FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Premier League 2010-11

«1192021222346»
red&blue_boy28.11.2010 16:16
Nu stiu de cand urmariti voi fotbalul englez, dar sa stiti ca EXISTA blaturi si acolo. Mai ales cand e vorba de o istorie de aproximativ 20 de ani intre fergy si sammy.

Or mai fi blaturi si la ei,dar nu cred ca in halul in care sunt sau au fost pe la noi..Plus ca nu vad cine-ar face blat si sa accepte si sa fie umilit ca scor,cu 7-1...

Si nu va mai bucurati ca niste oite barsane ca albastrii au pierdut ultimele 2 meciuri, isi vor reveni astazi si bye bye titlu crapchester!

Da,vad ca si-au revenit astazi! :D

Vlad Bogdan28.11.2010 17:17
Oaie e persoana care-ti este cea mai draga tie.

Ai grija cum vorbesti p-aici pustiule, nu te mai da atat de superior ca nici nu ti-au aparut fire de par la **** si observ ca te dai lordul forumului.

Si revenind la subiect, in etapa 34 a campionatului trecut Manchester a facut ultimul semi-esec, 0-0 la Blackburn, apoi, pana la finalul campionatului castigand maximum de puncte (numai victorii). Asadar, daca batea la Blackburn, United ar fi iesit campioana.

Daca nu stiai Chelsea a luat campionatul la 1 punct de United.

Tipic moldovenesc. Prosti v-ati nascut, prosti o sa muriti. Si ne mai miram de ce suntem unde suntem. Ba, n-oi fi eu perfect, dar macar nu-s modovean coclit. Hai, baga o manea!

Si nu te mai trage atata pe cur cu istoria cluburilor. Pentru ca nu istoria iti joaca pe teren!

Joaca prezentul! Ar cam trebui sa va desteptati, astia cu istoriile voastre. Uitativa la clubul vostru favorit, care din Steaua a ajuns stoaia/FC stana/FC Steaua. Spuneti-mi voi mie daca mai castiga vreodata FC pipiera Champions League.

Poti sa te pisi pe ea istorie!

Si roni, stiu ca o sa stergi postarea asta, ca doar atat te duce capul ala de estic!

Ronnie28.11.2010 17:52

Nu am vorbit de istorie, vorbeam strict de sezonul trecut. Ce, iti este greu sa recunosti ca daca United batea la Blackburn iesea campioana? Nu a batut si Chelsea a luat campionatul, asta este. Au fost mai buni cu un punct, nu este o rusine. Si United a luat acum 3 ani un campionat lui Chelsea la 2 puncte.

Referitor la jignirile pe care mi le-ai adus prefer sa nu comentez, indirect te auto-caracterizezi singur.

Adrian28.11.2010 18:08

Vlad Bogdan e un dobitoc. Rog INSISTENT un moderator sa ii dea ban 3 zile, pentru ca merita.

*Alecs*28.11.2010 18:22

FA Cup Third Round Draw

Arsenal - Leeds

Blackburn Rovers - QPR

Bolton Wanderers - York City

Bristol City " Sheffield Wednesday

Burnley " Port Vale

Chelsea - Ipswich

Coventry City " Crystal Palace

Doncaster Rovers - Wolves

Fulham " Peterborough

Hull City - Wigan

Leicester City " Man City

Manchester United - Liverpool

Millwall - Birmingham

Norwich City " Droylsden / Leyton Orient

Preston North End - Nottingham

Reading - WBA

Scunthorpe United - Everton

Sheffield United " Aston Villa

Stoke City - Cardiff

Sunderland " Notts County / Bournemouth

Swansea City - Colchester

Tottenham Hotspur " Charlton / Luton

Watford " Hartepool / Yeovil

West Ham United - Barnsley

Burton Albion - Middlesborough

Huddersfield Town - Dover

Stevenage - Newcastle

Crawley Town / Swindon Town - Derby

Brighton & Hove Albion / FC United of Manchester - Portsmouth

Southampton - Blackpool

Torquay United - Carlisle

Wycombe Wanderers - Hereford United / Lincoln City

Kellerman28.11.2010 18:35

Who the f**k are man united. :D

red&blue_boy28.11.2010 18:51

Vedeti,daca la ei nu se aplica regula de la noi,cu capi de serie!!! :D

Tottenham - Liverpool 2-1... :( In minutul '90 Lennon a adus victoria pentru Spurs,dupa ce Skrtel marcase in ambele porti...

Kellerman28.11.2010 19:03

Cam nemeritata victoria, un egal era mai echitabil.

In alta ordine de idei, mi se pare penibil ca un derby din cupa sa se joace pe terenul propriu al unei echipe participante la meci.

Mai ales cand e vorba de united-Liverpool, terenul propriu conteaza foarte mult.

De ce nu se joaca pe Wembley ? spectacolul ar fi fost asigurat, cu 50-50% suporteri intr-un stadion asa de mare.

red&blue_boy28.11.2010 19:25

Poate se termina egal si se rejoaca pe terenul lui Liverpool! :)

Au si englezii ciudateniile lor...

*Alecs*28.11.2010 19:47
In alta ordine de idei, mi se pare penibil ca un derby din cupa sa se joace pe terenul propriu al unei echipe participante la meci.

Mai ales cand e vorba de United-Liverpool, terenul propriu conteaza foarte mult.

De ce nu se joaca pe Wembley ? spectacolul ar fi fost asigurat, cu 50-50% suporteri intr-un stadion asa de mare.

Pentru ca la ei nu se schimba regulile la doi-trei ani.

Pentru ca aceasta cupa dateaza de peste 100 de ani.

Pentru ca ei tin la istorie, valori, traditii.

Incercati sa va depasiti conditia si sa nu mai faceti comparatii penibile intre mizeria totala de la noi si cel mai bun campionat de fotbal din lume.

Kellerman28.11.2010 20:40

Da frate dar nu am inteles niciodata regula asta la alegerea terenurilor.

Maye28.11.2010 21:09
Uitativa la clubul vostru favorit,

1.Uitati-va.

2.Nu e si clubul tau? Pentru ca atunci nu stiu ce cauti pe forumul acesta.

Da frate dar nu am inteles niciodata regula asta la alegerea terenurilor.

Tu nu. Ei da.

Datorita lor zeci de echipe mici au facut istorie. Noi jucam cu capi de serie pana in finala, daca nu si acolo. Ceea ce e de rahat.

Au si englezii ciudateniile lor...

Eu nu le consider ciudatenii. Cred ca e mai mult o chestiune de fair play. Fiecare echipa trebuie sa aiba sansa ei.

MoWeed29.11.2010 11:30

Corect. Regula cu terenurile este o regula foarte buna, deoarece garanteaza stadioane pline. Mergand pe principiul tau, ar fi trebuit ca si Torquay United - Carlisle, de exemplu, sa se joace pe un stadion neutru, ori asta ar fi indepartat spectatorii.

Regula asta cu terenul face parte si contribuie la spectacolul competitiei si la surprizele frumoase..

red&blue_boy29.11.2010 11:58
Eu nu le consider ciudatenii. Cred ca e mai mult o chestiune de fair play. Fiecare echipa trebuie sa aiba sansa ei.

Ziceam si eu asa... :) E si o chestiune de traditie,la care stim ca tin foarte mult,ei nu schimba regulile ca la noi,cum bate vantul...

MoWeed29.11.2010 12:02

@Vlad Bogdan

Ia bine aminte la ce iti zic acum.

Daca vreodata te mai prind cu jigniri de genul celor care le-ai adresat lui Ronnie, cu toata raspunderea, iti garantez ca o sa mai postezi pe forumul asta cand or zbura porcii, capisci?

Daca vrei sa faci aprecieri jignitoare, fa-le la adresa mamei tale, familiei tale sau celor care iti permit asta, nu aici pe forum la adresa unei portiuni semnificative a populatiei Romaniei.

Am scris aici, sa vada toata lumea, ca sa nu te plangi ulterior ca nu ti-am zis.

Pana una alta, ai o pauza de 7 zile

Kellerman01.12.2010 10:28

Cam asa le-a dat la mumu West Ham lui United dupa acel EXTRAORDINAR DE MIRIFIC rezultat de 7-1.

http://www.sport.ro/anglia/video-umilinta-...ham-cu-4-0.html

spalati-va pe cap cu blatistii astia.

ultimul loc din premier league.

v-am spus eu ca in urmatorul meci united o va da cu bata in balta.

Maye01.12.2010 11:40

United pierde o dat ala 5 ani asa. Si vorbesc pe statistici nu aiurea, ca altii.

S-a intamplat acum.

In 2015 se va mai intampla din nou.

Fratii Da Silva nu sunt de ManU.

Ronnie01.12.2010 11:51

Eu un acident rusinos pentru United, daca pierdea Liverpool cu 4-0 era doar un meci slab.

Maye01.12.2010 11:55

Oricum , vorba aia , mai bine te scoate ultima clasata decat echipa de pe locul 22 din Liga a 4a. Pe teren propriu.

Iti suna cunoscut Kellermane?

Stai sa iti pun o poza , poate iti reamintesti :

Liverpool%20v%20Northampton%20Town%20Car

Kellerman01.12.2010 19:21

That was not the point.

Eu doar v-am demonstrat ca a fost blat.

Maye01.12.2010 19:25

:))

Praf.

Kellerman01.12.2010 19:51

Daca le scotea fotbalul din cap si lui West Ham, poate ma mai gandeam putin si analizam treburile, dar asa s-a vazut ca nu au mai jucat FOTBAL serios de vreo 2 saptamani.

Maye01.12.2010 20:02

Ma si eu sunt subiectiv , dar nici chiar asa :))

red&blue_boy01.12.2010 20:11

O fi fost blat si cu West Ham ! :)

Maye04.12.2010 14:52

Sunt curios cate puncte o sa faca Chelsea din urmatoarele 4 etape : Everton, Spurs , United si Arsenal.

«1192021222346»