Unul dintre jucatorii mei favoriti , pacat ca a ajuns la Liverpool. ![]()
Unul dintre jucatorii mei favoriti , pacat ca a ajuns la Liverpool. ![]()
S-ar putea insa ca Torres sa plece de la Liverpool,poate tocmai la Chelsea...
Liverpool Football Club have insisted Fernando Torres is not for sale despite the emergence of a bid from Chelsea.
When presented with the story by the media on Thursday night, a LFC spokesman dismissed any notion that the Spain international was for sale.
"Chelsea have made a bid for Fernando which has been turned down," the spokesman said. "The player is not for sale."
next time guys
Ne crezi orbi?
Big Four my ass.
It remains Big One, only !
Pe unii chiar ii consider orbi cand vin cu rahaturi gen "Torres la Chelsea" in fiecare an.
Nu noi suntem aia.
Mi-ai atacat retine nemeritat ![]()
Pe unii chiar ii consider orbi cand vin cu rahaturi gen "Torres la Chelsea" in fiecare an.
Liverpool FC have confirmed that Fernando Torres has on Friday evening submitted a transfer request. The request has been rejected.
The Club said in a statement: "Fernando Torres tonight submitted a written transfer request, which has been rejected by Liverpool.
"Fernando is under a long-term contract and the Club expects him to honour the commitment he made to Liverpool FC and its supporters when he signed the agreement."
http://www.liverpoolfc.TV/news/latest-news...ransfer-request
Hopa! Probleme in paradis!
Se pare ca nu sunt doar zvonuri ![]()
Torres este un atacant foarte bun. Ar merita in opinia mea sa joace la o echipa mare si el.
Astazi avem Cupa Angliei:
Everton - Chelsea
Southampton - Manchester United
Hai jet cu cacaturile tale anti-Liverpool.
Torres este un atacant foarte bun. Ar merita in opinia mea sa joace la o echipa mare si el.
E la o echipa mare, oricat de mult va place voua sa negati asta
Oricum ar fi, Liverpool nu are nevoie de jucatori care nu dau 100% pentru echipa.
Liverpool nu s-a nascut si nu va muri cu Torres. Daca vrea sa plece, sa plece in mortii ma-sii.
Se zvoneste ca Chelsea au facut oferta de 60m lire astazi. Daca e adevarat, sa accepte banii si daca sunt baieti destepti ii iau pe Hazard, Coentrao, Mertesacker si Aguero de banii aia.
Oricum se vede de pe Pluto ce a incercat Chelsea. Au vrut sa destabilizeze echipa lui Liverpool inainte de meciul direct cu ei. O sa isi ia ei partea lor de mwue de la Suarez si (probabil) Torres.
O sa isi ia ei partea lor de mwue de la Suarez si (probabil) Torres.
Lasa ca are grija Gerrard sa ii paseze lui Drogba decisiv, doar n-ar fi prima oara, nu? ![]()
PS: Ma refeream la o echipa puternica in momentul de fata, nu la o echipa care joaca doar cu numele.
Sa stii ca totusi e la echipa cu cel mai bun palmares din Premier League. Si daca ai zice ca ei sunt o echipa mica, ar iesi naspa, ca are acelasi numar de trofee ca si Man United.
PS. trofeele Liverpool>trofeele Man. United pentru ca sunt la nivel european.
LE. A, acuma vad ce ai scris. Pai 2 sezoane mai slabe inseamna ceva?Orice echipa le-a avut.Dar o echipa odata mare datorita trofeelor e mare si gata.Si Aston Villa e echipa mare.
Dupa Ronnie probabil ca Steaua Bucuresti este o echipa mica care joaca doar cu numele, nu ?
Evident, Steaua este o echipa de rahat in momentul acesta care mai rezista in frunte doar datorita istoriei.
Problema la Liverpool este ca ei sunt intr-un rahat si mai mare pentru ca in Anglia sunt echipa foarte puternice. Pastrand proportiile, in Romania majoritatea echipelor sunt la pamant, una-doua ce mai tresar din cand in cand.
Dar totusi, continui cu ironiile proaste de genul "Torres merita sa joace la o echipa mare" de parca Liverpool ar fi pielea pwlii.
Imi creaza o placere interioara.
Se zvoneste ca Chelsea au facut oferta de 60m lire astazi. Daca e adevarat, sa accepte banii si daca sunt baieti destepti ii iau pe Hazard, Coentrao, Mertesacker si Aguero de banii aia.
Pentru astia,mai ca as zice ca mai bine l-ar da Liverpool pe Torres...
Si Aston Villa e echipa mare.
Asa e!
Southampton 1-2 Manchester United (Owen, Chicarito)
And the reds go marchin` on !
Aston Villa - Blackburn 3-1 !!!
A dat un gol si R.Pires .
Everton - Chelsea 1-1 ! ![]()
Chelsea sucks cocks!!!
And the reds go marchin` on !
The Reds sunt Liverpool. ONLY Liverpool. ![]()