NIMENI LA MECI !!!!!
Sa speram ca va avea efect acest protest,dar sa fie stadionul cat mai gol la meciul cu Branesti.Si probabil for fi adusi sclavi de-ai lu' Becali ca sa fie acolo cateva mii macar.
NIMENI LA MECI !!!!!
Sa speram ca va avea efect acest protest,dar sa fie stadionul cat mai gol la meciul cu Branesti.Si probabil for fi adusi sclavi de-ai lu' Becali ca sa fie acolo cateva mii macar.
acum voi chiar credeti ca nu o sa se duca nimeni?3000 tot vor fi. ca tara asta e plina de prosti.
si pentru prima data, federatia e cu noi. a pus meciul luni, si asta o sa contribuie semnificativ la numarul mic de "suporteri"
sunt stelist de mic si merg de mult imp pe stadion si as merge si luni in ciuda acestui protest dar din pacate nu pot. Eu zic ca acest protest mai mult o sa afecteze echipa decat pe imbecilul de cioban. Fara suporteri Steaua n-ar mai fi revenit de la 1-0 in meciul cu Craiova. Eu chiar nu inteleg cum a-ti putea elibera Steaua daca nu va prezentati la meci...dar sper ca echipa sa se descurce in meciul cu Branestiul chiar daca nu va fi sustinuta de suporteri. Forza Steaua!! ![]()
![]()
N-o sa mai primeasca bani din bilete...ceea ce este un inceput in a-l face sa ramana fara bani
or sa fie la meci, marea majoritate cu abonamente..si 1000 pe bilete,maxim 5000
Eu zic ca vor veni in jur de 10.000, poate mai mult. Fiindca toti taranii vor vrea sa demonstreze acum ca ei sunt cei ce iubesc Steaua, iar presa ii va ridica in slavi si probabil ca ne vor arata pe noi cu degetul. Noi suntem drogatii ei sunt stelistii. Isi vor aduce si vuvuzelele, pentru ca (,) cantece nu stiu sau nu le pot canta in grupuri mai mari de 5 persoane.
5000-10000 ... ciobanul a zis 25000. Oare vedem afluenta asta pe stadion luni seara? ![]()
Daca ii aduce cu autocaru tot el iese in pierdere (la bani)
Nu stiu de ce spuneti voi ca cei care se vor duce la meci sunt sclavi,prosti ETC...?
Din contra,sunt suporteri si fani ai stelelei ![]()
![]()
![]()
![]()
Stelei*
Interviu - Ilie Stan - GSP
- Domnule Stan, cum credeti c-o să fiti primit pe Ghencea?
- Mă astept să am parte de o primire frumoasa Am jucat multi ani pentru acest mare club, nu m-am certat niciodată cu suporterii Stelei sau cu patronul de acolo. N-ar avea de ce să mă trateze cu raceala
- E mai bine sau mai rau pentru tine că Ilie Dumitrescu i-a luat locul lui Piturca
- Hmmm...Asta e cu dus si-ntors. Fie jucatorii vor fi montati să-i demonstreze lui Ilie Dumitrescu ce valoare au, fie vor arata bulversati de plecarea lui Piturca Asa e cind se schimbă tehnicianul, unii trag pentru noul antrenor si mai tare ca inainte, altii pling după fostul.
- Ce le-ati fi zis stelistilor dacă dumneavoastră ati fi fost noul lor antrenor?
- Le-aș fi spus: "Sinteti profesionisti, sinteti platiti de Steaua, nu de un antrenor. Indiferent cine vă conduce, trebuie să jucati pentru blazon!".
- Vă asteptati la surprize din partea lui Ilie?
- Poate să apară Kapetanos printre titulari sau Tanase să treacă in centru. E posibil si ca Ilie să joace cu doi inchizatori, față de unul singur, cum obisnuia Piti. Nu mă stresez foarte tare, fiindcă eu nu prea le cer baietilor mei să-și schimbe jocul in functie de adversar.
- Ati vorbit cu Dumitrescu de cind a fost numit?
- Am vrut să-l sun pe Ilie, dar m-am gindit că e ocupat. I-am transmis prin Edi Iordanescu felicitari si multă bafta Are nevoie si imi doresc să stea ani multi pe banca Stelei. Gigi Becali a facut o alegere perfecta
- Dumneavoastră v-ati descurca să conduceti o echipă precum Steaua?
- sunt pregatit să iau orice echipă din Romania! Gata, am invățat meserie si spun clar că in fotbal nimic, dar absolut nimic nu e intimplator. Am invățat meserie de la Iordanescu, i-am fost secund cinci ani. La inceput eram repezit, nea Puiu imi zicea: "Ilie, stai calm, acum trebuie să fii calculat, să analizezi, să gindesti, să vezi cum, cind si unde să muti. Nu mai esti jucator, gata, comportă-te ca un antrenor!".
Ilie Stan
"Nu-mi plac strainii!"
- Deci dacă v-ar cauta Gigi Becali ce i-ati spune?
- I-aș zice asa: "Lasă-mă un an, imi pui obiectiv si dacă nu-l indeplinesc, aut!". Desi in vara asta s-au facut multe schimbari in echipa asa că nu stiu dacă un an ar fi suficient. Oricum, pentru mine nu există alt obiectiv decit primul loc, indiferent de echipa la care lucrez. Cind am promovat in "B" cu Branestiul, m-au chemat sefii si mi-au zis: "Obiectivul tau e să termini intre locurile 5-8!". "OK, cautati-vă antrenor de locurile 5-8!", le-am transmis. Cum adică să-mi propun locul 5?! Oamenii mi-au zis că-s cam nebun. Da, s-ar putea să fiu.
- Ati accepta să antrenati gratis, ca Ilie Dumitrescu?
- N-aș accepta. E nevoie de un salariu normal, decent, dar cu bonus mare la obiectiv. Asa mi se pare cel mai bine.
- De ce n-aveti jucatori straini in lot?
- E greu să faci performanță cu straini in echipa OK, a reusit CFR, dar eu nu cred in fotbalistii straini. Principalul motiv: la antrenament nu vreau timpi morti, iar dacă stai să-i zici unuia in engleza altuia in portugheza unuia in franceza mai chemi translatorul pentru spaniola atunci se alege praful de antrenament!
- N'Doye vă place?
- Da, e bun. Îmi mai plac Wesley, Culio, Bjelanovici.
- Ne intoarcem la senegalez. Ce-ati face dacă l-ati avea la Branesti si s-ar comporta ca la Dinamo, adică nopti petrecute in cluburi si alte abateri?
- I-aș explica s-o lase mai moale, să facă lucrurile mai cu perdea, să nu se mai afiseze asa. Nu poti să-i schimbi complet tabieturile unui jucator strain. Pe cind cu romanii discuti altfel. Uite, Piturcă il linistise pe Tanase!
Gigi propunea schimbari pentru campanie!
- Ati avut de-a face cu Gigi Becali cit ati lucrat la Buzau?
- Gigi era implicat la Gloria, asa e. La inceput, eu am colaborat cu Viorel Ion, după care am ramas singur la un meci cu Farul. I-am batut pe constanteni cu 1-0 si tin minte că Becali a facut o scenă atunci. A coborit de la "oficială" si mi-a indicat să fac o schimbare pe care o gindisem si eu. M-a deranjat, dar am operat inlocuirea, asa cum gindisem, nu fiindcă mi-a spus-o el. După meci m-a sunat: "Bravo, Ilie, mi-a placut mult echipa! Promit că te ajut, iți mai dau vreo patru jucatori!". I-am zis: "Gigi, OK, mersi! Dar n-a fost frumos ce-ai facut, că ai venit să-mi dai indicatii". Zice: "Hai, ma Ilie, că sunt si eu in campanie electorala am vrut să mă vadă lumea".
- Erau mai bune ideile lui Piturcă sau cele ale lui Dumitrescu?
- Mi-a placut ce a facut Piti. Cu el, echipa ajungea repede la careul advers, din maximum două-trei atingeri. Asa trebuie să arate Steaua. În plus, Piturcă facuse ordine la stadion. Înainte să vină el, vazusem pe acolo gunoaie, plasele din spatele portilor cazute. Cum a venit, a rezolvat tot. Și eu mă ocup la Branesti de tot ce tine de club. Cind jucam in "C", chiar am tuns iarba de pe terenul principal. De Ilie nu pot să zic nimic deocamdata incă n-a avut nici un meci. Dar si el, si Piti sunt potriviti să antreneze in Ghencea. Echipa asta trebuie să fie pregatită de foste glorii, de oameni care stiu stilul Stelei si nu-l abandonează niciodată!
Piti citea noaptea
Ilie Stan l-a prins pe Piturcă atunci cind a venit la Steaua, in 1987: "Piti m-a luat să stau cu el in camera M-a ajutat mult să mă integrez in echipa el era unul dintre oamenii importanti atunci". Stan a avut si de suferit fiind coleg cu fostul atacant: "Venit de la Buzau, nu eram obisnuit cu antrenamentele tari si cadeam lat in primele saptamini. Obosit cum eram, tot nu puteam să dorm noaptea, fiindcă Piti citea si tinea lumina aprinsa Avea tot timpul carti la el. S-a prins la un moment dat că eu nu adorm din cauza asta si a folosit o veioza aprinsă in dreptul patului lui".
Dadea 20 de goluri pe an!
Ilie Stan marca foarte des, desi juca mijlocaș defensiv, adică pe postul pe care evoluează azi Dorel Stoica. În 1992-1993, el a punctat de 20 de ori in 34 de etape de campionat! Andrei Cristea, cel mai bun marcator din sezonul trecut, a inscris 16 goluri.
Nu stiu de ce spuneti voi ca cei care se vor duce la meci sunt sclavi,prosti ETC...?Din contra,sunt suporteri si fani ai stelelei
Stelei*
Care nu stiu nici macar un cantec(eventual manelele cu Steaua) si vin cu goarne si vuvuzele... YEEEEEEEIIIII ce galerieeeee !!!!
FIECARE ESTE LIBER SA FACA CE VREA ORI SA SE DUCA LA MECI ORI SA STEA ACASA
Dadea 20 de goluri pe an!Ilie Stan marca foarte des, desi juca mijlocaș defensiv, adică pe postul pe care evoluează azi Dorel Stoica. În 1992-1993, el a punctat de 20 de ori in 34 de etape de campionat! Andrei Cristea, cel mai bun marcator din sezonul trecut, a inscris 16 goluri.
Pe vremea aia fotbalul se juca altfel. Steaua avea alta echipa. Nu se pot compara vremurile pentru ca diferenta este prea mare.
Eu zic ca vor veni in jur de 10.000, poate mai mult. Fiindca toti taranii vor vrea sa demonstreze acum ca ei sunt cei ce iubesc Steaua, iar presa ii va ridica in slavi si probabil ca ne vor arata pe noi cu degetul. Noi suntem drogatii ei sunt stelistii. Isi vor aduce si vuvuzelele, pentru ca (,) cantece nu stiu sau nu le pot canta in grupuri mai mari de 5 persoane.
In primul rand este un meci cu Branestiul si nu cu o super echipa.
Cand majoritatea peluzei sud a fost interzisa nu se adunau mai mult de cateva sute de trambitasi.De ce crezi tu ca vor fi mai multi acum,cand ambele peluze plus cateva grupari de la T2 vor lipsi de la aceasta partida.
Branestiul este o echipa frumusica dar totusi este o nou promovata.Nu cred ca se vor bate pe bilete,nici macar pentru Ilie.
Si chiar asa sa fie,cum zici tu,cand lipsesc cei din peluze adversarii nu au cine stie ce presiune.
Ce atitudine vom adopta acum cand Hagi vine la meci.?
CITAT: "Ilie Dumitrescu este stelist ca si Piturca. Suporterii vor trebui sa-l sustina pe Ilie ca semn de respect"
Cam astea a fost cuvintele lui Hagi.
vorbele nu isi mai au rostul, nu cred ca mai exista o cale, sau cineva, sa ne mai opreasca de data asta, odata pentru totdeauna, trebuie sa'l dam afara pe jeg
ot : sper sa piarda Steaua orice meci din Liga pana pleaca Becali sa nu mai aibe profit
off : brasovu e alaturi de voi cu prostestele
azi pe masina miam pus un bener cu "jugi ****" Becali , pe capra din spate
ps " lucru la termopane"
Ce atitudine vom adopta acum cand Hagi vine la meci.?CITAT: "Ilie Dumitrescu este stelist ca si Piturca. Suporterii vor trebui sa-l sustina pe Ilie ca semn de respect"
Si Piturca a zis la fel,suporterii sa incurajeze mereu Steaua.
E normal, niciun fost mare jucator stelist nu o sa zica vreodata "Suporteri,nu mai mergeti la meciuri!"
Dar suporterii,pe langa ca sunt foarte atasati de glorii,mai au si un orgoliu propriu,precum si creier sa gandeasca singuri.
In alta situatie Ilie ar fi avut un stadion plin si sustinere neconditionata.
Ce atitudine vom adopta acum cand Hagi vine la meci.?CITAT: "Ilie Dumitrescu este stelist ca si Piturca. Suporterii vor trebui sa-l sustina pe Ilie ca semn de respect"
Si daca Hagi zicea: "Nu trebuie sa mearga niciun suporter la meci", presupun ca tot te duceai. Ba mai mult, daca Regele ar fi scos astfel de cuvinte pe gura, sunt convins ca ti-ar fi devenit mai antipatic decat jeg. Plus ca ne-o bagai pe aia cu "echipa are nevoie de sustinere, baietii nu au nicio vina. becaly nu e Steaua, Steaua suntem noi. Forza Steaua! Spre 24!"
Cu galerie sau fara galerie Steaua va juca mai departe,dar cine vor fi victimele la acestui protest,Becali? poate,dar pana va deveni el victima ,vor avea de suferit jucatori care toata viata lor au muncit ca sa ajunga pana la nivelul asta,cand alti din prin galerie se distrau.
Ganditi inainte sa faceti ceva.
grea limba romana frate...nu mai dispareti odata oilor ??
un lucru e clar , pana Gigi nu pleaca , clubul asta nu se numeste Steaua , poarta doar numele si face de ras tot palmaresul armatei ultras
face de ras tot palmaresul armatei ultras
ce palmares are Armata Ultra?
Cu galerie sau fara galerie Steaua va juca mai departe,dar cine vor fi victimele la acestui protest,Becali? poate,dar pana va deveni el victima ,vor avea de suferit jucatori care toata viata lor au muncit ca sa ajunga pana la nivelul asta,cand alti din prin galerie se distrau.Ganditi inainte sa faceti ceva.
Si jucatorii nu sufera cand nu-si primesc salariile luni intregi la rand sau cand isi aud patronul pe la TV criticandu-i? Nu, doar cand se gasesc suporterii sa protesteze, sufera ai nostri jucatori. Ce chestie!
asta este treba lor cu patronul nu este treaba nostra a noastra este sa incurajam echipa