FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Chelsea-Barcelona

«13456»
sorin_77722.02.2006 11:32
Din pacate v-am inselat asteptarile..

Gazonul de pe Stamford Bridge va semana miercuri cu "orezaria noastra".

Sunt convins ca puteau sa il inlocuiasca dar nu s-a dorit lucrul asta.

Sper ca cea mai buna echipa(Chelsea) sa castige din nou!

eu am punctat mai devreme acest aspect... Murinho asta a dorit... El vrea un joc bazat in forta decat pe tehnicitate... bate Chelsea lejer... Mai e putin pana deseara... Fierbe Europa... Asta trebuia sa fie finala...

redandblue22.02.2006 11:34

Mi-as dori enorm sa castige BARCA pt ca este a doua mea dragoste dupoa Steaua...dar nu e usor deloc...

Sper ca Ronaldinho sa-l linisteasca pe arogantul Murinho

I.N.Money22.02.2006 14:57

Toata questia asta cu "Mourinho arogantul" este o aberatie a presei,desi nu este un antrenor simpatic mie este facut arogant pentru simplul fapt ca este cel mai bun antrenor din lumea si este singurul care stie cum sa gestioneze atat de "Delicata" presa din Albion

SSK22.02.2006 20:18

Mie sincer imi place Mourinho. Mi se pare un tip cu c***e, scuzati-mi expresia. Mai mult, este un excelent profesionist.

Nu-mi place insa felul in care joaca Chelsea si nu-mi place ca este o echipa care pare sa dispuna de resurse nelimitate. Oricum, si daca nu ar fi asa, tot cu Barca as tine in seara asta.

Chelsea - Barca 2-2, Barca - Chelsea 2-1.

armanovici22.02.2006 20:23

In seara asta voi avea inima 90% albastra,cu toate ca peste tricoul lui Chelsea am bluza cu Steaua!

Cea norocoasa...si cea mai frumoasa..

Sper ca ambele sa joace finale sezonul asta..Si sa le castige!

Cat despre Mourinho si presa din Albion?

Nu pot sa il denigreze pentru ca este un model din toate punctele de vedere(profesionist vorbind) si il ataca facundu-l arogant si interpretandu-i vorbele de cate ori au ocazia..

Mi-a placut enorm de mult faza in care i-a lasat pe toti masca plecand de la conferinta de presa pentru ca ziaristii nu au respectat ce i-a rugat(parca sezonul trecut in OCT 2004)

I.N.Money22.02.2006 22:16

El e facut arogant pentru simplul motiv ca stie sa tina presa la "degetu mic"...

Motanu D22.02.2006 22:41

Se pare ca de data asta pe Mourinho nu l-a "facut" presa ci arbitrul... Daca aia e faza de "rosu" direct...

Motanu D22.02.2006 23:11

Cred ca pana acum s-a vazut care e echipa mai buna. MAI BUNA, nu mai specataculoasa !

Grinch23.02.2006 00:00

In seara asta Lampard & co au fost pusi cu botul pe labe . Impresionante pasele lui Ronaldinho si determinarea lui Messi .

armanovici23.02.2006 00:01
Cred ca pana acum s-a vazut care e echipa mai buna. MAI BUNA, nu mai specataculoasa !

Corect..

Multe similaritati intre meciul de anul trecut de pe Nou Camp.

rusine..o super echipa trebuie sa castige pe teren...Nu cu arbitrul.

In orice caz,Chelsea a dominat tactic meciul,prima repriza Barcelona un sut pe spatiul portii,hotarare determinare...sa inscrii un gol impotriva Barcelonei in 10 face dublu...Returul se anunta incendiar.

O seara trista...Cu adevarat trista,pentru ca un norvegian(iubita natie) a trebuit sa iasa in evidenta precum un alt nordic anul trecut!

Chelsea e capabila sa inscrie 3 goluri Barcelonei...a mai facut-o si sunt convins ca mai poate sa o faca..

Ce a facut Ronaldinho aseara?(Messi da)

armanovici23.02.2006 00:02

Adica pasa lui Ronaldinho...atat a facut..pasa de la faza lui Larsson...

Pacat...doua greseli...e cinic fotbalul,dar foarte greu in 11 contra 10.

Grinch23.02.2006 00:06

Foarte greu si pe un gazon ca ala , Barcelona marca mai multe goluri...juca mai bine pe un teren impecabil .

SSK23.02.2006 00:11

Fotbalul a invins !

Terenul - jignitor de prost. Chelsea - slaba, stearsa, debusolata dupa egalare; a practicat un joc incredibil de dur pentru o echipa cu asemenea pretentii. Singurul care poate fi remarcat : Robben. Barca - fricoasa pana la egalare, super sigura pe ea dupa aceea; joc ofensiv net superior si joc defensiv linistitor dupa primirea golului. Arbitrajul - slab, intimidat de public si atmosfera dupa eliminare, cu greseli in ambele sensuri. Eliminarea - in prima faza mi s-a parut meritata, la reluare - parca a atacat totusi mingea...50%-50%. Messi - sclipitor !!! Ronaldinho - sters in prima repriza, foarte bun in a doua. Duelul Ronaldinho-Lampard din minutul 86 - sugestiv (se aude armanovici ?...).

Figura lui Terry de la sfarsitul partidei - nepretuita. Sunt lucruri care nu se pot cumpara... :twisted:

armanovici23.02.2006 00:26
Fotbalul a invins !

Terenul - jignitor de prost. Chelsea - slaba, stearsa, debusolata dupa egalare; a practicat un joc incredibil de dur pentru o echipa cu asemenea pretentii.  

terenul da...prost.

Stearsa dupa egalare?

Cum arata tabela la 2-0(hent la fundasul dreapta Barcelona( imediat dupa primul gol)..

cum arata la 2-1(ratare URIASA drogba...ma dispera...a ucis meciul)

Fotbalul spectacol vs fotbalul tacticizat,barbatesc,nu simulari si caderi teatrale(vezi deco,vezi Messi,vezi bronkhorst(a jucat f bine) se uita la arbitru si incepe sa se tavaleasca la eliminare)

Pacat ca nu s-a jucat 11 vs 11.cum trebuia!

Duleul din min 86?

sugestiv?

dar duelurile pana in minutul 86??

Mai mult decat sugestive..Imi place Ronaldinho dar pentru cel mai bun fotbalist al planetei-aseara a jucat STERS!

Motanu D23.02.2006 00:28
Fotbalul a invins !

[...]

Figura lui Terry de la sfarsitul partidei - nepretuita

Oare a invins fotbalul? Probabil, dar daca e asa atunci a invins intr-un mod care nu-i face cinste! Barca a fost doar pe alocuri mai buna si poate ca merita victoria. Dar nu asa.

De fapt, a invins eroarea. Pentru ca acest meci a fost in sine un spectacol a erorii. Terry, Motta, Ferreira, Del Horno, Oleguer. Si mai ales Terje Hauge. Omul care a reusit sa transforme un spectacol intr-un circ.

Regizorul partidei a fost doar pe jumatate inspirat aratandu-l pe Terry. Lipsea din imagine Hauge. Adevarata fata a neputintei !

Sunt lucruri care nu se pot cumpara...

Sa fie si Terje Hauge printre ele ?! Greu de crezut !

Bogdan4Steaua23.02.2006 00:36

Dupa cum s-a desfasurat meciul, un egal era mai echitabil. I-am remarcat in special pe Messi si Robben. Ronaldinho s-a vazut mai mult in cea de-a doua repriza. Pana la golul egalizator, chiar si in 10 oameni, Chelsea mi s-a parut peste Barcelona in foarte multe momente.

SSK23.02.2006 00:37

Hai mah, Chelsea-fans nu va mai vaitati atat din cauza eliminarii aleia. Unu la mana - Chelsea deja jucase super dur si pana atunci (barbatesc e cel mult un eufemism ingaduitor). Doi la mana - vazuta live, faza parea de rosu. Messi a fost busculat ca la hochei.

A mai fost un penalty la Messi neacordat (cand a cazut Terry ca bolovanul peste el) si cel putin o indirecta din careu la Geremi daca nu ma-nsel.

Lampard a jucat sters, foarte sters, fara suparare. Tocmai de aceea duelul din min 86 a fost sugestiv.Ronaldinho a dat pasa de (auto)gol si a facut faza celui de-al doilea gol (ce fuleu !). Desi putea juca si el mai bine.

Per total, victorie absolut meritata a Barcei. Golul a venit impotriva cursului jocului, ce sa mai vorbim, in timp ce egalarea si golul de 2-1 au fost urmarile presiunii Barcei. La un moment dat Chelsea doar arunca mingi spre atacanti (asa s-a si nascut ocazia aceea a lui Drogba).

N-a fost spectacol, dar a fost o victorie a unei echipe care a vrut sa joace fotbal, impotriva unei echipe care mai degraba s-a straduit sa impiedice adversara sa joace fotbal (vezi si terenul...).

armanovici23.02.2006 00:39
Si mai ales Terje Hauge. Omul care a reusit sa transforme un spectacol intr-un circ.

Regizorul partidei a fost doar pe jumatate inspirat aratandu-l pe Terry. Lipsea din imagine Hauge. Adevarata fata a neputintei !

Sunt lucruri care nu se pot cumpara...

Sa fie si Terje Hauge printre ele ?! Greu de crezut !

Nu a stiut sa se retraga,sa lasa fotbalistii sa faca spectacol.

Pentru ca acest meci a fost o adevarata lectie pentru cei care stiu sa aprecieze tactica desavarsita..

Despre cum se poate sa iti faci jucatorii sa joace pentru echipa..Nu individual.

armanovici23.02.2006 00:45

@SSK

Interesant..Poate sunt putin subiectiv,insa indraznesc sa spun ca nu esti obiectiv deloc.

De ce nu amintesti toate greselile din acest meci..

Da fault la Messi...precedat de

1.Semnalizare eronata offside Crespo

2.Rosu nemeritat,incercare de degajare,cine se poate opri din inertie la asemenea faza

3.Hent Oleguer,fault Valdez la Drogba(corul era 1-0)

4.Offside eronat Drogba la 1-2

cateva decizii aiurea,corner la minge din tibie ETOO,auturi date la plezneala cand pt Chelsea cand pt Barcelona.

Arbitraj execrabil.

Da Barcelona a jucat bine pe alocuri,nu incantator(exceptia care intareste regula,Messi)

Evident nemeritat.pentru ca e f greu sa joci 10 vs 11 impotriva Barcelonei...chiar si acasa.

Am inregistrarile..revad in aceste momente fazle cheie,nu incerca sa imi demonstrezi ce e alb pe negru.

Sunt fan Chelsea,nu imbecil.

Triphat23.02.2006 00:47

Eliminarea nu a fost corecta. Messi se tavalea pe gazon ca un actor, iar intrarea nu a fost intentionata. Nu stiu ce a vazur arbitrul acolo.

La Messi nu a fost penalty... l-a imitat pe Deco si a picat intentionat cand Terry l-a atins.

La Geremi a fost hent.. oricum, mingea trecea mult peste poarta si pana la urma nici nu trebuia sa fie corner. Mingea nu a fost deviata de nimeni.

Cat despre joc... era diferit daca nu era eliminat Del Horno. Dar Barca a meritat. Dupa golul egalizator au jucat absolut superb.

SSK23.02.2006 00:55

@armanovici

Se poate sa fiu subiectiv, in fond chiar am tinut cu Barca aseara (si mi se intampla destul de rar chiar sa tin cu o echipa straina - adica sa injur la ratari si sa strig la goluri).

Nu am tinut o evidenta atat de atenta a fazelor dubioase, dar recunosc unele din cele indicate de tine. Si recunosc ca arbitrajul a fost foarte slab, marcat de decizia eliminarii. Totusi, la eliminare - despre ce degajare vorbesti cand DelHorno venea cu fata spre linia de fund ? In plus, a mai fost un fault criminal la Ronaldinho (o talpa pe glezna a lui Makelele daca nu gresesc) si unul urat la Messi (o talpa in zona genunchiului, nu mai stiu a cui, cand Messi isi admira colantii :P).

Dar nu cred ca e OK sa ne batem in faze litigioase. Pana la urma, Chelsea s-a calificat anul trecut cu un om in minus. Iar anul acesta - cu un in minus a deschis scorul acasa si ulterior s-a inclinat in fata Barcei. Meritat.

Daca sunteti buni, bateti in retur si asta e !

Motanu D23.02.2006 00:58

De acum meciul e jucat. Nimeni nu mai poate scoate mingea din plasa; nimeni nu-i mai poate baga lui Hauge cartonasul rosu la loc in buzunar...

Returul va fi infernal. Mi-e greu sa cred ca va fi spectaculos... Se va lupta pentru fiecare minge. Sa speram ca dupa acel meci va castiga fotbalul. Pentru ca, dupa meciul de ieri, fotbalul a fost singurul invins !

armanovici23.02.2006 01:35
Un moment cheie al jocului a fost eliminarea spaniolului lui Chelsea, Del Horno, în prima reprizã, pentru un atac la care ar fi trebuit sã i se întocmeascã și dosar penal pentru tentativã de crimã asupra puștiului minune al Argentinei, Lionel Messi. Spre finalul primei pãrți a fost un henț mare în careul gazdelor, dar arbitrul a trecut peste el cu nonșalanțã. Golurile au venit dupã pauzã. A fost mai întâi un festival al autogolurilor. Motta a marcat pentru Chelsea, în propria poartã, dar Terry n-a rãmas mai prejos și l-a învins și el pe bravul sãu portar Cech. Cel care a îngropat Chelsea a fost însã camerunezul Eto'o și aroganța lui Jose Mourinho a început deja sã se topeascã pe valurile fãcute de o Barca navigând ca o navã amiral. (Sorin Dumitrescu)

habarnism la el acasa..

Sursa-prosport.

Exact invers. :lol: :lol:

SSK23.02.2006 01:46

Tocmai am revazut rezumatul meciului pe Pro TV si simt nevoia sa rectific macar tonul atat de categoric de mai inainte.

Chelsea nu a jucat slab, dar Barca a fost mai buna. Si "fotbalul a invins" - cred ca m-am pripit nitel, desi dupa golul de 1-1 chiar s-a jucat fotbal - adica l-a jucat Barca. La 1-1 Barca a avut 4(patru) mari ocazii (2 Larsson, una Messi, una Ronaldinho), Chelsea doar 1 (Drogba).

Eliminarea - mi se pare la in continuare la limita. O decizie de arbitru. E adevarat ca Messi se preface in stil sudamerican, ceea ce nu ii face cinste, dar intrarea ramane un body-check dupa mine.

Raman la parerea ca Chelsea a jucat in primul rand sa distruga forta ofensiva a Barcei, in loc sa se preocupe sa atace ei in primul rand. Si macar pentru asta si meritau sa piarda.

arkes23.02.2006 04:43

parerea mea..Barcelona a meritat 2 goluri..au dominat tot meciul..ar fi meritat si un 1-3!..bara lui Messi(copilu' ala o sa fie un mare fotbalist).

«13456»