FARA CUVINTE! Comentatorii de la TVR1 se bucura la reusitele lui Shaktar de parca joaca nationala Romaniei.
FARA CUVINTE! Comentatorii de la TVR1 se bucura la reusitele lui Shaktar de parca joaca nationala Romaniei.
Ba ziceti unu repede pe ce post e Barcelona cu Arsenal ca nu am chef sa vad echipa pulii din ucraina cu 3 coceni din roma.
dolcesport
in ce hal si-a batut joc Messi de almunia. e ireal acest jucator. nici in fifa nu poti face chestii de-astea.
De ar mai da inca 3 ca anul trecut sa taca toata lumea. Ce pulete e Van Persie.
Tin cu Barcelona dar arbitrul este un mare dobitoc. I-a dat prea usor galben lui Persie.
De ar mai da inca 3 ca anul trecut sa taca toata lumea. Ce pulete e Van Persie.
Ai dreptate. Dar eu am dat acel comentariu inaintea eliminarii. E evidenta superioritatea Barcei totusi.A dat 4 goluri deocamdata. ![]()
Sergio si Banel, se leganau,pe o plasa de poarta spaniolaaa...
In seara asta Arsenal Londra va face istorie !
N-a fost sa fie, la anu'.
Intr-adevar galbenul a fost dat destul de usor, dar regulamentar. Oricum, chiar si pana in acel moment, a fost o singura echipa pe teren: Barcelona
Ai dreptate. Dar eu am dat acel comentariu inaintea eliminarii. E evidenta superioritatea Barcei totusi.A dat 4 goluri deocamdata.Sergio si Banel, se leganau,pe o plasa de poarta spaniolaaa...
Nici nu m-am gandit sa-ti comentez opinia,nu am avut nici cea mai mica intentie sa te contrazic .Am doar o problema cu Mozilla.
Nu stiu daca am mai vazut o echipa in Champions League care sa aiba peste 70 % posesie . In afara de Barcelona, desigur.
Tin cu Barcelona dar arbitrul este un mare dobitoc. I-a dat prea usor galben lui Persie.
Ai dreptate. Nu a fost nici macar o secunda intre momentul in care a fluierat arbitrul si momentul cand RVP a tras. Chiar daca l-ar fi auzit, ii era imposibil sa se opreasca.
@rooney ms, din nefericire nu prind postul ala...
Ai dreptate. Nu a fost nici macar o secunda intre momentul in care a fluierat arbitrul si momentul cand RVP a tras. Chiar daca l-ar fi auzit, ii era imposibil sa se opreasca.
Sunt satul de favoritisme . De ce i-a dat rosu , ca juca contra barcelonei care era cu cutitul la os ? **** UEFA !
Barcei i-a fost anulat gol perfect valabil in tur .Merita clar calificarea.Cate suturi pe poarta a avut Arsenal?
In loc sa ne bucuram pentru Il Muce , ca tot romanul care s-a uitat la TVR !!! ![]()
"Messi a fost din nou la inaltime, marcand de doua ori, Xavi a facut si el un meci perfect, insa calificarea catalanilor este umbrita de prestatia arbitrului Massimo Busacca. Elvetianul a acordat cinci minute suplimentare in prima repriza, iar apoi a rupt echilibrul in startul actului secund, cand i-a acordat lui Van Persie al doilea cartonas galben pentru ca a sutat in minge dupa fluierul sau, desi pe Camp Nou a fost o atmosfera infernala si e greu de crezut ca olandezul ar fi auzit."
"Cu o mana de ajutor din partea lui Busacca, Barcelona s-a instalat la conducere si a reusit sa intoarca rapid scorul in favoarea ei."
fragmente luate de pe onlinesport.ro
In loc sa ne bucuram pentru Il Muce , ca tot romanul care s-a uitat la TVR !!!![]()
nu ma bucur pentru il muce, dar ma bucur pentru shaktar care este o forta in fotbalul european.
Eu nu ma bucur nici pentru Lucescu,nici pentru Sahtior...
In loc sa ne bucuram pentru Il Muce , ca tot romanul care s-a uitat la TVR !!!![]()
Cand am vazut ce meci se transmite , am schimbat repede pe Cartoon Network .Nu ma intereseaza nici zburatorul ,nici echipa lui amarata.
Prima repriza a fost prelungita cu 5 min ca s-a accidentat portarul celor de la Arsenal si s-a stat destul de mult pentru schimbare.
Plus, rosul primit de RVP a fost cam usor dar perfect acoperit de regulament. Din pct meu de vedere i-as fi dat rosu de la primul galben, vazandu-se intentia de a-l lovi pe Alves.
In rest.. de penalti-ul neacordat barcei in prima repriza nu vorbeste nimeni.
Tot meciul senzatia mea a fost ca Barcelona nu poate rata calificarea.
Eliminarea lui Van Persie echivaleaza oarecum cu penaltyul neacordat la Messi si golul anulat gresit din tur. Asa ca nu putem spune ca Bussaca a favorizat pe Barca.
Decat sa vorbim de arbitraj mai degraba vorbim de ratarea lui Bentner din finalul meciului. Eu tot nu pricep ce cauta acest jucator la Arsenal. E de 5-6 ani si pare total neadaptat.
Bendtner are si el zilele lui cand poate sa fie stralucitor, dar nu s-a intamplat asta aseara. Nu trebuie judecat pentru ratarea aia, putini atacanti ar fi reusit sa o bage in plasa.
Cred ca arbitrul si-a dat seama ca trebuie sa-i dea rosu din prima lui Van Persie cand la lovit pe Alves si la prima greseala l-a si eliminat.

Wenger ,Van Persie si restu ar trebui sa se uite la asta ,apoi sa vorbeasca de arbitrii!Nu i-a impiedicat Busacca sa dea macar un sut SPRE poarta
.
Cand am vazut ce meci se transmite , am schimbat repede pe Cartoon Network .Nu ma intereseaza nici zburatorul ,nici echipa lui amarata.
Bine-ai facut!Eu am dat pe TVR doar sa ma uit la rezumatul de la Barcelona-Arsenal. ![]()
nu mai stiu pe ce site de sport am vazut o comparatie a ratingului de aseara, spuneau ca romanii au preferat sa vada cum bate echipa lui il muce. de parca au avut de ales ![]()
Spurs vs Milan,min. 25, Gallas scoate fix de pe linia portii un gol ca si facut,totusi...faza tratata superficial de Robinho si Pato,poarta era goala. Nu tin cu Milan,dar mi-ar parea rau sa fie eliminati.Echipe ca Milan trebuie sa mearga mai departe pentru orgoliile imense din fazele superioare.Acu` na...dac-or fi mai buni Spurs,sa fie,dar Milan are traditia si mi se pare ca Redknapp a lasat cam multe nume bune pe banca.
Pana la urma s-a terminat 0-0,Tottenham s-a calificat.Calificarea s-a jucat in meciul tur,astazi am avut parte de un meci slabut,italienii n-au putut sa intoarca soarta calificarii...
Schalke-Valencia 3-1,nemtii merg mai departe.