Barca Rulzzzzzzzzzz 8) tin cu main2 dar vreau k Barca sa castge! salutare
Barca Rulzzzzzzzzzz 8) tin cu main2 dar vreau k Barca sa castge! salutare
Sa speram ca va invinge fotbalul......
Doua meciuri deschise oricaror rezultate.Doua echipe care practica fotbalul total.Prestatia arbitrilor poate fi capitala.
cred ca barca...si as vrea sa mearga mai departe barca...sunt si eu in final de aceasi idee cu misha ! :lol: :wink: ![]()
astia care tin cu Barça (printre care si eu :twisted: ) ...s-ar putea sa ne trezim cu un ban daca ne vede Armanovici :lol: :lol:
just joking
iti mut postarea la topicul cu bancuri,desi e gluma nesarata ![]()
On topic:..simpatizand cu Chelsea din perioada 98,echipa marelui Zola,cu Petrescu,Poyet,Flo,Le boeuf,Dessaily...sa amintesc cativa,evident ca m-am atasat si mai puternic cand Marea Britanie,a devenit pentru mine a doua casa...am fost si la meciuri,atmosfera senzationala(printre care si Chelsea-Liverpool,semifinalele UCL din sez trecut,sunt sanse mari sa ma duc si la Chelsea-Barca...o sa va aduc poze
) si incet incet mi-a intrat in suflet,definitiv...prima dragoste este cea mai puternica, Steaua este pentru mine ceva sfant,dar pot sa spun ca traiesc cu intensitate si meciurile lui Chelsea(gata v-am plictisit)...
Offtopic: Armanovici ce se aude pe acolo,ca am inteles ca patronul celor de la Chelsea vrea sa faca un nou stadion pentru echipa sa care sa fie cu mult peste noul Wembley.
Ontopic: Sa vedem daca o sa se intoarca in forma de la Cupa Africii,Samuel Etoo,el fiind o piese de calibru din angrenajul Barcei...
:twisted: Barcelona clar!!!!!!!!
Mai exista butonul edit pentru tine??
asta ca sa intelegi de ce iti dispar postari!
@on-topic...da exista...de 102ani(cu 6 ani mai tarziu ca si Barcelona) ,si ca sa iti pun la incercare memoria,cate echipe romanesti sunt infintate de atatia ani??
:evil: >>>Un singur lucru o sa catige....SPECTACOLUL...eu merg pe mana lu'BARCA!>>> :twisted:
Si eu merg pe mana lu' Barca...
Ea va castiga 99% meciul...iar restul de 1% sunt sansele lui Chelsea... 8)
FORZA
Forza ros-albastrii [barca, evident
]
Sper ca fantezia sa invinga rigoarea si "matematica" lui Mourinhio.
Va fi greu pentru Barca, da' daca se afla intr-o forma buna iar iepurasu' :lol: Ronaldinhio ii vor iesi slalomurile, va invinge. Ariva catalanii !!!
Aleg Chelsea. Nu ca as simpatizao mai tare. La drept vorbind, imi este indiferent cine se califica, dar cred eu ca Chelsea va matura cu Barca.... :? Barca inca nu a avut ocazia sa intalneasca o echipa adevarata in acest sezon (sa nu-mi spuneti de Real sau Werder ca incep sa rad :wink: ), iar showul care il face cu echipele mici, nu-i va mai reusi cu Chelsea. In plus, ma indoiesc de calitatea defensivei celor de a Barcelona :wink:
P.S. Oricum....Ch.League-ul anul acesta il castiga Juventus :idea:
asa ca nu va faceti iluzii
:wink:
P.S. Atacati-ma! ![]()
![]()
"Juve nu are nici o sansa, nu-i asa" :lol: :lol: :lol:
FORZA BARCA-o sa-i bata rau de tot pe ingamfatii lui mourinio...[/size]
Se scrie MOURINHO si este CEL mai bun antrenor din lume la ora actuala!
@Adi...nu are mari sanse in fata lui Juve...ma bucur ca sunt si oameni realisti pe siteul asta nu numai admiratori de poezie braziliana!
Juventus seamana foarte bine cu Dinamo. Castiga cu arbitrii in campionat, iar in Europa nu prea rupe gura targului :twisted:
Barca are forta s-o invinga pe Chelsea. Ar fi si pacat sa n-o faca. Chelsea seamana prea mult cu un ceas elvetian. In fond, nici Schumacher nu avea prea multi fani. Eu am incetat sa ma uit la F1 cand Schumacher lua al 3-lea (4-lea ?...) titlu la rand. Era enervant.
Cu totii avem preferinte,aici e de fapt cu ce echipa simpatizam de afara.Insa parca a fost mai frumos cand a aparut o echipa caruia nimeni nu-i dadea nici o sansa si castiga cel ravnit trofeu intercluburi.
Chelsea seamana prea mult cu un ceas elvetian. In fond, nici Schumacher nu avea prea multi fani. Eu am incetat sa ma uit la F1 cand Schumacher lua al 3-lea (4-lea ?...) titlu la rand. Era enervant.
Sunt curios daca erai asa de rigid in perioada anilor de glorie Steaua Bucuresti anii '80-'90..erai tot asa de plictisit?
...............showul care il face cu echipele mici, nu-i va mai reusi cu Chelsea. In plus, ma indoiesc de calitatea defensivei celor de a Barcelona :wink:
Villareal este echipa mica??? Betis echipa mica?? totusi sunt echipe de UCL, iar Barcelona a maturat cu ele in deplasare :wink: Betis-Barca 1-4, Betis-Chelsea 1-0 :twisted: uite ca aceasta echipa "mica" invisa la scor de Barca a reusit sa invinga pe Chelsea.Un lucru este clar Barcelonei ii va fi greu sa elimine pe Chelsea!!! sper totusi sa ma insel
Forzza Barca!!!!
Acuma spune-ne si cat a fost in tur intalnirea dintre Betis si Chelsea(Stamford Bridge)...Villareal si Betis?..poti sa le compari cu Liverpool,Chelsea,Milan,Juve si alti giganti?...astea sunt echipe mari,de calibru!
Acuma spune-ne si cat a fost in tur intalnirea dintre Betis si Chelsea(Stamford Bridge)...Villareal si Betis?..poti sa le compari cu Liverpool,Chelsea,Milan,Juve si alti giganti?...astea sunt echipe mari,de calibru!
4-0 pt Chelsea :lol: ,lasand palmaresul deoparte in momentul de fata Liverpool nu mi se pare peste Villareal, oricum mi se pare putin deplasat sa spui ca Barca "face show cu echipe mici" Primera Division fiind cel mai puternic campionat din lume
Liverpool nu este peste Villareal??eu zic ca e cea mai in forma echipa din PL dupa Chelsea, si este detionatoarea UCL in momentul de fata..Oricum nu putem generaliza,meciul direct rezolva totul,nu eu am facut afirmatia respectiva!
Chelsea seamana prea mult cu un ceas elvetian. In fond, nici Schumacher nu avea prea multi fani. Eu am incetat sa ma uit la F1 cand Schumacher lua al 3-lea (4-lea ?...) titlu la rand. Era enervant.
Sunt curios daca erai asa de rigid in perioada anilor de glorie Steaua Bucuresti anii '80-'90..erai tot asa de plictisit?
Din pacate (sau din fericire ?...) nu am prins acea perioada. In anii 80 eram abia soim al patriei iar in anii 90 pana sa ma dezmeticesc cum e cu fotbalul s-a facut 1998 si a venit "descentralizarea" 8)
Iar Steaua oricum nu juca jocul "mecanic", de manual, pe care-l joaca Chelsea azi. Nici in anii 90 si cu atat mai putin in anii 80.
Chestiune de gusturi..ca suporter Chelsea,anul trecut am fost atat de mandru si fericit ca fotbalul mecanic,atat de hulit de toata lumea,urat de-a dreptul de milioane de microbisti,a spulberat/desfiintat masina de fotbal spaniola,senzatia fotbalului cursiv si plin de pasiune..DA in 19 minute era 3-0 si lumea se freca la ochi...Probabil daca nu era extraterestrul Ronaldinho scorul final era 5-0...la fel cum sunt convins ca daca Milan era substituita de Chelsea in finala UCL scorul final era de peste 3 goluri diferenta in favoarea londonezilor...chestiune de viziune(a mea desigur,si sper sa nu supar pe nimeni)
,nu eu am facut afirmatia respectiva!
dar nici nu am spus ca tu ai afirmat acest lucru :wink: iar despre faptul ca "Liverpool nu este peste Villareal" este opinia mea (poate ma insel dar eu asa vad lucrurile)