FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mascota Stelei

«167891013»
Motanu D20.07.2006 15:11

Bine-ai revenit reddog ! :D

Virgil20.07.2006 15:12

Bine ai revenit reddog pe forumul care te-a facut celebru ! :D

De cand nu ai mai intrat,multe s-au mai schimbat.De pilda nu mai ai voie sa postezi consecutiv.Daca doresti sa adaugi ceva postului,apasa butonul edit si intri direct in el.Dar hai,ca stii tu.

Grinch20.07.2006 15:19

Tacamul "oldschool" al acestui forum este complet acum . TEACH US NOW MASTERS ! SHOW US THE WAY OF THE FORCE ! :D

reddog21.07.2006 13:48
Bine ai revenit reddog pe forumul care te-a facut celebru ! :D  

De cand nu ai mai intrat,multe s-au mai schimbat.De pilda nu mai ai voie sa postezi consecutiv.Daca doresti sa adaugi ceva postului,apasa butonul edit si intri direct in el.Dar hai,ca stii tu.

Mi-am dat seama de greseala. Doar ca eram prea grabit. :twisted:

Intr-adevar s-au schimbat multe...si tu esti moderator, fapt ce ma bucura. Keep up the good work.

Buna Motane. "Ne auzim" pe la noapte. Am mult de recuperat. In primul rand trebuie sa ma pun in tema cu regulamentul si apoi sa imi bag nasul prin postarile voastre sa vad cat de in urma sunt. :wink:

Cooper27.07.2006 18:11

Eu zic sa-l puna pe tolontan mascota (oricum fatza de mascota are) si oricum sare in sus oridecate ori aude cuvantul Steaua.

ultras steaua31.07.2006 18:11
:):) Steaua merita pe deplin o mascota haioasa 8)
thehoper31.07.2006 19:29

dati 'nainte c merge baieti

VaSsY01.08.2006 12:05
propun sa nu avem o mascota ci sa avem un mascarici si sa fie chipul lui Copos si in rest corp de bou

Propun ca mascota un balaur cu 3-4-5 capete dupa cum urmeaza...: Borcea DINU Copos Iancu etc...si cu chip de iepure..adica fricos ;)) si cu urechile mari ca sa auda ce mai e nou despre Steaua..:)))

Violentsa01.08.2006 12:53

[......]nu merge ca au deja aia de la koln tzap adevarat pe teren... vreti mascota? sa nu uitam ca noi [am fost] echipa armatei!! daca vreti sa fie si animal, hai un urs maro d'ala de la tara care sfarteca tot ce'ntalneste, imbracat in camuflaj rosh-albastru, cu casca-n cap si pusca'n mana, si cu o stea mare si galbena pe casca!

bodanelu01.08.2006 12:56

@violent e o idee foarte buna

Violentsa01.08.2006 14:50

mersi ;)

Dawson01.08.2006 15:38

Un tigru. De cate ori sa va spun ca noi suntem tigri? 8)

Violentsa01.08.2006 15:45

tigri n-au nimic de-a face cu Romania sau cu Steaua... adica.. absolut nimic... macar ursi mai avem in paduri!!

Alex1401.08.2006 16:27

Si prin orase mai nou :lol:

Violentsa01.08.2006 17:01

da ma prin orase, si daca putem sa ajutam hai sa fie si'n orasul nostru... sa capatam si noi renume in europa ca ursi, sau sa reamintim ca suntem suporterii [militarilor??]! haideti, show of hands, cine e cu mine sa propunem mascota asta?? :D

P.S. Un mic sketch ca idee la ce ma refer:

mascotaut2.jpg

Ar putea sa-l cheme Lacadam, sau Duckatush in onoarea eroilor de la Sevilla :P...

Steaua_rocks06.08.2006 08:32

poate ca o pasare phoenix s-ar potrivi ca mascota a Stelei pt ca ea renashte din propria cenusha asa cum si Steaua a avut Forza de a trece peste meciul cu boro si de a-si reveni, luand campionatu si supercupa si cashtigand totodata faima de cea mai buna echipa de fotbal din Romania, care va fi f greu de invins, mai ales de acu incolo dat fiind ca mentalitatea jucatorilor s-a skimbat f mult dupa infrangerea din semifinalele UEFA.pasarea phoenix este un animal sacru si special ca echipa noastra, care mereu va fi SUPERIOARA! Forza Steaua si bafta la meciu cu Standard !!!

cristian01411.08.2006 09:40

Asta s-a intamplat in istoria recenta a Stelei, meciul cu Boro, Supercupa si noua ne trebuie o emblema care sa reprezinte tot trecutul.

In orice caz nu vreau sa vad vreo cruce ca emblema cum viseaza Jiji.

Sa ne ajute D-zeu, dar nu cred ca stadionul e loc de pelerinaj. :P

pit_bull_itza02.09.2006 08:23

ar fii mai bine ....o mascota gen Ultrasi!....ca acele pic...:)zic si eu...

da niste gajiji bune:)))de ce nu n-ar fii bun:))...sau stema Stelei:D:D...umblatoare:D:D

DTP-Ludacris02.09.2006 08:32

Sau lasa :lol: .

ManiaCU02.09.2006 10:23
da ma prin orase, si daca putem sa ajutam hai sa fie si'n orasul nostru... sa capatam si noi renume in europa ca ursi, sau sa reamintim ca suntem suporterii militarilor! haideti, show of hands, cine e cu mine sa propunem mascota asta?? :D

P.S. Un mic sketch ca idee la ce ma refer:

mascotaut2.jpg

Ar putea sa-l cheme Lacadam, sau Duckatush in onoarea eroilor de la Sevilla :P...

Esti talentat la desen frate :wink: :lol: daca vede Jiji ursul cu pusca-n mana cred ca se sperie si isi trimite bodyguardzii cu Zmarandescu in frunte :twisted: Nici nu vreau sa ma gandesc ce sifonat va iesi "ursul" dupa stadion ! Ce draq ma , e o aberatie faza cu mascota !

c.ronaldo1702.09.2006 12:14

UN :twisted: DIAVOL :twisted: MA

waste02.09.2006 12:36

Mi-ar placea un vultur, are oarecare legatura si cu Armata. Insa e mai greu de transformat in mascota. I-ar trebui cioc, aripi :P, ar rade prietenii de sub pod de noi.

Virgil02.09.2006 12:39

Va reamintesc ca actuala FC Steaua Bucuresti e un club privat de fotbal.Nu reprezinta Armata.

waste02.09.2006 12:57

Da, dar o mascota ar trebui sa reprezinte traditia si imaginea clubului. Daca actualul patron a fost cioban ar trebui sa alegem un berbecut drep mascota?

Cel mai bine ar fi o Fiara, dar care ? :roll:

skorpio1502.09.2006 13:57

Da la ce v-o trebui mascota nu inteleg. Avem atatea simboluri cu care ne putem mandri. Care e rostul unui mutzunache? :?

«167891013»