Daca ne uitam peste lotul lor au doar 2 jucatori peste 1 milion
Si Bal4nel e cotat la vro 2 milioane si ceva de euro si uite-l cum joaca ![]()
Timicioara - Man. City ![]()
Daca ne uitam peste lotul lor au doar 2 jucatori peste 1 milion
Si Bal4nel e cotat la vro 2 milioane si ceva de euro si uite-l cum joaca ![]()
Timicioara - Man. City ![]()
Parerea mea este ca doar Steaua se califica mai departe si asta daca nu isi bat joc de fotbal si de noi, urziciile nu au atac, o fura in Croatia cu 2-0 si la Bucuresti fac un egal si sunt out, Vaslui pot scoate un egal acasa cu Lille, insa in deplasare nu nici o sansa, despre Timicioara nu cred ca are rost sa vorbim, cand ii scoti in prelungiri pe finlandezi nu ai ce spera in fata unei echipe ca Man City, ei se bucura ca macar o sa castige pe partea financiara ![]()
Daca City joaca cu rezervele, Timisoara are sanse mari...sa nu se faca de rahat grav ![]()
mi-a placut anul trecut cum au zis nemtii aia parca de la Bild, cand au picat astia cu Stuttgart, Timi cum? asa cred ca se intreaba si cei de la Man City ... ar fi aiurea sa joace cu rezervele in meciul tur, dar chiar si asa, nu-i vad in stare pe banateni sa scoata mai mult de un egal.
De precizat ca la pariuri Man City sunt cotati cu prima sansa la castigarea trofeului
Mai mult de un egal? Ar trebui sa se bucure daca iau bataie numai la un gol...
Asteptam banner-ul "THANK YOU HAJDUK" pe Ghencea la Urziceni - Hajduk.
esti dus cu pluta daca astepti asa ceva,Urzica merita sa mearga mai departe daca ai vazut meciul,dar n-a fost ziua ei norocoasa Zenit nu a parut ca ex-castigatoarea Cupei UEFA,desi sezonul asta a inceput cu un buget urias cel mai mare din RUSIA,100 MIL EURO,URZICA a iesit cu CAPUL SUS !!!Cred ca nu sti cu ce se mananca fotbalul mai ramai in continuare acasa ,ca la stadion nema
esti dus cu pluta daca astepti asa ceva,Urzica merita sa mearga mai departe[...]
Propunerea de banner se refera desigur la eliminarea cateilor, nu e indreptata impotriva Unirii.
pana la urma se pare ca jucam meciul tur acasa. nasol. ati vazut cat conteaza sa joci returul acasa. daca Dinamo juca invers (returul acasa) nu se mai intampla asa ceva. asta e.
Dupa tragerea de astazi,noi avem cele mai mari sanse la calificare,n-ar fi exclus sa fim singurii calificati.Nu e echipa usoara Grasshoppers,dar nici un adversar de speriat,nu mai e nici cea mai buna echipa in Elvetia,ca si altadata.
Echipele eliminate din play-off-ul UCL intra direct in grupe.![]()
Da,asa e...Dar m-am referit la tururile disputate pana acum,la echipele calificate saptamana asta,asa era intrebarea lui bodrumdan_barkahan . ![]()
vad ca nu mai zice nimeni nimic de grasshopers. zic tot eu;
a terminat pe 3 in camp elvetian anul trecut la vreo 20 de pct de primele 2. primele 2 echipe sunt basel si young boys, care ambele joaca play off pt Champions League, iar basel are sanse mari sa intre in grupe (joaca cu sheriff). Deci nu e chiar asa slab campionatul elvetian. young boys a scos acum 2 zile pe fenerbahce din Champions League.
Ce ne da sperante e ca in ultimii ani au jucat foarte prost in cupele europene. Au jucat vreo 2 in grupele UEFA si nu au facut nici macar un punct. acum 2 ani i-au scos niste polonezi (lech) cu 0-0 la ei acasa, si 6-0 pt polonezi in polonia.
anul trecut nu au jucat in europa
.
Grasshopers nu este echipa aia din Elvetia care a luat acum 2 sau 3 ani titlul in minutul 93 cu un gol marcat de un roman chel, imi scapa numele?
Nu prea avea cum sa jucam noi miercuri si joi Urzica sau invers asa ca s-a invartit roata putin la meciul nostru cam un dezavantaj ca jucam primul meci acasa oricum astept sa umplem stadionul impreuna,trecem lejer de elvetieni astia ![]()
Grasshopers nu este echipa aia din Elvetia care a luat acum 2 sau 3 ani titlul in minutul 93 cu un gol marcat de un roman chel, imi scapa numele?
Nu, aia e FC Zurich. si romanul ala e Filipescu, jucator destul de important la vremea lui. chiar si la Steaua a jucat cativa ani cand jucam prin 95-96 in grupele Champions League. era pletos pe vremea aia
mai bun e asta "asteptam DVD-ul Gazetei "Miracolul de la Split" Trebuie sa le-o servim cumva la javre.
Grasshopers a pierdut in ultima etapa cu Young Boys Berna acasa cu 2-1. Young boys astia au scos pe fenerbahce saptamana trecuta. Oricum, par a fi slabuti elvetienii.
Cu o atmosfera frumoasa la meciul cu ei putem rezolva calificarea din tur..
eu o sa vin sa incurajez echipa, trebuie sa ne revenim din punct de vedere al coeficientului ca ajungem sa cadem iar cu echipe tari din primul tur.
Oricum, par a fi slabuti elvetienii.
Sa vedem ce va fi,in momentul actual nu cred ca ne prea permitem sa catalogam pe altii ca fiind asa slabi...
Astazi
Tur
Aris 1 - 0 Austria Viena
Besiktas 2 - 0 HJK Helsinki
galatasaray,
galatasaray, hei hei! ![]()
![]()
![]()
Cea mai proasta echipa din istoria fotbalului! Sper sa nu se califice mai departe, sa termine pe 6 si sa intre in faliment, sa le bubuie stadionul ala nou, sa se accidenteze toti jucaatorii de cacao pe care au dat bani fara numar.
Sunteti praf pulbere fina ba ! Si Tricotaje Ineu va bate!
Cumparav'ar Becali!
FORZA Șanlñurfaspor !!!
Oho, i-a dat Yaya Toure o bara lu Pantilimon de-au iesit ramele din pamant.
Gol City.
La ce jucatori au cetatenii trebuiau sa manance terenul.
Numai ca iti mai trebuie si antrenori.
Am si o veste buna.
Atat Odense cat si Brondby au castigat astazi.
Odense cu Motherwell.
Brondby conduce la Sporting cu 2-0 in minutul 77.
Se duce coeficientul. ![]()
Portugalia deja e peste, Olanda la fel.
Mai raman grecii, turcii, elvetienii, belgienii si bineinteles danezii ![]()
Oho, i-a dat Yaya Toure o bara lu Pantilimon de-au iesit ramele din pamant.
Da' io ce-am sarit. Stateam la calculator si credeam c-o bubuit dracu' ceva p-acolo la meci.
era frumos un egal pentru Timisoara..doar pentru acei suporteri care au cantat neincetat..macar cu asta sa mandreasca si romani cand joaca cu alte echipe..cu galeriile loor.. sa revina si la Steaua spiritu asta dupa plecarea acelui jeg inputit...+ sa plece si toti tigani borati din tribune..
galatasaray,
galatasaray, hei hei!
Cea mai proasta echipa din istoria fotbalului!
Te-au scos la pariuri,nu?Baga pe ei in retur,ca se califica! ![]()
Si PSV sau Sporting s-au facut de cacao...