FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua si RAFO

«13456»
Piece of Mind24.01.2006 18:32

Cred ca s-a glosat destul pe aceasta tema. Sponsorizare sau nu, este o asociere care a generat un mic scandal, in cel mai pur stil romanesc. Intamplator sau nu, este implicat si Gigi Becali...Nimic nou sub soare, nu-i asa?

Virgil24.01.2006 19:08

GLOSÁ, glosez, vb. I. Tranz. A explica un cuvânt sau o îmbinare de cuvinte (dintr-un text); a adnota un text. – Din fr. gloser (dupã glosã).

Sursa: DEX '98

Niciodata nu e prea mult.Dar din respect pentru Gica voi considera glosarea incheiata.

Hai sa discutam acum despre sigla in raport cu tricoul.

Eu spun ca se potriveste galbenul peste rosu si peste albastru.Apoi zimbrul acela da o nota de forta.In sfarsit,cele patru initiale,pot fi anagramate in imaginatia celor care nu suporta combinatia RAFO.

ROAF(Restaurantul Oamenilor de Afaceri),ROFA,AFOR,FORA,etc. :lol:

sorin_77725.01.2006 12:00

galbenul pe rosu sau galbenul pe albastru sunt cele mai de impact combinatii... atata complementare cat si contrastante... Dar oare ce va pune pe Galben (al treilea echipament)?

Virgil25.01.2006 13:02

Pe galben,albastrul e mai vizibil.Si cred ca asta vor si sponsorii.Sa fie mai vizibil. :wink:

latifundiarul25.01.2006 14:01
Corect SSK, asocierea RAFO-Steaua este o gafa din punct de vedere al imaginii. Si nu se merita asta pentru milionul ala de USD. Dar cine stie ce "combinatii" or fi in spatele usilor inchise....

sunt de acord cu tine :?

Virgil25.01.2006 14:12

Sincer va spun ca la inceput tot asa am vazut si eu lucrurile.

Daca nici presa scrisa,nici cea audiovizuala nu au nimic de comentat in aceasta privinta,ba nici rivalii cu colti sau cu aripioare nu se sesizeaza,nu vrea sa fiu eu mai ortodox decat Prea Fericitul.

Steaua a dat o lovitura de imagine in materie de atragere a sponsorilor cu dare de mana.

Acum,pentru ca gheata s-a spart,poate mai indraznesc si altii sa-si investeasca milioanele pentru a avea agent publicitar FC Steaua. :)

cristianotopeanu25.01.2006 16:26

Da, si eu cred ca nu poti fi mai ortodox decat Teoctist :) . Pe de alta parte, suma de un milion USD (nici macar Euro ?!) este mult prea mica, dar se pare ca in spatele "afacerii" stau alte lucruri.

IONUTZ-CIPRIAN25.01.2006 16:41

:evil: >>>Noi astia de pe aici nu vom sti niciodata ce se intampla in spatele "cortinelor",cine stie ce substrat are si afacerea asta!!>>>

Virgil25.01.2006 17:45
Da, si eu cred ca nu poti fi mai ortodox decat Teoctist :) . Pe de alta parte, suma de un milion USD (nici macar Euro ?!) este mult prea mica, dar se pare ca in spatele "afacerii" stau alte lucruri.

Sigur ca da.Pot fi cel mult la fel de ortodox ca Teoctist.Ai sesizat corect. :)

Si mie mi se pare mica suma de un milion.Pai la milioanele mele... :wink:

Bogdan4Steaua25.01.2006 20:55

"Nadia Comăneci, imaginea RAFO

Fosta gimnastă Nadia Comăneci va semna mîine un contract de publicitate prin care va reprezenta imaginea RAFO în materiale publicitare şi evenimente de promovare. Astfel, după contractul de sponsorizare în care RAFO şi-a legat imaginea de formaţia de fotbal Steaua, Calder A mai dă o lovitură de PR. Semnarea contractului se va face la ora 11:00, în prezenţa lui Marin Anton, reprezentantul Calder A care a fost prezent şi la prezentarea înţelegerii cu Steaua."

Sursa: GSP

Se pare ca si Nadia Comaneci a ales sa reprezinte imaginea RAFO, deci nu suntem singurii. Eu zic sa nu dramatizam lucrurile. Sper sa ne foloseasca la ceva acel milion de dolari.

sorin_77725.01.2006 21:09

Nadia alaturi de noi ... parca e altfel acum... RAFO pana la urma nu e o alegere rea...

armanovici25.01.2006 21:16

Da...iata o veste care ma imbucura si parca mai spala din cenusiul care acoperea aceasta sponsorizare!

Virgil25.01.2006 21:52

Ultimul sponsor al Stelei a fost BCR.In returul campionatului 2001/2002.Va amintiti ?

0305-135675800f0767d31e915_600_400_.jpg

http://gsp.ro/index.php?a=32013&shift=1

armanovici25.01.2006 21:53

Nu vreau sa imi aduc aminte cine era antrenor si pe ce loc am terminat!

Virgil26.01.2006 19:09

Dupa o pauza de 2 ani si jumatate pe fata tricourilor ros-albastre va fi timp de cel putin un an :

2006_1_17_15_31_16_sigla%20rafom.jpg

FANATIK RED-BLUE26.01.2006 21:55

Iar adresa celor de la rafo este chiar www.rafo.ro Presupun ca stiati...

axl2327.01.2006 11:17

ce tricouri nasoale, alea cu bcr! uitasem de ele. aratau destul de naspa, rosu ala nu era deloc rosu! bine ca s-a terminat cosmaru din anul ala!

IONUTZ-CIPRIAN27.01.2006 15:30

:evil: >>>Aratau intradevar jalnic,nu se potriveau deloc culorile,acum parca arata mai bine,galben pe rosu!!>>> :twisted:

BandiT03.02.2006 11:42

si apropo

pentru. cei care cred ca e prea putin 1 milion de parai..

trebe sa va reamintesc ca Steaua va primi si un avion pentru. transport la meciurile din europa...

si va mai primi si bonusuri in functie de rezultatele in meciurile din cupele europene

deci per total e bine.

si nemultunitului ii ia Dumnezeu darul...

IONUTZ-CIPRIAN03.02.2006 11:58

:evil: >>>Gigi STIE!!!!Dar totusi mai sunt in razboi cu Iancu sau sa rezolvat problema?>>> :twisted:

I.N.Money03.02.2006 17:03

Intrarea în județul Ilfov, comuna Pipera. ªoseaua Petricani se intersecteazã cu calea feratã ce duce spre mare. La granița dintre sectorul doi al Capitalei și comuna Pipera, pe partea dreaptã se întinde un teren viran plin de ciulini și scaieți.

Situat chiar pe șoseaua Petricani, locul este învecinat cu pãdurea Andronache, una dintre marile zone verzi din jurul Bucureștiului. De asemenea, în apropiere se aflã un mare centru de materiale de construcții, dar și un magazin de prezentare Romstal, iar vizavi este Fabrica de capsule operculate.

Pe acest teren, cu o suprafațã de 50.000 de metri pãtrați, Gigi Becali a încasat de curînd nu mai puțin de 16 milioane de euro de la Global Emerging Proprety, un fond de investiții elen care a investit deja masiv în România.

Cunoscut ca un unul dintre marii proprietari de terenuri din Pipera, Becali a fãcut, conform "Ziarului Financiar", una dintre cele mai importante tranzacții din acest an. Prețurile din zonã s-au ridicat în ultimul timp la aproximativ 300 de euro pe metru pãtrat. Becali a obținut în aceastã afacere chiar 320 de euro. "Da, am vîndut terenul și am obținut 16 milioane de euro. Am încheiat actele și vreau sã plãtesc taxele și impozitele PSD-ului și PRM-ului la Stat, care sînt de 80 de miliarde de lei. Dupã aceea le desființez!", a declarat finanțatorul stelist. Reprezentanții Global Emerging Fund, care mai are și alte proprietãți în România, au evitat sã facã orice fel de comentarii despre recenta tranzacție.

Cu sau fara RAFO,Jiji se mai imbogateste cu 16 milioane :wink:

Bogdan4Steaua03.02.2006 18:37

Adevarat, dar gandeste-te ca din acel milion primit de la RAFO, Gigi mai poate face vreo 10 daca ii investeste bine(nu spun ca foloseste chiar banii de la RAFO, ci decat sa scoata din buzunar acel milion, mai bine ia banii de la RAFO si isi reinvesteste propriile fonduri). Daca Gigi vrea cu adevarat binele Stelei, tot noi vom avea de castigat. :wink:

Referitor la divergentele cu Marian Iancu, a fost mai mult un foc de paie, un mini-duel al orgoliilor. Fiecare a vrut sa arate ca el e seful(Gigi nu accepta sa fie la mana lui Iancu si invers). Pana la urma s-a rezolvat si era normal sa se intample asa.

armanovici18.02.2006 01:34

Ce parere aveti despre noile tricouri cu zimbrul pe piept??

Mie imi plac foarte mult!

Motanu D18.02.2006 01:37

Sunt niste tricouri reusite. Si la urma urmei e bine ca de pe urma acelui zimbru vin niste bani in conturile clubului.

Sa speram ca vor mai urma si alt sponsori puternici.

ultras200618.02.2006 10:28

aaaa

«13456»