FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Chelsea-Barcelona

«123456»
Radu mic14.02.2006 21:15
Middlesborough-Chelsea 3-0

Uite ca a deselectat optiunea win all...  :D  

Nu as vrea sa fiu in pielea jucatorilor dupa meci...

urat meci facut de Chelsea, urat... cineva zicea intr-un post ca nu poate asocia Chelsea cu nimeni, eu cred ca o data ce zici Chelsea, Zici Abramovic, zici Mourinho, si multi, multi bani! Lampard si terry nu sunt asa super jucatori, sunt buni dar nu rup gura targului. lampard daca nu ar avea acel sut puternic nu cred ca s-ar vedea o diferenta intre el si Paraschiv, iar terry are munca usoara pt ca are o echipa puternica.

Fotbalul practicat de Chelsea imi aduce aminte de era Piturca, cu multe pase de-a latul terenului si apoi o centrare in care!! este chiar plictisitor!!! pe de alta parte Arsenal fac show aporape la ori ce meci, cine a vazut Arsenal cu bolon (parca) de sambata trecuta imi va da dreptate!! mi-ar placea extrem de mult s-o vad pe Chelsea descalificata(chiar dac cred ca va fi imposibil) si pe Arsenal in finala pt ca daca bat pe real nimeni nu le va mai sta in cale!

Motanu D14.02.2006 21:36
Valdez e bun...

Si Cornel Dinu e cel mai tare antrenor din istorie, nu ?

sorin_77714.02.2006 21:47
... din cate am inteles ca gazonul de pe Stamford Bridge se prezinta in niste conditii oribile,ceea ce inseamna ca jocul de pase al Barcei nu prea o sa mearga....

Si legat de acest aspect, Murinho a dat directive ca acest gazon sa arate la fel de urat si la meciul cu Barca... Asa ca Ronaldinho and Co. ar face bine sa vina in Romania, pe Ghencea daca nu au inceput inca lucrarile, in cantonamentul premergator partidei cu englezii de la Chelsea...

armanovici15.02.2006 00:04

Gazonul de pe Stamford Bridge se va prezenta impecabil la ora marelul meci...Trust me!

Virgil15.02.2006 00:08

Eu te cred.Pentru ca esti credibil. :wink:

armanovici15.02.2006 00:42

@radu mic

Cate meciuri jucate de Chelsea ai vazut sezonul asta??

Vrei sa iti trimet cateva faze de manual facute de Chelsea in sezonul actual care contrazic total ceea ce spui tu?

Iti dau cateva ex ca sa iti improspatez memoria..

Liverpool-Chelsea 1-4(studiaza golurile)

Chelsea-Betis 4-0

Chelsea-Liverpool(golul 3,anulat aiurea-mostra de cum se joaca la offside)

Intram iar in polemica...Depinde de viziune,unii prefera fotbalul artistic,altii muncitorii care construiesc meticulos orice actiune de atac..

Iar sa zici de Lampard ca este identic cu Para mai putin sutul,inseamna ori sa il vezi pe Para cu ochii lui Gigi la patrat ori sa nu ai cunostinte in materie,fara suparare..

Citeste in postarile anterioare cifrele lui Lampard si raporteaza-le la prestatiile lui Paraschiv(fara a minimaliza calitatile lui Para,unul din favoritii mei)...As zice ca e mai mult decat relevant(pastrand proportiile)!!

Motanu D15.02.2006 00:50

Mi-as dori ca Para sa joace precum Lampard. Dar difierenta e mare de tot. Din pacate...

Altfel, cred ca jocul Barcelonei este laudat uneori exagerat. O echipa care sta in 2 jucatori (Ronaldinho si Deco) nu poate sa castige Champions League.

Radu mic15.02.2006 08:41
@radu mic

Cate meciuri jucate de Chelsea ai vazut sezonul asta??

Vrei sa iti trimet cateva faze de manual facute de Chelsea in sezonul actual care contrazic total ceea ce spui tu?

Iti dau cateva ex ca sa iti improspatez memoria..

Liverpool-Chelsea 1-4(studiaza golurile)

Chelsea-Betis 4-0

Chelsea-Liverpool(golul 3,anulat aiurea-mostra de cum se joaca la offside)

Intram iar in polemica...Depinde de viziune,unii prefera fotbalul artistic,altii muncitorii care construiesc meticulos orice actiune de atac..

Iar sa zici de Lampard ca este identic cu Para mai putin sutul,inseamna ori sa il vezi pe Para  cu ochii lui Gigi la patrat ori sa nu ai cunostinte in materie,fara suparare..

Citeste in postarile anterioare cifrele lui Lampard si raporteaza-le la prestatiile lui Paraschiv(fara a minimaliza calitatile lui Para,unul din favoritii mei)...As zice ca e mai mult decat relevant(pastrand proportiile)!!

AM VAZUT TOATE MECIURILE LUI Chelsea din decemberie in coace!! asa ca eu unul cred ca am vazut destule...drept pt care eu imi mentin pozitia ca Chelsea joaca un fotbal plictisitor, dupa puncte, iar ca lampard nu este un asa bun mijlocas(desigur comparatia cu Para a fost una extrema!!).

tine cont ca eu urmaresc fotbalul prestat de Chelsea ca un simplu microbist, nu am nici o tragere de inima, si veau sa urmaresc spectacol, nu un puzzle de pase si poate, poate da crespo cu capu! aceasta formula de joc la anul nu cred ca va mai da roade,Man Utd daca isi pun apararea la punct sunt peste albastrii! de ce?? pt ca au mai mult talentin echipa! Sir alex are in echipa individualitati care isi pot pune amprenta pe joc/scor! de asta duce lipsa Chelsea,.

nu intelege gresit postul meu(sunt putin obosit asa ca daca unele lucruri nu au sens..treci cu vederea) Chelsea este o echipa tare, legata, bine acoperita in toate compartimentele, si un antrenor pe cat de increzut pe atat de bun! dar nu joaca un fotbal spectacol si nici nu au in lot cei mai buni jucatori fie din anglia , fie din europa!

I.N.Money15.02.2006 14:17
Valdez e bun...

Si Cornel Dinu e cel mai tare antrenor din istorie, nu ?

Motane daca nu era un portar valoros nu primea anul trecut titlul de cel mai bun portar din Primera si nu era acum la nationala Spaniei daca nu era ceva de capul lui.Acum ce sa facem daca mai greseste..si Villa are obiceiu sa dea numa goluri de generic(vezi meciu cu Deoportiv) :lol:

Motanu D15.02.2006 14:30

Fara suparare, dar Valdes chiar nu e un mare portar. E mediocru. Si asa ca in Spania sunt in general fundasi si portari de calitate indoielnica, insa Valdes nu e in primii 5 portari spanioli. Si cu atat nu e in primii 5 portari din campionatul Spaniol. Pai Canizares, Casilias, Reyna... sunt cu mult peste el. Are insa marele noroc ca joaca la o echipa tare, OFENSIVA, si care e in forma foarte buna. Altfel ar fi vai de el.

I.N.Money15.02.2006 16:10

Asta asa e,sa stii ca nu sunt un fan a lui sau fan al Barcei si a lui Chelsea,dar Valdes daca nu avea valoare nu era titular in poarta Barcei,cu el cred ca spaniolii au urmat exemplul lui Real cu Casilias,cand au dat sansa unui jucator din propria pepiniera..

Motanu D15.02.2006 16:25
dar Valdes daca nu avea valoare nu era titular in poarta Barcei

La ce portari a avut Barca in ultimii ani... nici nu-i de mirare ca a ajuns Valdes in poarta lor. E mediocru, nu jalnic.

Oricum, Barca nu se pricepe la portari. asta e clar.

Iar Real Madrid nu mai e demult un model pentru nimeni !

I.N.Money15.02.2006 17:42

Sincer..eu unu personal nu-mi amintesc unu in ultimi ani sa fie peste Valdes,probabil il mai stii pe Ruud Hesp,ce dezastru era ala.....

Motanu D15.02.2006 18:02

Il stiu, cum sa nu... :twisted:

Ai dreptate cand zici ca Valdes e poate cel mai bun portar al Barcelonei din ultimii ani. Dar asta nu-l face sa fie un portar bun. E doar mai bun decat niste "catastrofe" asa cum ziceai tu.

Eu unul nu as vrea sa avem la Steaua un astfel de portar ! Si ca sa ma intorc la topic, rezerva de la Chelsea, Cudicini, e mai bun decat Valdes.

I.N.Money15.02.2006 18:31

Da si ala facea gafe destule :lol: ,acum cu Cech s-au mai calmat apele in poarta lui Chelsea,dar si asta greseste cand iti e lumea mai frumoasa,dar ceea ce vorbim noi acum reflecta inca un plus pentru Chelsea in fata Barcelonei...

iancu dragosh16.02.2006 00:05

desi sunt jucatori extrem de importanti barca nu sta in nici in deco, nici in ronaldinhio si nici in Eto. Barcelona depoinde cel mai mult de jocul lui xavi. El este cel care creeaza culoarele de ataca pe care cei trei le speculeaza ca nimeni altii, insa fara viziunea lui Xavi, jocul echipei catalane are mult de suferit. Timpul imi va da sau nu dreptate, insa eu va zic ca nici dupa reintrarea dintosului nu se vor schimba foarte multe. Sigur barca este o echipa care poate castiga indiferent de adversar si de indisponibilitati, insa nu cred ca vom mai vedea jocul incantator din toamna atat de des, atata timp cat xavi va fi accidentat.

Motanu D16.02.2006 08:26

Aici ai dreptate. Xavi e cel care "face jocul" Barcelonei. In conditiile unei aparari mai degraba nesigure si a unui portar pe alocuri comic, lipsa "creierului" va fi greu de surmontat pentru catalani. Van Bommel e departe de spaniol... De aici si rezultatele neconcludente din ultima vreme de care vorbeai.

Probabil ca Deco a preluat sarcinile lui Xavi...

Observ insa ca si Barcelona are probleme cu rezervele. Parca mai stim noi o astfel de echipa... :lol:

Radu mic16.02.2006 09:14
@radu mic

Iar sa zici de Lampard ca este identic cu Para mai putin sutul,inseamna ori sa il vezi pe Para  cu ochii lui Gigi la patrat ori sa nu ai cunostinte in materie,fara suparare..

!!

...si se pare, dupa meciul de aseara, ca Para are si..SUTUL lui Lampard!

ultras200619.02.2006 11:08

aaaa

ultras200619.02.2006 11:09

aaaa

Motanu D19.02.2006 11:20

La ce aparare are Barca... (si ce portar) cred ca in meciul cu Chelsea o sa simta pe propria piele ce a simtit Betis in meciul cu ei !

Barca nu e Middlesbrough.

Adi19.02.2006 12:34

Eu cred ca in primul meci Chelsea va lua o optiune mai mult decat seioasa pentru calificare. Vad un 2 0 sau 3 1 pentru Chelsea. Chelsea - Barca e meci de 1 solist!!!! Lampard si Drogba marcheaza. Barca poate prinde un penalty sau o lovitura libera pe care o transforma Ronaldinho.

andrei_8721.02.2006 18:11

FORCA Barcelona! CATALUNYA IS NOT SPAIN!

echipele mele d suflet sunt Steaua si Barcelona. Chelsea e o echipa bine facuta, cu jucatori d valoare, dar o sa i se infunde. Ati vazut in ce forma e Ronaldinho? n-a marcat cu Betis da facea numai super-faze!

Barcelona si Steaua seamana f. mult! toti cei care tin cu barca pot sa confirme.

mourinho, CIOCU MIC!

armanovici21.02.2006 21:09

Din pacate v-am inselat asteptarile..

Gazonul de pe Stamford Bridge va semana miercuri cu "orezaria noastra".

Sunt convins ca puteau sa il inlocuiasca dar nu s-a dorit lucrul asta.

Sper ca cea mai buna echipa(Chelsea) sa castige din nou!

Tsubasa21.02.2006 23:04

hmm...nush fratilor....imi place prea mult Chelsea (in ciuda a ceea ce ia facut lu Mutu ) dar akuma imi place mai multe decat catalanii...oricum va fi un meci echilibrat....yo unu sper sa castige Chelsea

Al vostru,

Tsubasa

«123456»