Chelsea are 3 titluri de Premier League, nu te mai caca pe tine ma. Si parca a mai luat unul acum vreo 50 de ani, dar pe care te pisi pe el ca "Ma tot p.is pe trofeele castigate acum 100 de ani.".
Manchester United este unica in Anglia!
Chelsea are 3 titluri de Premier League, nu te mai caca pe tine ma. Si parca a mai luat unul acum vreo 50 de ani, dar pe care te pisi pe el ca "Ma tot p.is pe trofeele castigate acum 100 de ani.".
Liverfool fan? Vezi ca n-ati mai luat titlul de vreo 80 ani.))
Am luat " prima Liga englezeasca de cand se numeste Premier League pentru ca" :
Mamaaaa ai inceput sa suni a rapidist...numai aia au complexe d'astea cu ce-a mai tare echipa cu 3 trofee...
Hai laso moale ca o dai in penibil. ![]()
United unica in Anglia? pff Steaua unica in lume ![]()
Este PL, de la infiintare. Perioada Abramovich a inceput in 2004, nu in 1992!
1. E EPL si nu PL.
English Premier League
2. In ce an a luat Chelsea primul an din istoria EPL?In 2004? Adica , exact cand a venit rusofonul.
Hai sa ti-o spun pe aia dreapta. Chelsea nu are istorie , Chelsea e o echipa falsa, o echipa care nici macar nu are sediul unde ar trebui sa il aiba. Chelsea e o echipa normala in Anglia si atat.
Nu mai vorbi de perioada de dinainte de EPL ca la o perioada jalnica pentru ca in perioada aia se juca fotbal si nu se facea industrie ca acum.
Ar trebui sa stii ca englezii sunt foarte conservatori si ca pentru ei istoria conteaza enorm. Nu lua echipa Chelsea ca pe una normala, e o echipa britanica si asa o sa ramana.
O modesta echipa britanica.
There is only one United ![]()
Asta este istoria RECENTA. Ma tot p.is pe trofeele castigate acum 100 de ani.Istoria recenta conteaza, dar si asta mai putin decat prezentul.
Pacat ca gandesti asa...Asa mai zicea si Oierul cand vrea sa faca Steaua 2003 sau mai stiu eu cum,ca n-are nevoie de palmares,ca nu-s importante titlurile din trecut...
Pentru tine nu inseamna nimic trecutul,traditia unei echipe,palmaresul...Asa si CFR Cluj sau Urziceni sunt mai mari,mai tari decat Steaua ca au luat tiltlul in ultimii ani,pe cand noi nu...
Dar ai mai deschis subiectul asta de cateva ori si tot p-aia cu Chelsea o tii...
There is only one United
Liverfool fan?
Barcelona es sólo una.Mes que un club.
There is only one United![]()
probably the best in the world ![]()
probably the best in the world![]()
HAHA Birmingham 1-1 CrapchesterWe love Lee Bowyer!
Birmingham - Chelsea 1-0
20 noiembrie 2010
Gol : LEEEEEEEEEEEEEEEE BOOOOOOOOWYYYYYYYEERRRRR!
Still love him?
Enjoy!
Baieti, aici se vorbeste despre Anglia.
Nu isi au rostul pozele cu Barca sau alte poze ce nu au legatura cu fotbalul britanic.
Si pe forumul asta este un singur moderator. Si nu esti tu ala!
Oooo nuuu te rooog, nu ma mai raniiii in halul asta, te implor. Nu mai pot sa petrec in seara asta din cauza ta ![]()
Vlade...aia e mentalitate de rapidist.
Momentan treaba cu palmaresul sta cam asa:
Liverpool si United au acelasi numar de trofee, ale lui Liverpool cantarind mai mult pentru ca sunt trofee europene mai multe.
Nu ma intereseaza ce zice lumea de EPL, PL, BPL si cum se mai numea campionatul. Trofeele sunt tot trofee, nu le poate schimba nimeni, iar englezii stiu cel mai bine sa isi pretuiasca istoria.
Kthxbye.
Ratatii dracu, au avut 2 ocazii si au marcat de 2 ori.
Cat bulan sa mai tot ai?!?!?!?!
17-3 la ocazii, odemwinghi ala sau cum plm o ratat si penalty. Cat o fi luat de la crapchester ca sa rateze?
Ratatii dracu, au avut 2 ocazii si au marcat de 2 ori.Cat bulan sa mai tot ai?!?!?!?!
17-3 la ocazii, odemwinghi ala sau cum plm o ratat si penalty. Cat o fi luat de la crapchester ca sa rateze?
Inchide pc-u si dute la femei. Ai deja 17 ani numai sta virgin ! Daca nu reusesti sa prostesti pe niciuna strange din banii de buzunar si dute la profesioniste. ![]()
N-a jucat Tamas,de-aia a castigat United! ![]()
7 puncte intre United si Chelsea.Cam mult...
Roni atata poate, stim, e moldovean. Nu ai ce sa ii ceri, doar in acea zona a tarii iq-ul populatiei este subunitar. Inca stau si ma intreb cum a ajuns moderator. :-?? Cred ca ati vrut sa dati functia altcuiva si ati gresit, ca altfel nu imi inchipui. Adica, sa fim seriosi, moldovenii deabia au apucat la net de vreo 2 ani, si deja il stiu si folosi, incredibil. Si sa ne mai miram de ce nu mai vezi moldoveni pe strazile din orasele sholdoveneshti... Pentru ca stau toti sa invete cum se foloseste internetul si in ce scopuri. Nu roni draga, nu, internetul nu il folosesti numai pt fcsteaua.ro si siteuri pron, internetul te mai si ajuta la scoala de pilda. Nu e cazul tau, bineinteles, ca tu esti prea sarac sa iti permiti sa mergi la scoala, ca si toata populatia din zona aia a tarii, sa nu crezi ca am ceva cu tine, doamne fereste.
Iar acum, pe final, "haidi baii sa miergim in Ardeal sa invatam si nuoi shieva, ca nu pre lie aviem nuoi cu shivilizatia asta. Bogdaproste duomno agient ca ni arati drumul catri shivilizatie. Puornestie motoru la caruta si la drum! "
Iar pentru r0bert aieridiot sau cum te-o chema, nu prea am ce sa iti spun, nu de alta dar ma indoiesc ca stii a citi... Marele ultras din spatele tastaturii, r0bert aieridiot, ce sa spun. Peste tot te iei in gura cu toata lumea si faci pe durul. De ce in deplasarea de la Targu Mures nu ai venit? Ca vroiam sa faci cunostinta cu galeria FCM-ului... Defapt ce sa vii tu, care esti p.ielea p.ulii in galeria aia a ciobanului. Ce plua mea sa ceri unui copil avortat care are avatar cu ursuleti roz? Apropo, daca as avea o fata ca a ta, as merge cu spatele. Si nu, nu te obosi sa iti bagi plua in mama, nu de alta, dar eu nu iti tuf mama, ca nu imi bag plua in c.acat! Din cauza persoanelor ca tine e Romania unde e. Ma si mir cum ai primit tu drept de vot. Ca la cat esti de dumb, tu iti bagai dejtele in tus si votai cu dejtu`. Dute vezi ca idolul tau e in poiana Brasov. Vezi poate daca i-o s.ugi putin, iti da si tie vreo 10 lei sa ai ce manca, sa nu mai ceri oamenilor de pe strada.
Asta e si ultimul meu post pe forumul asta, unde se pare ca daca ai o alta preferinta sau opinie esti atacat de niste redusi mintal care nu stiu conversa civilizat. Pacat. Si cand ma gandesc ce forum minunat era aici acum vreo 4 ani, fara asemenea dobitoci. De asta au si incetat sa mai posteze stelistii adevarati, pe care membrii mai vechi ii stiti, din cauza mizeriilor de aici! De asta va si zic sa nu va mai obositi sa imi trimiteti pm-uri in care ma injurati de mama focului, cum face acest airidiot de la o vreme incoace.
Tu, administratorul forumului, chiar nu vezi ca pe forumul asta apar 2-3 mesaje pe zi in mod normal?! Nici dracu nu mai posteaza aici! Tine-o tot asa, si poti inchide forumul in 2 ani de zile.
2 oameni cu capul pe umeri si coloana vertebrala am gasit pe acest site: MoWeed si Adrian. Tot respectul pentru voi.
Din cauza persoanelor ca airidiot sau roni nu mai posteaza nimeni aici! Degeaba sunt cativa oameni de caracter, daca majoritatea sunt niste i.dioti. Chiar degeaba.
In ziua de astazi daca raspunzi cu argumente unor atacuri, esti si mai tare balacarit. De asta le-am raspuns cu aceiasi moneda celor 2 tampiti. Nu de alta. Roni mai e cum mai e, dar airidiot e de o prostie iesita din comun! Nu ai vazut bine ce am scris? ESTI DE O PROSTIE IESITA DIN COMUN!
Gata, hai ca incepe filmul. airidiot probabil acum ii scrie scrisori de dragoste domnului oierul, deci nu il deranjam.
Va salut. Para siempre!
_|_ roni _|_ airidiot!
S-a suparat micul virgin.
2 oameni cu capul pe umeri si coloana vertebrala am gasit pe acest site: MoWeed si Adrian. Tot respectul pentru voi.
Ce nasol de strezahuzum,Alexandru H,sabin ,Mihai.
@vlad, hai rapidistule lasa, nu plange.
Galeria fcm-ului ? poate asta e o gluma sau ceva, dar FCM nu are galerie. Orange Boys = cel mai de rahat mod de a iti incuraja o echipa iar Legio Vicis Maris sunt 20 de pustani, atat.
Doamne cum as putea vreodata sa merg la tg mures....normal ca nu am mers ce dracu am innebunit..mai fac eu ce mai fac aici in Bucuresti cu cainii si tiganii da la mures nu merg, stiu de dinainte ca nu am nici o sansa cu brigazile de acolo
Deci nu o sa mai posteze un copil de 17 ani virgin cu mentalitate de samantar si arfe de rapidist? Oh nu sunt devastat=((
Ce nasol de strezahuzum,Alexandru H,sabin ,Mihai.
Ai uitat pe cineva:D ![]()
Intrebare: au voie moldovenii sa intre pe net si sa spuna ca urasc pe Manchester United? Pentru ca daca raspunsul e nu, I'm fucked...
@ Robert, nu a uitat de nimeni. Cred ca oamenii cu capul pe umeri si coloana vertebrala nu isi fac partenerii de conversatie "dobitoci"... asta ca un exemplu.
Intrebare: au voie moldovenii sa intre pe net si sa spuna ca urasc pe Manchester United? Pentru ca daca raspunsul e nu, I'm fucked...
@ Robert, nu a uitat de nimeni. Cred ca oamenii cu capul pe umeri si coloana vertebrala nu isi fac partenerii de conversatie "dobitoci"... asta ca un exemplu.
Evident eu glumeam, niciodata nu o sa sustin ca sunt un om civilizat sau corect sau cu coloana vertebrala etc.
Forever ![]()
Mai,de bine,de rau,ce a facut Arsenal in ultima etapa? ![]()
@Roberth,ai dreptate.
Scuze Marius.
LE.Beckham la Spurs.OUCH!