Da, dar sa nu uitam ca Suarez vine si din alt campionat, pe cand Bent, Pazzini, Vela si Keane s-au transferat in aceasi campionat.
Totusi, una e prima Liga olandeza, alta e Premier League...
Da, dar sa nu uitam ca Suarez vine si din alt campionat, pe cand Bent, Pazzini, Vela si Keane s-au transferat in aceasi campionat.
Totusi, una e prima Liga olandeza, alta e Premier League...
Darren Bent (cu gol), Gianpaolo Pazzini(cu 2 goluri), Sessegnon la Sunderland si Vela la WBA aseara, Robbie Keane in seara asta si exemplele sunt numeroase. Am dat unele mai recente.
prietene, nu ma lua cu exemple ca nu esti in tema. din cate mai stiu si eu , pazzini a intrat la pauza, a dat 2 goluri , si a adus si un penalty.
De ce? Asta n-am mai auzit-o. Care-i logica?
e destul de simpla , nu prea intelegi , ah ?
Ideea mea era ca Liverpool la meciul acesta nu a jucat cu niciun atacant si in urma cu 2 zile a dat o caruta de bani pe 2. Inter isi permite sa-l astepte pe Pazzini, ei mai au un Milito, Eto, Pandev. Dar Liverpool? Joci fara atacant cand tu tocmai ai cumparat 2?
Da, dar sa nu uitam ca Suarez vine si din alt campionat, pe cand Bent, Pazzini, Vela si Keane s-au transferat in aceasi campionat.Totusi, una e prima Liga olandeza, alta e Premier League...
uite un argument bun
prietene, nu ma lua cu exemple ca nu esti in tema. din cate mai stiu si eu , pazzini a intrat la pauza, a dat 2 goluri , si a adus si un penalty.
Vezi ca m-am corectat inainte sa dai raspuns.
In rest, cu ce nu sunt in tema? Vrei sa-ti spun si zilele si ora cu exactitate cand au sosit ceilalti?
e destul de simpla , nu prea intelegi , ah ?
Singurul argument ar fi faptul ca Dalglish e masochist si vrea sa-si faca meciul cat mai greu.
Aaa si mea culpa ca am uitat cel mai evident exemplu din acest sezon: Peter Odemwingie venit tocmai din indepartata Rusie la West Brom, a doua zi a fost bagat titular si a inscris golul victoriei.
Nah c-a dat gol Suarez! ![]()
A dat gol Suarez ![]()
Aaa si mea culpa ca am uitat cel mai evident exemplu din acest sezon: Peter Odemwingie venit tocmai din indepartata Rusie la West Brom, a doua zi a fost bagat titular si a inscris golul victoriei.
ok , am inteles, exemplele sunt multe, dar eu consider ca netitularizarea lui suarez nu a fost o greseala a lui dalglish.
Da, dar sa nu uitam ca Suarez vine si din alt campionat, pe cand Bent, Pazzini, Vela si Keane s-au transferat in aceasi campionat.Totusi, una e prima Liga olandeza, alta e Premier League...
Van Bommel si Emanuelson au venit la Milan din alte campionate si la doua-trei zile au jucat titulari la debut,cu Sampdoria in Cupa...
Daca stam sa cautam, probabil exista "n" exemple atat pentru cei care au intrat din prima, cat si pentru cei care nu au intrat din prima cand au schimbat campionatul. Ideea este ca, doar pentru ca unii au debutat ca titulari la 2 zile de la transfer, asta nu inseamna ca asa trebuie sa se intample in toate cazurile. Depinde de cat de pregatit era, cat de obosit era, cat de bine s-a potrivit in sistemul de joc s.a.m.d
Pana una alta, lui Dalglish i-a iesit.
Daca stam sa cautam, probabil exista "n" exemple atat pentru cei care au intrat din prima, cat si pentru cei care nu au intrat din prima cand au schimbat campionatul. Ideea este ca, doar pentru ca unii au debutat ca titulari la 2 zile de la transfer, asta nu inseamna ca asa trebuie sa se intample in toate cazurile.
Corect.Asta e ideea,nu e o regula,ca doar asa se face.
Ronnie, dumbass, Suarez nu a mai jucat de 6 saptamani pentru ca a fost suspendat si s-a antrenat o singura zi cu Liverpool.
Dalglish a jucat 3-5-2 cu Meireles si Kuyt varfuri, dar a fost o formatie mobila, de pe vremea cand pass&move facea ravagii la Liverpool, si uite ca i-a iesit, au jucat super bine.
Mama ta, idiot, nu se poate exprima frumos?
Cu idiotii nu.
Inseamna ca ai avut o copilarie grea.
Frumoasa atmosfera la meciul lui Liverpool. A fost primit bine Suarez. Ciudat totusi ca l-au luat pe Carroll accidentat. Rar am vazut chestia asta la un club in afara de Steaua.
Dupa cum a spus Dalglish, nu l-au luat pentru cateva saptamani, l-au luat pentru 5 ani jumate', deci irelevant ca e accidentat 2-3 saptamani.
Cred ca formatia a fost asta, cu foarte multa miscare in centru si in spate.

Glen Johnson si Kelly deveneau fundasi laterali cand Stoke ataca, iar cand Liverpool era in atac, erau extreme. Lucas acoperea spatele, Aurelio lega jocul de la fundasi spre Gerrard si acoperea flancul stang in absenta lui Glen&Agger iar Gerrard o trimitea la Meireles care era omul de suport si omul care avea grija ca un fundas central al lui Stoke sa faca marcaj strans la el, astfel putea sa coboare si sa ii faca loc lui Kuyt.
Meireles din Lovin a ajuns Dica ![]()
Faza e ca a jucat super bine. Fiecare jucator in parte a avut peste 85% pase complete (parca Kyrgiakos a avut 85%, cel mai putin).
verificati aici: http://www.guardian.co.uk/football/chalkboards/create
Ati vazut in meciul Arsenal vs Everton,la un moment dat,pret de 5 minute,''tunarii'' au avut 100% posesie! Istoric.
Incredibil, Wenger asta... Ce a avut de spus frantzuzu' despre retragerea lui Gary Neville:
"I respect what he has done a lot, because he was certainly not one of the most talented players in the league. But what he has achieved is consistency. His record is down to intelligence and motivation - he is an example to players who are maybe less gifted then the Ryan Giggses or the David Beckhams. He still made a fantastic career because he is intelligent and highly motivated. He deserves great credit."
Nu mi se pare nimic gresit.
Nici mie. Insa ma surprinde eleganta alora. De fiecare data...