Si eu tot cu Sahtior tin. Nu sunt nici dinamovist, nici ziarist, nici pupincurist de-al lui luce, nici dinamovist de pe fcsteaua.ro. De ce tin cu Sahtior? Pentru ca sunt satul pana peste cap de "marele" lionel messsi.
Exact la asta ma referam! Fanii Realului au razboaie cu Barcelona. Fanii Stelei au razboaiele cu Lucescu!
Daca intamplator te-ar intreba un strain in timp ce te-ai afla in afara granitelor tarii cu ce echipa tii sunt foarte convins ca raspunsul ar fi Real Madrid. E valabil si pentru Daniel Ionut.
Ura ta pentru Barcelona este mult mai mare decat scarba pe care o purtam noi pentru Lucescu cel Batran.
Te rog sa ma ierti daca iti spun adevarul. Sper sa nu derapezi cu raspunsurile si sa-mi dai replica pe masura valorii tale (fara nicio urma de ironie ti-o spun). Bafta!
PS Uite de ce imi vine mie sa vomit : http://blogsport.gsp.ro/decebal/2011/03/18...ea-Lucescu-voi/
....
Din acest motiv trebuie să-l pretuim pe Mircea Lucescu. Știu. Barcelona e prea bună pentru Lucescu, dar Lucescu pentru noi e mai bun si mai de preț de două ori decit Barcelona. Asa va fi.