Pai daca ramane la echipa a II-a, basca accepta un salariu diminuat, inseamna ca nu e nimic de capul lui si se bucura doar ca a ajuns la caldurica. Eu tot nu inteleg unde e tragedia: daca e asa de bun pe cat ziceti, isi va gasi fara probleme o echipa buna la care sa evolueze titular, mai ales ca pretul de 50.000 de euro e mic.
Cat despre comparatia Bergodi-Piturca, lasati-ma... eu inteleg ca sunteti tineri si nu ati prins vreo 8 ani din secolul 21, dar Piturca e mult superior italianului. Atat la ceea ce inseamna pentru Steaua, atat in cariera de fotbalist dar, mai ales, ca antrenor. Bergodi vad ca se milogeste pe la usa lui Dinamo sau a altor echipe fara antrenor; macar Piturca s-a lasat rugat si a venit cu propriile lui conditii.
Draga Alex cati ani crezi tu ca am eu la ora actuala?
Piturca e valoros printre cei cu adevarat valorosi din lotul Stelei, crezi ca s-a lasat rugat?
Chiar crezi asta?
Pai nu ma mira ca nu intelegi unde e tragedia, asta e, nu se vede acum, tragedia va apare in curand, insa pastrarea lui Zapata la echipa a doua ar fi o scapare la tragedia ce va urma cu siguranta.
Tu ce stii asa in general despre Piturca ca jucator si ca antrenor, Alexandru?Nu-mi baga texte cu cate a facut si a castigat el, cei care munceau cu adevarat la echipa erau altii, nu el, cat despre antrenorat stiu foarte multi, e la mandatul 4, la nationala doar datorita jucatorilor s-a jucat cum s-a jucat adica mai exact datorita valorilor individuale asa cum am mai spus.
Nu mai repet, eu nu cred in antrenor, consider doar o masinatiune patron antrenor, toata mascarada ca vine, ca impune, ca nu vine ca nu i-a dat fonduri pt tranferuri, ca inchide gura stim noi cui. Ca de obicei la o masinatiune gestionata de aceasta combinatie cad victime valori reale ale echipei. Asta daca iti pasa cumva...
Una dintre ele este Zapata.