Ce grupa ne-au dat astia, am vazut grupe mai usoare ca in Champions League, suntem cam outsideri desi veneam din urna 2, coeficientul ala nu prea ne-a ajutat mai deloc astazi ...
Personal m-am bucurat ca am picat cu Liverpool, bucurie care s-a terminat o data ce am aflat ca am cazut cu Napoli ...
Liverpool a inceput ezitant sezonul in Anglia, l-au vandut pe Mascherano la Barca, Torres parca nu se regaseste si apararea lor a fost cam subreda in ultimile partide ... Liverpool oricum ramane o forta, chiar si daca trec printr-o perioada mai slaba, cred ca putem scoate un punct acasa cu ei, in deplasare nu cred ca se poate pune problema
Napoli au echipa buna, la ei acasa se obtin puncte foarte greu, deci nu cred ca o sa scoatem ceva acolo, la noi daca prindem o zi buna, poate scoatem un egal, din punct de vedere al atacului cred ca sunt peste Liverpool in acest moment, interesant este ca noi nu am marcat niciodata intr-un meci oficial cu o echipa italieneasca
Utrecht este un adversar modest, desi erau altii mai accesibili in urna 4, sunt si ei outsideri ca si noi, acasa ce mai misca ca in deplasare sunt destul de slabi, in mod normal trebuie sa-i batem la Bucuresti si poate cu ceva sansa sa scoatem un punct si la ei, poate ca sunt mai optimist ca altii, dar nu cred ca putem termina sub ei in aceasta grupa
In concluzie cred ca terminam pe 3, daca nu cadeam cu Napoli si dadeam de Odense, Levski, CSKA, Sparta Praga, BATE, Rosenborg sau AEK mai erau ceva sanse, insa asa va fi o misiune aproape imposibila