Cata exuberanta acum o saptaman! Cata explozie de bucurie acum o saptamana la sfarsitul celor 120 de minute.
Cate comentarii de lauda la adresa lui Mourinho am citit atunci. Maestru al tacticii,maharajahul jocului cheie....(precizare-pe alte site-uri de sport )
Cata liniste acum.
@ronnie
Si inca ceva si am terminat. Vorbesti de victorii cu Valencia, Tottenham, Lyon etc. Pai da, normal ca bati la scor cand joci pe atac cu toti jucatorii de valoare gen Kaka, Benzema, Higuain, Adebayor si nu ii tii pe banca ca prostul. Iar scuza aia cu asta e singurul mod in car epoate fi batuta Barcelona mi se pare puerila. A incercat sa joace ofensiv cu ei si nu i-a batut, mai ales la ce jucatori ar putea avea pe teren? Hai sa fim seriosi. Si Brazilia mai pierde.
Gataaaaa,ma ,chill out ,suntem prezenti si pentru Real Madrid
.Si cand pierde,si daca e umilita,ce sa ne mai facem...
S-a sfarsit lumea ca s-o califica Barcelona,de parca acum a ajuns Real Madrid prima oara in semifinala si asta era o mare sansa.
Barcelona joaca in cam acelasi sistem de cand schimba Real Madrid 3-4 antrenori,Mourinho nu are nici un sezon complet cu Real Madrid si tot a reusit sa castige un trofeu in fata Barcelonei.
Cho : Kaka si Higuain nu cred ca erau disponibili atunci,cat despre a-i folosi acum,putea fi o sinucidere curata.Poate la retur,prin repriza a 2 a,cand o sa fie si mai clar ca nu mai au nici o sansa. Mourinho asta e singurul om care poate juca de la egal la egal cu Barcelona,chiar si de la 3 echipe diferite. I-au lipsit Carvalho si Khedira,fundamentali pentru aparare,nu stiu de ce s-a tot batut moneda cu Pepe,care inca o data,a fost trompeta. Nu zic ca trebuia el eliminat,dar dupa cum s-a fluierat,ori nu trebuia eliminat,ori mai trebuiau si de pe la Barcelona.
Nu am vazut Barcelona cu penibilitati gen Pedro si Busquets,dar se pare ca se preteaza si extraterestrii la ''murdarii'' din acestea pamantene.
Cand trecem peste entuziasmul unei victorii,realizam din nou ca Messi este peste Cristiano Ronaldo,cel din urma fiind folosit mai mult ca un ''port-drapel'' al unor succese.
Abia din sezonul viitor vorbim de Real Madrid de la egal la egal in ceea ce priveste jocurile cu catalanii,trebuie omogenitate pentru ceea ce vrea Mourinho sa faca.
Tind sa cred ca nici la anul nu vor cuceri titlul,dar vor tinti doar pentru Champions League. Si eu vreau sa vad o echipa cu Ozil,Higuain,Kaka,di Maria,C.Ronaldo,Benzema,dar vedeti,deja sunt 6 jucatori de creatie sau finalizare si nici nu l-am enumerat pe Adebayor. Mourinho a jucat corect cu Barcelona,dar nu a fost sa fie.
Am depasit faza aceea in care ne dam in umbra la greu.
@Maye,n-are rost sa-l jignesti pe Casillas...parerea mea.