FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Victoria Branesti 2-1 (1-0)

«167891014»
Andrei^13.08.2010 21:42

Pai incurajeaz-o!

cristian01413.08.2010 23:10

Referitor la meciul cu Branestiul, sa prespunem ca vin..nu 25000, ci 30000 de oameni si ca se vor calca in picioare ca sa-l aclame pe Gigel si ca "baietii nostri" fac spectacol pe dreptunghi. In tribune : seminte, vuvuzele, ole-uri, numai cuvinte dulci, aplauze, descatusare in toata regula fara drogatii si alcoolicii din peluze, fara baietii turbulenti etc. Emisiunile si ziarele de a 2-a zi vor vui de declaratii care mai de care mai razboinice, moderatorii vor face audiente remarcabile si tot tacamul. Dar ce ne facem nenica dupa ? Ca mai urmeaza si meciuri nasoale, nu doar cu candidate probabile la retrogradare. Ce ne facem cu Vaslui, Dinamo, rapid, CFR, in conditiile in care marele jucator Ilie Dumitrescu, dar din pacate modestul antrenor Ilie Dumitrescu va da cu oistea-n gard ? Am observat ca toti il ridica in slavi, si pe drept, pe Ilie, dar suntem in 2010, nu in 1994 la CM sau pe Ghencea in anii de glorie. Din pacate, tiparul antrenorului-glorie slab spre modest, il include si pe el, alaturi de Hagi si Lacatus, cu "un plus la capitolul minusuri", parerea mea. Desigur ca l-am vazut la TV pe la diverse emisiuni explicand el tactici, asezari in teren si toate cele, dar la asta se pricepe si Vochin, care are o vasta teorie in domeniu si iata ca nu e antrenor si nu va fi niciodata. Usor cu teoria, greu cu practica, in conditiile in care s-a inconjurat de amatori, daca pot sa-i numesc si asa. Cum poti oare sa il iei ca si secund pe un cvasifotbalist de 32 de ani obisnuit cu divizia B si cu shoturile de whiskey si tequila prin cine stie ce cluburi ? Baiatul asta e acolo pentru ca l-a propus taica'su si il va sustine, dar in fond e egal cu zero !

Pe de alta parte, experienta actualului nostru antrenor principal consta in perindarea pe la cateva echipe grecesti, culminand cu o prezenta neinsemnata la AEK, in rest nici vorba de vreo echipa grea asa cum afirma.

Concluzia e ca in curand Steaua va resimti efectul Ilie Dumitrescu si tare mi-e teama ca vom ajunge pe 6-7, intr-un timp scurt, incat va simti efectul becalistilor furiosi si va sfarsi prin a fi umilit de niste personaje obscure, preluand asupra lui toata ocara. Personal, ii doresc multa intelepciune si inspiratie ca atunci cand va veni momentul, pentru ca in mod inevitabil va veni, sa plece cel putin cu capul sus. Si dupa tot acest scenariu dramatic cine ii va fi alaturi oare ? Pai aia care l-au rugat sa nu vina si care ii scandau numele la petrecerile AISS.

steaua_radu13.08.2010 23:20

lasa trecutul lui si priveste in viitor.

Totul are un inceput,acum este sansa lui,si mas bucura sa reuseasca sai dea peste nas lui marele antrenor si stelist Victor Piturca.

Andrei^14.08.2010 00:25

Doamne, auzi si tu. Sa-i dea peste nas lui Piturca. Are vreun conflict cu acesta si nu stiu eu, sau ce?

Pana una alta, Piturca i-a dat peste nas lui gigy. Sa vedem daca poate face si Ilie acelasi lucru.

cristian01414.08.2010 00:29
lasa trecutul lui si priveste in viitor.

Totul are un inceput,acum este sansa lui,si mas bucura sa reuseasca sai dea peste nas lui marele antrenor si stelist Victor Piturca.

You have to know the past to understand the present., Dr. Carl Sagan.

andyro14.08.2010 01:49
asta este treba lor cu patronul nu este treaba nostra a noastra este sa incurajam echipa

Ce-ar fi sa te abtii de la a da sfaturi altora apropo de care e "treaba lor" ? Baietii aia au incurajat echipa asta (poate dinainte sa te nasti tu), au facut mii si zeci de mii de km ca sa o incurajeze atunci cand era Steaua si nu jucaria unui oligofren, si apari tu, marele steaua_radu care habar n-are sa foloseasca o cratima, din senin, sa le explici ca nu e bine ce fac, respectiv care e "datoria lor".

Mihai14.08.2010 06:50
Cu galerie sau fara galerie Steaua va juca mai departe,dar cine vor fi victimele la acestui protest,Becali? poate,dar pana va deveni el victima ,vor avea de suferit jucatori care toata viata lor au muncit ca sa ajunga pana la nivelul asta,cand alti din prin galerie se distrau.

Ganditi inainte sa faceti ceva.

Bai frate, tu ce datorie ai fata de jucatori? Sau de Becali?

TU dai bani pentru a intra pe stadion, ei ia bani. Becali a venit la Steaua de buna voie si a scos milioane.

Daca ai o familie, o iubesti nu? Cand greseste ce faci? Nu-i spui ca sa nu se supere pe tine? Sau ii spui, chiar cu riscul asta, pentru a o salva?

mori_caine14.08.2010 08:14

Eu zic ca MERITA incercat ! e un meci cu o echipa nou-promovata si Steaua va invinge cu sau FARA noi in tribune ! Dar numai de data aceasta , atat si nimic mai mult ! La meciul cu G.Zurich musai trebuie sa fim in stadion si sa incurajam echipa atunci cand trebuie , dar sa se simta un pic de "raceala" din partea noastra !

Exageram mult daca incepem sa nu mai mergem la meciurile de acasa , zau !

SuperstaR1814.08.2010 08:59
Eu zic ca MERITA incercat ! e un meci cu o echipa nou-promovata si Steaua va invinge cu sau FARA noi in tribune ! Dar numai de data aceasta , atat si nimic mai mult ! La meciul cu G.Zurich musai trebuie sa fim in stadion si sa incurajam echipa atunci cand trebuie , dar sa se simta un pic de "raceala" din partea noastra !

Exageram mult daca incepem sa nu mai mergem la meciurile de acasa , zau !

Eu nu te inteleg, sincer. Pe de-o parte ai ca avatar "Steaua Libera", deci dai impresia ca ai inteles sensul protestului; iar pe de alta parte spui sa mergem la meciul cu Zurich sa incurajam echipa. Pai se cam bat cap in cap, B0$$, ca eu personal nu vreau sa castige bani oierul din performantele Stelei, ca sa plece cat mai repede. Deci cum vine asta? 

navodarean14.08.2010 09:10

BAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ce dracu zic astia ca PN o sa se duca la meci ?

clausblaus14.08.2010 09:12

Musteata nu inseamna PN!(cred)

red&blue_boy14.08.2010 09:13

Sper sa mearga la meci doar Jiji cu neamurile si lingaii lui... :dry:

radusteaua2314.08.2010 09:45

nu va fi nimeni la meci nici-o galerie .....

steaua_radu14.08.2010 11:53

cu riscul ca nu va castiga bani dupa urma galeriei,dar are liniste pe stadion

echipa_dinamo.jpg

RobYnho14.08.2010 12:01

Ce-s cu pozele astea, ma ? La fiecare postare trebuie sa adaugi cate o poza ?

bluered14.08.2010 12:01

plictisitor!!! :steag_sah_mic:

blindica14.08.2010 14:15

Liniste si pace pe site-ul oficial al echipei,steauafc.com.,in vederea meciului cu Victoria Branesti.

Cu 2 zile inainte de disputarea partidei,nu apare nici o stire oficiala privind biletele la meci.

Totodata,sursa oficiala de informatie privind Steaua Bucuresti,clubul de fotbal,ne arata ca meciul nu o sa fie nici macar televizat.

Se cauta ajutor pentru Argaseala Valeriu,ca nu se mai descurca si cu partea economica,si cu transferuri,si cu ingrijirea site-ului.

Laser,frate!

Steaua_Victoria_Branesti.JPG

Daniel-Ionut14.08.2010 14:20
blindica14.08.2010 14:22

Pai atunci poate am eu vreo versiune piratata de site.Fiindca atunci cand am intrat nu aparea nimic.Si-ti dai seama,am mai intrat pe site,stiu sa umblu... ;)

Later Edit: Uite,nu aveam selectat ''prima echipa'' .Atunci poate am gresit eu,dar normal trebuiau sa apara.Meciul nu este televizat?Daca nu e televizat,poti sa stergi cu totul postarile.

Daniel-Ionut14.08.2010 14:28

Nu stiu... la mine apare stire si cu biletele pentru meciul cu Zurich :-??

hooltras14.08.2010 14:58
.Meciul nu este televizat?.

E pe antena unu

TURKU14.08.2010 15:03

uitati va mai bine e luni 16 august ora 20:30 pe antena1 :punk:

navodarean14.08.2010 15:27

Site-ul oficial e de toata jena.

la fiecare meci scrie " Meciul nu este televizat " nu va mai luati dupa animale.

Alexbrasov14.08.2010 15:56

nu are nici un palmares asai?

:D ce palmares are Armata Ultra?
Daniel-Ionut14.08.2010 16:03
nu are nici un palmares asai?

Pai baaah, Armata Ultra era un grup de suporteri, brigada, sau cum vrei tu sa ii mai zici... ce palmares sa detina? :)

«167891014»