mai informeaza-te draculasblood si o sa vezi ca sunt unele care au
eu nu stiam ca Barca si Real sunt singurele echipe care sunt bune :roll:
mai informeaza-te draculasblood si o sa vezi ca sunt unele care au
eu nu stiam ca Barca si Real sunt singurele echipe care sunt bune :roll:
da' dar lumea numai de astea stie !!! :evil:
nu vorbi tu in numele tuturor...poate ca tu numai de astea ai auzit..insa nu cred ca nu au auzit de Chelsea, juventus, Manchester united, arsenal, aston villa :idea: (probabil ca sunt echipe prea slabe ca sa stie cineva de ele :lol: )
ma rog...deci pana la urma tu ce vrez ica e nevoie de o mascota sau nu ???
nu cred ca asta e lucrul care at trebui sa ne ingrijoreze pe noi momentan!! dar ce pot sa zic o mascota poate fii un lucru bun!!
Ma surprinde ca un subiect atat de generos a ajuns la naftalina.Nu pot sa cred ca suporterii Stelei nu au imaginatie.Haideti sa mai propunem,haideti sa ne mai amuzam.
Un Urs polar(ursul luminii) care sfasie cu labele din fatza o cioara si sta mandru cu labele posterioare pe o javra in culorile lui Liverpool :twisted: :lol:
Ai imaginatie nu gluma.Cred ca ar fi o mascota de efect.Care ar prinde foarte bine la publicul Stelist.
Ce ziceti de o clasica stea??? Sau un 7???
io zic sa punem k mascota un urs imbracat in Mihai viteazu si calare pe o oaie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am fi cei mai originali din lume si are de toate: viteza, putere ,curaj ... :lol: :lol: aku serios ideea cu ghepardu e buna dar nu vad rostu la o mascota :twisted: facem prea mult caz :lol:
Referitor la ideea cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] Mascota: nu cred ca e o idee rea. Animale mascote pot sa-si puna si cluburi de divizia 3 sau cluburi ce nu au idoli sau nu-si apreciaza idolii. Norocul nostru ca avem un idol, un [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] care pur si simplu ne reprezinta, asa ca un Laca stilizat in anii lui de glorie ar fi SUPER. Am fost convins de mascota lui Juventus: DEL PIERO.

mah sa fim seriosi cum sa faci mascota din [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] :lol: :lol: e ridicol cum sa ai mascota pe presedintele clubului :lol: :lol: una e un jucator desi mi se pare extrem de puerila ideea celor de la juventus (deh mentalitate bianco nerra :lol: ) in momentul de fata nu ai cum ar fi ca si cum am vedea k isi face real mascota un popandau cu fata lu florentino perez ce se agita pe margine :lol: :lol:
:evil: >>>Ce ridicol? E ceva ce ar jigni un om!Cum sa pui mascota pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]?Mai ales ca si este presedinte,daca l-ai mai pune si mascota ,ar fi un JOLY JOKER,v-ar place asta? Idei de mascote nu am si nici nu ma gandesc asa mult,dar bineinteles ca mi-ar place una!!>>>> :twisted:
Steaua n-ar avea nevoie de mascota pentru ca nu prea exista ceva ce sa ne reprezinte pe absolut toti, astfel ca orice mascota s-ar adopta nu va fi pe platul tuturor!
Dar daca tot trebuie sa dam idei, ce ati zice de un hingher sau de un vanator de ciori?
(sau militar ca doar am fost echipa Armatei)
nu vad o mascota care sa reprezinte Steaua serios acuma nu exista ceva care sa ne reprezinte pe noi asa de clar si totusi nu vad c ar putea face o mascota poate un plus de bani la marketing da in rest... :wink:
cred ca o oaie s'ar potrivii perfect ..sa nu uitam si trecutul patronului nostru !
Barcelona are mascota
http://www.sports-mascots.co.uk/european_mascots.htm
Clamour - da nu stiu ce draq reprezinta
Personal imi place motanul(linxul) de la Ajax la aspect. Si Bully de la SV Salzburg e bine gandit e un taur reprezentand viteza si putere/intimidare iar nle in engleza mai poate fi tradus si ca huligan, derbedeu
dar au fost deja ideile la altii.
O mascota ar trebui sa fie amuzanta, sa aduca buna dispozitia nu neaparat sa reprezinte clubul si sa fie ceva ce nu ar putea fi luat in batjocora prea usor.
observ ca barcelonei ii place sa scoata din marketing bani valorificand defecte altfel nu imi explic mascota aia ochioasa :lol: :lol: nici copiii nu se uita la ea iam cerut parerea nepoatei mele de 5 ani a rupto la fuga :lol: :lol: urmeaza la barca o mascota dintoasa cred :lol: :lol:
De cand nu am mai intrat pe aici vad ca v-ati plictisit foarte mult. Mascota va trebuie acum? Dar majorete nu vreti? :roll:
PS: si tot de cand am lipsit se pare ca unii si-au cam exersat "misto-ul" pe seama unui anume reddog. Fratilor, chiar asa de rau ati ajuns? Plus ca buna educatie spune sa nu se "vorbeasca" de cineva in absenta lui...Cred ca cer cam mult de la unii. Sau e doar frustrarea de zi cu zi?
bine ai revenit reddog !!! mie unul chiar mi-a fost dor de tine ! :o
pai s-a mai vorbit de tine ca ni se facuse dor ( fiecararuia i se facuse dor in felul lui )
pai majorete nu avem nevoie acum ... ca nu da bine in fotbal :wink:
iar mascota eu unul m-am lamurit ca nu ar fi nici rau dar ne-am complica degeaba...
De cand nu am mai intrat pe aici vad ca v-ati plictisit foarte mult. Mascota va trebuie acum? Dar majorete nu vreti? :roll::evil: >>>>>Eu nu am vazut niciodata pe la noi prin Ghencea,vreo mascota imbracata in soldat sau nu stiu ce,pe la voi pe acolo am cam vazut "caini" cu fulare la gat cu ochelari de soare,alea nu sunt mascote?Decat animale mai bine FEMEI!!!>>> :twisted:
exact ...avatarul tau...da avem 2 nominalizari...altele ???![]()
Eu zic sa il punem mascota pe Voiculescu cu sigla "Antena1" in brate :twisted:
De cand nu am mai intrat pe aici vad ca v-ati plictisit foarte mult. Mascota va trebuie acum? Dar majorete nu vreti? :roll:
PS: si tot de cand am lipsit se pare ca unii si-au cam exersat "misto-ul" pe seama unui anume reddog. Fratilor, chiar asa de rau ati ajuns? Plus ca buna educatie spune sa nu se "vorbeasca" de cineva in absenta lui...Cred ca cer cam mult de la unii. Sau e doar frustrarea de zi cu zi?
Ce fustrare mah? Noi ne uitam la meciurile din UEFA la televizor? :twisted:
>>> :evil: Mai bine NU ca ala care o sa fie in aceea mascota trebuie sa aiba spor de periculozitate si sporuri de rusine la cate injuraturi trebuie sa faca fata!!!>>>> :twisted:exact ...avatarul tau...da avem 2 nominalizari...altele ???![]()
Eu zic sa il punem mascota pe Voiculescu cu sigla "Antena1" in brate :twisted:
pai cred ca s-a cam incheiat discutia cu mascota...nu are rost...ne complicam aiurea...