FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Premier League 2010-11

«1262728293046»
Kellerman09.01.2011 11:16

Daca omul se descurca bine, va semna probabil un contract pe 3-4 ani.

Oricum, Dalglish nu e ca Lacatus. Spre deosebire de Laca (pe langa demnitate, onoare, caracter, etc) mai are si plusul ca a fost un manager de succes, ba chiar al 3-lea manager dupa Shankly si Paisley (a castigat daca nu ma insel 3 titluri cu Liverpool si vreo 2 cupe, asta fara sa ma uit pe wikipedia sa vad intr-adevar ce a castigat).

In alta ordine de idei, astept meciul cu nerabdare, astept sa vad cum 9000 de fani ai lui Liverpool se pisa direct si de sus pe Old Trafford si se vor auzi mereu.

Ronnie09.01.2011 13:13

Manchester UNITED:

Kuszczak - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Nani, Fletcher, Carrick, Giggs - Chicarito, Berbatov

Liverpool:

Reina - Kelly, Agger, Skrtel, Aurelio - Meireles, Rodriguez, Lucas, Gerrard, Kuyt - Torres

Ronnie09.01.2011 13:34

1-0, minutul 2. Giggs.

S-a terminat.

Ronnie09.01.2011 14:05

min 33 - cartonas rosu Gerrard meritat. Intrare de taran.

Kellerman09.01.2011 15:20

**** Ferguson. Sper sa mori in chinuri alaturi de Mircea Lucescu si George Oierul.

Hotie la drumul mare.

Penalty total aiurea.

Rosu total aiurea. Trebuia galben si Gerrard si Rafael, dar daca era fault la Rafael, nu mai exista rosul lui Gerrard.

Ronnie, mie mi-ar fi rusine sa ma laud cu o asa victorie.

Ronnie09.01.2011 15:27

Scor mincinos, trebuia cel putin 3-0.

Penalty acordat usor, cartonas rosu perfect acordat. Intrare de bou inconstient al lui Gerrard. A avut noroc Carrick ca nu si-a rupt vreun picior.

Kellerman09.01.2011 15:44

koae, a fost galben inainte de intrarea lui Gerrard, la Rafael. Daca era totul regulamentar, nu se ajungea sa intre Gerrard asa.

In plus, si la Gerrard se putea da maxim galben.

Lasa frustrarile, mie mi-ar fi rusine sa ma laud cu o asa victorie.

Ronnie09.01.2011 15:54

Intre Rafael si Meireles (parca) nu a existat nici macar o atingere. Rafael a atins doar mingea. Prietene, Gerrard a intrat cu ambele picioare-n Carrick. Nu ai vazut ca niciun jucator de la Liverpool nu a protestat macar?

Eu frustrat?! Poate pentru ca s-a terminat doar 1-0.

PS: Steeeeeve Gerrard, Gerrard,

He kisses the badge on his chest,

Then puts in a transfer request,

Steve Gerrard, Gerrard...!

red&blue_boy09.01.2011 15:58

Nici Dalglish nu poate face minuni peste noapte...

Sezonul asta e compromis pentru cormorani...

Maye09.01.2011 15:58

Jos mafia!

Kellerman09.01.2011 15:59

Hai lasa.

25610_103989972967533_103936619639535_91

25610_103936932972837_103936619639535_91

Webb a facut praf toate meciurile directe dintre United si Liverpool.

Allerdyce a fost invitat in emisiunea celor de la SkySports iar omul meciului a fost Berbatov.

Nu ti se pare ca s-au intamplat cam multe ?

Eu ti-am zis, mi-ar fi rusine sa ma laud cu o asa victorie.

Mentalitate de rahat.

Lasa ca toate astea se razbuna, va fute fotbalul una peste bot in campionat. O sa vedeti voi.

Ronnie09.01.2011 16:18
Robert Aeroth09.01.2011 16:31

Kellerman eu nu tin cu pasaricile de utd dar a fost intrare de rosu lejer.

*Alecs*09.01.2011 16:49
Webb a facut praf toate meciurile directe dintre United si Liverpool.

Allerdyce a fost invitat in emisiunea celor de la SkySports iar omul meciului a fost Berbatov.

Nu ti se pare ca s-au intamplat cam multe ?

Eu ti-am zis, mi-ar fi rusine sa ma laud cu o asa victorie.

Mentalitate de rahat.

Ca de altfel, Liverpool a jucat super mega extra fantasticoexceptional si a avut 17 ocazii si 4 bare.

Berbatov a cazut usor, dar a existat contact. La Gerrard a fost un "two footed tackle" fara sa atinga mingea si daca esti cunoscator al fotbalului britanic stii foarte bine ce inseamna asta.

Nu a fost transmisie SkySports, ci ITV. Si ce daca era invitat Allardyce? A fost si Gareth Southgate. Nu vad nicio legatura. Daca erai atent ai fi ascultat si ce au zis, si anume ca penalty-ul a fost destul de usor acordat, iar cartonasul e meritat si per total United a jucat mai bine, avand bara lui Evans plus multe faze in repriza secunda. Noroc cu Reina ca a fost intr-una din zilele cand nu scapa mingile.

4th round draw

1 Torquay United v Crawley Town or Derby County

2 Watford v Brighton & Hove Albion

3 Bolton Wanderers v Wigan Athletic

4 Arsenal or Leeds United v Huddersfield Town

5 Fulham v Tottenham Hotspur

6 Everton v Chelsea

7 Southampton v Manchester United

8 Swansea City v Leyton Orient

9 Burnley v Burton Albion

10 Birmingham City v Coventry City

11 Doncaster Rovers or Wolverhampton Wanderers v Stoke City or Cardiff City

12 Notts County v Leicester City or Manchester City

13 Stevenage v Reading

14 Aston Villa v Blackburn Rovers

15 West Ham United v Nottingham Forest

16 Sheffield Wednesday v Wycombe Wanderers or Hereford United

zloty09.01.2011 17:38

Nu mi s-a parut de rosu ,poate rosu in Liga 1, niciodata in Anglia.

Maye09.01.2011 17:57

O sa vedeti voi.

Kellerman09.01.2011 18:36

Fratilor, voi ati vazut ce s-a intamplat inainte ca Gerrard sa intre la minge ? a fost un atac la fel de "criminal" al lui Rafael la Meireles (inainte cu 5 secunde) si daca ala era fault si cartonas galben (cum dealtfel trebuia sa ia si Gerrard), nu mai exista faultul lui stevie.

Iar avand in vedere cum a dat penalty-ul in secunda 30, putea lejer sa nu dea nici galben la Gerrard. Dar pana la urma, ori tinem cu o echipa ori nu mai tinem ? nu ?

Asta ca sa nu mai spun ca Howard Webb aparent are ochi in spatele capului de a reusit sa vada intarea (se uita in alta parte lol).

82c613a8868f01c2b7f4fe1ca0cb50d8.jpg

Sa nu uitam ca acelasi arbitru nu a dat un rosu la mondiale la acea talpa in abdomenul lui Xabi Alonso.

*Alecs*09.01.2011 19:21

De fapt n-ai vazut tu ca Sir Alex are mereu un dispozitiv conectat la sistemul de comunicare al arbitrilor si le zice ce decizii sa ia.

Asta in caz ca n-ai auzit de tusieri sau cel de-al patrulea oficial.

Maye09.01.2011 19:31

Niste nenorociti aia imbracati in rosu.

Nu mai pierd si ei odata? :(

blindica09.01.2011 20:07

Sir Ferguson nu mesteca guma,da indicatii prin satelit pentru arbitrul meciului ( gluma ).

Kellerman,Dalglish sta maxim pana la sf. sezonului,intre 1985 si 1991 a avut mari realizari,dar acum se cauta antrenori mai in ton cu noile cerinte.Pentru Liverpool trebuie vreo 3-4 jucatori,urgent.

red&blue_boy09.01.2011 20:36

La Gerrard n-a fost de rosu faultul...

Dar Liverpool n-a aratat mare lucru...

Si eu cred ca Dalglish e doar o solutie de moment.

red&blue_boy10.01.2011 08:29

Bai,dar de Chelsea nu spune nimeni c-a batut cu 7-0?!Daca nu mai intra pe site Vlad Bogdan...

Eu sunt bucuros c-a batut Villa ! :)

Kellerman10.01.2011 11:35

Dalglish are contract pana la sfarsitul sezonului.

Dar daca se descurca bine (deja a facut tot ce a putut, baietii au aratat o determinare incredibila in meciul cu United si au jucat mult mai bine decat au facut-o cu Roy, desigur, inca mai au de muncit) de ce sa nu ramana permanent ?

A venit astazi si Steve Clark, poate vine si Phil Tompson sau Ian Rush in staff si apoi mai discutam.

Dar vad ca FA (Football Association) investigheaza cazul Babel (a pus o poza cu Webb in tricoul lui United dupa meci) in loc sa investigheze simularea lui Berbatov sau retardatul de arbitru care a facut praf un meci (nu ca ar fi primul, in ultimele 3 meciuri directe cu united arbitrate de Webb, mereu a fost dezavantajata Liverpool) sau mai multe (inclusiv finala campionatului mondial, va amintiti cu totii de intrarea criminala a lui De Jong cu talpa la Xabi Alonso).

Dar nu bre, hai sa il amendam si suspendam pe Babel ca a spus adevarul.

Mama lor de inapti, sunt la fel de corupti si aia. Asa cum Mircea Lucescu era in trecut pe le federatie sub acoperire, asa e acum Ferguson. Un rahat de manager cu influente de fascist.

Ronnie10.01.2011 12:57
baietii au aratat o determinare incredibila in meciul cu United si au jucat mult mai bine decat au facut-o cu Roy,

Eu n-am vazut decat vreo 2-3 meciuri ale lui Liverpool in acest sezon, inclusiv cele cu Steaua, dar mi-e greu sa cred ca Liverpool a jucat mai prost decat a jucat ieri. Pur si simplu, ieri daca jucam eu portar sau un bebelus de 2 ani in poarta lui United la fel ar fi ramas scorul.

Kellerman10.01.2011 12:58

Gresesti. Eu am urmarit fiecare joc si in cel de ieri am vazut cu adevarat ce inseamna determinare.

Pana si reactia lui Babel de dupa meci arata cat de montat a fost inaintea unui meci cu United, ceea ce nu am vazut la meciul din campionat cu voi.

«1262728293046»