Sa vina Sahtiorul in semifnaleee![]()
M*ie Real, m*ie mucescu _!_

Sa vina Sahtiorul in semifnaleee![]()

Hai Barcelona ca se poate!!! Umilinta vrem! Umilinta vrem!
Barcelona are 2-0 !
United conduce la Chelsea.
Giggs senzational !!! La 38 de ani este senzational !!!
Jegosii aia de la gesepe mai au un pic si fac inmormantare ca ia bataie Shaktar
A, dar stati, ca nici cu comentatorii de la TVR (care obisnuiau sa para macar un pic mai profesionisti decat ailalti) nu mi-e rusine. Ce pusca mea tre' sa tinem ma toti cu ucrainienii? ce rahat se tot face atat lobby? Da'o'n MM de treaba!?!?!!?!!/!
O sa ajungem sa se faca lobby sa tinem cu nush ce echipa din azerbaidjan ca are 100 de mii de romani.Era un titlu in prostport "Baciul nu tine cu romanii" da ce tupeu are G.Popescu
3-0 probabil iar il fura pa nea muce.
Soc si groaza. Mircea Stralucescu, cel mai mare antrenor din toate timpurile, e furat pe fata in seara aceasta in Champions League.
E 3-0 !!! Arbitrii !!!
Ha-ha-ha ! A dat gol Sahtior si pac si Barcelona !!! 4-1 ! Ce gol Keita!
4-1 instant.
Se vede mana lui Il Muce la sahtior. Au ucrainenii o defensiva de fier, frate, foarte organizata, impenetrabila...ah!!!
Se joaca Barca. Daca trag un pic, le mai dau 2 cel putin.
Cine se baga la un pariu ca dupa meci M. Lucescu da vina pe arbitru, gazon si alinierea planetelor?
Din pacate nu vom mai avea retururi frumoase in UCL. Toate echipele s-au decis din prima mansa.
Din pacate nu vom mai avea retururi frumoase in UCL. Toate echipele s-au decis din prima mansa.
Gluma buna in cazul mancunienilor. Ti se pare ca 1-0 e o diferenta imposibil de remontat?
Cine se baga la un pariu ca dupa meci M. Lucescu da vina pe arbitru, gazon si alinierea planetelor?
Ai uitat-o pe Shakira.
Si eu cred ca s-au cam jucat meciurile...
Sahtior batuta desi a jucat cu 14 oameni pe teren.Jenant pentru Mircica...Nu asa pierde ,,cea mai buna echipa din lume''.
eu ma bag si spun ca nu da vina pe arbitru ci pe tusieri, nu pe gazon ci pe teren ci nici plantele nu sunt de vina ci faptul ca luna a fost acum 3 saptamani cutremur in japonia.
Doamne ,ce obsesie...6-2 sau 2-6 ala a fost mult mai umilitor.
Ma bucur ca s-au marcat 6 goluri pe Camp Nou,daca tot ni s-a bagat Mucescu pe gat,macar a fost spectacol.
Daca observati,Sahtior are niste jucatori,un fel de no-name fake-uri : Fernandinho ( Ronaldinho ) , Luis Adriano ( Fabiano ) , Willian (m),genul ''ba,mi-am luat brazilieni de la Gorjului ca la Obor erau scumpi''. Toti cu freza de Sean Paul. ![]()
Sezonul acesta avem 5 meciuri Real Madrid vs Barcelona. Nu ne plangem ! REAL !!
ma, voi vedeti ce zic astia pe TVR? "am sperat intr-un miracol pt ca suntem implicati afectiv de cei 2 romani"
Ni se baga in creier fortat ideea ca tre sa simpatizam cu echipa lu' nea Mircica. Auzi... Shahtior n-a jucat rau... AU FOST ABSENTI IN PLM!!!!!!!!!! Singurul capabil sa le faca fata celor de la Barca e Jose Mourinho ala sau cum il cheama ![]()
Si acum culmea tiganiei: dadea Rat interviu si intervine tiganul ala alintat de presa: "spune ba ca am luat 2 goluri din cauza ta"
CE JEG! Ce caracter! Sau ce lipsa de caracter! Ce... dinamovist. Si cu asta am incheiat
Gluma buna in cazul mancunienilor. Ti se pare ca 1-0 e o diferenta imposibil de remontat?
United n-a pierdut niciodata calificarea in Europa dupa ce a castigat prima mansa.
S-a facut dreptate pentru meciul din campionat.
Ahahaha. Ce i-a facut lu Rat cat dadea interviu. Moare porumbelul!
Probabil arbitri sunt de vina!
Ce gunoi il muce ,urla dupa rat in conferinta de presa "spune ba ca am luat 2 goluri din cauza ta" fin psiholog ce mai. Mai indrazneau unii sa il compare pe acest gunoi cu Domnul Jenei ,dumnezeule ce diferenta.
Ce tare.Rat dadea interviu,iar Lucescu a trecut pe langa si i-a zis sa spuna ca au luat doua goluri din cauza lui.Rat a spus ca s-a saturat de criticile lui.In direct!!! ![]()
Tiganul tot tigan ramane. Oricum, arbitrajul a fost mizerabil, tendentios, rar am vazut o asemenea furaciune pe care a suferit-o Șeah Tior. Rusine UEFA.
Deci da.
Sahtiorul a jucat bine, il muce a pregatit bine meciul, a avut ocazii dar a ratat mult.
Totul putea sa fie diferit daca arbitrii nu-l furau. Ca, da, arbitrii l-au furat. Ca, la 1-0, Mchitarian ala a fost jenat in timp ce voia sa suteze. De acolo s-a jucat meciul.
Il muce, il muce, de **** sa ne-apuce!