Barca - Porto in super cupa.tare!
Barca - Porto in super cupa.tare!
FC Porto - Sporting Braga in finala UEFA Europa League !
Pronostic : 1
Pacat ca n-a iesit Porto-Benfica.
Porto va castiga.
In jumatate de ora incepe finala Europa League:
F.C.Porto - Braga ......pronostic,F.C Porto.
In mod normal Porto ar trebui sa castige lejer Cupa!
Nu cred ca Braga,o echipa merituoasa si imprevizibila,o poate totusi bate pe Porto.
Cred ca un 3-1 va fi scorul final...
M-am uitat pe transfermarkt sa vad cu cat au fost cumparati jcuatorii de la Braga - 1.750.000 euro ...asta daca jucatorii la care inloc de ''free'' sau o suma este un semn de intrebare au fost luati si eu gratis. Daca nu..tot nu cred ca depaseste ~3.5 milioane.
Deci ce poate sa faca un om cu cap fata de ce e la noi..
oricum au jucat fotbal....chiar si in aceasta finala. bravo lor
Porto - Braga 1-0 .
N-a fost un meci spectaculos,insa favoritii s-au impus dupa un gol frumos dat de Falcao.
Cam putin fotbal,ma asteptam la mai mult de la aceasta finala.
Braga este o echipa meritorie, joaca un fotbal frumos desi facuta cu bani putini,dupa cum mai spunea cineva mai sus.Ma intreb unde ajungea daca era condusa de Ciobanul?...
M-a pus dracul cel negru sa ma uit la meci pe Pro TV, suportand ca un masochist comentariile de-a dreptul penibile ale celor doi mascarici.Perla a fost oferita de "profundul" Mocanu :"Falcao este varianta latina a lui Inzaghi!"
...No comment
Cam putin fotbal,ma asteptam la mai mult de la aceasta finala.Braga este o echipa meritorie, joaca un fotbal frumos desi facuta cu bani putini,dupa cum mai spunea cineva mai sus.Ma intreb unde ajungea daca era condusa de Ciobanul?...
M-a pus dracul cel negru sa ma uit la meci pe Pro TV, suportand ca un masochist comentariile de-a dreptul penibile ale celor doi mascarici.Perla a fost oferita de "profundul" Mocanu :"Falcao este varianta latina a lui Inzaghi!"
...No comment
Nu inteleg unde gasesc astia comentatori..
Ma rog, nu sunt singurii...
Marian 23: Falcao este varianta latina a lui Inzaghi!
Marian 23: comentariu unuia dintre cele 2 genii care au comentat meciu
CrisS Boy;): ))))))))))))))))))))))))))))))))
Marian 23: adica dao-n plm de treaba
Marian 23: inzaghi ce e?
Marian 23: mayas?
CrisS Boy;): bai
CrisS Boy;): inzaghi ce e?
Culmea...el e fan Izanghi
Meciurile de afara nu le mai urmaresc demult cu comentatori romani. La campionatul mondial m-am uitat la varianta aceea pe net fara pic de comentatori. Cel mai tare e pe Boom unde poti da mute al comentatori.
Felicitari romanului care ne-a reprezentat in finala si a si castigat-o!
Pacat ca e rapidist
Cam putin fotbal,ma asteptam la mai mult de la aceasta finala.Braga este o echipa meritorie, joaca un fotbal frumos desi facuta cu bani putini,dupa cum mai spunea cineva mai sus.Ma intreb unde ajungea daca era condusa de Ciobanul?...
...No comment
Ejti praph. Phyi antena acilea alta: "Falcao l-a copiat in cele mai mici detalii pe Inzaghi: de la gesturi, la mod de a se bucura, la oportunism". asta dupa ce, in prima repriza, au concluzionat ca Falcao seamana la stil cu Edinson Cavani: bataios, detenta buna, sut bun.
Dani, nu mai vorbi, bai, daca nu te pricepi! ![]()
Io n-am vazut nici un rapidist acolo.
Am vazut un fotbalist excelent,care la premiere a purtat drapelul Romaniei!
Nu inteleg unde gasesc astia comentatori..
Ma rog, nu sunt singurii...
Are si el viitorul asigurat ... Se poate oricand angaja la sport.ro ![]()
ON -am uitat sa-i felicit pe Porto,maniera in care au dominat anul asta in Europa League e de exceptie!
Are si el viitorul asigurat ... Se poate oricand angaja la sport.ro
ON -am uitat sa-i felicit pe Porto,maniera in care au dominat anul asta in Europa League e de exceptie!
Bate in lemn! Ma-sa lucreaza la Pro TV, si omu a facut deja cateva excursii in redactie
Io n-am vazut nici un rapidist acolo.
Am vazut un fotbalist excelent,care la premiere a purtat drapelul Romaniei!
+ o poza cu Mihaita Nesu!Felicitari Sapunaru!
Victorie meritata Porto !
,,Moutinho a jucat dezastruos '' conform comentatorilor.
Cum sa dai 18 goluri intr-un sezon de Europa League? CUM !?! ![]()
Legat de comentatori.. cel mai bun comentariu il gasesti pe eurosport2 la campionatul german
@Inciu-Ciuna pentru poza cu Nesu trebuie felicitat. Pentru fularul rapidist.. ![]()