Da ce doar maimutele alea fara slujbe din millwall sunt in Liga a 2 ?
Pai ar fi mai frumos un duel intre galeriile lor in Premier League!
Bine,sa promoveze si Cardiff!
Da ce doar maimutele alea fara slujbe din millwall sunt in Liga a 2 ?
Pai ar fi mai frumos un duel intre galeriile lor in Premier League!
Bine,sa promoveze si Cardiff!
Cardiff 2-1 Leeds
Chiar daca nu e din PL e cu dedicatie pt Daniel
Soul Crew Soul Crew Soul Crew!!! Bring me dinner in my room service crew boy !!
ne auzim in Premier League ![]()
Cardiff, Millwall, Leeds, Charlton, Notts. Co.
Wow, ce ar fi cu astea in Premier League. SHOW TOTAL!
Si Championship se pare ca va creste foarte mult. O sa fie frumos cu echipe gen West Ham, Aston Villa, Liverpool ![]()
Degeaba faci tu misto, Hodgson e out dupa meciul cu United (poate chiar si inainte) 100% sigur.
Da, e un sezon mai prost al lui Liverpool, strict din cauza antrenorului si a patronilor, dar discutam noi sezonul viitor.
Cat despre United, nu stiu cat o sa va mai bucurati voi de trofee, ca imediat se retrage Ferguson si sa vezi apoi comedie cu United in rolul principal.
Ronnie, pana nu te injur nu te lasi ![]()
Cat despre United, nu stiu cat o sa va mai bucurati voi de trofee, ca imediat se retrage Ferguson si sa vezi apoi comedie cu United in rolul principal.
E foarte bine ca esti optimist.
@Mo, d-abia astept sa-ti dau ban ma :*
Inainte sa-mi dai tu ban iti dau eu altceva ![]()
Touché.
West Ham nu cade !Mai bine ar promova Millwall!
LEEDS LEEDS LEEDS !
Sincer sa fiu nu inteleg de ce o vedeti pe united campioana. Mai sunt atatea etape si echipa asta nu arata asa mare forma. E pe primul loc doar pentru ca Chelsea a intrat in colaps si arsenal n-are sansa. Putina sansa cu Tottenham si cu City (meci in care am avut 3 bare) putea duce pe Arsenal in frunte si nu pe Manchester.
Timpul le va descurca pe toate.
Degeaba faci tu misto, Hodgson e out dupa meciul cu United (poate chiar si inainte) 100% sigur.
Da, e un sezon mai prost al lui Liverpool, strict din cauza antrenorului si a patronilor, dar discutam noi sezonul viitor.
Sau poate jucatorii aia platiti cu milioane sunt niste betivi ordinari cu Steve G in frunte...
Sincer sa fiu nu inteleg de ce o vedeti pe united campioana. Mai sunt atatea etape si echipa asta nu arata asa mare forma. E pe primul loc doar pentru ca Chelsea a intrat in colaps si arsenal n-are sansa. Putina sansa cu Tottenham si cu City (meci in care am avut 3 bare) putea duce pe Arsenal in frunte si nu pe Manchester.Timpul le va descurca pe toate.
Niciodata in ultimii ani Manchester United nu a prestat un joc foarte placut ochiului. Este insa poate cea mai eficienta echipa. Nu e genul care sa ii trebuiasca 20 de ocazii pentru a marca mai mult de un gol. De obicei United marcheaza cam la fiecare ocazie pe care si-o creaza si de-asta este mereu in frunte.
Si norocul tine pana la urma de cei buni. S-a vazut in meciul direct cand Arsenal nu a miscat deloc pe Old Trafford.
Da,asa e,dar tot o sa fie interesant cum se va descurca United fara Ferguson...
SIIIIIIIIIIIIIIIIII
HODGSON A LUAT JET!
Welcome KENNY DALGLISH!
http://www.liverpoolfc.TV/news/latest-news...es-Liverpool-FC
Era si cazul!
Daca este cineva care stie ce inseamna Liverpool si le poate explica asta si jucatorilor, acela e Dalglish.
Sper sa fie intr-un ceas bun.
Oricum sezonul asta e dus, ar fi un lucru bun sa prinda Europa League
In sfarsit...
Bye-bye !!!
Sunt insa cam sceptic in ceea ce priveste reusita lui Dalglish.Oricum,in acest moment e greu pentru oricine ar veni la Liverpool.
Sa nu uitam ca urmatorul meci pe Anfield in campionat e cu .... EVERTON. ![]()
Asta da inceput pentru Rege.
Nici nu imi pot imagina ce atmosfera va fi.
Cred ca acum Ferguson e ceva de genul "OWWWW SHIT, we are in BIG trouble". ![]()
hold on, WE HAVE MORE!
Phil Thompson ASSISTANT MANAGER! bye-bye Sammy Lee.
Cred ca acum Ferguson e ceva de genul "OWWWW SHIT, we are in BIG trouble".![]()
Pai de ce? Nu cred ca pe Fergy il intereseaza foarte mult ce se intampla in lupta la retrogradare din acest an.
Poate la anul va fi si un topic numit ,,Championship''. Acolo probabil ca Liverpool va fi pe primul loc constant
. Cat de frica poate sa-i fie lui Ferguson de o echipa de pe locul 12?
Singura amenintare pentru Ferguson se numeste Arsenal
Cupa FA
Arsenal - Leeds 1-1
Gol in minutul 90! ![]()
Daniele sunteti prea slabi...deh ce poti sa ceri de la femeile de service crew?![]()
Va uitati degeaba la Premier League daca nu stiti despre Dalglish vs. Ferguson si cum ii inchidea gura in 2 minute Dalglish prin presa.
Mutarea cu Dalglish e inspirata.
Liverpool castiga maine.
Un mic add-on pt FA Cup (meciurile de mai jos).Surprize,din punctul meu de vedere.Si,despre Liverpool vs Manchester...ambele echipe sunt monumente ale sportului.Nu exista comparatii si asemanarea se gaseste doar in suprematia lor.Cu Dalglish s-a castigat ultimul titlu,daca nu ma insel,iar Ferguson este cel mai bun/longeviv manager din lume.Si continuitatea asta n-a fost degeaba.King Dalglish o sa fie doar pana se va gasi un antrenor mai apropiat de fotbalul zilelor noastre.
Stevenage 3 - 1 Newcastle U.
Sunderland 1 - 2 Notts County