Toate echipele calificate vor juca in play off,inclusiv cele eliminate din Champions League,nu intra nimeni direct in grupe.
Echipele eliminate din play-off-ul UCL intra direct in grupe. ![]()
Toate echipele calificate vor juca in play off,inclusiv cele eliminate din Champions League,nu intra nimeni direct in grupe.
Echipele eliminate din play-off-ul UCL intra direct in grupe. ![]()
Sa picam cu Trabzon! Daca trecem de ei atunci facem si ceva in grupe, daca nu, bine, macar nu mergem in grupe si facem iar 2-3 egaluri.
Poate picam tu trabzonspor sau cu Utrecht ![]()
![]()
![]()
Dintre adversarii mai slabi cu care putem pica, AIK e cel mai usor adversar posibil, stilul nordic plus ca nu au cine stie ce echipa, Qarabag sunt artagosi si pot pune probleme reale pe teren propriu unde au un stadion fanatic in spate, degeaba isi da mitica cu parerea ca de obicei, ca nu se pricepe.
Oricum de remarcat o prefata la tragerea la sorti de azi pe UEFA.com unde scrie asa:
Liverpool FC and Juventus sealed their passage when the second legs concluded on Thursday evening and are not the only former European Champion Clubs' Cup winners in the Friday's draw, with six holders of the continent's biggest prize preparing to make their bows. Porto are chief among them, with PSV, FC Steaua Bucuresti, Aston Villa FC, Feyenoord and BV Borussia Dortmund completing a stellar lineup.
Stryker, ceva de genul asta scriu in fiecare an. Steaua e mereu inclusa ![]()
stiu, dar imi face placere sa citesc asta de fiecare data ![]()
on topic: sa picam cu oricine in afara de Trabzon si ne calificam
Cred ca orice adversar vom intalni avem sanse bune de calificare in grupe, chiar daca ii vom intalni pe turci. Imi amintesc de dubla cu Galatasaray in care nimeni nu ne dadea o sansa si am reusit sa ne calificam chiar daca aveam o echipa care suferea la multe capitole.
Cica un grup organizat de-al potailor au pariat sume importante de bani pe doua scoruri exacte. 3-0 si 4-0.
Cel mai slab adversar posibil este aik . trec printr-o pasa proasta detot, campionii de anul trecut din suedia se afla pe locul 15 din 16 , dupa 17 etape. Nici zurich nu este o echipa de speriat.
Trabzon este o echipa periculoasa, la fel si utrecht.
Hajduk Split - Unirea Urziceni
Hajduk Split - Unirea Urziceni
Se califica Unirea. Vom avea un alt motiv sa facem caterinca de patrupezi.
FC Vaslui - Lille
Vaslui - Lille. Sanse mici pentru moldoveni...
Grasshoppers - Steaua
Grasshopper - Steaua. Adversar destul de incomod..
Grasshopper ... Nu e rau da` nici bine...
Speram la un AIK Stockholm dar este bine si asa.....Acum vom vedea adevarata valoare a Stelei....ca pana acum meciurile cu m"u" si cu Craiova mi s-au parut cam irelevante....
Adversar accesibil cu siguranta pentru Steaua.
o sa fie greu cu lacustele din elvetia..
Ehh sa fim seriosi...daca si astia sunt incomozi. Daca ne uitam peste lotul lor au doar 2 jucatori peste 1 milion, nu stiu cate surprize pot sa ne produca. Pana acum cred ca este cel mai accesibil adversar pe care il intalneste o echipa romaneasca in playoff.
adversar de nivel mediu. e bine ca avem primul meci in deplasare. conteaza foarte mult lucrul asta. daca Dinamo avea meciurile invers (prima data la split) altfel statea treaba. la fel si Unirea, e bine ca joaca in deplasare prima data.
o singura mentiune ar fi de facut. Steaua si Unirea joaca pe Ghencea, si ambele trebuie sa joace returul acasa. s-ar putea ca una dintre ele sa fie nevoite sa inverseze ordinea. ar fi solutia sa joace una marti si una joi, dar am auzit destule cazuri cand s-au inversat meciurile (caz Milan etc)
Timisoara - Man. City ![]()
Vine muzeul lui M. City in Romania !
La cum a aratat Timisoara cu finlandezii cred ca ia cel putin 10 boabe in aceasta dubla.
Timisoara - Man. City![]()
S-a intors bulanu din meciu cu schiorii...