Ati vazut in meciul Arsenal vs Everton,la un moment dat,pret de 5 minute,''tunarii'' au avut 100% posesie! Istoric.
Si banuiesc ca la finalul meciului, patronul a iesit din stadion cantand "tiki taka arsenaaaal" ![]()
Ati vazut in meciul Arsenal vs Everton,la un moment dat,pret de 5 minute,''tunarii'' au avut 100% posesie! Istoric.
Si banuiesc ca la finalul meciului, patronul a iesit din stadion cantand "tiki taka arsenaaaal" ![]()
Meireles din Lovin a ajuns Dica![]()
![]()
Nici mie. Insa ma surprinde eleganta alora. De fiecare data...
Si cand vezi ce-i la noi iti vine sa o iei razna...
Si banuiesc ca la finalul meciului, patronul a iesit din stadion cantand "tiki taka arsenaaaal"![]()
Si fanii Arsenal-i strigau "go up on your Rolls!" ![]()
Etapa nebuna in Anglia
clar.. arsenal a avut 4-0 la pauza , s-a terminat 4-4.
si nu e singurul exemplu.
clar.. arsenal a avut 4-0 la pauza , s-a terminat 4-4.
si nu e singurul exemplu.
Da dar acolo a avut o foarte mare contributie si arbitrajul
In meciul Stoke -Sunderland sa se dea 5 goluri e incredibil, la Everton 8 goluri cu rasturnari de situatii.
Oau cate contre am pierdut intre fanii liverpenis si MU(uuuuuu) am pierdut
((
Torres la chelsky ? LOL
Berba goal machine? LOL
Ce meci nebun la Newcastle !!!
Wolves - Man.United 2-1 !!! Ooops!
Arghhh ce pacat ca n-a batut Arsenal, dar nici nu ma mir, Fungus a pus deja arbitrii in actiune.
Maine Liverpool o sa profite de arbitraj, pentru ca nu isi permite whiskey nose ca Chelsea sa castige.
Nu cred ca gresesc daca spun ca azi a fost cea mai mare zi din istoria Premier League. S-au batut recorduri istorice, cele mai multe goluri intr-o sambata(41, record care egaleaza si cele mai multe goluri marcate in vreo etapa cu doua meciuri ramase de jucat), cele mai multe penaltyuri acordate(8, dintre care unul ratat), nicio echipa nu a reusit sa castige vreodata cel putin 1p cand a fost condusa cu 0-4, Saha al doilea francez dupa Henry care inscrie 4 goluri intr-un meci, Pantsil a egalat recordul la autogoluri intr-un sezon(3 si inca are timp sa-l doboare) + rastunari de scoruri si reveniri senzationale pentru ca totul sa se incheie cu prima infrangere pentru Man United dupa 29 de meciuri in Premier League.
Epic.
Toate astea culminand cu primul hattrick al unui uruguayan (Luis Suarez) la primul meci in postura de titular, maine. ![]()
Ronnie,

Senzationala echipa are Manchester United. Baietii astia si cand pierd stiu sa o faca. 4-4 Arsenal, deci nici nu se simte.
@Kellerman
Vezi ca a batut Wolves, va trebuie azi minim un egal sa nu ajungeti dreq iar la retrogradare.
Au recueprat un punct fata de voi dumbass.
Pierdeti cu City, apoi cu Chelsea si v-ati dus dracu pe plua. Mai veniti si pe Anfield si v-o luati cu jet, apoi mai vorbim noi de titlu.
Hai ba, aveti grija acolo sa prindeti Europa League.
Voi o ardeti cu nasul pe sus si sunteti cu cacatul la cur.
Au recueprat un punct fata de voi dumbass.
Pierdeti cu City, apoi cu Chelsea si v-ati dus dracu pe plua. Mai veniti si pe Anfield si v-o luati cu jet, apoi mai vorbim noi de titlu.
Dumbass e doamna mama ta.
Oricum are grija Dalglish sa batem pe Anfield. Daca iar mai joaca cu tactica aia gen fantana arteziana si cu Meireles varf n-am nicio emotie.
Oricum are grija Dalglish sa batem pe Anfield. Daca iar mai joaca cu tactica aia gen fantana arteziana si cu Meireles varf n-am nicio emotie.
Dogleash ma
Wolves astia au batut pe Man United & City, Chelsea si Liverpool si tot o sa retrogradeze.
Wolves astia au batut pe Man United & City, Chelsea si Liverpool si tot o sa retrogradeze.
Ok, au batut pe United, City si Chelsea - performanta mare.
Da' pe prajitii aia de la Liverpool i-au batut juma' de campionat, ce mare lucru?!
Blackpool! Blackpool ! Blackpool !
![]()
Dalglish Dalglish
:punk:
Si cu Chelsea Suarez este rezerva
Liverpool din nou fara atacant si cu fantana arteziana pe post de tactica
aaaandddd, guess what... La Chelsea sunt titulari si Torres si Gerrard ![]()
Eu unul nu-l prea inteleg pe Dalglish...
Ce atac la Chelsea!Anelka,Drogba,Torres!Si Liverpool nu-l baga barem pe Suarez...
A fost penalty pt Chelsea in min 91
Au fost vreo doua ma, da' lasa sa bata dalglish. Macar de-ar ramane 4-5 ani la Liverpool, stim macar ca face-o treaba ![]()
ivanovici petarda meciului , mi-a mancat si biletul la pariuri.mortii ma-tii de cretin.
A fost penalty pt Chelsea in min 91
Si vroiai sa fie Chelsea la 9p de Man United sau la 10p cum e acum?