Daca tot nu vrei sa spui acele multe meciuri in care Zapata ne-a salvat, mai spune-ne despre football manager, fa-i reclama.
Tu ce portari aduci la Steaua cand joci Football Manager?
Daca tot nu vrei sa spui acele multe meciuri in care Zapata ne-a salvat, mai spune-ne despre football manager, fa-i reclama.
Tu ce portari aduci la Steaua cand joci Football Manager?
De obicei pe Lung Jr. Creste bine, are calitati misto.
Dar nu mai bine ne spui tu noua cum Zapata "a degajat asa cum trebuia sa o faca" in continuare? Mai ales faza cu "asa face un atacant mare, insista". Sau ca "mingea a cazut in plasa, e partea doua" ![]()
O dati in football manager, fifa manager...
Adriane, zi ca nu l-ai injurat de toate neamurile de prin Columbia pe Zapata in meciuri ca cel cu Dinamo, sheriff, Ceahlaul sau Vaslui, ca nu te cred ![]()
Un portar trebuie sa scoata ce este de scos, ca daca scotea si mai mult, deja era la Juventus, Real sau Lyon.
Imi place caracterul lui Zapata, a facut si meciuri exceptionale, ne-a scos in nenumarate randuri cand golurile erau ca si facute, nu este frumos cum s-a procedat in vara asta cu el, dar personal il prefer pe Tatarusanu (poate sa creasca mult).
Nu l-am injurat pentru ca:
1. Steaua nu are antrenor cu portarii.
2. Steaua nu a avut antrenor in acele meciuri.
3. Steaua nu a jucat nimic in acele meciuri.
De ce sa il injur? Pentru ca a luat gol cand echipa a jucat dezastruos? Sau vi se pare ca in meciurile alea noi am dominat si am pierdut din greseala? In cazul asta va sugerez sa le revedeti. Mai ales meciul cu dinam0.
Bah ronnie, ce faci? Vezi ca si Lung jr a facut gafe enorme. Pai, ce faci acum? Nu esti obiectiv?
Aaaa...da. Am uitat. Nu esti.
O tot dai cu alea 6 gafe facute de Zapata de cand e la Steaua dar nu zici nimic de meciurile in care ne-a scos. Nu e nimic. Eu astept. Sa vedem daca ai destul sange in tine sa si recunosti adevarul. Ca la mistouri de pricepi. In domeniul ala esti world class(am zis bine? Asa e la Football Manager cand esti tare?).
La un portar normalitatea e sa te scoata in fazele parabile. La cele imparabile intervine genialitatea. Poti accepta un portar care te scoate doar din fazele parabile insa e imposibil de acceptat unul care greseste exact la alea. Adrian, lumea fotbalului nu e foarte complexa. Daca esti portar genial si joci la Ciorogarla, ajungi in cativa ani la Real Madrid. Talentul e cuantificabil foarte usor in zilele noastre. Or Zapata nu-si va gasi un club mai bine cotat decat Steaua exact pentru ca indicii lui de normalitate au fost sub limita.
Si acum vine intrebarea. Ti se pare ca Steaua e un club atat de mare incat sa vina portari mai buni ca Zapata?
Hai sa nu gandim ca la football manager si sa fim realisti.
Si acum vine intrebarea. Ti se pare ca Steaua e un club atat de mare incat sa vina portari mai buni ca Zapata?
Avem unul care a demonstrat destule pe la Steaua 2. Ma refer la Cezar Lungu.
Avem unul care a demonstrat destule pe la Steaua 2. Ma refer la Cezar Lungu.
Tocmai.Atunci de ce l-am mai luat pe Stanca?...
Si acum vine intrebarea. Ti se pare ca Steaua e un club atat de mare incat sa vina portari mai buni ca Zapata?Hai sa nu gandim ca la football manager si sa fim realisti.
Pai depinde de ce vrem. Daca ne multumim cu locurile 4-6, Zapata e bun, fratii Karamiyeni sunt buni, Nicolita e bun etc... Daca vrem locul 1, investim precum CFR-ul si ne tratam jucatorii ca pe o marfa.
Uitati-va la Dinamo. De vreo trei ani la ei functioneaza sentimentalismul: Adrian Cristea e bun deci nu-l dam, Marius Niculae e produs al clubului, deci nu-l dam, Niculescu e legenda, deci nu-l dam. In timpul asta Borcea vinde orice dinamovist mai bun si clameaza ca lotul ramas e cel mai tare din Romania.
Tocmai.Atunci de ce l-am mai luat pe Stanca?...
Pentru ca ai nevoie in lot de trei portari.
Pentru ca ai nevoie in lot de trei portari.
Da?Hai ca stiam si eu asta... ![]()
Cand am zis ca de ce l-am mai luat pe Stanca,m-am referit si la faptul ca Zapata sa fi ramas...
Bah ronnie, ce faci? Vezi ca si Lung jr a facut gafe enorme. Pai, ce faci acum? Nu esti obiectiv?Aaaa...da. Am uitat. Nu esti.
Mai citeste intrebarea ta.
Daca vroiai sa iti spun un portar care imi place, acesta este Kuciak de la Vaslui. Poate si Arlauskis, doar ca el a fost accidentat mai mult sezonul trecut.
Sa va aduc putin aminte de Hamutovski, un portar deloc spectaculos. El nu face sarituri de atletic cum face Zapata, prefera sa se pozitioneze bine si sa prinda mingea simplu. Dar normal, daca o respingi, pare o parada fenomenala si iti atragi public. Daca o prinzi, atragi doar laude de la un om, antrenorul.
Au fost si meciuri in care Zapata ne-a scos, nu zic ca nu au fost pentru ca ar trebui sa fiu penibil. Dar cum bine puncta Alexandru H., un portar trebuie sa scoata mingile parabile in primul rand. Daca scoate si mingile imparabile atunci ajunge la Real Madrid.
Si daca ne multumim cu Zapata, atunci ne multumim si cu locurile 3-4.
Raspunde-mi si mie la niste intrebari:
1. De ce Zapata nu e acum la o echipa mare?
2. De ce inainte de a veni la Steaua, Zapata nu statea mai mult de 1 an la o echipa?
3. De ce nu e luat in nationala Columbiei la cat de bun zic unii ca este? Macar in lot, nu neaparat titular.
4. De ce a costat doar 500.000?
Si acum vine intrebarea. Ti se pare ca Steaua e un club atat de mare incat sa vina portari mai buni ca Zapata?Hai sa nu gandim ca la football manager si sa fim realisti.
Dar Dinamo, Vaslui, Urziceni sau chiar Rapid sunt cluburi atat de mari de au sau au avut portari precum Lobont, Kuciak, Arlauskis sau Dani Coman?
Inchis din cauza off-topicului. Sa nu dea dracu sa-l redeschida careva! Continuati pe topicul lui Zapata sau pe ala de football manager.