Dupa ce am asteptat ani de zile mandri, cu "piepturile goale", un sponsor de calibru care sa confirme pozitia Stelei in fotbalul romanesc, se pare ca in cele din urma asteptarea noastra a luat sfarsit.
Desi totul parea sa anunte o iarna linistita pentru noi, stelistii, cu transferuri putine dar cel mai important fara plecari (cu exceptia lui Hamutovski), iata ca Gigi Becali isi da iarasi in petec si ne pregateste o "bomba" : nu, nu vine vreo super valoare in Ghencea, in schimb, ne pregatim sa jucam pe piept cu numele celei mai mari hotii din Romania post revolutionara (dupa ce, va amintesc, am jucat si cu numele primeia - remember BRCE ?) : RAFO Onesti.
Faptul ca Gigi Becali nu are nici cele mai elementare cunostinte despre cum se intretine imaginea unui club de talia Stelei il stiam. Faptul ca oricum nu ar da doi bani pe ele si daca le-ar avea, iar il stiam. Faptul ca si-a dezvoltat in timp o viziune de tip "Steaua este o afacere a fami(g)liei mele" este arhicunoscut.
Nu-mi ramane de spus decat ca ma astept si pe mai departe la absolut orice din partea conducatorului clubului nostru.