Si inainte de fiecare meci tancul sa faca turul terenului.
Daca se poate sa si traga spre oficiala:))
Si inainte de fiecare meci tancul sa faca turul terenului.
Daca se poate sa si traga spre oficiala:))
Ceva legat de Armata...
Din cate stiu eu nu mai avem nicio legatura cu Armata.
Din cate stiu eu nu mai avem nici o legatura cu Armata.
Da ,dar originile noastre de acolo se trag.
Noi suntem 'razboinicii'. Asa ca... un razboinic.
Parerea mea ! :biggrin:
Si ce sa sugereze tancul ala cu ditai tunul? Ca o avem mare? ![]()
(cer scuze minorilor si domnisoarelor sensibile)
Din cate stiu eu nu mai avem nicio legatura cu Armata.
daca nu avem legatura cu Armata.. ar trebui sa nu ne numim Steaua, ci Fc Steaua..
Parerea mea ! :biggrin:
Si cu asta sa tragem in Jiji! ![]()
Hmmmmm.....un cangur....pentru ca Steaua reuseste sa sara peste faza preliminara si (speram) grupe ![]()
o oaie cu o cruce in frunte, vopsita rosu albastru.. gen milka
nu cred ca neaparat un club mare ca Steaua trebuie sa aiba o mascota!dar ar fi bun sa avem ca mascota un soldat ros-albastru cu o stea pe piept(ca doar daia suntem clubul armatei). fularsteau2
nu cred ca neaparat un club mare ca Steaua trebuie sa aiba o mascota!dar ar fi bun sa avem ca mascota un soldat ros-albastru cu o stea pe piept(ca doar daia suntem clubul armatei). fularsteau2
Voi n-atri vazut ca Steaua are o mascota, sus l atribuna oficiala ....
) :biggrin:
Si ce sa sugereze tancul ala cu ditai tunul?![]()
Departe de mine acest gand.
De fapt nu merge ca si mascota, mai degraba ca un simbol al spiritului ofensiv.
Ma gandeam si la o alta utilitate, voi reveni!
o oaie cu o cruce in frunte, vopsita rosu albastru.. gen milka
Hai ca esti nostim, ce zici sa te imbracam pe tine in oaie, si sa te plasam intr-o haita de lupi? Te bagi ?
Cred ca Gigi vrea ca mascota o oaie cu o cruce in mana scandand PNG!!PNG!! ![]()
Pai eu as zice sa avem ca mascota un suporter,cu fularul in mana.Sau ceva de genul asta.
....acuma sincer...chiar avem nevoie de o mascota nascocita de "iluminatul patron"??
...am cam vazut cu totii ce debiteaza omul....mie unul mi-e cam frica de cine stie ce sfant cu crucea nu stiu care....etc.....
eo zic ca nesu e bun de mascota
Il punem pe bodyguardul lu fecali mascota .. pe Fane ala de fuge MM-u de el
)
super tare ideea sa avem o mascota...un dracusor ar fi frumos....sau un rechin :steag_steaua_ro:
Atat ca nici dracusorulnici rechinul nu au nici o treaba cu Steaua ..in rest e ok
...eu zic ca nu avem nevoie de o mascota ...suntem noi acolo pentru a reprezenta Steaua ..nu e nevoie de nici o mascota
Mascota cea mai potrivita ar fii un soldat imbracat in haine de caflaj ros-albastre , si c un AK-47 indreptat spre un caine rosu cu alb , si o cioara .....![]()
Si unde se "cafleaza" soldatul ala? In cires?
In triibuna , sa7 la peluze .... si in loc de ak-47 sa aiba un AWP ..... si cainele si cu cioara sa fie la mijlocu terenului ..... buna ideea nu ??![]()
buna ideea, nu ??![]()
Superba.
Nu stiu de unde ii vin ideile astea lui Danny...
Cred ca am si o propunere pentru cel ce va fi soldatu`.
@**alex** - clar clar clar.
@ronie Te gandesti la ce ma gandesc si eu? ![]()