FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Europa League , 2010-2011

«1234510»
MoWeed05.08.2010 20:51

Ca de obicei, catelele sunt de rasul lumii.

Presimt ca anul acesta va fi "cel mai bun" pentru echipele romanesti in Europa

Adrian05.08.2010 20:52

Bogdan

Nu zic nu. Totusi, cam mare diferenta intre tur si retur. Poate a fost vina croatilor. Vedem noi in timp.

Oricum, adevarata putere a catelelor e data de jocurile din culise. Sa nu uitam ca CFR-ul a luat titlul dupa 0-3 acasa cu Anorthorsis, in timp ce Steaua si alte echipe se rupeau prin Europa.

Acum m-am uitat sa vad cu ce echipa a jucat dinam0. Andrei Cristea a fost rezerva, Paun nu a fost folosit.

Cam ciudat.

E bine ca Andone e prost. Daca era baiat destept, ii folosea pe Andrei Cristea, Liviu Ganea si Paun titulari. Astia 3 sunt cel mai tare trio de atac din tara. E bine daca cainii nu ii folosesc. Si mai bine ar fi sa piarda din ei.

danimarcu05.08.2010 21:11
E bine ca Andone e prost. Daca era baiat destept, ii folosea pe Andrei Cristea, Liviu Ganea si Paun titulari. Astia 3 sunt cel mai tare trio de atac din tara. E bine daca cainii nu ii folosesc. Si mai bine ar fi sa piarda din ei.

Liviu Ganea a fost titular.

Nu a fost fratilor nici un blat.Atat pot maidanezii .

Vorbiti de parca ar fi prima oara cand se fac de :shit: in Europa...

Mai degraba ma gandesc ca a fost ceva necurat la Timisoara.Se pare ca e ceva care deja devine obisnuinta pt ei...

Adrian05.08.2010 21:14

Am vazut ca a fost titular. Da' l-a pus la sustinere. Ala e om de gol, nu asistent pentru niculae.

Ce imi place cand cainii se saboteaza singuri :D

De aia e bine ca are Borcea atat de multi fini. Daca l-ar face fin si pe moti, n-am mai avea emotii :))

p.s.

Pe dinamoprostia e doliu. Forumul lor slabut populat nu zice nimic. Si aia care au avut curajul sa intre si sa zica ceva, saracii aia plang si se dau cu capetele de monitoare.

SUPERB!

Asa mai uitam si noi de necazurile noastre :))

danimarcu05.08.2010 21:20
Pe dinamoprostia e doliu. Forumul lor slabut populat nu zice nimic. Si aia care au avut curajul sa intre si sa zica ceva, saracii aia plang si se dau cu capetele de monitoare.

SUPERB!

Asa mai uitam si noi de necazurile noastre :))

Doar intrand pe site-ul maidanez vezi de la o posta diferenta de caracter dintre stelisti si dinamovisti.

Aia se bucurau la greu ca Timisoara era condusa cu 3-0,mai tare decat s-ar fi bucurat daca echipa lor castiga.

Pe cand aici abea am vazut doua-trei comentarii despre acest lucru.

Si noi ne bucuram cand pierd ei,comentam,dar ei fac articole intregi cand pierdem noi si comentarii de bucurie cu sutele.

Saracii frustrati,traiesc mai mult pt necazul altora decat pt bucuria lor...

bodrumdan_barkahan05.08.2010 21:23
Iti spuneam saptamana trecuta ca va calificati ! :)

da frate ma bucur mult...si ma bucur si de Dinamo ca au pierdut...dar cu ce scor au pierdut???

Steaua am inteles ca o sa participe direct la grupe in UEFA....

si vreau sa intreb ceva...acuma echipele astea care au trecut in seara asta de tur o sa mai joace un play off???sau merg direct in grupe???

Bogdan05.08.2010 21:27

@danimarcu eheeeee.. ei fac dvd-uri de colectie cu victorile impotriva noastra. Atat de mare e frustrarea.

Lari05.08.2010 21:28

Cacatzeii rosii, sopra tutti, ci sei voi!

Inainte de retur

"Nu am emotii! Noi nu jucam la 0-0, nici nu cred ca se poate. Noi vrem sa castigam", a declarat Andone.

"Sigur dam gol!" - Andone.

Dupa meciul tur

"E meritul lui Andone că a stiut să aseze jucatorii in teren, iar Adrian Cristea a facut diferenta de la mijloc in sus. Avem 70% sanse de calificare după rezultatul din tur" - Cornel Dinu.

"Cu putină atentie, rezolvam calificarea in 15 minute. Mi-a placut tot ceea ce inseamnă Dinamo, incepand cu suporterii si terminand cu jucatorii. Ne-am facut toti treaba, de la primul pană la ultimul" - Andone.

bodrumdan_barkahan05.08.2010 21:30

http://www.UEFA.com/uefaeuropaleague/news/...id=1510918.html

aici ce au scris despre Arda Turan ca nu stiu engleza asa de bine si nu am pe nimeni acum in jurul meu ca sa imi traduca...

doar sus ce scrie sami traduceti si imi ajunge...

multumesc...

Stryker05.08.2010 21:34

cainii au doar 3 jucatori mai de calitate : Torje si cei doi Cristea, in rest e cam jale la ei, totusi nu cred ca pot fi scosi inca din ecuatia luptei pt tiltu

on topic : maine e tragerea la sorti ... eu unul as vrea sa picam din nou cu Motherwell :)

axl05.08.2010 21:35

Eu zic sa schimbati subiectul. In curand o sa ajungeti la I love you Hajduk si Tomasov, acest Maccarone croat.

Semper Svperiores, domnilor!

mdionis05.08.2010 21:38
http://www.UEFA.com/uefaeuropaleague/news/...id=1510918.html

aici ce au scris despre Arda Turan ca nu stiu engleza asa de bine si nu am pe nimeni acum in jurul meu ca sa imi traduca...

doar sus ce scrie sami traduceti si imi ajunge...

In turceste nu stiu, pe romaneste si in stil liber vine "tragerea la sorti [pentru grupe] ii apare mare lui Arda Turan". E un titlu bombastic care nu spune decat ca Galata s-a calificat mai departe si asteapta cu incredere viitoarele tragei la sorti.

bodrumdan_barkahan05.08.2010 21:42
In turceste nu stiu, pe romaneste si in stil liber vine "tragerea la sorti [pentru grupe] ii apare mare lui Arda Turan". E un titlu bombastic care nu spune decat ca Galata s-a calificat mai departe si asteapta cu incredere viitoarele tragei la sorti.

multumesc frate...miasi doriii sa picam in aceeasi grupa si sa ne calificam impreuna...

SteauaToronto05.08.2010 21:48

cel mai tare a fost la articolul lor inainte de meci ca suporterii croati au spus ca vor face sarbatoare in minutul 60 ... si la care spurcatii au scris inainte: ''speram ca aceasta calificare sa fie rezolvata pana in minutul 60'' ... a venit minutul 60 si califcarea era rezolvata pentruuuu ....... croati :))))))))

*Alecs*05.08.2010 21:56

unseeded.jpg

Maine dimineata se vor imparti echipele in mai multe grupe si nu vom putea pica decat cu vreo 5-6 echipe din cele de mai sus.

Destule nume interesante..

iNsTiGaToR05.08.2010 22:01

Sunt echipe care pot pune ceva probleme

bossake05.08.2010 22:04

In afara de echipele grecesti (Aris mai putin dar in special PAOK care sunt chiar tari) si Trabzonspor nu cred ca ne poate fi frica de cineva.

mi-ar place sa picam cu cineva fff slabi sa se oftice cainii de bafta noastra la trageri :D. cu new saints aia, sau ar mai fi frumos cu ceva ungurasi debrecen sau gyor. sau cu motherwell, ar fi frumoasa o re-editare a meciului de anul trecut.

iNsTiGaToR05.08.2010 22:12

Eu as vrea unguri :))

SteauaToronto05.08.2010 22:50

hai cu the new saints

Ronnie06.08.2010 00:11

Cel mai frumos ar fi sa picam cu Hajduk.

Astristul06.08.2010 00:13
Acum, totusi, sa stam un pic si sa gandim serios ce s-a intamplat in seara asta.

Nu ar fi o surpriza cacainii sa fi aruncat meciul. Va spun, aia nu au rusine in ei. Clubul ala e atat de murdar incat lor nu le pasa daca se fac de rusine sau daca fac tara de rusine. S-ar putea sa fi aruncat jegurile meciul ca sa poata sa se concentreze pe campionat si sa prinda CL.

Cu mizeriile alea, niciodata nu stii cum sta treaba.

La asta m-am gandit si eu dupa meci. Sa stii ca sunt sanse sa fi facut asta dinadins. Mai ales ca Ando a mai facut d'astea la CFR cu Anorthosis, si atunci au luat aia primul titlu. dinam0 a mai incercat astfel de chestii cu Elfsborg si cu NEC, toate in speranta ca se vor putea concentra pe campionat si sa ajunga CU JAPCA direct in UCL castigand titlul. Pana acum nu le-a mers tactica asta, dar cu mafiotul de Ando si cu sleahta de becalioti in spate, orice e posibil. Asta si din cauza ca varul oierului a anuntat inainte de campionat ca el garanteaza ca dinam0 va iesi campioana si se va lupta cu Steaua pana la sfarsit. Coc ei ceva cu siguranta.

@ SteauaToronto: Picam cu Motherwell ... again! :P

ady.fcsb06.08.2010 00:13

Eu as vrea Gyor.. prietenii stiu de ce :D . Personal cred ca vom pica cu Tavria Simferopol .

Acestia vor fi adversarii celorlalte echipe romanesti ,cred eu :

Vaslui - Napoli

Timisoara-Palermo

Unirea- Paok / Debrecen ,sper tot cu ungurasii :D

Astristul06.08.2010 00:36
Acum m-am uitat sa vad cu ce echipa a jucat dinam0. Andrei Cristea a fost rezerva, Paun nu a fost folosit.

Cam ciudat.

Ii supraestimezi pe ultimii 2. Liviu Ganea e inconstant in evolutii si tind sa cred ca Andone nici nu stie unde sa-l foloseasca pe teren. Paun e capricios. Il cunosc foarte bine. Se ambitioneaza cel mai mult cand joaca impotriva Stelei. In rest e apatic. Si Ando oricum nu prea i-a acordat sanse.

red&blue_boy06.08.2010 04:35

Sper sa evitam la tragerea la sorti o echipa din Turcia sau Grecia,in rest cu oricine avem sanse.Chiar si cu Hajduk! :)

Nu a fost fratilor nici un blat.Atat pot maidanezii .

Nici eu nu cred ca a fost blat,atat au putut,asa au pregatit partida,adica superficial,se credeau deja calificati...

da frate ma bucur mult...si ma bucur si de Dinamo ca au pierdut...dar cu ce scor au pierdut???

Steaua am inteles ca o sa participe direct la grupe in UEFA....

si vreau sa intreb ceva...acuma echipele astea care au trecut in seara asta de tur o sa mai joace un play off???sau merg direct in grupe???

Dinamo a pierdut cu 3-0.

Steaua daca trece de turul urmator,de play off,se poate sa fie cap de serie la tragerea la sorti pentru grupe,nu ca intra direct.

Toate echipele calificate vor juca in play off,inclusiv cele eliminate din Champions League,nu intra nimeni direct in grupe.

bossake06.08.2010 08:59

Grasshoppers - adversar mediu, de batut, ceva mai greu dar trecem si de astia.

Trabzon - foarte greu, de evitat clar. daca picam cu ei avem sansa a2a.

Utrecht - nici usor dar nici greu dar cred ca trecem de ei (apropo la astia joaca nesu)

AIK - foarte usor (poate chiar mai usor decat qarabag aia, sunt pe penultimul loc la ei in campionat la jumatea sezonului, au trecut de unii din luxemburg cu 1-0 si 0-0 sau ceva de genu asta)

Qarabag - foarte usor

sper sa picam cu una din ultimile 2 :)

«1234510»