o cadea bine?

Dar oare de ce nu aduceti in discutie de ex articole din Gardianul, unde sef este un om care este stelist pana in madva oaselor ,cum putin sunt pe aici!

Bine THE Radical, probabil ca ai oameni acolo si de aceea stii asa bine anumite lucruri. Totusi refuz sa cred ca amicul de la Rapid ia 20 de milioane sau mai mult, asa cum zici tu (pe luna). Probabil ca te-a informat gresit. Parerea mea.

Gica Chioru23.01.2006 15:40
Esti cam pe pozitiile lui Gica Chioru : oricine e vinovat in fotbalul romanesc, numai noi nu ! Steaua este imaculata.

Asta ai scos-o din vreo fantana, d'aia cu cumpana, de prin Baragan. Cu alte cuvinte stiti ce-mi cere acest locatar al locatiei imaginare ce am amintit-o mai sus?

Cand spun cate ceva din trecutul "dusmanilor" trebuie musai sa spun si despre paginile mai putin frumoase din trecutul sau prezentul nostru. Ca altfel nu se pune. Spuneti voi! Dar aveti grija sa nu mintiti! Pentru ca reactia mea va fi pe masura si va voi trata exact asa cum meritati, ca pe niste veritabili "dusmani" ai Stelei.

Gica Chioru23.01.2006 15:41

Contractul "Steaua-RAFO" nu este unul de sponsorizere ci unul de publicitate.

george999xxx23.01.2006 15:48

Esti cam pe pozitiile lui Gica Chioru : oricine e vinovat in fotbalul romanesc, numai noi nu ! Steaua este imaculata.

Asta ai scos-o din vreo fantana, d'aia cu cumpana, de prin Baragan. Cu alte cuvinte stiti ce-mi cere acest locatar al locatiei imaginare ce am amintit-o mai sus?

Cand spun cate ceva din trecutul "dusmanilor" trebuie musai sa spun si despre paginile mai putin frumoase din trecutul sau prezentul nostru. Ca altfel nu se pune. Spuneti voi! Dar aveti grija sa nu mintiti! Pentru ca reactia mea va fi pe masura si va voi trata exact asa cum meritati, ca pe niste veritabili "dusmani" ai Stelei.

Stim, Gica, modul tau de ''tratament'', il cunoastem. Te rog sa nu ne aduci aminte iar de cuvintele tale pline de duh privind cei care critica Steaua. Doar Steaua a fost perfecta, nu ?

Gica Chioru23.01.2006 15:53
Stim, Gica, modul tau de ''tratament'', il cunoastem. Te rog sa nu ne aduci aminte iar de cuvintele tale pline de duh privind cei care critica Steaua. Doar Steaua a fost perfecta, nu ?

Ai putea sa-mi exemplifici tu.

Dar nu despre asta e vorba sau te faci ca nu intelegi.

Atunci cand vorbesc despre furturile dinamoviste trebuie sa spun si despre nu stiu ce meci in care am fost avantajati noi de arbitraj? De ce? Ca asa vrea unul ce spune ca e "stelist obiectiv"?

Mai degraba te faci ca nu intelegi si preferi sa scrii prostii.

george999xxx23.01.2006 17:24
Mai degraba te faci ca nu intelegi si preferi sa scrii prostii.

Merci de raspuns. Exact cum ma asteptam, de aceea nu mai continui discutia. Scrii ce doresti tu, obiectivitatea e treaba altora, nu a ta.

Bogdan4Steaua23.01.2006 18:08

S-a ajuns la offtopic total.

Referitor la subiect, l-am vazut pe Iancu duminica la Realitatea TV si dupa cum a vorbit, cred ca se vor rezolva problemele si vom juca cu Rafo pe piept.

Virgil23.01.2006 19:06

Mestere Gica,dadusi cu bâta-n balta.Cu apararea asta pierzi cauza.

A SPONSORIZ//Á ~éz tranz. (o acțiune, o manifestare etc.) A finanța, a susține, în scop publicitar. /<fr. sponsoriser

Trimis de siveco, 21/08/2004. Sursa: NODEX

axl2323.01.2006 19:13

sponsorizare sau publicitate, sigla rafo pe pieptul Stelei inseamna in primul rand un milion de dollari in plus. in rest, vorbe goale

Virgil23.01.2006 19:24

Poate pentru tine.

Nu si pentru altii.

Pentru ca din vorbe ajungi la sponsorizari,la intelegeri,la bataie,etc.

La bataie de idei,nu te gandi la altceva.Vorbele aduc intotdeauna ceva.Trezesc sentimente,apara interese,starnesc invidii,trezesc orgolii,dau apa la moara falsilor aparatori ai ideii de Stelist.

Pentru unii vobele sunt goale...

Le trec pe la ureche si duse sunt.

Altii le prind din zbor.Pentru ideea de comunicare.Cel putin.

cristianotopeanu23.01.2006 21:45

A SPONSORIZ//Á ~éz tranz. (o acțiune, o manifestare etc.) A finanța, a susține, în scop publicitar. /<fr. sponsoriser

:) :) :)

gloribyh24.01.2006 01:22

Echipamentul Stelei , dupa parerea mea ,arata mult mai bine fara nici o alta emblema(RAFO sau altceva , nu conteaza).Cred ca este o greseala.Steaua reusea pana acum sa se evidentieze in campionatul intern si prin faptul ca nu avea emblema unui sponsor pe tricou....daca acum tot are , macar sa se foloseasca milionul de dolari pentru a suplimenta oferta pentru. Cocis...

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2006 09:57

:evil: >>>Chiar ce se mai intampla intre Iancu si Gigi,pana la urma mai pastram emblema pe tricou?

>>>> :twisted:

Bogdan4Steaua24.01.2006 13:34

Din ce am inteles se va intruni in curand consiliul celor de la BKP si in acea sedinta se va hotari daca treaba cu sponsirizarea ramane valabila. Repet, dupa cum a vorbit Iancu duminica seara la Realitatea, contractul are sanse mari sa ramana valabil.

THE RADICAL24.01.2006 14:27

"Bine THE Radical, probabil ca ai oameni acolo si de aceea stii asa bine anumite lucruri. Totusi refuz sa cred ca amicul de la Rapid ia 20 de milioane sau mai mult, asa cum zici tu (pe luna). Probabil ca te-a informat gresit. Parerea mea"

Salariile acolo ca si in orice coloectiv sunt diferentiate. Daca ai oarece vechime si un post de conducere ,poti sa depasesti usor 20 mil. Crezi ca tolontan sau Vochin dupa atatia ani au doar atat?In fine, sper ca s-a retinut ideea, nu mai insistam in amanunte inutile!

Legat de ce a scris Gica vis-a-vis de cei care propaga minciuni legate de trecutul Stelei, ei trebuie tratati ca "dusmani" indiferent de ce culoare sunt!

De ce spun asta? Nu fiindca trecutul Stelei ar fi imaculat, dar in nici un caz nu este asa cum il prezinta unul ca Mircea tiganul care va fi un frustrat si un paranoic toata viata.Trecutul Stelei trebuie judecat si in contextul vremurilor de atunci, cand de exemplu nu se plateau sume de transfer de la un club la altul.Deci oricum Steaua nu putea sa dea un milion pentru transferul unui Belodedici sau a unui Hagi. Trecutul Stelei insa nu e nici pe departe atat de gaunos ca al echipei militiei si poate si de asta exista un D-zeu al fotbalului care ne-a dat noua ce ne-a dat si lor la fel.Iar azi lucrurile sunt exact la fel, spurcatii sunt mereu in urma noastra in Europa

Apoi eu nu am nimic cu suporterul stelist care isi da cu o parere despre faptul ca Nicolita e sau nu jucator sau ca V.Cristocea e un transfer reusit sau nu.Insa daca unul care habar n-are de un meci de acum 20 de ani sa-mi spuna "lasa bai ca si Steaua a furat meciul ala, stiu eu" cand de fapt el este pus in tema de diverse publicatii "binevoitoare", in loc sa se informeze de la niste stelisti mai "expermentati", atunci el trebuie tratat ca atare[/u][/b]

Gica Chioru24.01.2006 15:12

Exista o diferenta majora intre un contract de sponsorizare si unul de publicitate.

De exemplu, contractul de sponsorizare are obligatoriu diferite clauze legate de performanta in timp ce unul de publicitate nu presupune nici un fel de obligatii in afara de folosirea siglei respective.

Virgil24.01.2006 16:49

@ Gica Chioru

Te rog sa le compari si sa te decizi cum e contractul Stelei.De sponsorizare sau nu.

CONTRACT DE SPONSORIZARE

CAPITOLUL I – PARTILE CONTRACTULUI

Prezentul contract a intervenit intre:

Art. 1.

... (institutia de invatamant), reprezentata prin ..., in calitate de ..., denumita in contract BENEFICIAR

si

S.C. MENS Services s.r.l., Str. General Ernest Brosteanu nr. 11, sector 1, cod 010527, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului, sub nr. J40/15359/1994, cu cod fiscal R6079357, cont RO65 RNCB 5030 0000 1224 0001, deschis la Banca Comerciala Romana - filiala Sector 3, reprezentatã prin dl. ______________ în calitate director, denumita in contract SPONSOR.

CAPITOLUL II - OBIECTUL CONTRACTULUI

Art. 2. Obiectul de activitate al prezentului contract consta in sponsorizarea BENEFICIARULUI cu bunurile si serviciile descrise mai jos.

CAPITOLUL III - OBLIGATIILE PARTILOR CONTRACTANTE

OBLIGATIILE BENEFICIARULUI

Art. 3. Sa aduca la cunostinta publicului sprijinul acordat de catre SPONSOR prin promovarea numelui, a marcii, ori a imaginii produsului sau.

Art. 4. Sa accepte sa fie mentionat in comunicarile cu natura publicitara realizate de SPONSOR, in mass media si pe Internet, pentru promovarea programului informatic CORPVS.

B. OBLIGATIILE SPONSORULUI

Art. 5. Sa asigure BENEFICIARULUI 1 (una) licenta de utilizare pentru 1 (una) versiune monopost a programului informatic CORPVS + 1 an abonament gratuit pentru actualizarea bazei de date, exclusiv prin E-mail.

CAPITOLUL IV - DURATA CONTRACTULUI

Art. 6. Prezentul contract intra in vigoare la data semnarii lui, si este valabil 1 (un) an.

Art. 7. Prelungirea contractului se va face prin act aditional.

Art. 8. La expirarea termenului, daca partile nu convin cu cel putin 15 zile inainte prelungirea sa, contractul inceteaza de drept.

CAPITOLUL V - VALOAREA CONTRACTULUI

Art. 9.

Valoarea contractului este de 189 EURO (echivalent in lei la data semnarii contractului), reprezentand valoarea unei licente de utilizare a programului informatic CORPVS (99 EURO) + abonamentul de actualizare a bazei de date pe o perioada de un an (90 EURO).

CAPITOLUL VI - TERMENE DE LIVRARE / PLATA

Art. 10. Termenul de livrare este de 14 zile lucratoare de la data semnarii contractului.

CAPITOLUL VI - CAUZE DE INCETARE A CONTRACTULUI

Art. 11. Contractul inceteaza la expirarea termenului prevazut in contract, daca partile nu hotarasc in scris prelungirea acestuia.

Art. 12. Contractul inceteaza prin nerespectarea obligatiilor contractuale ale partilor , prevazute la capitolul III, cu acordul acestora.

CAPITOLUL VII - FORTA MAJORA

Art. 13. Partile convin ca pot fi exonerate de raspundere pentru neindeplinirea obligatiilor asumate prin acest contract, in caz de forta majora.

Art. 14. Partea afectata de eveniment are obligatia sa instiinteze in scris cealalta parte, in termen de 15 zile de la aparitia evenimentului.

CAPITOLUL VIII - LITIGII

Art. 15. In cazul aparitiei unor litigii ocazionate cu derularea prezentului contract, ce nu se solutioneaza pe cale amiabila, acestea vor fi inaintate spre solutionare instantei judecatoresti competente, potrivit legii romane.

CAPITOLUL XI - DISPOZITII FINALE

Art. 16. Prezentul contract a fost incheiat in data de ..., la ..., in 2 (doua) exemplare, un exemplar pentru fiecare parte, fiecare avand aceeasi putere valabila.

Art. 17. Prezentul contract a fost incheiat sub imperiul dispozitiilor prevazute de art. 969 Cod Civil Roman si ale Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, si a Ordonantei nr. 36/1998 pentru modificarea si completarea Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea si ale Instructiunilor de aplicare ale acesteia, emise de catre Ministerul Culturii.

BENEFICIAR

Reprezentat prin ...

CONTRACT DE PUBLICITATE –

Nr. Inreg. : 60/31.01.2005

Intre SC MIVAL GROUP SRL, cu sediul social in Ploiesti, Str. Al. Odobescu, Nr.4, Bl.29E, Ap.2, Tel.: 0244-59.68.10, Nr. Reg. Comertului J29/780/2001, Cod Unic de Inregistrare :R14157715, Cont : 01202564352, Banca Transilvania Ploiesti, Email : o***@***, site : www.mival.ro, in calitate de PRESTATOR si

1. DATELE BENEFICIARULUI

Denumirea firmei

Sediul

Cod Fiscal Reg. Com. Banca

Contul Reprezentant

Telefon Fax email

Domeniu de activitate

2. OBIECTUL CONTRACTULUI

2.1 Obiectul contractului il constituie efectuarea de catre PRESTATOR a unui studiu de caz pentru constructia de locuinte in Ploiesti. dupa cum urmeaza :

2.2

Nr. de chestionare Perioada [zile] Pretul fara TVA Total de plata cu TVA

200 7 zile lucratoare 1900 EURO 2.261 EURO

Total general :

2.3 Modelul chestionarului va fi parafat si avizat de beneficiar;

3. PRESTATORUL se obliga la :

3.1. Prezentarea unui studiu efectuat in baza chestionarii a 200 de persoane cu venituri lunare mai mari de 500 EURO .

3.2. Editarea si difuzarea prin mijloace proprii respectand drepturile de autor, reproducerea fidela a machetei furnizate de BENEFICIAR;

4. BENEFICIARUL se obliga :

4.1. Sa-si achite potrivit prevederilor prezentului pretul prestatiei publicitare conform art.5 din prezentul contract;

5. PRETUL SI MODALITATEA DE PLATA :

5.1. Pretul prestatiei este de 2.261 EURO TVA inclus potrivit cerintelor art.2.2. din prezentul contract. Cursul de schimb este cursul comunicat de BNR la data achitarii.

5.2. Plata se va efectua in doua transe : initial 1130 EURO (TVA inclus) si restul la predarea studiului.

5.3. Platile vor putea fi efectuate prin orice mijloc de plata inclusiv numerar la sediul PRESTATORULUI;

6. DISPOZITII FINALE

6.1 Litigiile ce pot aparea din executarea prezentului contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In situatia in care acestea nu se solutioneaza pe cale amiabila vor fi depuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente din Ploiesti;

6.2 Prezentul contract a fost incheiat in 2 exemplare, cate unul pentru fiecare parte contractata, azi ____________

PRESTATOR BENEFICIAR

Prin __________________

SPONSOR

Reprezentat prin ...

Gica Chioru24.01.2006 16:56

Chiar crezi ca ma intereseaza ce scrie acolo? Explicatia pe care ti-am dat-o este simpla si exacta, nu inteleg ce te doare... E ca si cum ar fi un contract intre o firma oarecare si un post TV, conditionat doar de aparitia in anumite orare a unui spot publicitar.

Nu vreau sa fac o discutie pe tema asta, incearca sa intelegi de ce se feresc cei implicati de folosirea termenului "sponsorizare" si il prefera pe cel de "publicitate".

Virgil24.01.2006 17:59

Nu ma doare nimic.Voiam sa-ti fie tie clar.Eu stiu foarte bine cum stau lucrurile.Mai ales ca am si facut sponsorizari.

Cand o sa am 1 milion de dolari,o sa sponsorizez si Steaua.Am ambitia ca pe piepturile jucatorilor nostri sa fie numele meu.Wow,ce bine ar arata.O stea mare pe care sa scrie de la un capat la altul Virgil Slv.

Sa stii insa ca eu voi face contract de sponsorizare. :lol: Iar cand vei vedea Virgil Slv pe tricouri,sa stii ca eu sunt ala. :lol:

«123456»