FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, Editia 2010-2011

«1181920212227»
gio_stgloria28.04.2011 08:01

Dupa meciul de aseara ce mai poate fi zis decat ca Barcelona a fost inca o data ajutata de arbitrii. La jocul pe care-l practica , e mult mai usor atunci cand adversarul are un om in minus si nu stiu cum se face ca atunci cand le-a fost greu a venit cate o eliminare.

barcarvpred57 de arsenalist

bogdinho'28.04.2011 08:14

Haide ma si cu tine acum. Eliminarea a fost corecta , Pepe a intrat intr-un stil mafiot , la fel si Adebayor care nu a primit nici macar galben dupa palma in figura data lui Sergio Busquets.

Real nu a facut decat sa formeze o autobaza in fata portii , iar fotbalul te pedepseste cand incerci sa il pacalesti :)

Pe Nou Camp va luati " una manita " del corazon :))

blindica28.04.2011 08:17

Pana la urma nimeni nu contesta geniul in fotbal al unor jucatori precum Xavi,Messi,Dani Alves sau Villa.Pe aceastia ii vad eu ''mai rasariti'',Iniesta nu ma impresioneaza. Da' sa ajungi pana la nivelul acesta si sa ''freci'' mingea in partea ta de teren este chiar jenant. Normal ca se ajunge la 70%,e ca-n jocurile pe calculator. Pana acum doar Real Madrid a reusit un joc deosebit cand vine vorba de pressing contra Barcelonei. Remarcati faptul ca Mourinho n-a mai avut reactie ca-n campionat dupa eliminarea lui Pepe,semn ca ''i-a ajuns'' sa se tot arbitreze asa,fiindca Stark a facut meciul prost pentru ambele echipe,dar plusul eliminarii lui Pepe a contat,desi,ma repet,Pepe mi se pare un jucator banal.

Arbeloa,Raul Albiol sunt doi jucatori ce trebuie inlocuiti urgent pentru a face fata in sezonul viitor de Champions League.

gio_stgloria28.04.2011 08:24

Intrarea lui pepe a fost de galben. Are si Barcelona poamele ei , pot sa amintesc de pedro care e un tigan fara obraz, tot timpul se vaicareste, poate poate il impresioneaza pe arbitru.Aseara a stat tot meciul pe jos. De altfel , apucatura asta e mai veche, fiind stiuta simularea lui de anul trecut cu inter atunci cand se uita printre degete la decizia arbitrului.

vlad28.04.2011 08:39
Dupa meciul de aseara ce mai poate fi zis decat ca Barcelona a fost inca o data ajutata de arbitrii. La jocul pe care-l practica , e mult mai usor atunci cand adversarul are un om in minus si nu stiu cum se face ca atunci cand le-a fost greu a venit cate o eliminare.

@Gio, Barcelona i-a dat golul 2 lui Real nu 11 contra 10 ci 1 contra 5 :)

E greu si cu fotbalul asta si cu obiectivitatea. Intotdeauna fiecare tabara crede ca are dreptate. Atata timp timp cat contradictiile sunt intr-un cadru decent totul este perfect. Din acest motiv este frumos fotbalul. O saptamana se bucura unii iar ceilalti tot restul anului.

@Daniele,esti bine? Ne-am facut griji pentru tine aseara. :console:

genc87964128.04.2011 09:06

thanks for share good sharing

gio_stgloria28.04.2011 09:10

@vlad

Nu sunt fan al lui Real Madrid, dintre echipele mari simpatizez cu arsenal. Golul 2 al lui Messi nu ar fi existat intr-un context de 11-11. Messi nu miscase absolut nimic pana la eliminarea lui pepe, parca ma uitam la meciurile Argentinei de la campionatul mondial.

*Alecs*28.04.2011 10:02
Intrarea lui pepe a fost de galben. Are si Barcelona poamele ei , pot sa amintesc de pedro care e un tigan fara obraz, tot timpul se vaicareste, poate poate il impresioneaza pe arbitru.Aseara a stat tot meciul pe jos. De altfel , apucatura asta e mai veche, fiind stiuta simularea lui de anul trecut cu inter atunci cand se uita printre degete la decizia arbitrului.

A fost Boscheti anul trecut cu simularea. Care si aseara intr-o faza identica, se plangea ca a fost lovit de Marcelo. Dar nici cu Pedro nu imi e rusine. Abia l-a nivelul umarului, nici macar gat, s-a ciocnit cu Arbeloa si era cu mainile pe toata fata. Iar de Dani Alves si Pique nu mai zic, care la orice faza de genul asta sprinteaza din aparare si sunt prezenti in jurul arbitrului sa puna presiune si se jura ca au vazut ei ca asa a fost.

Si de aseara :) )

http://www.whoateallthepies.TV/wp-content/...11/04/HNTgR.gif

south-side28.04.2011 10:14

Care Marcelo aseara il calca in careu pe Pedro dupa ce a incercat sa reia cu capul si era pe jos. Sau Adebayor care se crede la fotbal american sau rugby. Pe di Maria ca plonja de nebun sa scoata loviturile libere din marginea careului nu l-a mai vazut nimeni. Imi place ca unii vad doar ce le convine, nici mie nu mi-au placut gesturile astea de plansete cand nu trebuie dar nimeni nu recunoaste ca de la primul meci din seria de 4 la Real a crescut exponential violenta cu care se intra, si nu la minge. Inteleg sa joci la intimidare dar ce fac ei e departe de asa ceva, se merge catre Liga judeteana cu niste faulturi imbecile.

Nu vad ce argumente poti sa aduci cand tu acasa, Real fiind nu Steaua sau vreo alta echipa slaba de inger a carei singura speranta ar fi un astfel de joc ca sa scape cu viata, joci defensiv cu 6 jucatori. Mai si recunosti ca daca nu era eliminarea era 0-0. Pai asta joaca Real acasa ,acesta era obiectivul?

SuperstaR1828.04.2011 10:23

.

*Alecs*28.04.2011 10:31
Nu vad ce argumente poti sa aduci cand tu acasa, Real fiind nu Steaua sau vreo alta echipa slaba de inger a carei singura speranta ar fi un astfel de joc ca sa scape cu viata, joci defensiv cu 6 jucatori. Mai si recunosti ca daca nu era eliminarea era 0-0. Pai asta joaca Real acasa ,acesta era obiectivul?

Da. Acesta era obiectivul pentru acest meci:

"Our scheme had different stages for different moments in the game. We had to play together and then use a centre forward. Then I would use a number '10' behind the two forwards. It is the scheme for a 0-0 game."

En el ámbito futbolístico, Mourinho explicó el plan que tenía. "Queríamos no encajar goles y luego atacar cuando el rival estuviera frustrado. Teníamos pensado sacar a Kaka por Lass y que jugara detrás de los tres delanteros a partir del minuto 65, pero con la expulsión no hemos podido."

chodi do piče28.04.2011 10:43
Da. Acesta era obiectivul pentru acest meci:

"Our scheme had different stages for different moments in the game. We had to play together and then use a centre forward. Then I would use a number '10' behind the two forwards. It is the scheme for a 0-0 game."

En el ámbito futbolístico, Mourinho explicó el plan que tenía. "Queríamos no encajar goles y luego atacar cuando el rival estuviera frustrado. Teníamos pensado sacar a Kaka por Lass y que jugara detrás de los tres delanteros a partir del minuto 65, pero con la expulsión no hemos podido."

Omule tu chiar ai scuze pentru orice chestie? Tu te urmaresti asa? Faptul ca acum picura putin afara e tot din vina plangaciosilor de la Barcelona? Aseara meciul s-a terminat 0-2, accepta realitatea, nu ai cum sa schimbi rezultatul oricat te-ai stradui. La fel de bine cum si miercurea trecuta scroul a fost 1-0 pentru Real. Asta e, se intampla, uneori pierz, uneori castigi, uneori faci egal. :ce_oameni:

south-side28.04.2011 10:45

Cea mai tare sinteza a atitudinii:

Real players attitude: kick, stomp, pull and step on my opponents. If the ref doesn't see it (which is often the case) we are lucky. If the ref does see it and we get a yellow or red card, we can blame the refs, our opponents, their coach, the UEFA and the whole "football world"...

Cine zicea mai sus ca ne certam intre noi, sunt discutii in contradictoriu, se aduc argumente nu se cearta nimeni.

*Alecs*28.04.2011 10:53
Omule tu chiar ai scuze pentru orice chestie? Tu te urmaresti asa? Faptul ca acum picura putin afara e tot din vina plangaciosilor de la Barcelona? Aseara meciul s-a terminat 0-2, accepta realitatea, nu ai cum sa schimbi rezultatul oricat te-ai stradui. La fel de bine cum si miercurea trecuta scroul a fost 1-0 pentru Real. Asta e, se intampla, uneori pierz, uneori castigi, uneori faci egal. :ce_oameni:

Omule, am fost intrebat daca scopul a fost ca Real sa joace la 0-0. Am raspuns si am adus dovada, nu cu vreun argument de-al meu, ci o declaratie oficiala. Ce vrei mai mult? Vrei sa pun si linkurile ?

SuperstaR1828.04.2011 11:05
Cea mai tare sinteza a atitudinii:

Real players attitude: kick, stomp, pull and step on my opponents. If the ref doesn't see it (which is often the case) we are lucky. If the ref does see it and we get a yellow or red card, we can blame the refs, our opponents, their coach, the UEFA and the whole "football world"...

Cine zicea mai sus ca ne certam intre noi, sunt discutii in contradictoriu, se aduc argumente nu se cearta nimeni.

Am mai citit odata si am decis sa sterg :)

ady.fcsb28.04.2011 11:10

Esti tu asa sigur ca Barcelona nu ar fi reusit sa dea 1 gol pana la final chiar si 11 - 11?

*Alecs*28.04.2011 11:18
Esti tu asa sigur ca Barcelona nu ar fi reusit sa dea 1 gol pana la final chiar si 11 - 11?

Pe mine ma intrebi ?

Ronnie28.04.2011 11:39

Inainte de toate vreau sa precizez clar ca nu sunt si nu voi fi niciodata un fan Real Madrid. De altfel, ma lasa rece fotbalul din Spania. De mic am tinut doar cu 2 echipe: Steaua si Man.Utd, in aceasta ordine.

Tu chiar nu pricepi ca sustii un 0 barat?

0 barat? Este cel mai genial antrenor care a existat vreodata in fotbal. De departe este cel mai bun din toate timpurile. De departe!

Bravo Arsenal, au pierdut jucand fotbal, au pierdut asta e, au fost mai buni la FOTBAL cei din Barcelona, nu e o tragedie.

Vezi, asta este diferenta dintre Mourinho si Wenger.

Wenger stia dinaintea dublei ca are sanse de 5% in fata Barcelonei cu jocul prestat de Arsenal. Au jucat, au pierdut, si-au strans mana si au plecat acasa cu respecte si aplauze.

La fel, Mourinho stia si el dinaintea dublei ca are poate mai putin de 5% sanse impotriva Barcelonei cu Interul. Ce a facut el? A ucis spectacolul, a batut, s-a calificat si a plecat acasa cu Liga Campionilor si huiduieli.

So, ce preferi?

Mourinho nu este genul de loser precum Wenger, Mancini sau mai stiu eu ce antrenori. El cauta intotdeauna orice mijloc de a castiga un meci. Si pana in clipa de fata este singurul antrenor din lume care poate pune probleme Barcelonei. Singurul!

Sa vedem ce face Ferguson in finala.

PS: Barcelona 11 vs 11 in fata lui Mourinho nu misca.

Pacat ca o echipa de fetite ajung sa domine fotbalul:

*Alecs*28.04.2011 11:59
quod erat demonstrandum
vlad28.04.2011 11:59
Inainte de toate vreau sa precizez clar ca nu sunt si nu voi fi niciodata un fan Real Madrid. De altfel, ma lasa rece fotbalul din Spania. De mic am tinut doar cu 2 echipe: Steaua si Man.Utd, in aceasta ordine.

0 barat? Este cel mai genial antrenor care a existat vreodata in fotbal. De departe este cel mai bun din toate timpurile. De departe!

Vezi, asta este diferenta dintre Mourinho si Wenger.

Wenger stia dinaintea dublei ca are sanse de 5% in fata Barcelonei cu jocul prestat de Arsenal. Au jucat, au pierdut, si-au strans mana si au plecat acasa cu respecte si aplauze.

La fel, Mourinho stia si el dinaintea dublei ca are poate mai putin de 5% sanse impotriva Barcelonei cu Interul. Ce a facut el? A ucis spectacolul, a batut, s-a calificat si a plecat acasa cu Liga Campionilor si huiduieli.

So, ce preferi?

Mourinho nu este genul de loser precum Wenger, Mancini sau mai stiu eu ce antrenori. El cauta intotdeauna orice mijloc de a castiga un meci. Si pana in clipa de fata este singurul antrenor din lume care poate pune probleme Barcelonei. Singurul!

Sa vedem ce face Ferguson in finala.

PS: Barcelona 11 vs 11 in fata lui Mourinho nu misca.

Pacat ca o echipa de fetite ajung sa domine fotbalul:

Ronnie,putin simpatizezi tu cu Real Madrid,nu te mai ascunde dupa deget. Acolo joaca favoritul tau. Nu degeaba ai nickul asta.

Intrebare: daca Pepe reusea sa-i atinga tibia lui Dani Alves,ce se intampla? Si cu tibia si cu Pepe? Stiam ca si intentiile criminale se sanctioneaza cu rosu. Erai mai mic sa-ti amintesti ce ravagii a facut Lacatus cu tibia lui Ardeleanu. L-a scos din fotbal pe amaratul ala,care nu avea salariile foarte mari ale jucatorilor echipelor de prim rang. Lacatus a primit doar galben de la central pentru intrarea criminala.

Echipa aia de fetite i-a bautut pe Manchester United cu 2-0 in finala Ligii fara niciun drept de apel. Manchester,desi il avea pe Ronaldo,nu a existat in acea finala. Absolut deloc!

I.N.Money28.04.2011 12:04

Dupa Brian Clough, ca Jose are ceva din el.

Bai ce dezbatare. Mourinho a fost la fel si cu Benfica, Porto, Chelsea, Inter si Real, nu s-a schimbat peste noapte. Tactica nu e de condamnat, doar asta este stilul lui.

Singurul regret de aseara este ca iarasi o sa avem o semifinala aproape rezolvata din prima mansa.

vlad28.04.2011 12:14
Dupa Brian Clough, ca Jose are ceva din el.

Bai ce dezbatare. Mourinho a fost la fel si cu Benfica, Porto, Chelsea, Inter si Real, nu s-a schimbat peste noapte. Tactica nu e de condamnat, doar asta este stilul lui.

Singurul regret de aseara este ca iarasi o sa avem o semifinala aproape rezolvata din prima mansa.

Pentru cine nu a vazut fimlul:

http://www.imdb.com/video/imdb/vi3912499737/

MArea diferenta dintre Clough si Mourinho este ca primul nu era adeptul fotbalului dur si asta a incercat sa schimbe la Leeds care practica un fotbal neplacut dar pragmatic . Nu a rezistat decat 7 etape pe banca lui Leeds ca antrenor pentru ca nu a avut rezultate. Mourinho se aseamana mai degraba cu Don Revie.

Don Revie isi invata jucatorii sa fie duri,se folosea de tertipuri pentru a-si atinge scopul.

*Alecs*28.04.2011 12:17
Intrebare: daca Pepe reusea sa-i atinga tibia lui Dani Alves,ce se intampla? Si cu tibia si cu Pepe? Stiam ca si intentiile criminale se sanctioneaza cu rosu.

Daca si cu parca stii ce faceau...

Mascherano a degajat in piciorul lui Pepe si a primit galben. Portughezul nici nu l-a atins pe castigatorul Oscarului si a luat rosu. Sunt de acord ca trebuia sa primeasca cartonas. Galben. Pentru intentie.

Ronnie28.04.2011 12:20

@vlad

Doar admir ce face Ronaldo pe teren, dar nu este deloc favoritul meu. Daca privesti avatarul atunci iti vei da seama cine este favoritul meu :) .

@INM

Brian Clough este sub Mourinho. Fara indoiala ca a fost un mare manager, dar nu se poate compara cu portughezul.

vlad28.04.2011 12:21
@vlad

Doar admir ce face Ronaldo pe teren, dar nu este deloc favoritul meu. Daca privesti avatarul atunci iti vei da seama cine este favoritul meu :) .

@INM

Brian Clough este sub Mourinho. Fara indoiala ca a fost un mare manager, dar nu se poate compara cu portughezul.

Ronnie,Brian a dus pe Derby de pe ultimele locuri din divizia a 2-a pana la castigarea campionatului in Anglia.

Nu poti stii ce performante ar fi avut Brian daca avea pe mana materialul lui Mourinho. El a reusit performante cu jucatori "revopsiti" (vorba lui Andone).

«1181920212227»