Vin Caroll si Suarez si pleaca Torres .. Proasta afacere!40 mil pe Caroll?
Mai puneau 10-15 si poate il luau pe Aguero sau incercau un Cavani ..
Vin Caroll si Suarez si pleaca Torres .. Proasta afacere!40 mil pe Caroll?
Mai puneau 10-15 si poate il luau pe Aguero sau incercau un Cavani ..
Nu ai cum sa ii iei in ultimul ceas.
Lasa, nu e nicio problema, se ocupa Carragher de toate Duminica. ![]()
Sunt doua transferuri bune,poate chiar foarte bune Suarez si Caroll,dar suma data pe ei,in special pe Caroll,e foarte mare,exagerat de mare...Bine-ar fi barem sa confirme...
Pe unii chiar ii consider orbi cand vin cu rahaturi gen "Torres la Chelsea" in fiecare an
Vezi ca pana la urma au fost adevarate zvonurile...
Torres este un atacant foarte bun. Ar merita in opinia mea sa joace la o echipa mare si el.
Din pacate,Torres va merge la o echipa nu prea mare,oricum mai mica decat Liverpool...
Duminica, meci cu Chelsea, nu ? ![]()
Le da Torres o boaba! ![]()
Poate chiar din pasa lui Gerrard. Se stie ca vedeta lui Liverpool e omul casei pe Stamford Bridge.
Nu ai cum sa ii iei in ultimul ceas.
Lasa, nu e nicio problema, se ocupa Carragher de toate Duminica.
Din ce stiu Chelsea a facut mai demult oferta dar abia acum a fost acceptata de Liverpool deci ar fi avut timp ![]()
Lasa, nu e nicio problema, se ocupa Carragher de toate Duminica.![]()
Adica sa-si dea autogol cum ne-a obisnuit, nu ?
His armband proved he was a BLUE
Fernando Torres Chelsea's number 9
la la la la la la la la la la la la
Andy Carroll has tonight completed his transfer from Newcastle United to Liverpool FC and signed a 5 and a half-year-deal that will keep him at Anfield until 2016.
acu' 30 de minute. ![]()
Si daca torres ajunge la Chelsea cine iese din schema , anelka ?
Daca vroia asa de mult sa plece, mai bine ca a plecat...
Da sa dai atatia bani pa Caroll?
Scandal la Liverpool odata cu plecarea lui Torres!I-au dat foc la tricou!
Kellerman,tu mai ai tricoul cu Torres?! ![]()
Da sa dai atatia bani pa Caroll?
Stii cum e .. era ultima zi de transferuri , au intrat in panica probabil , newcastle profitand de lucrul asta a cerut un pret imens, pe care niste cretini l-au acceptat.
Asta e povestea acestui transfer.
Da normal ,da 40 milioane lire pentru un varf ca si Caroll ,tre sa fi nebun sa dai banii astia.
Da normal ,da 40 milioane lire pentru un varf ca si Caroll ,tre sa fi nebun sa dai banii astia.
Caroll se anunta a fi un jucator extrem de interesant, dar suma mi se pare imensa, asa cum am mai postat pe alt thread. Sa nu uitam ca si pe alt pusti talentat, Reyes, Arsenal a platit tot 40 de milioane de euro (!!!). Si intr-adevar, avea potential, avea glezna fina, dar cand a fost vorba sa confirme meci de meci s-a pierdut ca multi altii. Acum ramane de vazut daca Andy Caroll se va obisnui cu un nivel mult mai inalt. Ca o povestire interesanta, cand dai prima data pe google la search numele lui, prima stire care apare este ca acum cativa ani era sa ajunga la parnaie ca a asaltat o fata ![]()
Alta chestie interesanta care merita discutata este sistemul lui Liverpool si felul in care noile schimbari (2 atacanti care se cer titulari, prin prisma sumelor det transfer, intr-o echipa care joaca de ani intregi doar cu un varf impins) il vor afecta pe Gerrard care probabil se va intoarce pe fosta lui pozitie, de mijlocas central.
La fel si la Chelsea. Ar fi pacat, atat de Torres, cat si de Drogba sa fie sacrificati pentru a juca unul dintre ei mai retras.
In fine, stie Carlo mai bine decat mine tactici si alte nebunii
.
Cine vine pe Old Trafford nu prinde minutul 2 fara gol primit ![]()
Pe unii chiar ii consider orbi cand vin cu rahaturi gen "Torres la Chelsea" in fiecare an.
Asta a fost mai tare decat 2-0 la pauza pentru Blackpool.Pai,Liverpool il vroia pe Charlie Adam ca sa-i destabilizeze pe Blackpool in sezonul viitor.Poate,poate...
Trebuie un antrenor care sa fi castigat ceva trofee in post 1998-cel putin,chiar daca e DOAR o perioada mai slaba pentru cormorani.
Si daca torres ajunge la Chelsea cine iese din schema , anelka ?
Poate Drogba,ca si-a trait viata,a vandut destule tricouri.
65'Arsenal0 - 1EvertonO mare surpriza.
65'Arsenal0 - 1EvertonO mare surpriza.
'83 Arsenal - Everton 2-1 .
Fenomenala asezarea lui Liverpool din seara asta ![]()
Daca juca asa Roy, era desfiintat. Dar nu, regele stie cel mai bine.
Dalglish e depasit. De ce joaca fara atacanti cand Liverpool tocmai a dat 70 de milioane pe 2 atacanti? Inteleg ca Andy Caroll ar fi accidentat, ok, dar Luis Suarez de ce nu este titular? Bai, daca esti Barcelona iti permiti sa astepti sa se integreze, ca il ai pe Messi in fata, dar cand la tine toata echipa joaca ca niste cizme (fara suparare celor care simpatizeaza cu Liverpool, dar asta este adevarul, Liverpool joaca modest) de ce rahat nu fortezi integrarea uruguayanului?
In fine, din partea mea sa joace tot sezonul asa.
Il pastreaza pe Suarez pentru final,in caz ca au nevoie sa egaleze ! ![]()
Dalglish e depasit. De ce joaca fara atacanti cand Liverpool tocmai a dat 70 de milioane pe 2 atacanti? Inteleg ca Andy Caroll ar fi accidentat, ok, dar Luis Suarez de ce nu este titular? Bai, daca esti Barcelona iti permiti sa astepti sa se integreze, ca il ai pe Messi in fata, dar cand la tine toata echipa joaca ca niste cizme (fara suparare celor care simpatizeaza cu Liverpool, dar asta este adevarul, Liverpool joaca modest) de ce rahat nu fortezi integrarea uruguayanului?
In fine, din partea mea sa joace tot sezonul asa.
Total eronat , niciodata n-o sa vezi un jucator sosit de 2 zile sa joace titular in primul meci oricine ar fi el .
De ce? Asta n-am mai auzit-o. Care-i logica?
Total eronat , niciodata n-o sa vezi un jucator sosit de 2 zile sa joace titular in primul meci oricine ar fi el .
Darren Bent (cu gol), Gianpaolo Pazzini(cu 2 goluri), Sessegnon la Sunderland si Vela la WBA aseara, Robbie Keane in seara asta(cu gol) si exemplele sunt numeroase. Am dat unele mai recente.
LE: Pazzini n-a fost chiar titular, dar a intrat la pauza si datorita lui au intors scorul de la 0-2, la 3-2.