FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Chelsea-Barcelona

«123456»
Adi24.01.2006 11:43

@Bostina23

Fara suparare, dar dupa mine Premier League este mult peste Primera Division ca nivel al competitiei, valoare per total al echipelor si calitate a jocului. Uite ce loturi au Chelsea, Man Utd, Liverpool, Arsenal, Tottenham, Man City, Newcastle, Bolton sau Fulham. Este un campionat foarte strans, iar toate aceste echipe lupta pentru un loc in competitiile UEFA + Wigan. Iar faptul ca Chelsea si Mourinho a reusit sa gaseasca cheia succesului, intr-un campionat "nebun" ca Premier League este un lucru de apreciat si la care viseaza celelalte 19 echipe din campionat, dincolo de acuzele aduse lui Chelsea ca joaca fotbal mecanic, urat. Iar daca cu acest fotbal urat, mecanic Chelsea a reusit sa dea 4 goluri Barcei, acest fotbal trebuie sa fie chiar foarte spectaculos :roll: :wink: :) . Pe de alta parte, dominatia Chelsea nu ar trebui sa mire pe nimeni, avand in vedere "mandatele" anterioare detinute de Man UTD in anii 90 (asta da dominatie 8O )si de Arsenal (un pic mai scurta, dar totusi). Legat de Chelsea sunt sigur ca in viitorii 3-5 ani, masinaria Chelsea se va bloca si nu va mai functiona, din cauza unei eclipse de forma a lui Mourinho, a jucatorilor transferati ce nu vor da randament sau a unor eventuale probleme ale lui Abramovici. Dar pana atunci Chelsea va fi deja multipla campioana a Angliei si va fi considerat una din candidatele cele mai importante la Ch. League. Dupa asta eu banuiesc ca va veni timpul unei alte echipe, dupa mine Liverpool, ce va domina fotbalul britanic.

Legat de Barca; Este intr-adevar o echipa ce este cu un cap peste restul formatiilor din Liga spaniola, dar asta nu inseamna ca automat poate da acelasi randament si in Europa. Juve si Chelsea sunt principalele candidate la Ch. League pentru ca pe langa faptul ca domina in campionate, AU JUCAT MECIURI TARI CU ECHIPE DE VALOARE si s-a vazut acolo valoarea jocului practicat si valoarea echipei. Juve a jucat cu Inter, cu Bayern, Milan (3-1 scor mincinos, 2 goluri pe greseli de portar -chimenti penibil :evil:), Chelsea a jucat cu Liverpool, iar tu imi spui mie de Betis si vilareal :lol: :lol: :lol:

Faptul ca Ronaldinho este cel mai tehnic jucator din lume, nu inseamna ca barca e cea mai buna, ce veti face cand Ronaldinho va fi suspendat sau accidentat intr-un meci cu o Echipa tare in Ch.League????? Iti spun eu Barca va pierde fara drept de apel, iar cu Ronaldinho pe teren Barca poate invinge pe oricine cu exceptia Echipelor Italiene(Juva, Milan, Inter) si a lui Chelsea :wink:

razvan3l24_|_24.01.2006 11:44

clarrrrrr!!!!!!!!! ca Barcelona pt ca il are pe Ronaldinho

bostina2324.01.2006 13:23

@Adi

clar ca in afirmatile noastre exista o urma de subiectivism fiecare are preferinte si fiecare vrea sa ii demomstrese celuilalt ca echipa favorita e cea mai buna.Chelsea nu e nici pe departe echipa spectaculoasa ci mai degraba o echipa incomoda (foarte incomoda) care stie sa joace la rezultat.

Acum ne agitam degeaba :lol: asteptam meciul si apoi tragem concluzile :wink: asa contiunam la nesfarsit, mai avem sa iti raspund la ceva da am renuntat, fiecare are dreptate in felulul sau :) cred ca aici suntem amindoi de acord ....nu???

dbd24.01.2006 15:23

dar cand e meciul ? sau a fost ? :roll: :?

Adi24.01.2006 17:38

@bostina23

sa nu se inteleaga ca sunt un fan Chelsea. Sunt fan Juventus. Dar, pur si simplu, urmaresc de mult timp fotbalul de mult timp si mi-am dat seama de ceva timp ca un meci nu se castiga doar prin driblinguri si fente. Toata lumea asociaza Barca cu Ronaldinho, Etoo, dar lumea uita de Puyol(cel mai bun fundas spaniol, dupa mine), aceasta lume cauta senzational, iesit din comun; Pe cand de Chelsea nu poti spune ca o asociezi cu x sau y, pentru ca Chelsea este intai de toate o echipa si abia dupa asta este Drogba, Essien sau alte transferuri scumpe. Pun pariu ca nici nu ai putea sa-mi remarci in special niste jucatori ai lui Chelsea, pentru ca lumea observa la Chelsea rezultatele, iar la Barca fentele lui Ronaldinho.

P.S. Oricum cred ca aceste discutii sunt chiar utile. Decat sa spui dupa meci "Stiam ca va castiga Chelsea (sau Barca) pentru ca............" mai bine iti demonstrezi acum priceperea si intuitia fotbalistica. Stii vorba "Dupa razboi, multi eroi..." :wink: Numai bine!!!!!! :)

armanovici24.01.2006 20:04

Eu zic de Lampard si Terry de la Chelsea...merita evidentiati si poti sa zici Chelsea cand zici Lampard..acuma sa nu exageram!..e o echipa care joaca ca si o echipa,dar are si jucatori care se evidentiaza meci de meci si trag echipa dupa ei..Chiar si Chelsea nu ar fi aceeasi fara cei doi!...Evident,doi jucatori mai putin spectaculosi ca si un Ronaldinho!

bostina2324.01.2006 20:31
@bostina23

observa la Chelsea rezultatele, iar la Barca fentele lui Ronaldinho

lumea pe langa rezultate mai vrea si spectacol, iar Barcelona resuseste aceste 2 lucruri pe cand Chelsea ramane datoare la capitolul spectacol.Pe langa Ronaldinho la Barca mai sunt si altii jucatori extraordinari Messi, Deco, Xavi sau Puyol etc.

La Barca se observa placerea de a juca fotbal dar si fentele lui Ronaldinho, care de multe ori pot rezolva un meci

Recoba24.01.2006 21:05

Sper intr o victorie a Barcei ar fi pacat ca un fotbal urat si posomorat sa avanseze in fazele superioare ale Champions League cat despre Liverpool e o echipa umflata rau si se vede prin performantele din campionat chiar dak sunt pe o panta ascendenta sunt slabi avand anul trecut in finala un noroc senzational sa joci fotbal 7 minute :wink: si la penaltiuri sa gasesti un Milan paranoic si dezorientat :( asa a castigat Liverpool UCL :!:

insa sa nu uitati in cartile pentru UCL pe INTER anul asta se va vedea cel putzin finala (sunt un pic mai subiectiv :twisted: un pic mai mult ) toate cele bune all

armanovici24.01.2006 22:01

Urasc de moarte Liverpool...nu ii suport,dar trebuie sa te contrazic...Lista echipelor eliminate sezonul trecut te infioara!!

Leverkusen

Juventus

Chelsea

Milan

Sa ai noroc sa le bati pe toate e prea de tot...trebuie sa fi ori ultra-subiectiv,ori paranoic sa crezi asa ceva!..finala e ceva diferit!

bostina2324.01.2006 22:43

@recoba

si eu vad in Inter o candidata serioasa la UCL :wink: singura echipa din Italia care stie sa faca si spectacol.Ce zici de o finala Barca-Inter?? :wink:

I.N.Money26.01.2006 14:05

Chelsea

Milan

quote]

Cred ca au avut un noroc teribil,mai ales in finala cu Milan,Daca pe Chelsea i-au scos in urma unui gol contestat de toata lumea,in finala a fost altceva sa intorci scorul de la 3-0..plus un jucator ca Shevchenko sa dea in Dudek din 3 m in ultimul minut de prelungiri e ceva fantastic.Anul asta nu cred ca o sa mai treaca mai sus de sferturi.

Recoba27.01.2006 03:34

armanovici frate uite o mica analiza

cu leverkusen a fost meritat aratandu se valoarea

cu juventus :idea: aminteste ti si tu meciurile cele mai urate meciuri din UCL din ultimele sezoane cu un joc la mica ciupeala in care in 180 de minute au jucat decat 25 minute cele de debut fantastice in care au paralizat juve iar in rest au conservat rezultatul, returul fiind o demonstratie groaznica a ce inseamna un fotbal gri si posomorat :P iar semifinala te intreb cum a castigat o Liverpool?

in tur un joc defensiv in care Chelsea a ratat numeroase ocazii iar returul in care stiu ca tu ai suferit enorm fiind suporter Chelsea :lol: un gol care nu a fost si noroc in ultimu minut cand daca gudjonshen nu rata k un incepator erai si tu implinit acum :D:D dar nu a fost sa fie si astfel Liverpool a avut sansa in finala sa isi incheie marsul triumfal :lol: castigand finala MERITAT :lol: :lol: oricum anul asta as fi CEL MAI FERICIT OM DACA AR FI O FINALA INTER-BARCA(cu o victorie a lui inter desigur cu un gol al lui recoba :D ) sbafta la toti si toate cele bune

armanovici27.01.2006 20:12

Cu juve-daca castiga la fel Juve nu facea nimeni gargara pentru ca era stilul Juve..parerea mea este ca in meciul respectiv si-au demonstrat ca pot sa castige cu putin noroc UCL(ai nevoie de asa ceva si deobicei norocul tine cu invingatorii)..Nu imi spune de ratarea respectiva...am fost in spatele portii putin lateral dreapta(si la golul lor si la ratarea lui Gudjonsen) si le vad si acum in minte...

E istorie,controverse au fost,sunt de parere ca Cezarul merita ce este al Cezarului-campioana europei-Liverpool-2005..

Recoba28.01.2006 16:17

da ai dreptate si sincer mi a parut rau anul trecut de Chelsea dintr un singur motiv : sa vb atat desprea aroganta lui mourinho insa tin minte cand sa fluierat finalul meciului cu Barcelona absolut toti jucatori l au luat in brate pe mourinho mai ales lampard si pentru acest lucru trebuie respectat enorm mourinho a creat o echipa si e iubit de jucatori si nu are nevoie de presa sau restu :) insa anul asta cred k se vor impidedica de Barca insa pentru usurarea ta k fan a lui Chelsea iti promit k Interul meu te va razbuna in finala :lol: :lol: :lol: am voie sa visez nu ? :P

armanovici06.02.2006 23:52

Aseara am urmarit Chelsea - Liverpool...O incantare..abia astept meciul cu Barca...sper ca pe atunci sa fie Chelsea la capacitate maxima!

sorin_77711.02.2006 14:48

Eu cred ca Chelsea ii va calca in picioare pe Ronaldinhio si compania... Daca anul trecut a fost mai echilibrata intalniarea de aceasta data Murinho va incheia socotelile mai repede cu Rikard... asta e presimtirea mea... Calificarea se va face inca din prima mansa practic...

radoi8611.02.2006 15:03

Parerea mea este ca Barca va defila anul asta! Dupa ce a fost furata de arbitrii anul trecut, acum trebuie sa-si ia revansa si pentru a le dovedi fanilor antijocului lui Chelsea ca fotbalul este un sport SPECTACULOS in care obiectivul principal este sa dai goluri nu sa eviti primirea lor!

bebeto11.02.2006 17:48

desi sunt fan barca si ronaldinhio eu cred ca Chelsea va trece mai departe.degeaba are barca super atac,daca nu-si pune la punct apararea.

SSK11.02.2006 19:10

Si ca tacamul sa fie complet, Barca este in scadere vizibila de forma :(

La Chelsea nu se poate vorbi de asa ceva, din moment ce orice fel de oscilatie de forma este scoasa din discutie cand vorbim despre echipa lui Mourinho. Probabil ca a selectat optiunea "win all" din meniu si acum sta si se uita :evil:

armanovici11.02.2006 19:24

Middlesborough-Chelsea 3-0

Uite ca a deselectat optiunea win all... :D

Nu as vrea sa fiu in pielea jucatorilor dupa meci...

radoi8611.02.2006 21:11

Nu numai ca a deselectat optinuea win all, dar s-a facut de ras. Au luat cunostinta cu infrangerea ca sa nu fie socati dupa primul meci impotriva Barcelonei.

armanovici11.02.2006 21:25

Trebuia sa ne spui de la inceput ca ai boala pe Chelsea...nu ca simpatizezi cu Barca...

Apropo...ce a facut Barca acasa etapa trecuta??

Recoba13.02.2006 20:43

asta e ceva trecator stati linistiti si Chelsea dar si barca for fi super pregatite pentru meciul din UCL aceste infrangeri nu demonstreaza nimik dupa mine sunt sigur k aceste sincope sunt din cauza faptului k cele 2 formatii se gandesc numai la meciul dintre ele :P dar imi scade optimismul Chelsea chiar joaca perfect in afara de middlesborough un accident , Chelsea pare de neinvins dar sper intr o victorie a barcei 8)

Motanu D13.02.2006 20:47

Ma tem ca Barca nu are nici o sansa cu Chlesea. Are un portar patetic (seamana cu Cr. Munteanu...), iar apararea e de rasul lumii daca-l exceptam pe Puyol. Cred ca in Spania evolueaza fundasi slabi si foarte slabi. incomaparabili cu cei din Anglia, Franta, Italia, Germania, etc.

Stiu ca multora le plac Ronaldinho, Eto'o, Deco, Messi... dar o mare echipa are si atac si aparare. iar Barcelona are numai atac...

Cred ca faptul ca au luat 3 goluri in 20 de minute de la Chelsea demonstreaza acest lucru.

I.N.Money14.02.2006 14:14

Valdez e bun..a gresit si el..se mai intampla,dar din cate am inteles ca gazonul de pe Stamford Bridge se prezinta in niste conditii oribile,ceea ce inseamna ca jocul de pase al Barcei nu prea o sa mearga....

«123456»