Astazi si Inter v-a iesi din competizie. Italieni anul asta au fost sub asteptari. Milan cel mai tare.
Astazi si Inter v-a iesi din competizie. Italieni anul asta au fost sub asteptari. Milan cel mai tare.
ce contradictie crunta...userul tau e cu verona si zici ca milanul e cel mai tare in conditiilr in care a fost scoasa din cl
:death: ![]()
:puke: ![]()
Nu stiu de ce am impresia dar parca il si vad pe The Special One iar cu UCL....
Nani revine, iubitelor!
Van der Saar - Oshea, Smalling, Brown, Evra, Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Rooney, Chicarito
Meci frumos la Munchen,pana la urma italienii reusind sa se califice.Inter a invins cu 3-2 la Bayern.La pauza Bayern avea 2-1 si controla meciul...
Manchester United-Marseille 2-1 .
n-as vrea sa fiu fan bayern in seara asta. cum sa ratezi in halul asta ?
Forzzzzzzzzzzzza inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Ce post inutil.
Bayern Munchen a jucat in rupere de stiti voi ce .Mario Gomez e tampit.La golul 2 daca nu ma insel ,fundasii lui Bayern se gandeau la dezastrul din Japonia.Inter a vrut,a riscat si le-a iesit.Totusi,nu cred ca se califica in semifinale.
Interesanta revenirea lui Nani,ar fi fost pacat sa-l scoata din circuit chiar acum cand este pe val.
Un scenariu de film SF meciul din seara asta! Halucinant! Italienii s-au dopat cu spiritul de lupta proverbial al nemtilor!
Oamenii au crezut in sansa lor, s-au trezit si au pus osul. Rusinos e ca i-a batut o echipa imbtranita si cu o banca de rezerve foarte slaba. Poate nu vor merge pana in finala dar ramane performanta de a te lupta pana in ultimul minut.
United a jucat foarte, foarte, foarte slab aseara. N-am mai trait un final cu emotii atat de mari de la semifinala Stelei cu Boro.
De cealalta parte parca aveam asa un sentiment ca Sneijder nu poate sa lase Interul sa fie eliminata inca din aceasta faza. N-am vazut meciul dar am inteles ca au ratat ca nesimtitii cei de la Bayern. ![]()
Diseara sper la o calificare a Realului si in sferturi sa vedem un Man.Utd - Real Madrid ![]()
Eu sper sa se ajunga la un moment dat la un Barcelona - Manchester. Si diseara sper sa se califice Lyon, dar au sanse mici. Dar cu Real orice surpriza e posibila.
Azi pentru voi ultimul tren / vrem 11 galactici pe teren!
)))
Lasam Barca-United pentru finala. Pana atunci facem viol cu virginele astea gen Real, Chelsea ![]()
Pai United s-a chinuit sa treaca de Marseille, ce te face sa crezi ca o sa treaca de Real sau Chelsea? ![]()
Cu Vidic, Ferdinand, Fletcher, Berbatov, Valencia si Nani in plina forma poti sa te culci linistit inainte de 21:45. ![]()
Azi pentru voi ultimul tren / vrem 11 galactici pe teren!)))
Ai pus zambetul pe buzele mele , MULTUMESC ![]()
Pai United s-a chinuit sa treaca de Marseille
Mi-ai intarit parerea conform careia esti praf in ale fotbalului.
Marseille e la un nivel destul de inalt momentat, dar pt tine tot ca FC Strugurii din Vale sunt.
Daca ar juca Real Madrid impotriva lui Manchester cred ca e clar ca ''albii'' ar merge mai departe.
Sezonul acesta pentru Manchester e rezervat doar titlul in Premier League.
Nu m-asteptam sa piarda Bayern impotriva lui Internazionale dupa ultimele rezultate din campionat,se vede clar ca fotbalul din Champions League te ridica la alt nivel.
Cum se stabilesc sferturile? Tragere la sorti,sau e cu ''tablou''?
Tragere la sorti .
Echipele calificate : Barcelona,Sahtior,Tottenham,Schalke,Manchester,Inter,Real Madrid,Chelsea
Barcelona-Schalke
Sahtior-Spurs
Manchester - Inter
Real-Chelsea
Barcelona - Sahtior
Real - United
Inter - Chelsea
Spurs - Schalke
Ideal ar fi ca Real, Barca si Man U sa nu se intalnesca in sferturi, iar cea de-a patra semifinalista sa se decida dintr-un duel Spurs vs Schalke.
Tragerea la sorti este maine de la 13:00, ora Romaniei ?
Parca asa e,maine la 13:00 .
@ laur_23 : la fel mi-as dori si eu,dar mi-e teama ca vom avea adevaratele semifinale inca din sferturi...
O singura dorinta: REAL - Manchester!