FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, Editia 2010-2011

«1171819202127»
ady.fcsb27.04.2011 21:46

I-a prins pe catalani cu Mascherano fundas central,Puyol stanga,fara Iniesta si marele Jose joaca cu 3 mijlocasi defensivi.Joaca acasa si tot el asteapta ca JoseP cum spui tu sa ii sparga defensiva?Cred ca Jose uita ca antreneaza Real Madrid.

Alecse ,vreau sa-mi spui cate ocazii de gol a avut Real Madrid in meciul asta pentru ca sincer sa fiu nu-mi amintesc nici-una.

*Alecs*27.04.2011 21:50
That`s what happened tonight !

Nu cu un om in plus, amice. Citeste contextul.

Vrajeli, vrajeli, imi dadeai sms ca a ramas Digi fara credit cand se auzea tonul de ocupat, ca a dat arbitrul 1 min de prelungire(auzi?!) si nu mai stiu ce... :))

@ady

Daca asta e singura tactica, ce nu intelegi?

Scrie undeva ca trebuie sa ataci?

I-a batut cu Mascherano fundas saptamana trecuta, stai linistit.

Ocazii au fost ale lui Ronaldo, in numar de 2, apoi din min 60 ce sa mai faci...

Dar Barca cate a avut pana la eliminare? Tot 2 a scos si Casillas. In rest, tiki taka in aparare.

Ii spun JoseP ca asa il cheama. Si cu P mare ca sa nu se confunde cand scriu Jose.

MoWeed27.04.2011 21:52
@Moweed

I-a batut. Acum o saptamana.

Sa nu uitam si de Pedro si Boscheti care simteau maini si coate invizibile pe fata, Dani Alves care e in stare sa jure cu mana pe Biblie (si nu cum a facut-o Geoana, ci drept) ca el niciodata nu faulteaza sau Mascherano care i-a tras-o mai tare in tibie lui Pepe, decat portughezul lui Alves.

Nu, spune totul despre faptul ca JoseP e limitat si numai asa poate sa castige in fata lui Jose.

Spune ca Jose e limitat si ca numai printr-un joc neregulamentar poate sa contreze forta ofensiva a Barcelonei. Ceea ce e oarecum de inteles, tinand cont ca echipa catalana are niste jucatori senzationali care au castigat deja tot ce se putea castiga. Trebuie sa fi mare antrenor sa ai 29% posesie acasa cand ai o asemenea echipa.

De fiecare data cand echipele lui Mourinho joaca cu Barcelona, jocul e unul urat, presarat de faulturi repetate si foarte dure. Dar na, asta spune despre limitarile lui Guardiola. Guardiola e vinovat ca tactica lui Jose asigura cel putin un eliminat pe meci. Apropo, de unde sti ca nu poate sa-l bata altfel? A avut vreodata ocazia?

Apropo, la acel 5-0 de pe Camp Nou din toamna ce s-a mai intamplat?

Faultul lui Pepe a fost cam la fel ca cel a lui Mascherano. Amandoi meritau rosu. La fel ca Marcelo, Adebayour, chiar si Arbeloa sau Ramos daca e sa vorbim de faulturi repetate(pe care le pomenesti cand vorbesti de Alves).

Di Maria si Cristina au simulat si ei la greu(bine, la greu daca este sa ne gandim de cate ori s-a jucat in jumatatea Barcelonei).

Maye27.04.2011 21:55
Nu cu un om in plus, amice. Citeste contextul.

Vrajeli, vrajeli, imi dadeai sms ca a ramas Digi fara credit cand se auzea tonul de ocupat, ca a dat arbitrul 1 min de prelungire(auzi?!) si nu mai stiu ce... :))

:))

Oricum, ai face bine sa nu mai pui poze din AS, caci nu sunt cei mai corecti.

Ca tot vorbim de As ,

20110427dasdasftb_55.jpg

ady.fcsb27.04.2011 21:57

Asta e singura tactica?Fi serios omule..Arsenal cum a putut sa o bata pe Barcelona JUCAND FOTBAL?Sau Arsenal e de pe alta planeta,are lot de 15 ori mai valoros ca Real Madrid?Compari ocaziile Realului cu alea avute de Barca?

Maye27.04.2011 21:59
Adebayour

Adebayor

ban? :D

stockton27.04.2011 22:00

Relax sociosilor, United va castiga finala, e cea mai buna echipa din lume!

ady.fcsb27.04.2011 22:02

Excluzand Barcelona :))

Tom_Jerry27.04.2011 22:04
Tactica in care Jose (Inter + Real Madrid) vs JoseP (Barcelona) a primit fix 0 goluri din actiune atunci cand s-a jucat 11 vs 11.

Interului i-au dat gol pe final, tot in superioritate, venita de pe urma simularii lui Boscheti.

In campionat a fost gol primit din penalty.

Acum, tot cu un om in plus.

Ai uitat de meciurile astea:

Barcelona - Inter 2-0 noiembrie 2009

Barcelona - Real Madrid 5-0 noiembrie 2010

Dar eu sunt subiectiv, imi displace profund Mourinho inca de cand era la Chelsea si a ajuns in semifinalele CL eliminand pe Bayern Munchen dupa ce a dat vreo 4 goluri in tur din 2 ocazii:))... Ca antrenor are un stil de joc foarte pragmatic, lipsit de spectacol, bazat mult pe defensiva surda si contraatacuri. Personal, ca iubitor al fotbalului, nu pot sa apreciez un astfel de joc.

*Alecs*27.04.2011 22:09
Spune ca Jose e limitat si ca numai printr-un joc neregulamentar poate sa contreze forta ofensiva a Barcelonei. Ceea ce e oarecum de inteles, tinand cont ca echipa catalana are niste jucatori senzationali care au castigat deja tot ce se putea castiga. Trebuie sa fi mare antrenor sa ai 29% posesie acasa cand ai o asemenea echipa.

A jucat de doua ori fara tactica asta:

1. Cu o echipa matura, cu experienta si cu relatii de joc bine stabilite, pe care o preluase de 2 ani. A castigat pe Meazza, 3-1.

2. Cu o echipa abia preluata din vara, jucatori noi in primul 11, relatiile de joc inca nu se legasera bine (adu-ti aminte ca faceau in deplasare 0-0 in startul campionatului). Prin min 10 parca era 1-0, apoi au incercat sa iasa la joc si stim cu totii ce s-a intamplat fiindca au aparut culoarele.

In caz ca nu te-ai (v-ati) prins, asta presupune tactica asta. Sa cedezi posesia adversarului. Asa a fost si cu Inter pe Camp Nou, asa a fost si in ultimele 3 El Clasico.

@ady

Si s-a calificat Arsenal mai mult de o gramada. Am vazut ce de suturi au avut pe Camp Nou, pffiiuuu era asediu la poarta lui Valdes. Au atacat de au avut un sut pe poarta, si ala autogol. Si apoi Wenger critica arbitrajul. Mai ziceti de Jose...

Ambele ocazii ale lui Ronaldo, cat si cele doua ale Barcei de pana in min 60, au fost respinse de portari, intr-un mod similar. Nu stiu ce ai vazut tu.

@Maye

Poza ta e din alt unghi. Si se petrece dupa momentul din poza pusa de mine. Cand mingea e atinsa usor, cade pe gazon si din inertie are loc un contact intre piciorul lui Pepe si cel al lui Alves. Si n-am luat-o de pe As, Mas, Marca, Parca, n-am intrat inca sa citesc reactiile, astept sa se linisteasca spiritele. Am gasit-o pe Tweety, Twitter, Mitter, Bitter.

@Tom si Jerry

Vorbim aici de meciurile cu tactica asta ultra hiper mega super defensiva. Cunosc si meciurile din grupa. 0-0 si 2-0. S-a si vorbit atunci inainte de semifinala ca Jose o sa abordeze altfel meciurile.

Maye27.04.2011 22:13
@Maye

Poza ta e din alt unghi. Si se petrece dupa momentul din poza pusa de mine. Cand mingea e atinsa usor, cade pe gazon si din inertie are loc un contact intre piciorul lui Pepe si cel al lui Alves.

Alt unghi sau inertie sau orice altceva, a fost un atac su talpa pe tipie. Contact !

Cum ar spune Craciunescu "decizia corecta este eliminarea jucatorului imbracat in alb "

*Alecs*27.04.2011 22:17
Alt unghi sau inertie sau orice altceva, a fost un atac su talpa pe tipie. Contact !

Cum ar spune Craciunescu "decizia corecta este eliminarea jucatorului imbracat in alb "

tipie, lipie, shaorma? :D

Si la Mascherano ar fi zis "eroare de arbitraj, decizia corecta ar fi fost eliminarea jucatorului MasCErano"(cum ar pronunta Ilie Dumitrescu sau Aurel Ticleanu)

Maye27.04.2011 22:20
tipie, lipie, shaorma? :D

M-a luat foamea de la atata bucurie.

Va las cu o imagine cu fotbalistul Messi si jucatorii de fotbal Casillas si Ramos :

messi2_1882105c.jpg

*Alecs*27.04.2011 22:26

Uite si ca sa nu existe speculatii ca iar s-au trucat poze, si cu asta inchei, iti fac un print screen, stop cadru dintr-un filmulet cu eliminarea.

1et3lh.jpg

ady.fcsb27.04.2011 22:27

Alecse tu nu vrei sa vezi copacul din fata ochilor.Am specificat clar meciul tur : Arsenal-Barcelona cand Arsenal A INVINS Barcelona.Au jucat acasa,si-au respectat blazonul,au jucat fotbal si au obtinut victoria.Real a preferat sa stea capra in speranta ca ii scoate Ronaldo din kkt .

Maye27.04.2011 22:29

@ Alecs

Ok, dar ala nu ataca mingea. E cu talpa pe langa minge. Iar talpa s-a dus direct pe tiBie !

blindica27.04.2011 22:34
Cata exuberanta acum o saptaman! Cata explozie de bucurie acum o saptamana la sfarsitul celor 120 de minute.

Cate comentarii de lauda la adresa lui Mourinho am citit atunci. Maestru al tacticii,maharajahul jocului cheie....(precizare-pe alte site-uri de sport )

Cata liniste acum.

@ronnie

Si inca ceva si am terminat. Vorbesti de victorii cu Valencia, Tottenham, Lyon etc. Pai da, normal ca bati la scor cand joci pe atac cu toti jucatorii de valoare gen Kaka, Benzema, Higuain, Adebayor si nu ii tii pe banca ca prostul. Iar scuza aia cu asta e singurul mod in car epoate fi batuta Barcelona mi se pare puerila. A incercat sa joace ofensiv cu ei si nu i-a batut, mai ales la ce jucatori ar putea avea pe teren? Hai sa fim seriosi. Si Brazilia mai pierde.

Gataaaaa,ma ,chill out ,suntem prezenti si pentru Real Madrid :thumbsup: .Si cand pierde,si daca e umilita,ce sa ne mai facem... :rolleyes: S-a sfarsit lumea ca s-o califica Barcelona,de parca acum a ajuns Real Madrid prima oara in semifinala si asta era o mare sansa.

Barcelona joaca in cam acelasi sistem de cand schimba Real Madrid 3-4 antrenori,Mourinho nu are nici un sezon complet cu Real Madrid si tot a reusit sa castige un trofeu in fata Barcelonei.

Cho : Kaka si Higuain nu cred ca erau disponibili atunci,cat despre a-i folosi acum,putea fi o sinucidere curata.Poate la retur,prin repriza a 2 a,cand o sa fie si mai clar ca nu mai au nici o sansa. Mourinho asta e singurul om care poate juca de la egal la egal cu Barcelona,chiar si de la 3 echipe diferite. I-au lipsit Carvalho si Khedira,fundamentali pentru aparare,nu stiu de ce s-a tot batut moneda cu Pepe,care inca o data,a fost trompeta. Nu zic ca trebuia el eliminat,dar dupa cum s-a fluierat,ori nu trebuia eliminat,ori mai trebuiau si de pe la Barcelona.

Nu am vazut Barcelona cu penibilitati gen Pedro si Busquets,dar se pare ca se preteaza si extraterestrii la ''murdarii'' din acestea pamantene.

Cand trecem peste entuziasmul unei victorii,realizam din nou ca Messi este peste Cristiano Ronaldo,cel din urma fiind folosit mai mult ca un ''port-drapel'' al unor succese.

Abia din sezonul viitor vorbim de Real Madrid de la egal la egal in ceea ce priveste jocurile cu catalanii,trebuie omogenitate pentru ceea ce vrea Mourinho sa faca.

Tind sa cred ca nici la anul nu vor cuceri titlul,dar vor tinti doar pentru Champions League. Si eu vreau sa vad o echipa cu Ozil,Higuain,Kaka,di Maria,C.Ronaldo,Benzema,dar vedeti,deja sunt 6 jucatori de creatie sau finalizare si nici nu l-am enumerat pe Adebayor. Mourinho a jucat corect cu Barcelona,dar nu a fost sa fie.

Am depasit faza aceea in care ne dam in umbra la greu.

@Maye,n-are rost sa-l jignesti pe Casillas...parerea mea.

*Alecs*27.04.2011 22:43

@Maye

Te stiam baiat de treaba. Daca nici cu poza nu recunosti...

Oricum, eu ti-am zis. Sa nu te aud ca te plangi dupa finala ca nu stiu din ce motive nu a castigat Man United.

@ady

Bine, credeam ca scap si ma duc sa ma odihnesc si nu stau sa explic meciul de pe Emirates. Credeam ca stii desfasurarea. Cu Barca facand terci apararea lui Arsenal, in special in prima repriza, cand pe rand, Messi, Villa si Pedro au scapat singur cu portarul al carui nume nu pot sa-l scriu niciodata corect. Au marcat de fapt 2 goluri, unul anulat aiurea. Arsenal a revenit in ultimul sfert de ora, cand Wenger a scos un mijlocas defensiv si a introdus un om de atac. Iar ambele goluri, pe contraatac (ups, exact in stilul lui Mourinho). Posesia nu mai zic, tot peste 65% pentru Barca. Felicitari tunarilor pentru victoria care nu i-a ajutat la nimic.

Maye27.04.2011 22:53
@Maye

Oricum, eu ti-am zis. Sa nu te aud ca te plangi dupa finala ca nu stiu din ce motive nu a castigat Man United.

Pai sunt baiat de treaba ma. Dar a fost de rosu. Cum a fost si la Mascherano si la AdebayoUr ( :D ) si la Marcelo.

@Maye,n-are rost sa-l jignesti pe Casillas...parerea mea.

Lasa ba, ca si asa nu ma aude.

chodi do piče27.04.2011 23:00
@Maye

@ady

Bine, credeam ca scap si ma duc sa ma odihnesc si nu stau sa explic meciul de pe Emirates. Credeam ca stii desfasurarea. Cu Barca facand terci apararea lui Arsenal, in special in prima repriza, cand pe rand, Messi, Villa si Pedro au scapat singur cu portarul al carui nume nu pot sa-l scriu niciodata corect. Au marcat de fapt 2 goluri, unul anulat aiurea. Arsenal a revenit in ultimul sfert de ora, cand Wenger a scos un mijlocas defensiv si a introdus un om de atac. Iar ambele goluri, pe contraatac (ups, exact in stilul lui Mourinho). Posesia nu mai zic, tot peste 65% pentru Barca. Felicitari tunarilor pentru victoria care nu i-a ajutat la nimic.

Bravo Arsenal, au pierdut jucand fotbal, au pierdut asta e, au fost mai buni la FOTBAL cei din Barcelona, nu e o tragedie. Ei macar au cules aplauze, favoritii tai creeaza polemici, asta ca sa nu spun altceva. Cat despre faza pe care ne-o prezinti, ala e doar un stop cadru realizat cu cateva fractiuni inainte sa se produca contactul, asa ca las-o mai moale. Cu eliminare sau fara, o echipa a facut cinste sportului pe care il practica, cealalta a vrut sa-l pacaleasca si nu i-a mai reusit. Unii apreciaza prima chestie, altii apreciaza a doua.

*Alecs*27.04.2011 23:18
Bravo Arsenal, au pierdut jucand fotbal, au pierdut asta e, au fost mai buni la FOTBAL cei din Barcelona, nu e o tragedie. Ei macar au cules aplauze, favoritii tai creeaza polemici, asta ca sa nu spun altceva. Cat despre faza pe care ne-o prezinti, ala e doar un stop cadru realizat cu cateva fractiuni inainte sa se produca contactul, asa ca las-o mai moale. Cu eliminare sau fara, o echipa a facut cinste sportului pe care il practica, cealalta a vrut sa-l pacaleasca si nu i-a mai reusit. Unii apreciaza prima chestie, altii apreciaza a doua.

Da. Bravo Arsenal. Bravo Wenger. Peste doi ani toata lumea o sa stie Arsenal optimi, Real semifinale. Nu stiu ce aplauze au cules ei, mai ales dupa meciul retur, pana si presa britanica se plangea ca ala nu e stilul Arsenal, ca ce tactica a fost aia, ca a maturat Barca cu ei si ca degeaba urla Wenger ca l-au eliminat pe Van Persie.

Mai bine de atat nu pot sa pun stop. Daca lasi filmuletul sa mearga, Pepe atinge intai mingea. Nu cred ca a fost intentie. Am vazut faza de mai multe ori, comentata in mai multe limbi. Cei de la ITV spuneau ca "it was a harsh decision by the referee". Daca stiam si germana si araba, iti bagam citat si de acolo.

Cum am mai spus si dupa meciul din Cupa Regelui si ma vad nevoit sa repet. Eu apreciez urmatorul lucru:

"Eu unul vad ca Mourinho a reusit sa-i elimine pe catalani cu Inter in dubla mansa si acum sa castige finala tot in dauna Barcei. Echipa care este considerata ca joaca cel mai frumos fotbal in ultimii ani. Si nu pot sa nu apreciez asta. Cand ii bati pe cei mai buni, inseamna ca tu insuti esti cel mai bun."

Si exact cum banuiam si spuneam. Asta a fost tactica si scopul, asa si-a dorit sa joace. Pana in min 60 s-a putut:

"Our scheme had different stages for different moments in the game. We had to play together and then use a centre forward. Then I would use a number '10' behind the two forwards. It is the scheme for a 0-0 game, trying to capitalise on the frustration of our opponent."

predatorpulse728.04.2011 05:23

Vazand din nou o confruntare Real-Barca am ajuns la aceeasi concluzie:

Barca il are pe Messi, Real nu.

Messi a fost practic arhitectul ultimelor infrangeri ale Realului pe teren propriu in fata Barcei si e un jucator cheie in angrenajul Barcei, salvandu-i de nenumarate ori.

Echipele Real si Barca nu sunt foarte diferite din pc de vedere al calitatii lotului daca il scoatem pe Messi din ecuatie insa cei care il au pe Messi castiga. Transportati-l pe Messi la RM si nu cred ca se descurca mai rau decat acum. Sincer.

Pe pustiul asta nu prea ai cum sa-l opresti. Singurul care a facut-o a fost mourinho la inter cu ultracatennacio al sau.

red&blue_boy28.04.2011 06:41

Eu am mai spus,simpatizez cu Real,dar n-am cum sa fiu incantat de ce-au incercat sa joace cu Barcelona,defensiv si dur.Si in Cupa m-a incantat doar ca a castigat Real trofeul,dar nu si maniera in care au facut-o.Nu stiu daca Real a jucat vreodata asa urat precum cu Mourinho.Si daca pierd,daca Barcelona e mai buna,barem joaca fotbal,pierzi jucand fotbal.Ca asta e singura modalitate in care poate fi invinsa Barcelona,o fi,dar nici in halul asta si mai ales cand esti Real,care tot timpul a jucat spectaculos.Iar daca ne luam de arbitraj,ca de asta a pierdut Real,n-am ce zice,e trist ca se folosetse scuza asta.Parca am fi la noi in campionat.Intr-un fel m-am bucurat la faza cu Pepe,pe care nu-l vad cine stie ce jucator,e excesiv de dur la inchidere,trebuia eliminat si in Cupa.Si inainte de meci ca e arma secreta in a bloca Barcelona...

Nu pot sa nu-i recunosc si meritele lui Mourinho,dar am spus-o si in vara trecuta,ca daca va incerca sa joace ca la Inter n-o sa-i mearga.Aici lumea mai apreciaza si fotbalul.

bogdinho'28.04.2011 06:59

Barcelona a aratat aseara inca o data ce inseamna sa joci tiki-taka , asa ca Ciobane : mai asteapta pana sa vezi Steaua asa.

Mourinho a gresit din start tactica , e inadmisibil sa stai la cutie si sa astepti contra-atacul pe teren propriu , mai ales ca te numesti Real Madrid si ai jucatori de valoare cat de cat in echipa.

Guardiola a fost foarte inspirat cu introducerea lui Afellay.Alearga acest pusti de nebun in stilul lui Banel , dar diferenta e ca are tehnica si cap net superioare Tontogolului.

De Messi ce mai poate fi de spus ?!?!? Cand dai 52 de goluri intr-un sezon inseamna ca esti cel mai bun :D

FORZA BARCAAAA ! MUEEE JOSE !

red&blue_boy28.04.2011 07:03

Da,incredibil cate goluri are date Messi sezonul asta.Si inca nu e gata.Ma tot gandeam,cati jucatori mari au fost de-a lungul timpului,dar sa ai atatea goluri marcate,mai rar.

«1171819202127»