Nu .... da Skol te premiaza pentru ca esti un adevarat ganditor :biggrin:
Nu .... da Skol te premiaza pentru ca esti un adevarat ganditor :biggrin:
mascota , confetti , goarne ... Circu Ghencea
... frumos ar fi ceva cum au cei de la Benfica ![]()
mascota e .... Becali
el ne face de rusine
Mai bine spus ne face sa radem de ideile lui si de prostia pe care o are in capul ala sec!!
Mascota As vedea O Gorila
:steagcruce: Putina Imaginatie ...Putin Noroc ...Ar fi O Treaba steag3
cea mai buna mascota eu cred ca ar fi un smecher bataus inbracat in ultras ![]()
Nu mascota e marea problema a Stelei in momentul de fata...
Nu mascota e marea problema a Stelei in momentul de fata...
asa e ai dreptate sunt mult mai mari probleme
Io zic ca mascota E marea problema din momentu asta la Steaua (Becali) , si trebuie sa scapam de ea cand mai repede !!! ![]()
Io zic ca mascota E marea problema din momentu asta la Steaua (Becali) , si trebuie sa scapam de ea cand mai repede !!!![]()
Becali ala nu pleaca nici mort
ce tot atatea animale care nu reprezinta echipa in nici un fel? eu zi sa ducem mai departe, numele care ne reprezinta.
ideea mea:

Bineinteles ca trebuie eliminat papionul acela, cu o fata mai dura (incruntata) si un tricou ros-albastru amplasat aratos, cu nr. 0 pe spate + numele mascotei care va fi desemnat tot de suporteri, cred ca va iesi mascota perfecta. ![]()
mai aveti aici cateva exemple de mascote, ale unor cluburi din europa: http://www.sports-mascots.co.uk/index.html http://www.sports-mascots.co.uk/european_mascots.htm
numele mascotei Jiji cu numarul 0 pe spate
bineinteles ca nu se va accepta asemenea mascota dar ar fi frumos....
De ce sa fie numarul 0 pe tricoul mascotei? De ce sa nu fie 47(anul infiintarii) sau 86(anul celei mai mari performante) sau sa fie schimbat in fiecare an in functie de numarul de titluri/ trofee? 0 ce reprezinta?
0 bani. 0 performante. Made by Gigi.
De ce sa fie numarul 0 pe tricoul mascotei? De ce sa nu fie 47(anul infiintarii) sau 86(anul celei mai mari performante) sau sa fie schimbat in fiecare an in functie de numarul de titluri/ trofee? 0 ce reprezinta?
eu am dat un exemplu...poate fi pus orice numar, dar m-am gandit la 0 pentru ca este un numar care nu s-ar asocia cu al niciunui fotbalist si sa fie unic
mascota ar trebui sa fie un personaj cu o cruce in mina si in cealalta o minge pe fundal tricolor
mascota ar trebui sa fie un personaj cu o cruce in mina si in cealalta o minge pe fundal tricolor
Eu cred ca ar fi mai bine sa aiba cate o cruce in fiecare mana si in cealalta o minge.
mascota sa aiba pe tricoul Stelei numarul 7 si Lacatus scris pe spate.
Acum il mai faci si mascota pe Lacatus :biggrin:
era in semn de respect, nu mi-am dat seama ![]()
eu spun ca avem o mascota nu ? il avem pe Gheorghe Becali . se comporta ca atare dar cateodata el este chiar un om adevarat .Eu personal nu am nimic cu el dar sunt un pic dezamagit de prestatiile sale
Ba Gigi e mascota !!! trebuie sa il mai imbracam intr-o Steluta si gata ![]()
Danny e mascota
Gigi s-a imbracat in capra, mascota e gata.
Mascota lui Gigi, that is. ![]()
Gigi s-a imbracat in capra, mascota e gata.Mascota lui Gigi, that is.
![]()
nu crezi ca e mai bine in berbec?