In sfarsit un arbitru care sa nu accepte jocul dur, meschin al Realului.
In sfarsit un arbitru care sa nu accepte jocul dur, meschin al Realului.
11 vs 11 Barcelona nu a miscat nimic. Nu a fost rosu la Pepe. Apropo, daca tot spuneti de intrarile dure ale Realului spuneti si de simularile in lant ale Barcei.
11 vs 11 Barcelona nu a miscat nimic. Nu a fost rosu la Pepe. Apropo, daca tot spuneti de intrarile dure ale Realului spuneti si de simularile in lant ale Barcei.
Ronnie ,nu cred ca te-ai referit la simularea lui Pedro .
Este greu sa-ti schimbi parerea despre tacticianul lui Real in doar 7 zile. Fara fotbalul dur ,Barcelona i-a spulberat pe Real cu 5-0. La 4-0 a luat Sergio Ramos rosu,parca. Pana atunci s-a jucat decent,s-a jucat fotbal, 2-3 ocazii ale lui Real,dupa aceea a inceput spectacolul fabulos.
Ce rau imi parea ca nu-l mai vad pe Romario ! Dupa brazilian am placerea sa-l vad pe argentinian.
De parca Di Maria si Cristina nu simulau.
La Pepe a fost rosu, cum a fost si la Mascherano cu vreo 4 minute mai devreme. Dar de faptul ca dupa eliminare a ignorat cum l-a calcat Marcello pe Pedro, al doilea galben la Diarra sau faultul lui Adebayour(mai clar decat cele 2 de rosu de mai devreme) ce mai zici? Dar de faptul ca Marcello a cotonogit tot meciul si nu i s-a dat nici un galben desi a facut faulturi repetate ce mai zici? Dar de Arbeloa cand a lovit fara mingie si a luat numai galben?
Pai si vina cui e ca nu se joaca 11-11? Au fost 3 intrari demne de rosu , a lui pepe (singura care sa dat) ,adebayor si la marcelo care a fost o intrare brutala si intentionata.
Cred ca problema arbitrajului nu trebuie discutata. Ca daca am face-o ar iesi rau Realul.
Eu iti doresc sa apuci clipa cand fotbalul va avea numai antrenori de genul lui mourinho la absolut toate echipele si sa savurezi atunci din plin inmormantarea acestui sport.
Ca sa o spun intr-un mod elegant, Barsa si al sau maestru in artele simularii puteau castiga acest meci numai cu un om in plus.
Ce bine ca nu se joaca fotbalul cu sabii,cutite sau topoare!
Realul imi aduce aminte de echipele alea mici de prin Franta, gen Bastia.

Realul imi aduce aminte de echipele alea mici de prin Franta, gen Bastia.
Si eu ma gandeam la acea echipa vazand jocul foarte dur al galacticilor. Surprinderea mea este cum fanii galacticilor sunt de acord cu acest joc (ne)pragmatic.
@Mariuse,nu te-am vazut miercurea trecuta.
Este ca te simti mai bine dupa aceasta seara?
Acum fredonez:"mai intoarce,Doamne,roata..."
Putina rabdare iti trebuie. nu mult.Doar 7 zile!
Aceasi rabdare o am si pentru anul 2012,Mariuse!
Daca prinzi doar TVRul cred si eu ca Mourinho ti se pare defensiv. Si nici chiar asa avand in vedere ca vine dupa un 3-0 cu Lyon si 4-0 cu Tottenham. aw, cu cateva zile in urma Real a dat vreo 6 boabe unei anume Valencia.
Voi chiar nu pricepeti ca asta este singura tactica prin care poti invinge Barcelona?
Daca prinzi doar TVRul cred si eu ca Mourinho ti se pare defensiv. Si nici chiar asa avand in vedere ca vine dupa un 3-0 cu Lyon si 4-0 cu Tottenham. aw, cu cateva zile in urma Real a dat vreo 6 boabe unei anume Valencia.
Voi chiar nu pricepeti ca asta este singura tactica prin care poti invinge Barcelona?
@Ron,ideea este ca nu i-a mers decat un meci. Mourinho a incercat sa aplice aceasi tactica si astazi. A devenit foarte previzibil. Repet,daca il tine Guardiola pe Dani Alves prin aparare si juca cu alt jucator in locul lui David Villa nu cred ca pierdea meciul din finala cupei. I-a dat o paine de mancat lui Mourinho .
Tu chiar nu pricepi ca sustii un 0 barat?
PS: Felicitari Herr Stark. Singurul arbitru care a avut curajul sa puna punct mizeriei provocate de mourinho. Voi probabil ati vrea ca sa se dea cartonas rosu doar cand exista cazuri Ardeleanu sau Eduardo. Pai tocmai de aceea s-a ajuns la astfel de accidente oribile, pentru ca se incurajeaza tactica a la mourinho.
Nu tin cu barca, dar nu poti sa nu te simti jignit de circul facut de paiata aia ordinara si aroganta.
Ok ronnie dar nu poti sa joci brutal si dupa sa te plangi ca iti elimina arbitrul jucatorii , au fost intrari de rosu la adebayor cat si la mercelo
Ronnie este putin suparat de acest rezultat. Spera sa-i vada in finala pe Real. Asa avea Manchester sanse maxime sa castige CL. Cu Barcelona se pune semnul intrebarii. Oricum,mai este si returul de jucat si nu se stie niciodata!
@ vlad
Am o scuza pentru miercurea trecuta, am lucrat ![]()
In 2012 vor curge rauri de lapte si vor fi munti de mamaliga.
@ vladAm o scuza pentru miercurea trecuta, am lucrat
In 2012 vor curge rauri de lapte si vor fi munti de mamaliga.
Au lansat olgutele si mogulii zvonuri cu bicicletele. Stii ceva?![]()
@ronnie
Si inca ceva si am terminat. Vorbesti de victorii cu Valencia, Tottenham, Lyon etc. Pai da, normal ca bati la scor cand joci pe atac cu toti jucatorii de valoare gen Kaka, Benzema, Higuain, Adebayor si nu ii tii pe banca ca prostul. Iar scuza aia cu asta e singurul mod in car epoate fi batuta Barcelona mi se pare puerila. A incercat sa joace ofensiv cu ei si nu i-a batut, mai ales la ce jucatori ar putea avea pe teren? Hai sa fim seriosi. Si Brazilia mai pierde.
Tactica in care Jose (Inter + Real Madrid) vs JoseP (Barcelona) a primit fix 0 goluri din actiune atunci cand s-a jucat 11 vs 11.
Interului i-au dat gol pe final, tot in superioritate, venita de pe urma simularii lui Boscheti.
In campionat a fost gol primit din penalty.
Acum, tot cu un om in plus.
Daca a facut ceva bun JoseP, a fost ca i-a invatat ca orice fault sa fie amplificat in speranta ca vor obtine eventual un cartonas rosu.
In rest, in atatea meciuri, JoseP nu a gasit vreo metoda prin care sa deschida tactica lui Jose.
Am mai zis-o si dupa finala Cupei Regelui, ce trebuie sa faca Realul sa le ofere culoare sa atace? Daca esti cea mai buna echipa din lume, atunci demonstreaza-o si fa-ti jocul. Nu te plange ca au jucat ceilalti prea defensiv.
@vlad
A lucrat pana la 22. Si apoi a vazut tot meciul. Ca tot vorbeam de liniste dupa infrangeri... ![]()
Cate pasiuni starnesc Real si Barcelona printre microbistii romani. Pacat ca nu mai putem vorbi la fel si depre Steaua si Echipa Nationala. Mare pacat!
Si acum imi amintesc ce trairi aveam in fata televizorului la meciurile echipelor noastre. Din nefericire ,fotbalul a fost amanetat scursurile societatii. Si nu doar fotbalul!
Mourinho nu este un antrenor defensiv, insa el este genul de antrenor pentru care scopul scuza mijloacele, in partidele mentioante de tine, cu Tottenham, Lyon si Valencia, Mourinho si-a permis sa foloseasca o strategie diferita, pentru ca adversarul era unul sub valoare echipei sale, nu cu Barca, care este la ora actuala una din cele mai bune din istoria fotbalului.
Sunt sigur ca este foarte greu sa joci impotriva Barcelonei, dar daca te numesti Real Madrid, atunci trebuie sa ai resursele necesare pentru a juca deschis si a te bate de la egal la egal cu echipa blau-grana, pentru ca dupa cum s-a vazut, ulciorul chiar nu merge de multe ori la apa si de data asta i s-a infundat lui Mourinho, mai bine juca deschis si poate in felul asta reusea sa inscrie cu un gol mai mult decat adversarul, decat sa evolueze iar in 10 si sa incaseze pe deaspura si doua de la Mesii fara sa puncteze nimic ...
In mod normal in retur va fi cu totul alt meci, Mourinho nu va mai avea ce pierde si cred ca va trimite in teren o echipa asemanatoare cu cea din meciul cu Valencia, cand au jucat Kaka, Benzema si Higuain, insa madrileniilor le va fi foarte greu nu numai sa revina de la 0-2 dar sa joace si fara doi fundasi de baza Pepe si Ramos.
Hai sa fim seriosi. Si Brazilia mai pierde.
Brazilia e mai slaba ca Barca la ora actuala, deci nu prea mai e un punct de reper. ![]()
Daca esti Real Madrid si crezi ca poti sa-i bati pe Barcelona atunci demonstreaz-o. Nu te mai plange ca ai avut eliminat, desi jocul a fost extrem de dur(cel putin alte 2 eliminari mai clare la Marcello si Adebayour). Nu te mai plange ca adversarii simuleaza cand Di Maria a facut o simulare de judet in prima repriza.
Cat despre golurile in superioritate numerica: faptul ca aproape de fiecare data cand o echipa de-a lui Mourinho joaca cu Barcelona, acea echipa are cel putin un jucator eliminat spune totul despre felul cum joaca impotriva Barcelonei.
Oricum, ma amuza ca nu numai United e mereu furata. Mai nou e si Realul. Arbitrii astia....
@Maye
Si daca tot faci aici album de nunta, adaug-o si pe asta ca e pacat. E frumoasa. Si e si mai noua decat ce ai pus tu.

@Moweed
I-a batut. Acum o saptamana.
Sa nu uitam si de Pedro si Boscheti care simteau maini si coate invizibile pe fata, Dani Alves care e in stare sa jure cu mana pe Biblie (si nu cum a facut-o Geoana, ci drept) ca el niciodata nu faulteaza sau Mascherano care i-a tras-o mai tare in tibie lui Pepe, decat portughezul lui Alves.
Nu, spune totul despre faptul ca JoseP e limitat si numai asa poate sa castige in fata lui Jose.
Daca esti cea mai buna echipa din lume, atunci demonstreaza-o si fa-ti jocul. Nu te plange ca au jucat ceilalti prea defensiv.
That`s what happened tonight !
A lucrat pana la 22. Si apoi a vazut tot meciul. Ca tot vorbeam de liniste dupa infrangeri...![]()
Nu m-a lasat iubi sa ma uit ![]()
Si daca tot faci aici album de nunta, adaug-o si pe asta ca e pacat. E frumoasa. Si e si mai noua decat ce ai pus tu.
Poza asta ne usureaza si mai mult munca. Multumim de ea!
Mai bine uita-te cum te face fericit Ayew. Consolarea asta sa o mai ai.
Au lansat olgutele si mogulii zvonuri cu bicicletele. Stii ceva?![]()
N-am auzit, pe bun cuvant.