Minunea de la Gelsenkirchen n-a avut loc,Schalke a invins Inter si in retur,2-1.
Tottenham-Real 0-1.
Minunea de la Gelsenkirchen n-a avut loc,Schalke a invins Inter si in retur,2-1.
Tottenham-Real 0-1.
Rar mi-a fost dat sa vad atatea ratari intr-o singura repriza cum au fost acum la Schalke-United. Neuer e nebun de legat.
Si s-a terminat 0-2,United se poate pregati pentru finala.
A fost prea usor...
Neprimind gol astazi, Man United devine prima echipa din istorie care reuseste acest lucru in toate deplasarile din Champions League intr-un sezon. Iar Van der Sar termina al 50-lea meci in UCL cu poarta intacta. Record, de asemenea.
In plus, Giggs devine cel mai batran marcator in aceasta competitie.
Iar Van der Sar a fost la semifinala cu numarul 13 din cariera.
3 finale in ultimii 4 ani. Fantastic pentru un fotbal in care Barcelona si Real Madrid transfera an de an de sute de milioane.
Ryan Giggs - de departe cea mai frumoasa cariera de fotbalist din toate timpurile!
Tot respectul pentru United, frumos meci , dar si adversarul le-a permis sa joace. Cu siguranta United a practicat aseara un joc mai frumos ca cel al barcelonei, care probabil ar fi invins si ea pe schalke , dar nu si-ar fi creat tot atat de multe ocazii.
Pronosticul meu pentru meciul din aceasta seara:
Real - Barca 0-2
Rooney a fost din nou imperial! Astept un gol de la el si-n finala cu Real.
3 finale in ultimii 4 ani. Fantastic pentru un fotbal in care Barcelona si Real Madrid transfera an de an de sute de milioane.
Ryan Giggs - de departe cea mai frumoasa cariera de fotbalist din toate timpurile!
Dovada ca, cel putin in anumite cazuri, e mai bine sa ai un lot inchegat decat o gramada de transferuri scumpe.
Oricum, si United cand transfera, transfera pe bani multi.
Asa-i, insa in ultimul timp s-a mai potolit. Singurul transfer traznit a fost cel al lui Dimitar Berbatov (undeva la 30m de lire). Si poate Valencia (aprox. 10m de lire), dar ecuadorianul face toti banii.
Smalling, Hernandez, Bebe nu sunt transferuri spectaculoase.
Nu , in schimb bebe e un transfer dezastruos.
Dovada ca, cel putin in anumite cazuri, e mai bine sa ai un lot inchegat decat o gramada de transferuri scumpe.Oricum, si United cand transfera, transfera pe bani multi.
Da,dar n-arunca cu banii in tot anul...Ar trebui sa fie un exemplu pentru multi,ca fara sa arunci cu banii aiurea in tot anul reusesti totusi sa te mentii in top in fiecare an,sa faci performanta.
Iar joaca Muinho superdefensiv! ![]()

Avem asadar finala anul asta Barcelona-Manchester.Dupa cum anticipam...
Din pacate,asta e realitatea,am mai spus-o si altadata,Barcelona e mai buna,cea mai buna.I-a mers lui Mourinho in finala Cupei,dar iata ca pana la urma antijocul,fotbalul defensiv,este invins de cel ofensiv,de spectacol.Nu se poate sa joci doar asa,fara posesie,doar daca o iesi ceva la vreo faza fixa,sa-i tii pe banca pe Kaka sau Higuain.Pacat de Real ca a juns sa joace in halul asta...
Fotbalul te pedepseste, sobolanule ! (de la Doamne - Doamne catre Mou)
Pep a jucat diferit in meciul de astazi. Dani Alves nu a mai parasit apararea limitand ocaziile pentru Di Maria, David Villa a revenit la o forma mai buna,a jucat pe dreapta in prima repriza ratand cateva ocazii. Daca juca si in finala cupei asa nu stiu daca mai castiga Real.
Asta nu-i atitudine castigatoare pentru un club maret ca Real. Mourinho si-a invatat jucatorii sa joace la limita sportivitatii, eu daca as fi suporter al Realului nu as agrea acest gen de joc.
Il rog pe Blindica sa modifice scorul dintre Ronaldo si Messi
.
Astia de la Real sunt frustratii Europei.Rosu meritat la Pepe plus ca trebuia rosu si la maimutoiu de Adebayor.Realu a fost penibil,cupa a fost un accident nefericit pentru Barcelona.
Nu cred sa fi jucat vreodata asa urat Real precum cu Mourinho...
Fotbalul JUCAT s-a pisat pe Fotbalul fentat.
Nu ii inteleg mirarea lui Jose ,adica trebuie sa iti dai seama ca nu toti arbitri se lasa intimidati si se fac ca nu vad jocul murdar al jucatorilor sai . I
Diferenta mare intre Pep si Mou pentru acest meci. Mou a abordat aceasi tactica ca-n cupa,doar ca Pep a stiut ce n-a mers in meciul de miercurea trecuta.
Acelasi joc la Real,Pepe impins in fata cu un joc brutal,Adebayor introdus la pauza sa preia mingile bubuite in fata. Dupa ce a iesit Pepe,rolul sau la duritate a fost preluat de Adebayor. A mai fost o faza urata din partea lui Marcelinho cand l-a calcat brutal fara minge pe Pedro. Spiritul sportivitatii va sucomba la Real atata timp cat Mou incearca sa castige in orice mod.
Mai bine nu s-ar prezenta Real la meciul retur,ne-ar scuti de o noua umilinta.
SENZATIONAL !
Dupa meci , Lionel Messi le-a transmis un mesaj in exclusivitate tuturor fanilor echipei Real Madrid :

Cata exuberanta acum o saptaman! Cata explozie de bucurie acum o saptamana la sfarsitul celor 120 de minute.
Cate comentarii de lauda la adresa lui Mourinho am citit atunci. Maestru al tacticii,maharajahul jocului cheie....(precizare-pe alte site-uri de sport )
Cata liniste acum.