Coltescu este un adevarat cascador. Meciul o adevarata comedie neagra... Mi-a placut Stancu.El a mai miscat ceva. Kapetanos era cu capul in nori, iar Tatarusanu este o adevarata opera de arta.
PS: Cate oi negre are turma ciobanului =))
Coltescu este un adevarat cascador. Meciul o adevarata comedie neagra... Mi-a placut Stancu.El a mai miscat ceva. Kapetanos era cu capul in nori, iar Tatarusanu este o adevarata opera de arta.
PS: Cate oi negre are turma ciobanului =))
Dumitrescu spune ca el n-o sa comenteze niciodata arbitrajul...Dar daca nu castigam?...
Trebuie sa recunoastem ..O victorie rusinoasa..
cu un penalty care nu a existat:|
dar cu o groaza de ocazii
ce consolare ![]()
sa le ia dracu de ocazii si sa il ia dracu pe cioban , ce draq sunteti inapti unii dintre voi??? ce vb sunt astea "cu o gramada de ocazii" poti sa ai si 1000 ocazii pe meci daca castigi un meci cu o echpa de talia branestiului cu ajutorul arbritrilor???? daca echipa lui Gigi voi o recunoasteti ca echipa armatei , e trist
La meci n-am mai ajuns c-a fost boicotul,am vazut 15 minute din prima repriza dupa serviciu si apoi s-a luat curentul toata repriza a 2 a.Ce sa mai,asa tara...e plina cu oameni precum creditorul.
In aceste 15 minute am remarcat 2 chestii :
-momentul de-a dreptul penibil prin care a trecut Nicolita,de 3 ori castigator al Turului Ghencea.
-momentul in care Ilie Dumitrescu a strigat la Banel sa nu bata o lovitura libera.
Haideti,lasati-l in pace pe Ilie Dumitrescu.Nu putem contesta ca este stelist,mirajul asta de a fi la club l-a orbit in fata ''pericolului'' ciobanesc.C-a facut schimbari nu-stiu-cum,ca nu stiu ce,trebuie sa tinem cont ca e de o saptamana la echipa si mai mult ca sigur a avut emotii (chiar si la varsta sa),in conditiile in care nici n-a fost sustinut.Oricum,se stie ca nu are cine-stie-ce experienta,se stie ca joaca defensiv si 2-1 e un scor intalnit deja in 2 etape de pana acum.
Vorba aceea : ''Fotbalul fara noi nu are culoare''.
sa te **** in ele de ocazii, esti platit sa dai gol, nu sa ratezi
daca te mandresti cu niste ocazii, inseamna k esti la fel ca aia de pe teren, adica un ratat.
in anglia atacantii sunt amendati la finalul unui meci pentru ocaziile ratate. pentru ca , ei sunt platiti sa dea gol
-momentul in care Ilie Dumitrescu a strigat la Banel sa nu bata o lovitura libera.
Aia a fost cea mai reusita faza a meciului
Duckadam: "Spectatorii au fost putini dar buni"
Presedintele Stelei, Helmuth Duckadam, a afirmat ca sprijinul fanilor in meciul cu Victoria Branesti s-a simtit, chiar daca acestia nu au fost intr-un numar prea mare.
"Reintoarecerea a fost emotionanta, multumesc echipei pentru efortul fantastic, dar si spectatorilor, care au fost putini, dar buni. La 1-1 am avut mari emotii. Ce debut mai frumos isi poate dori Ilie? Steaua a fost superioara. Avem sanse mari sa ne calificam in primavara europeana, daca jucam asa", a declarat Duckadam.
Ilie Dumitrescu a debutat cu dreptul pe banca Stelei, impunandu-se cu 2-1 in fata celor de Victoria Branesti, dupa un meci stricat de Ilie Dumitrescu.
Sursa: OnlineSport
Il remarc din nou pe Latovlevici si pe Bogdan Stancu. Cred ca au fost si in aceasta seara cei mai buni jucatori ai Stelei. Apropo, cu ce e mai bun Bonfim ca Emeghara, ca nu am inteles?
Cat despre ultimele minute ale jocului, absolut penibil.
a jucat bonfim... petarda.el si cu Banel :-j nu inteleg dc la bagat titular ![]()
Asta ne confunda cu suporterii de rezultate.
Haideti sa UITAM acest meci...ne asteapta meciuri mult mai grele si sa ne pastram energia pentru momentele respective !
O sa mergem cu G.Zurich si ne vom reveni , de scapat de cioban nu se va intampla peste noapte decat daca va...crapa , altfel...nu si o stim prea bine cu totii !
Sa ne pastram energia pentru meciurile grele care ne asteapta , sa venim toti la meciul cu G.Zurich si sa nu mai "lovim" in anumiti jucatori pentru ca momentan stam bine si e loc si de mai bine ; este o echipa tanara si noua , nu se merita sa "sapam" aceasta echipa chiar de la inceputul campionatului , macar de-ar ramane acest lor vreo 2 ani de zile ca sa creasca din toate punctele de vedere , le este si lor greu...sa-i intelegem !
FORZA Steaua !!! ![]()
Eu am inteles ca a fost o atmosfera extraordinara pe stadion. Au si castigat baietii, ce mai vrei?
Haideti sa UITAM acest meci...ne asteapta meciuri mult mai grele si sa ne pastram energia pentru momentele respective !O sa mergem cu G.Zurich si ne vom reveni , de scapat de cioban nu se va intampla peste noapte decat daca va...crapa , altfel...nu si o stim prea bine cu totii !
Sa ne pastram energia pentru meciurile grele care ne asteapta , sa venim toti la meciul cu G.Zurich si sa nu mai "lovim" in anumiti jucatori pentru ca momentan stam bine si e loc si de mai bine ; este o echipa tanara si noua , nu se merita sa "sapam" aceasta echipa chiar de la inceputul campionatului , macar de-ar ramane acest lor vreo 2 ani de zile ca sa creasca din toate punctele de vedere , le este si lor greu...sa-i intelegem !
FORZA Steaua !!!
Da, prietene, hai sa ii incurajam pe baieti, sa umplem stadioanele, sa bagam bani in buzunarul oierului, sa creasca jucatorii astia tineri si buni ca sa-i vanda ca un samsar nenorocit ce e, sa incaseze milioanele de euro cu ajutorul unor drogati si alcoolici. Cu alte cuvinte : sa fie bine, sa nu fie rau !
Exista o opinie absolut imbecila conform careia daca ar fi liniste la echipa din punct de vedere al suporterilor si cu sustinerea lor totala Steaua ar fi campioana irefutabil inainte de etapa 10-a, cu calificari consecutive in fazele superioare ale cupelor europene si tot asa. Din pacate nici aportul total al publicului nu mai poate salva echipa asta, cu toate ca s-a intamplat cu Craiova. Aia fost pur si simplu o intamplare si toti idiotii din presa speculeaza involburand apele si mai tare, scotandu-i basma pe curata pe unii. Pai la momentul actual Steaua nu ia campionatul nici daca s-ar muta Maracana in Bucuresti si ar fi plin stadionul la fiecare meci.
Referitor la meci, s-a vazut mana lui Ilie Fantezie, alt antrenor modest, viitor ocupant al esafodului becalian intr-un viitor cat mai apropiat. Sa-i vad atunci pe suporterii astia devotati de azi cum se burzuluiesc ei la adresa creditorului sau dimpotriva cum il sustin neconditionat si participa la devorarea urmatoarei glorii.
Personal am ajuns intr-un stadiu de scarba profunda, incat tare greu mi-e sa mai gandesc ceva despre Steaua actuala.
Da, prietene, hai sa ii incurajam pe baieti, sa umplem stadioanele, sa bagam bani in buzunarul oierului, sa creasca jucatorii astia tineri si buni ca sa-i vanda ca un samsar nenorocit ce e, sa incaseze milioanele de euro cu ajutorul unor drogati si alcoolici. Cu alte cuvinte : sa fie bine, sa nu fie rau !
Pai , hai sa facem revolutie daca nimic din spiritul Stelei n-a mai ramas ! Omoram , ardem case si palate , parjolim tot ce e rau si o luam de la ZERO !Samsar sau nu , nu investim decat pasiune , suflet si devotament pina la moarte si dincolo de ea/Steaua , bani...ZERO !Noi ne-o tragem pe la spate daca ne fura la magazin cu 50 bani si vorbim despre milioanele de euro investite la un moment dat , ca a scos inzecit e DOAR treaba lui , daca puteam fiecare sa investim cat a investit ciobanul : procedam la fel !!
Pai la momentul actual Steaua nu ia campionatul nici daca s-ar muta Maracana in Bucuresti si ar fi plin stadionul la fiecare meci.
Corect !
Personal am ajuns intr-un stadiu de scarba profunda, incat tare greu mi-e sa mai gandesc ceva despre Steaua actuala.
Scarba este generala , cred ca pina si Ilie D. este scarbit de felul in care a ajuns la Steaua , dar omul incearca , nu greseste cu absolut nimic.Steaua , aseara , a jucat la fel de slab ca-n meciul cu Craiova , mai nasol va fi cand vor trece multe etape si echipa asta va avea acelasi nivel mediocru de joc !Mergem inainte...
sa mor daca va inteleg
nu pot fi toti jucatorii extraordinari meci de meci
la primul gol al lui Stancu, Banel a fost cel care a recentrat
nu a jucat el fantastic da' intotdeauna da tot ce poate in ziua respectiva
la noi e o vorba "numa cine nu munceste nu greseste"
bonfim a facut un meci bun, avand in vedere ca e primul
toata echipa trebuie sa joace multe meciuri impreuna pentru a se suda
peste noapte nu se poate
jucam binisor, sunt niste triunghiuri de pase pe care nu le-am vazut de ani de zile la jucatorii Stelei
voi in afara de a va balacari si de a arunca cu gunoi in cei care sustin echipa si la bine si la rau stiti sa faceti???
daca cumva cineva are alta parere decat voi e un dobitoc si un tampit, echipa nu joaca nimic, meciul trebuie uitat, jucatorii trebuie improscati cu noroi, spectatorii care vin la meci sunt tradatori si trebuie batuti cu pietre, etc.
daca si de Kapetanos v-ati luat...oameni buni e primul meci ca titular in acest sezon, mai dureaza pana isi intra in ritm
in general cine a jucat un pic de fotbal...stie ce inseamna adaptarea la un nou antrenor, la un nou sistem, iar daca nu ai jocuri in picioare se simte.
ma rog, sunt curios cat va dura iar "razboiul" asta cu Jiji.
eu cred ca ii convine sa existe frecusuri cu suporterii, pt ca iar iese pe sticla si iar isi face reclama
![]()
Cel putin la pauza,Ilie trebuia sa-i spuna Babanelului: ,,Ma,tu ia mingea si alearga in jurul stadionului.Apoi vezi cate goluri poti da in portile de la intrare."
6996 de spectatori contorizati au fost aseară la Steaua - Victoria Branesti.
6996 de spectatori contorizati au fost aseară la Steaua - Victoria Branesti.
Mai sa fie...Ciobanului i-au iesit 10000 la numaratoare. ![]()
Parerea mea personala: Piturca cu cineva vroia sa puna mana pe averea ciobanului sa cel putzin ce mai are din ea ori sa puna mana pe Clubul Steaua.....A lasat Steaua cand era mai mare nevoie si a descurajat echipa.....:Ciobanu ramane cioban si merita sa plece dar treaba este ca ceea ce cerea Piti era foarte ciudat, adica eu sa fiu patron sa bag banii si sa nu pot scoate un sunt timp de 3 anii mi se pare ceea mai mare prostiie.Acu sa vedem ce o sa iasa pt ca parerea mea este ca lumea e influentzata....AISS si Sudul........repet e parere personala deci inainte sa imi bagatzi "carne" in gura
am zis ca e parere personala..... m.UE Jiji, FORZA ![]()
![]()
Parerea mea personala: Piturca cu cineva vroia sa puna mana pe averea ciobanului sa cel putzin ce mai are din ea
Tare asta! ![]()
@Ultras Paco
Poti sa-ti pastrezi propriile pareri,nu de alta dar devii penibil!
.repet e parere personala deci inainte sa imi bagatzi "carne" in guraam zis ca e parere personala.....
Si crezi ca daca e parere personala nu putem sa ti-o bagam ?