FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Victoria Branesti 2-1 (1-0)

«1121314»
iNsTiGaToR17.08.2010 09:34

Asta zice ca toata Peluza Sud e mana-n mana cu ciobanu, altii zic ca Nordu e pe felie cu el...voi de unde apareti?

kla200517.08.2010 09:37

gandire tipica...de sud

are dreptul omul la opinie ce va tot ofuscati ???

Si crezi ca daca e parere personala nu putem sa ti-o bagam ?
RobYnho17.08.2010 10:05

Iar ai aparut, ma ?

pytycrys17.08.2010 15:02
gandire tipica...de sud

are dreptul omul la opinie ce va tot ofuscati ???

Tu, ***, nu ar trebui sa nu vorbesti dupa cat ai cantat aseara , suporter adevarat?

GTFO.

dayra17.08.2010 15:17
Tu, *** nu ar trebui sa nu vorbesti dupa cat ai cantat aseara , suporter adevarat?

GTFO.

Nu mah, tricourile alea smechere ale lor cu "niciodata sudist" au tinut loc de cantat.Acum pot fi si ei acuzati ca sunt mai mult anti-Sud decat stelisti. :D

tteodor47917.08.2010 18:36

Victoria Branesti este o echipa mica si fara experienta. Acum incepe greul pentru Ilie Dumitrescu si pentru toata echipa DIN CAUZA LUI Gigi Becali!!!!!!!!

Astristul17.08.2010 22:01
Parerea mea personala: Piturca cu cineva vroia sa puna mana pe averea ciobanului sa cel putzin ce mai are din ea ori sa puna mana pe Clubul Steaua.....

Steaua este "averea ciobanului". Pacat ca n-a putut Piturca si cu "cineva" sa i-o fure. Mare pacat. :(

cristian01418.08.2010 11:22

Draga jurnale,

L-a ora la care iti scriu aceste randuri ma aflu in autogara obor cu frati mei si asteptam sa vina maxitaxiu care nea adus la meci la Ghencea ca sa ne intoarcem acas. Ieri a fost niste oameni la noi in sat si nea impartit bilete pentru meci la Bucuresti de la Becali care are nevoie de suporteri la stadion ca e unii care i-l injura in mod fregvent si meci dupe meci ca lea jicnit pe glorile si pe niste jucatori batrani despre care nam auzit niciodata vorbind. m-am bucurat asa tare ca am luat si eu si mai multi baeti bilete ca demult vroiam sa ma duc in Bucuresti, la capitala sa ne distram si noi ca jmecheri. Totu a fost asa de frumos la meci. Steaua a jucat cu aia de la branesti pe care oricum nui suport de cand m-am imbolnavit de la balci anu trecut cu mici egzpirati, dar azi n-eam razbunat. Le-am dato cu 2 la 1 la unspe metri. Pot sa spun ca atat eu cat si frati mei am facut galerie cat am putut de bine si lumea nea aplaudat la final ca a iesit 3 puncte pt echipa ca batuse si Dinamo si era pe locu unu. La intrare m-am cam speriat ca era unii baetii de la peluza din galerie care ne-au vorbit de rele ca sa nu luam bilete ca nu e bine, dar noi le aveam deja in buzunare. Am baut niste bere la 2 litri jumate si neam facut curaj sa strigam Steaua Steaua. Imi pare rau ca nam avut telefonu cu camera la mine ca a fost calusari in fata si au dansat atat de frumos. Si ca sa vezi ce lume mica traim m-am intalnit si cu unchiu de la voluntari si cu verii lu bunicu de la ferentari care cica mergea sa vada pe Steaua cum bate. Am stat cu iei si neam bucurat inpreuna de meci, iar la final am aplaudat pe domnu Becali in spate la stadion.

Ce-l mai rau imi pare ca m-am uitat dupa bomba sexy care am vazut-o la stiri la proteveu da n-am vazut-o ca dodel sa suparat pe ea si a trimiso la masa la pitesti.

Pentru meciu urmator la care ne da nea Gigi bilete moca ma gandeam sa facem o brigada cica asai zice sa ii strang pe toti baetii din comuna si sa mergem la Ghencea ca sa cantam.

Hai bine pa ca venit masina si e cam aclomerat sa prind loc.

*Alecs*18.08.2010 11:32

Asta ar merge ca articol :) )

Maye18.08.2010 11:35

Si branza nu ai primit? :(

dee18.08.2010 11:36

prea mult sarcasm oboseste, mai ales atunci cand e repetitiv.

Stanici18.08.2010 11:44
prea mult sarcasm oboseste, mai ales atunci cand e repetitiv.

Nu iei o pauza, sa te odihnesti?

cristian01418.08.2010 11:46
Si branza nu ai primit? :(

Nu ca inca nu au coborat oile de la munte. :)))

red&blue_boy18.08.2010 11:47
prea mult sarcasm oboseste

Nu cred,depinde si de cine-l citeste si cum-l intelege! :)

dee18.08.2010 11:47

nope, mai am 3 zile pana la concediu ... intoxic putin forumul.

RobYnho18.08.2010 11:50

Chiar ca il intoxici. Sa nu uiti sa mai pupi in cur si tiganii de sub pod, aici, pe forum.

David18.08.2010 11:50

Bine ca nu iti iei concediu in septembrie.

*Alecs*18.08.2010 12:30

Sa nu te mai intorci :wave:

Daniel-Ionut18.08.2010 12:49

Sunteti :offtopic:

Astristul18.08.2010 13:50
Asta ar merge ca articol :) )

Exact la asta ma gandeam si eu. :))

«1121314»