FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua si RAFO

«12346»
ManiaCU17.01.2006 18:20

Taurul din piept va reprezenta "FURIA ROS-ALBASTRA" 8).

armanovici17.01.2006 18:33

Chiar...uite...mascota cea mai potrivita!!!...ce idee...un taur!..chiar ar fi interesant..Taurul Vitezist "El torro" :lol:

danciu1917.01.2006 18:37

e un zimbru

armanovici17.01.2006 18:39

Atunci zimbrul vitezist "El Zimbrro"

:lol: 8) :lol: :lol:

Adi17.01.2006 18:43
e un zimbru

:lol: :lol: :lol: Tot cu coarne e... :lol: :lol: :lol: La o privire mai abstracta poate parea si capra :lol: :lol: :lol:

13565673570aece44b748_250_166_.jpg

THE RADICAL17.01.2006 18:59

MA uit si ma minunez cand vad cati ipocriti isi dau cu parerea, despre acest subiect.Cand jucam cu pieptul gol nu era bine fiindca ciobanul era incapatanat si nu accepta pe nimeni.Acum cand s-a impuscat cel mai mare contract din Romania( ati vazut Borcea ce fumega "las' dom'ne ca noi o sa luam 2 mil de la rompetrol" ) sar unii ca ne strica imaginea, ca e "ingineria lui Hrebenciuc", ca-si face campanie s.a.m.d. Nu o sa ma iau de unii sau de altii fiindca si asa nu stiu daca acest mesaj va ramane, dar vreau sa spun ca am vazut tocmai acum stirile pe Ant 1 si imi dau seama ca spalarea de creiere functioneaza in continuare printre unii stelisti desi ei primii care ar trebui sa fie multumiti. La fel a fost si cu "episodul bodu" cand unii se rugau aici ca GB sa fie arestat, probabil fiindca doreau ei sa suporte contractul lui

Radoi. In fine, desi la Timisoara toti banii grasului ala sunt dubiosi si adevarata echipa e prin "C" , tzaranii aia mananca fotbal pe paine si nu maraie pe unde apuca (apropo, le sugerez nemultumutilor sa faca si niste banere de protest la primul meci : "n-avem nevoie de milion, Steaua e un simbol caruia ii pica banii din cer" ).La fel si gunoierii , n-am auzit caraituri din partea lor fiindca ii sponsoriza loteria cu niste bani de la stat. Sa fie suporterul stelist mai batut in cap decat cei sus amintit? Nu mi-as dori in ruptul capului, dar... :cry:

armanovici17.01.2006 18:59

oaie sigur nu e!

THE RADICAL17.01.2006 19:05

Bine am inteles! Dar "fruncile inguste" sunt oi,nu-i asa?

George Stan17.01.2006 19:15

Nu sunt oi, ce crezi ca ei nu isi pun aceleasi probleme?

Discutam? ca d-aia e forum de discutii. Intotdeauna vor fi cei vesnic nemultumiti.

armanovici17.01.2006 19:16

si eu sunt revoltat de opiniile celor care pana nu de mult se plangeau ca Steaua nu atrage nici un sponsor,pentru ca nimeni nu isi asociaza numele cu noi,dar nu pot sa ii compar cu anumite animale..e opinia lor si trebuie sa o respectam...Acum ca s-a gasit sponsor,nu e bun ca e compromis...Exact ca si in bancul cu iepurasul si ursul!

SSK17.01.2006 19:20

Intrucat ma simt inclus in categoria acelor "nemultumiti" pe care mai "radicalul" nostru coleg de forum i-a vizat mai sus, tin sa-i raspund cat pot de la obiect.

Colegule, de fapt singurul lucru care ma deranjeaza in mesajul tau este tonul si cuvantul "ipocrit", pentru ca in rest totul e OK : si tu, si eu avem dreptul sa ne exprimam o parere, atat cat ne duce capul pe fiecare si, cel mai important, este destul de posibil ca premisele de la care plecam cand ne dam cu parerea despre fotbal si Steaua sa fie destul de diferite, ceea ce nu inseamna in mod obligatoriu ca vreunul are dreptate sau vreunul greseste.

Este foarte posibil ca tie sa-ti pese mai mult de bani si de tot ce tine de "traiul" zilnic si concret al acestei echipe in timp ce mie sa-mi pese ca iar imi va batea nu stiu ce prieten microbist obrazul - "ce-ati facut mah, v-ati tras sponsori pe aia de la RAFO ?". Intr-un razboi "pragmatism - onoare" nu cred ca exista un castigator si in orice caz nu am chef sa ma lansez intr-o astfel de lupta.

Sper asadar ca pe viitor sa fii ceva mai constient ca nu toti cei care nu gandesc ca tine sunt automat ipocriti sau prosti si sper, alaturi de tine, ca Borcea "s-o ia prin gura" de la rompetrol ! :twisted:

S'auzim de bine !

THE RADICAL17.01.2006 19:21

(.....pentru ce ..pentru un amarat de milion de $

Iata ce scrie si unul care e si el "stelist pana la moarte", nici un dubiu .Oare faptul ca Iacob nu mai pleaca o avea legatura cu amaratul ala de milion? Bineinteles ca nu :roll: !!! Ia sa fi plecat ,sa vezi ca zarva ar fi fost pe acest site!

Asa ca maestre, "nu sunt oi " ci doar niste telespectatori fideli ai unui post TV condus de unul care n-a furat niciodata de la stat, asa cum s-au petrecut lucrurile cu RAFO "cea mai mare hotie nationala" (asta am luat-o de la un stelist pana la moarte declarat)

THE RADICAL17.01.2006 19:32

ce-ati facut mah, v-ati tras sponsori pe aia de la RAFO ?". Intr-un razboi "pragmatism - onoare" nu cred ca exista un castigator si in orice caz nu am chef sa ma lansez intr-o astfel de lupta.

Daca tu poti sa pleci urechea la o asa prostie al vreunui "dusman" te sfatuiesc sa iti alegi mai bine partenerii de spritz. Tocmai ti-am explicat ca in Romania(si poate si in alte parti) nu exista cineva sau ceva despre care sa nu existe vreun dubiu. Crezi ca banii care vin la echipele prietenului tau antistelist sunt mai curati? IN NICI UN CAZ DE ASTA SA FII SIGUR! Si daca esti baiat destept, vii si tu cu argumente! tipul care e vb tu a alimentat de niste trusturi media care sunt evident anti-Steaua , dar noi ce facem? le dam apa la moara,in loc sa judecam (uff asta-i mai greu)limpede si sa ne vedem interesul si pe urma vedem la stiri "suporterii isi manifesta din nou ostilitatea pentru aceasta actiune a lui GB". Si sa-ti mai spun ceva: cei de la RAFO nu sunt patroni ca la TM ci doar un sponsor care pe mine nu ma intereseaza la o adica de unde scoate bani! Daca-l agata parchetul, e treaba lui! Si pe toti corectii vreau sa ii intreb : "probabli ca voi aveti toti cate un servici. va tine atat de mult grija de unde scoate patronul banii, daca-i evazionist sau nu?

George Stan17.01.2006 19:44

AIci sunt, nu total dar in mai mare masura decat de obicei, de acord cu RADICAL. Suporterilor lui Chelsea cerdeti ca le-a convenit cand a venit rusul cu banii lui mai mult sau mai putin curati? Sau ca joaca cu "fly emirates" pe tricouri. Probabil au fost si acolo multi care au strambat din nas, nu?

Idee este ca e foarte greu de supravietuit si aproape imposibil de stat in frunte, doar din onoare si traditie.

SSK17.01.2006 19:50

@The Radical:

lol..partenerul ala de spritz ar putea fi tata, de exemplu..care nu e stelist si pe care cu siguranta nu am avut ocazia sa mi-l aleg :wink:

Iar ceea ce faci tu in ultimul post este deja o nivelare nepermisa, pe principiul : toti fura in Romania, deci ce conteaza care dintre hoti te sponsorizeaza ? Evident, probabil ca si Orange si Vodafone si BCR si oricine vrei tu mai dau cate-un telefon la vreun secretar de stat sau mai sponsorizeaza cu cate o bursa in strainatate copiii functionarilor publici "mai milosi" cu respectivele companii. Dar pare-mi-se mie ca nu e totuna sa joci Orange pe piept sau cu RAFO, companie prin care s-au furat mii de miliarde de lei, in caz ca ai uitat ! Si nu-mi aduce exemplul nu stiu carui post TV ca nu ma informez de pe Antena 1 si nici din Jurnalul National si n-as fi fost incantat nici daca aveam "Grivco" pe tricouri (macar ca nu s-a dovedit pana acum vreo mare frauda la astia...).

@George,

te inteleg, de altfel, cum am spus deja, nu cred ca vreunul dintre noi are perfecta dreptate ! E greu sa traiesti din onoare fara doar si poate, dar de aici si pana la a promova imaginea fix a companiei RAFO (care oricat s-ar agita altii...este cea mai mare hotie din Romania postrevolutionara - poate Bancorex-ul s-o intreaca, da' nu i-am ratat noi nici pe-aia :P ) - mi se pare cale cam lunga ! Vreau doar sa zic ca cuiva caruia chiar i-ar fi pasat de imaginea Stelei, ar fi renuntat la 200.000 de dolari si ar fi gasit un sponsor de 800.000 de dolari muuuult mai putin patat decat RAFO. Dar cui pasa de imaginea Stelei ? :oops:

armanovici17.01.2006 20:19

George trebuie sa te corectez...E vorba de Samsung(da a fost fly emirates sezonul trecut)..si chiar nu ne intereseaza cum a facut Abramovici bani,din moment ce eram in datorii de peste 90 de milioane de lire sterline,datorii facute de Ken Bates,un G.Paunescu in varianta engleza,cu ceva din boemia lui Gigi Becali(visa hotele si extinderi pana ne-am extins cu datoriile de era sa fim desfiintati)..

My opinion..ca si suporter Chelsea..

Bogdan4Steaua17.01.2006 21:38

" Le dau și avion

Noul sponsor al roș-albaștrilor va pune la dispoziție un avion pe care steliștii să il folosească pentru deplasările externe. "Pe lîngă toate avantajele, firma ne pune la dispoziție și un avion privat, așa că nu voi mai cheltui cîteva zeci de mii de euro pentru a merge la meciurile din străinătate. E bine, pentru că plăteam anual doar pe avion vreo 200.000 de dolari", a declarat patronul din Ghencea, Gigi Becali."

Sursa: GSP

sorin_77718.01.2006 04:46

Dar interventia lui Iancu de la Poli la 3 ore dupa anuntul oficial al sponsorizarii cum vi se pare??? Credeti ca o sa ne dea RAFO jos. Acum chiar ca iubesc sponsorul asta. mama ce vreau sa ii calcam in picioare pe timisoareni in retur... sa le sara BkP din piept...

Virgil18.01.2006 05:39

@Za radical.

Mai baiatule iti pasa tie de parerile unuia sau altuia,asa cum imi pasa mie de tine.

Din interventiile tale trag concluzia ca esti bolnav de nervi,ca vrei-nu vrei boala te obliga sa folosesti bolovanii cand iti exprimi opiniile.

Ma mir ca minti inteligente se coboara la nivelul tau,cand ar trebui sa te ignore.

Constat ca mesajul lui Gica Chioru adresat tie si celor ca tine,nu te-a potolit.Din contra,a turnat gaz peste focul "pasiunii" tale.Aceea de a critica si de a insulta.

Spune-ti dracului parerea si nu mai comenta posturile altora.

Eu continui sa cred ca Gigi Becali nu tine la imaginea clubului ci la buzunarul sau.RAFO e patata de foamea celor multi care nu au o paine pe masa,caldura in casa,s.a.m.d.Asta se numeste crima,iar colaborarea noastra cu ei inseamna ca stam la masa cu infractori care au atentat la bunastarea oamenilor.

Ma surprinde ca oameni cu mare credinta in Dumnezeu fac pact cu Diavolul.

Ne bucuram ca niste prosti,ca Steaua a incasat milionul.Nu "amice"!Milionul l-a incasat Gigi si-l poate folosi pentru Steaua,pentru scopuri caritabile si altele,pentru a-si finisa mai departe imaginea de om putred de bogat,de filantrop,de "Mesia".

Pentru tine nu conteaza de unde vin banii,pentru mine DA.Mai ales ca stiu bine cine e sponsorul.

Virgil18.01.2006 06:06

"Negociez de două luni cu această firmă și pînă la urmă am hotărît să devină sponsor la Steaua. Este o decizie politică", a declarat Becali, care și-a detaliat hotărîrea: "Sînt angajați la RAFO aproximativ 3.000 de oameni și trăiesc de pe urma societății alți 25.000, iar conducătorii doresc să extindă afacerea. Oamenii care lucrează acolo sînt sigur că vor intra in PNG. Iau și bani, și capital politic".

Aseară, la auzul acestor declarații, Marian Iancu, președintele Balkan Petroleum, a luat foc. "Studiem posibilitatea ca in Adunarea Generală să nu dăm dreptul de a folosi numele RAFO pe tricourile Stelei. Nu voi accepta niciodată ca RAFO să fie un vehicul de influență politică a lui Gigi Becali, așa cum a susținut el", a tunat Iancu.

Patronul lui "Poli" a spus că nu va mai lăsa pe nimeni să distrugă imaginea firme care este și așa destul de șifonată. "RAFO nu va mai fi o marionetă politică și nu va mai intra in sfere de influențe, pentru că am avut deja o experiență nefericită. BkP s-a chinuit să scoată rafinăria din astfel de jocuri, să fie totul transparent și nu vom mai accepta implicarea politicului", a adăugat Iancu.

http://www.gsp.ro/index.php?a=31996&shift=1

Pentru cineva "foarte drag" noua,Steaua nu este decat o trambulina in vederea atingerii telurilor politice.Sa vad acum ce comentarii fac Za radical si ceilalti apropiati vederilor lui.

Parerea mea e ca e inadmisibil.

THE RADICAL18.01.2006 06:23
Dar pare-mi-se mie ca nu e totuna sa joci Orange pe piept sau cu RAFO, companie prin care s-au furat mii de miliarde de lei,

Mey ,cei care ai zis tu nu vin asa cu una cu doua.De ce n-au venit in astia 5 ani, ce Steaua nu era un brand? Sau poate au venit ,dar au dat vreo 200 mii ca deh "noi suntem Vodafone, sa fiti mandri" .Ei nu merci, in ziua de azi ftbalul tine cont exclusiv de bani si nu de altceva.Decaderea Craiovei (cu traditie ,chiar dc nu ca a noastra) acestui fapt se datoreaza!

Iar la faza cu Bancorex iar esti intr-o mare eroare!Ai auzit ca Steaua sa fie vreun mare debitor la ei ,care sa nu-si fi restituit banii ,asa cum au facut altii? Daca tin minte pe vremea aia Bancorexul sponsoriza alte sute de domenii de activitate, nu doar fotbalul Nu mi-ai raspuns la problema cu suporterii celorlalte echipe ar caror bani sunt evident "curati"!

cristianotopeanu18.01.2006 06:32

A remarcat cineva ce a zis Becali ieri la conferinta de presa ? Zicea cam asa : "Din cauza voastra, a presei, nu l-am dat pe Hamutovski cu 900.000 ci cu 600.000 si nici comisionul meu de 150.000 nu l-am mai incasat" .... Se sesizeaza cineva ?

George Stan18.01.2006 06:40
A remarcat cineva ce a zis Becali ieri la conferinta de presa ? Zicea cam asa : "Din cauza voastra, a presei, nu l-am dat pe Hamutovski cu 900.000 ci cu 600.000 si nici comisionul meu de 150.000 nu l-am mai incasat" .... Se sesizeaza cineva ?

Cred ca ai inteles gresit. A zis ceva de genul: "si eu am luat mai putini bani, si nici impresarul nu si-a mai luat comision".

Ar fi absurd sa ia el comision :)) Doar nu suntem in bizzaro-world

iancu dragosh18.01.2006 08:35

Atunci cand am aflat de noul sponsor am fost la fel de dezamagit ca multi altii de pe acest forum. Nu doream ca imaginea Stelei sa fie asociata cu unul dintre cele mai mari tunuri din Romania post-decembrista. intre timp, m-am mai documentat si am aflat ca lucrurile stau putin diferit. Nu stiu daca Ingineria de la rafo, patronata de iacubov si sustinuta de firme suspecte precum BKP, are legatura cu firma din Cipru. practric, aceasta firma a achizitionat actiunile BKP la rafinaria Rafo. In acest moment cele doua companii sunt intr-un litigiu comercial ce se va rezolva in instanta. Practic Compania din Cipru a respectat termenele de plata, insa BKp nu a mai putu vinde actiunile deoarece in acest moment sunt sub sechestru.

Bineinteles ca tot ce inseamna industrie petrolierea, mai ales in Estul europei duce cu gandul la companii dubioase. insa, pana la proba contrarie, Sponsorul Stelei a fost achizitionat de curand de o companie ce nu are nici un fel de legatura cu manevrele financiare anterioare.

Ps. Comisionul la care s-a referit Gigi este cel al impresarului care a facilitat tranzactia. Nu ramanem decat cu ideea ca datorita incapacitatii presedintelui nostru de a negocia un contract in liniste, clubul Steaua a pierdut 300.000 de dolari

Virgil18.01.2006 11:05

Da,asa e."Am pierdut 300.000,din care imi luam si eu 150.000."

Eu cred insa ca i-a luat pe toti 900.000.

Presa ia de bun tot ce spune el.Isi bate joc de ei Gigi de nu se poate.Vorbeste numai la misto.

«12346»