FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Europa League , 2010-2011

«18910»
bebeto28.04.2011 21:47

Barca - Porto in super cupa.tare!

ady.fcsb05.05.2011 21:09

FC Porto - Sporting Braga in finala UEFA Europa League !

Pronostic : 1

red&blue_boy06.05.2011 04:10

Pacat ca n-a iesit Porto-Benfica.

Porto va castiga.

butcher_6918.05.2011 18:06

In jumatate de ora incepe finala Europa League:

F.C.Porto - Braga ......pronostic,F.C Porto.

danimarcu18.05.2011 18:22

In mod normal Porto ar trebui sa castige lejer Cupa!

Nu cred ca Braga,o echipa merituoasa si imprevizibila,o poate totusi bate pe Porto.

Cred ca un 3-1 va fi scorul final...

iNsTiGaToR18.05.2011 20:04

M-am uitat pe transfermarkt sa vad cu cat au fost cumparati jcuatorii de la Braga - 1.750.000 euro ...asta daca jucatorii la care inloc de ''free'' sau o suma este un semn de intrebare au fost luati si eu gratis. Daca nu..tot nu cred ca depaseste ~3.5 milioane.

Deci ce poate sa faca un om cu cap fata de ce e la noi..

Mihail_8618.05.2011 20:23

oricum au jucat fotbal....chiar si in aceasta finala. bravo lor

red&blue_boy18.05.2011 20:28

Porto - Braga 1-0 .

N-a fost un meci spectaculos,insa favoritii s-au impus dupa un gol frumos dat de Falcao.

danimarcu18.05.2011 20:43

Cam putin fotbal,ma asteptam la mai mult de la aceasta finala.

Braga este o echipa meritorie, joaca un fotbal frumos desi facuta cu bani putini,dupa cum mai spunea cineva mai sus.Ma intreb unde ajungea daca era condusa de Ciobanul?...

M-a pus dracul cel negru sa ma uit la meci pe Pro TV, suportand ca un masochist comentariile de-a dreptul penibile ale celor doi mascarici.Perla a fost oferita de "profundul" Mocanu :"Falcao este varianta latina a lui Inzaghi!" :ce_oameni: ...No comment

iNsTiGaToR18.05.2011 20:52

Braga este o echipa meritorie, joaca un fotbal frumos desi facuta cu bani putini,dupa cum mai spunea cineva mai sus.Ma intreb unde ajungea daca era condusa de Ciobanul?...

M-a pus dracul cel negru sa ma uit la meci pe Pro TV, suportand ca un masochist comentariile de-a dreptul penibile ale celor doi mascarici.Perla a fost oferita de "profundul" Mocanu :"Falcao este varianta latina a lui Inzaghi!" :ce_oameni: ...No comment

Nu inteleg unde gasesc astia comentatori..

Ma rog, nu sunt singurii...

Marian 23: Falcao este varianta latina a lui Inzaghi!

Marian 23: comentariu unuia dintre cele 2 genii care au comentat meciu

CrisS Boy;): ))))))))))))))))))))))))))))))))

Marian 23: adica dao-n plm de treaba

Marian 23: inzaghi ce e?

Marian 23: mayas?

CrisS Boy;): bai

CrisS Boy;): inzaghi ce e?

Culmea...el e fan Izanghi

ebonyc18.05.2011 20:55

Meciurile de afara nu le mai urmaresc demult cu comentatori romani. La campionatul mondial m-am uitat la varianta aceea pe net fara pic de comentatori. Cel mai tare e pe Boom unde poti da mute al comentatori.

Inciu-Ciuna18.05.2011 21:02

Felicitari romanului care ne-a reprezentat in finala si a si castigat-o!

iNsTiGaToR18.05.2011 21:07

Pacat ca e rapidist

Lari18.05.2011 21:08

Ejti praph. Phyi antena acilea alta: "Falcao l-a copiat in cele mai mici detalii pe Inzaghi: de la gesturi, la mod de a se bucura, la oportunism". asta dupa ce, in prima repriza, au concluzionat ca Falcao seamana la stil cu Edinson Cavani: bataios, detenta buna, sut bun.

Dani, nu mai vorbi, bai, daca nu te pricepi! :clap:

Inciu-Ciuna18.05.2011 21:09

Io n-am vazut nici un rapidist acolo.

Am vazut un fotbalist excelent,care la premiere a purtat drapelul Romaniei!

danimarcu18.05.2011 21:11
Nu inteleg unde gasesc astia comentatori..

Ma rog, nu sunt singurii...

Are si el viitorul asigurat ... Se poate oricand angaja la sport.ro :)

ON -am uitat sa-i felicit pe Porto,maniera in care au dominat anul asta in Europa League e de exceptie!

iNsTiGaToR18.05.2011 21:18
Are si el viitorul asigurat ... Se poate oricand angaja la sport.ro :)

ON -am uitat sa-i felicit pe Porto,maniera in care au dominat anul asta in Europa League e de exceptie!

Bate in lemn! Ma-sa lucreaza la Pro TV, si omu a facut deja cateva excursii in redactie

Inciu-Ciuna18.05.2011 21:33
Io n-am vazut nici un rapidist acolo.

Am vazut un fotbalist excelent,care la premiere a purtat drapelul Romaniei!

+ o poza cu Mihaita Nesu!Felicitari Sapunaru!

ady.fcsb18.05.2011 21:34

Victorie meritata Porto !

,,Moutinho a jucat dezastruos '' conform comentatorilor.

Cum sa dai 18 goluri intr-un sezon de Europa League? CUM !?! :blink:

Bogdan19.05.2011 06:52

Legat de comentatori.. cel mai bun comentariu il gasesti pe eurosport2 la campionatul german

@Inciu-Ciuna pentru poza cu Nesu trebuie felicitat. Pentru fularul rapidist.. :)

«18910»