Excelente argumente.
Excelente argumente.
Am dat argumente dar a venit alex sa imi zica , ca nu e asa. Am dat filme si poze. Voi ce ati adus? Nimic doar macaneli si ca eu habar nu am.
Aici nu e vorba despre cine da cele mai multe argumente, ci despre cine le stie cu adevarat si nu le cauta in momentul ala pe net.
Si cu asta am incheiat contrazicerile, fiecare cu parerea lui. Tu crezi ca avem rivalitate cu Rapid, Craiova, etc., eu nu,
Si ca sa redevenim la subiect, diseara doua meciuri din optimile FA Cup:
Arsenal - Leyton Orient (rejucare, castigatoarea merge pe Old Trafford)
Man City - Aston Villa
Daca un jucator de la U Cluj vine la Steaua asta inseamna ca e curva avand in vedere ca cei mai mari rivali a rivalilor lor suntem noi?
Ronnie cand tu esti intr-un grup si te dai cel mai prieten si cel mai loial si apoi pleci la dusmani ce **** mea esti? Asa si daca united nu ii considera pe everton rivali ce conteaza? Everton ii urasc pe utd , cand rooney era la everton ii ura si el pe utd. ca apoi sa se duca sa le pupe stema.
Degeaba s-au oparit fanii lui Manchester, Rooney e o curva iar Everton sunt rivali asa cum si Craiova si Crapid ne sunt rivali. Nu confundati RIVALITATEA cu DERBY-urile. Derby e unul singur, rivalitati pot fi mai multe.
Robert are dreptate.
Apropo, o sa fie interesant cum Kuyt, Suarez si Carroll ii vor da dureri de cap lui Evans si Smalling (no fucking vidic HAHAHAH).
READY FOR
(nu ii pot spune United, United e una singura, aceea e Leeds
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Curva de Caroll?
United 3-2 Liverpool
United 1-0 Liverpool
1. United
restul
1. Unitedrestul
discutabil dupa ziua de duminica
Here, let me fix that for you.
Howard Webb 1-0 Liverpool
Lasand la o parte care e mai rival cu care,nu inteleg de ce Rooney e o curva sau mai stiu eu cum,ca a mers la Manchester.Plus ca a plecat de tanar,altceva era sa fi jucat sa zicem pana la 26-27 de ani la Everton,sa fi zis ca nu pleaca nicicand,iar apoi sa se fi transferat la Manchester.
P.S. Nu sunt fan Manchester!
Sper ca nu am suparat pe nimeni,sa nu ma trezesc chemat la interval sau mai stiu eu ce.
Si inca un lucru, atat de rivali ii considera cei de la Everton pe cei de la United incat atunci cand au venit Neville (care acum e CAPITAN), Saha sau Howard i-au amenintat cu moartea, nu ?
Nu cred ca are relevanta asta.Asa,sa zicem cand s-au dus Luis Enrique la Barcelona sau Figo la Real,fanii rivali au fost chiar incantati...Sunt multe exemple in acest sens,nu neaparat daca un jucator vine de la o rivala trebuie amenintat...
Apropo, o sa fie interesant cum Kuyt, Suarez si Carroll (da, va face debutul cu scumshits) ii vor da dureri de cap lui Evans si Smalling (no fucking vidic HAHAHAH).
Conform declaratiilor de aseara, nici Evans nu e apt. Cuplul de fundasi centrali va fi format din Brown si Smalling.
@red&blue_boy
Comparatia cu Spania nu e nici ea foarte relevanta. Acolo oamenii sunt mai linistiti, au o alta cultura fotbalistica, fenomenul hooligans e slab reprezentat. In ultimul timp parca a inceput sa se mai miste si pe la ei cate ceva, dar majoritatea spectatorilor sunt cei fideli fotbalului modern.
Pe cine am jignit Jeane?
Daca vrei sa incepi sa te certi cu Kellerman si sa arunci pe aici numai invective interesante cum ar fi "fucking scousers", exista PM. Vezi ca am editat. Era si jignire si off-topic.
De asemenea, sanctiunea e si pentru cearta cu Robert, cearta pentru care si el a primit 10%.
@all
Unii de pe aici trebuie sa invatati sa discutati in contradictoriu. Credeti ca daca va uitati la Premier League, asta va da dreptul sa jigniti in stanga si in dreapta cum il vedeti pe unu' sa spuna ceva cu care nu sunteti de acord. Decat sa vad stelisti cum se cearta intre ei pentru alte echipe de afara, prefer sa sterg topicul. Lucru care o sa-l si fac daca nu va potoliti
Bine.
Am uitat ca esti scouser.
Si revenind la topic ne asteapta-n Cupa Angliei Arsenal - Man.Utd!
Super aglomerat sezonul pentru Manchester United.Cred ca atunci cand au pierdut cu West Ham 4 - 0 (parca) au pierdut intentionat. Sir Ferguson nu se mai plange ca joaca din 3 in 3 zile ! Totusi,cred ca doar campionatul il castiga sezonul acesta si isi doreste cat mai mult in Champions League,dar ii vad doar pana in semifinala.
Iara fura Ferguson ... incredibil cum au fost furati cei de la Arsenal astazi.
Ferguson i-a dat rosu lu' Bastos pentru simulare si a anulat golu' ala misto a lu' Zicu
Kellerman eu cred ca omiti un lucru si te uiti in ograda care nu trebuie. Ziceai mai demult ceva de FA. Cauta sa vezi cine e David Bernstein si apoi mai discutam despre evenimentele recente.
Arsenal - Sunderland 0-0
Ratari monumentale ale lui Arsenal , gol anulat pe nedrept , inca un accidentat (wilshere).Macar sa piarda mu azi.
Se pare ca rugaciunile barcelonei au dat rezultat, 4 din cei mai importanti jucatori ai lui Arsenal accidentandu-se. Nici in cele mai frumoase vise nu se vedea Bendtner titular cu Barcelona anul asta , la fel ca si anul trecut.
In schimb, se pare ca Arsenal a facut ce-a facut si a gasit inca un jucator senzational si anume portarul Tomasz SzczĂ'sny.
Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Aurelio, Gerrard, Lucas, Kuyt, Meireles, Maxi, Suarez.
Subs: Gulacsi, Carroll, Cole, Kyrgiakos, Ngog, Spearing, Poulsen.
Man Utd: Van der Sar, Rafael Da Silva, Smalling, Brown, Evra, Nani, Carrick, Scholes, Giggs, Berbatov, Rooney.
Subs: Kuszczak, Hernandez, Fabio Da Silva, O'Shea, Fletcher, Obertan, Gibson.
Referee: Phil Dowd (Staffordshire).
Si avem Liverpool vs. Jumatate din United
Scousers - United 0 - 3
Ce i-a insirat Suarez pe fundasii lui United !!! ![]()
Ce pasa de gol i-a dat Nani lui Kuyt!!! 2-0 !!
Scousers - United 0 - 3
Scousers - United 0 - 3
Scousers - United 0 - 3
Scousers - United 0 - 3
Scousers - United 0 - 3
Scousers - United 0 - 3
Scousers - United 0 - 3