FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Europa League , 2010-2011

«15678910»
zloty27.08.2010 13:11

Grupa buna - avem valoare( cu totii stim ca nu avem) ne calificam ,nu avem stam in mocirla asta de campionat unde ne e locul.

Ps:Stie cineva cam de cand se termina mizeria asta cu echipa calificata direct in grupe la Cl?

red&blue_boy27.08.2010 13:26
Locul 4 e de noi

Cel mult trei,maxim,maxim trei ! :)

Grupa noastra e mai tare ca a CFR-ului.

Nu cred ca e asa,Bayern e peste Liverpool,Roma peste Napoli,chiar si Basel peste Utrecht...

Ps:Stie cineva cam de cand se termina mizeria asta cu echipa calificata direct in grupe la Cl?

Parca doar sezonul viitor va mai merge direct campioana...De aia se lupta ai nostri pentru titlu sezonul asta...

andrei_ionete27.08.2010 17:37

16 SEP Liverpool - Steaua 22:00

30 SEP Steaua - Napoli 20:00

21 OCT Utrecht - Steaua 20:00

4 NOI Steaua - Utrecht 22:00

2 DEC Steaua - Liverpool 20:00

15 DEC Napoli - Steaua 22:00

gio_stgloria27.08.2010 18:43

Totusi haideti sa nu mai facem atatea pronosticuri ca e locul 4 , ca e locul 3 si sa lasam echipa sa vorbeasca.

bodrumdan_barkahan28.08.2010 06:54
Cu tot cu bugetul si transferurile voastre, v-ati pisat pe voi.

despre ce transfer vorbesti ma ca nu sa facut nici un transfer...dar totusi mare rusine sa ne elimine aia...

gio_stgloria28.08.2010 07:40

Becali : "Daca ratam calificarea nu mai investeam la echipa!"

red&blue_boy28.08.2010 08:08
despre ce transfer vorbesti ma ca nu sa facut nici un transfer...dar totusi mare rusine sa ne elimine aia...

Chiar nu credeam sa va elimine aia...Barem va consolati ca a fost eliminata si Fenerbahce! :)

gio_stgloria28.08.2010 08:13

Si eu ma consolez ca au fost eliminati turcii , pacat ca a intrat besiktas! :))

red&blue_boy28.08.2010 08:21

:P

Da,dar Galatasaray cu Fenerbahce cred ca are rivalitatea mai mare!

gio_stgloria28.08.2010 08:59

Inteleg, da problema e ca eu am rivalitate cu toate :))

gio_stgloria28.08.2010 11:27

Preturile biletelor pentru meciul cu Napoli, care se va juca pe 30 septembrie 2010 de la ora 20:00 sunt urmatoarele:

Peluze - 40 lei

Tribuna a II-a - 60 lei

Tribuna I -75 lei

Tribuna 0 - 125 lei

Fotolii - 225 lei

Preturile biletelor pentru meciul cu Utrecht, care se va juca pe 4 noiembrie 2010 de la ora 22:05 sunt urmatoarele:

Peluze - 30 lei

Tribuna a II-a - 50 lei

Tribuna I -60 lei

Tribuna 0 - 100 lei

Fotolii - 200 lei

Preturile biletelor pentru meciul cu Liverpool, care se va juca pe 2 decembre 2010 de la ora 20:00 sunt urmatoarele:

Peluze - 50 lei

Tribuna a II-a - 70 lei

Tribuna I -85 lei

Tribuna 0 - 160 lei

Fotolii - 250 lei

Mi se par cam mari .

red&blue_boy28.08.2010 17:11
Inteleg, da problema e ca eu am rivalitate cu toate :))

Aham,ok! :)

bodrumdan_barkahan28.08.2010 22:48

ce inseamna ''consolez'' ???

red&blue_boy28.08.2010 22:54

Adica iti mai reduci din durere,tristete...

bodrumdan_barkahan29.08.2010 11:36
Adica iti mai reduci din durere,tristete...

nu am inteles nimic dar totusi iti multumesc...sper ca nu e o injuratura sau ceva urat sau jignitor...in afara de astea nu este nici o problema...:)

RobYnho29.08.2010 11:39

dexonline.ro

red&blue_boy29.08.2010 18:42
sper ca nu e o injuratura sau ceva urat sau jignitor...in afara de astea nu este nici o problema... :)

Nu este. :)

Tu esti suparat ca a fost eliminata Galatasaray,dar faptul ca a fost eliminata si Fenerbahce iti mai reduce din suparare,barem au fost si ei eliminati,te consolezi cu asta.Sper sa intelegi! :)

gio_stgloria29.08.2010 19:57

turcule daca nu intelegi , iti explic : eu ma bucur atunci cand echipele de club din turcia pierd si sunt eliminate din cupele europene, asta era ideea , nu te-am injurat.

bodrumdan_barkahan29.08.2010 20:10
turcule daca nu intelegi , iti explic : eu ma bucur atunci cand echipele de club din turcia pierd si sunt eliminate din cupele europene, asta era ideea , nu te-am injurat.

acuma mai lamurit romanule...teai bucurat mult ca neam eliminat???

dar la mine e invers eu ma bucur la echipele romanesti in geeral cand castiga in cupele europene...

dar pot sa stiu daca nu este ceva foarte important sau personala de unde vine dusmania asta???

bodrumdan_barkahan29.08.2010 20:15
Nu este. :)

Tu esti suparat ca a fost eliminata Galatasaray,dar faptul ca a fost eliminata si Fenerbahce iti mai reduce din suparare,barem au fost si ei eliminati,te consolezi cu asta.Sper sa intelegi! :)

da aici m-am lamurit si mai bine:) chiar ca m-am consolat cu fenerbahçe.numi place deloc de fenerbahçe chiar ca tin cu echipele europeni atunci cand joaca aia:)

dar totusi in loc sa ne consolam cu fenerbahce trebuie sa ne punem palaria jos si sa ne gandim ''dece'' nu am putut sa eliminam echipa karpati liviv...rijkaard zice ca nu mi sau luat jucatorii care am cerut dela conducere.dar asta nu cred ca este motiv ca sa te elimine echipa aia...dar in ziua de azi sa vazut inca o data ca cine vrea mai mult ,cine alearga mai mult,cine e mai viu,cine e mai serios ala castiga...totusi in loc sa i injur pe ukrainieni prefer sai felicit...si noi sa ramanem cu rusina noastra....

gio_stgloria29.08.2010 20:20
acuma mai lamurit romanule...teai bucurat mult ca neam eliminat???

dar pot sa stiu daca nu este ceva foarte important sau personala de unde vine dusmania asta???

Cred ca ti-am mai zis , pana de ceva timp imi placeau echipele voastre de club, dar m-am lovit de cateva ori de meciurile aranjate facute de echipele voastre in campionat, sau in cupele europene.

Ca sa fii mai linistit, sa stii ca sunt un fan al echipei nationale a Turciei, aveti niste jucatori senzationali si sper sa va calificati la Euro 2012.

red&blue_boy29.08.2010 20:21

Ma bucur ca am reusit sa te lamuresc! :)

dar totusi in loc sa ne consolam cu fenerbahce trebuie sa ne punem palaria jos si sa ne gandim ''dece'' nu am putut sa eliminam echipa karpati liviv...rijkaard zice ca nu mi sau luat jucatorii care am cerut dela conducere.dar asta nu cred ca este motiv ca sa te elimine echipa aia...dar in ziua de azi sa vazut inca o data ca cine vrea mai mult ,cine alearga mai mult,cine e mai viu,cine e mai serios ala castiga...totusi in loc sa i injur pe ukrainieni prefer sai felicit...si noi sa ramanem cu rusina noastra....

Corecta observatia ta.

Si cu toate ca lui Rijkaard nu i s-au luat jucatorii doriti,trebuia sa elimine pe Karpati...Nu prea sunt scuze...

gio_stgloria29.08.2010 20:23

In turcia e fenomenul Manchester City , import masiv de jucatori cu nume , dar rezultatele canci. Si cred ca acest import de jucatori va avea efecte negative asupra echipei nationale.

bodrumdan_barkahan02.09.2010 13:39
Cred ca ti-am mai zis , pana de ceva timp imi placeau echipele voastre de club, dar m-am lovit de cateva ori de meciurile aranjate facute de echipele voastre in campionat, sau in cupele europene.

Ca sa fii mai linistit, sa stii ca sunt un fan al echipei nationale a Turciei, aveti niste jucatori senzationali si sper sa va calificati la Euro 2012.

da te inteleg foarte bine....si multumesc pentru dorinta sau ureri cum se zice nu stiu de echipa nationala a noastra...si eu imi doresc sa deveniti din nou lafel cum erati acum 10-15 ani...

Ma bucur ca am reusit sa te lamuresc! :)

Corecta observatia ta.

Si cu toate ca lui Rijkaard nu i s-au luat jucatorii doriti,trebuia sa elimine pe Karpati...Nu prea sunt scuze...

acuma e greu sa asteptam 1 an pentru cupele europene...anul asta o sa tin cu bursaspor in europa:)

bodrumdan_barkahan02.09.2010 13:52
In turcia e fenomenul Manchester City , import masiv de jucatori cu nume , dar rezultatele canci. Si cred ca acest import de jucatori va avea efecte negative asupra echipei nationale.

da corect..egzemplu in anii trecuti nu erau asa de mult jucatori straini...de egzemplu cand a castigat in 2000 echipa Cupa UEFA era decat taffarel,Popescu si Hagi jucatori straini care jucau la toate meciurile direct...capone si marcio erau mai mult rezerva...si la echipa nationala scheletul era format de jucatorii galatei..doar la poarta rüștü in locul lui taffarel,langa bülent korkmaz in locul lui Popescu era alpay si in locul lui Hagi se schimba acolo jucatorii...dar acuma vedem ca nici echipa nationala numai e lafel cum era...si hiddink cand a venit a spus ca vrea sa vada jucatori tineri turci in echipele de club...e foarte important sa joace tinerii care vor sa faca nume in loc sa joace fotbalisti cu nume care nu mai au nimik de castigat si vine in turcia ca in cluburile europene nu le da nimeni bani ca la noi...cred ca este inca 2 tari ca noi...rusia si grecia....trebuie sa se schimbe gandul asta si echipele sa-si scoate vedetele lor din echipa tanara....ca arda turan...

«15678910»