Mda, mai bine imi bag **** in fotbalu romanesc si ma uit la fotbalu englezesc :-j nu mai ai de ce ...
Mda, mai bine imi bag **** in fotbalu romanesc si ma uit la fotbalu englezesc :-j nu mai ai de ce ...
a sosit ziua..azi vedem ce efect va avea protestul.
sti ce efect va avea meciul,Becali va sta linistit,si Steaua va casiga cu 3-0
sti ce efect va avea meciul,Becali va sta linistit,si Steaua va casiga cu 3-0
O sa aiba efectul de a demonstra pentru totdeauna ca afirmatiile ciobanului ca : "Cei care ma contesta sunt doar 0,000000001 %" "Oamenii nu mai veneau sau nu mai vin la stadion din cauza injuraturilor celor 50-60 de drogati,bagabonti etc" se dovedesc total nefondate, penibile si micsoreaza aria de manipulare crasa a interlopului
daca o sa se confirme absenta mare de pe stadion o sa fie inca o batalie castigata si felicitari grupurilor organizate pentru unitate. ![]()
Sa vedeti atmosfera diseara
)
beheheeeheheeeee behehehehehehe behehehehehehehe beheheheheeeehehehee
Sa vedeti atmosfera diseara)
beheheeeheheeeee behehehehehehe behehehehehehehe beheheheheeeehehehee
Canta Becali ?
O sa aiba efectul de a demonstra pentru totdeauna ca afirmatiile ciobanului ca : "Cei care ma contesta sunt doar 0,000000001 %" "Oamenii nu mai veneau sau nu mai vin la stadion din cauza injuraturilor celor 50-60 de drogati,bagabonti etc" se dovedesc total nefondate, penibile si micsoreaza aria de manipulare crasa a interlopului
daca o sa se confirme absenta mare de pe stadion o sa fie inca o batalie castigata si felicitari grupurilor organizate pentru unitate.
felicitari
Ma intreb cati vor fi la stadion...Biletele vandute nu inseamna nimic
Pai lasa ca o sa faca baietii valuri in tribune, ole-uri si "FORTA Steaua FORTA Steaua HEI HEI FORTA Steaua HEI HEI" si TAP TAP TAP TAP TAP TARARAPRAPPTAPTAPTA si cam atat.
Ultrasi mai!!!
Oare o sa continue cu FORZZA Jiji??
Am incercat sa-mi exprim parerea despre protest pe stelisti.ro fara jigniri si m-au banat deoarece opinia mea nu coincide cu a lor. Jigodii comuniste!
2000 de suporteri adevarati la stadion + cati abonati vor veni, sper cat mai putini.
Eu zic ca ce se intimpla acum face mai mult rau decat bine Stelei si chiar daca actiunea de boicotare a ciobanului este una buna poate fi realizata si in alte moduri
Ar fi pacat pentru totusi in urma lui Piturca a ramas un lot foarte tanar si dornic de performante dar care are nevoie de suportul moral al intregii suflari ROS-ALBASTRE!
Hai Steaua-Hai Steaua-Haisteua,am pariat la pariuri sportive ca va bate Steaua cu 2 goluri diferenta.
HAI Steaua
![]()
![]()
Hai Steaua :x
Eu zic ca ce se intimpla acum face mai mult rau decat bine Stelei si chiar daca actiunea de boicotare a ciobanului este una buna poate fi realizata si in alte moduri
Ar fi pacat pentru totusi in urma lui Piturca a ramas un lot foarte tanar si dornic de performante dar care are nevoie de suportul moral al intregii suflari ROS-ALBASTRE!
Normal ca nu face bine echipei dar nu se poate altfel.Daca merge echipa bine=>ciobanul se lafaie la TV=>mai scapam la pulivar de el.Trebuie ars la bani,acolo il doare cel mai rau iar daca nu prinde nici la anu Liga cresc sansele sa scapam de el.
Numai oi pe stadion daca nu le zice crainicul ce sa strige ei nu canta nimic =)) ATMOSFERA SENZATIONALA IN Ghencea creata de adevaratii suporteri
atmosfera senzationala creata de zabrateni !
So cine vine la meciu de joi???Sa fim macr 20.000
Putem spune ca protestul a fost reusit. Sa vedem daca-l va chestiona cineva pe fecali unde sunt cei 25.000 de suporteri.
Cum bre ? pai tu nu auzi "FORTA Steaua FORTA Steaua HEI HEI HEI" ? e atmosfera incendiara, sa nu mai vorbim de OLEEEE OOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAA de la fiecare ocazie si obisnuitele fluieraturi. Pacat ca n-au pus astia o camera mai de aproape, sa auzim si spartul semintelor.
Iar ati intrat ma astia care aveti "lantu' cat funia de la carutza" sa chemati lumea la meci ? Vezi ca au astia oferta la Nutline , cumperi 2 pungi si iti da una gratis . Mi-e scarba de voi ba incultilor . Uitati-va la meci sa vedeti ce "atmosfera" fac "adevaratii stelisti ".
Astia de la meci sunt "stelistii" aia care sustin echipa nu ? Mama ce o sustin....e mai rau ca la CM cand se auzeau vuvuzelele
)))))
P.S : Dupa golul lui Stancu am vazut numai RROMALES in tribune !?! joaca cumva CRApid in Ghencea ?
goooooolllllllllll
Eu am dat televizorul la minim ca se aude prea tare galeria Stelei ... voua nu vi se pare ?? Mi s-au ars boxele de la decibelii "suporterilor adevarati"
o groaza de suedezi in tribune...
cel putin 80.000 ![]()