Sa distreze tribuna in pauze si sa fie cumparata de suporterele steliste ca animal de plus. :lol:
Sa distreze tribuna in pauze si sa fie cumparata de suporterele steliste ca animal de plus. :lol:
MAFTEEEEEEEI dom`ne !!
Da, dar o mascota ar trebui sa reprezinte traditia si imaginea clubului. Daca actualul patron a fost cioban ar trebui sa alegem un berbecut drep mascota?
Nu de asta era vorba,ci de faptul ca unii cred ca actuala FC Steaua,societate pe actiuni,apartine Armatei.
@ waste
Publicul poate fi "distrat" si in alte moduri. Pe mine personal cred ca mai mult m-ar enerva un om cu un cap gigantic incercand sa-si mentina echilibrul. Daca vor neaparat mai degraba ar baga majorete in teren la pauza. ![]()
Si animal de plus pot sa scoata oricum. Multe cluburi din Anglia au asa ceva in magazine si fara mascota (Arsenal, Manchester, chiar si Boro daca-mi aduc bine aminte)
toate ca toate, ce tot atatzia mutzunache, urshi, berbecuti si MM visati, simplu si concis, unu imbracat intr-o stea cu dungi ros-albastre ar fi cred ca unu dintre cele mai stralucite lucruri, simplu si concret. Bafta in continuare!
Steaua nu este rapid sau Dinamo sa aiba mascote,caini,ciori,vulturi sau alte prostii,
NOI, avem nevoie de un logo un ® trade mark...
sa jtie toti frate ce inseamna SB...e Steaua bucharest...
cum este MUTD..alea alea...exemplele pot continua,,
ce mascota are Barcelona? nici nu jtiu daca are si nici nu ma intereseaza,,
de fapt nu intereseaza pe nimeni sincer..
vrem sa fim cunoscuti, ne trebuie rezultate si un LOGO,ceva simplu de impact scris BOLDit,fara ITALic,si nu neaprat rosu pe albastru.
asta e parerea mea...
pana una alta felicitari baietilor!!
P.S. si faza cu majorete nu cred ca ar da bine la noi in tara,,,imaginati-va majorete la echipe mici din provincie cum reactioneaza ciobanii in lant,,,care nu copane de femei decat vara,,sau cand au timp liber 1 luna pe an
:D:D:D
HAI PA!!!
Un cerber ar merge la fel de bine ca mascota
!!!
Pt Steaua zic eu ar merge o stea?(scuze da nus prea creativ:D)
Nu cred ca avem nevoie de o mascota.
Ma gandeam la o Steluta..nu stiu..ceva in forma de stea..sau un costum special in forma emblemei de la Steaua.
in alta ordine de idei, mascota poate fi si o minge.
ar putea fi un tigru...adica atent,puternic,agil...intr'un fel se apropie de numele Steaua care este o echipa la fel de comasata si puternica..
Vin cu o idee: o sabie si emblema Stelei pe ea.
un lup,fioros imbracat intr-un tricor,langa el 2 oi,una in culorile alb-rosu si una alb-visinie.
cea mai buna mascota pt Steaua ar fi dupa meciu cu Real Madrid Saban.....are fata de mascota ca si asa nu face nimic in teren
ce ziceti de Carlos ? Lasati-l pe MM , e de treaba ...Carlos ar fi bun ... imbracat intr-un costum de ratza da unu mare poate o sa prinda mai bine mingile asa :lol:
Aloooooooooooooo, poate sa dea 2(doi) jucatori ....sa abordat meciul FARA determinare..nici n-a intrat doctorul pe teren ..trebuiau "calcati"in picioare...sa le fie firca sa atinga si gazonul...-s-a "jucat" prieteneste nati-o tie dami-o mie, jucatorii nostri parca erau niste copii dobitoci..pe ei ii interesa mai mult sa schimbe tricourile si vai ce mari campioni sunt cei de la iREAL....da tata, sunt campioni dar tot barbati ca si noi, tot doua [testicule]au si trebuia care pe care....gata suntem de piftie. CARateLOSangeles...dute unde oi vedea cu ochii..daca vezi !!!
ce ziceti de Carlos ? Lasati-l pe MM , e de treaba ...Carlos ar fi bun ... imbracat intr-un costum de ratza da unu mare poate o sa prinda mai bine mingile asa :lol:
E bun si Carlos, da' la petreceri... Karaoke... Na' ca am scapat si de el.. 8)
Ovi e noua mascota in Ghencea. Pasararila-Ata si va intra in istorie cand il vom da in 15 -20 mil dar nu pe post de mijlocas defensiv ci pe posat de clovn.
Eu as face un "monstru ros-albastru" ceva in genul unui urs care sa tina in mana o zgarda de care sa fie legat o javra vopsit in rosu ![]()
Gigi
o oaie si un oier
Mascota e Jiji catzarat pe Maybach si cu o oaie langa el ! Jalnic !
Pai normal ar fi un adevarat "Razboinic al Luminii" din evul mediu, cu armura, palos si scut (ca tot suntem clubul Armatei
). ![]()
Serios vorbind, normal ar trebui sa avem ca mascota vulturul de pe stema veche. steagcruce2