Si cum iti explici ca United a recuperat toata diferenta de golaveraj fata de Chelsea ?
Si cum iti explici ca United a recuperat toata diferenta de golaveraj fata de Chelsea ?
Da, a fost blat. Si o zice unul care tine cu United.
Si a fost blat si la alea nu stiu cate infrangeri ale lui Liverpool. Liverpool trebuia sa le castige pe toate.
Nu am zis nimic de Liverpool, asa ca te rog nu incepe.
Cu totii stim istoria lui sammy cu fergy.
Bai al dracu' prietenie si istorie. Eu imi aduc aminte de un 0-0 sezonul trecuta facut de Blackburn si Manchester, meci in care daca United lua 3 puncte iesea campioana. ![]()
Si eu stiu un gloria buzau - Steaua cu bunica...
si care plm e apropoul?
Mai faceti dracu diferenta dintre campionatul nostru infect si ala.
Sunteti bolnavi de scenarite, **** mea de maniaci...
Auzi-l pe asta, a fost blat. Urla frustrarea in el cand vede ca Newcastle are deja doua victorii cu 6-0 si Liverpool abia etapa trecuta a reusit sa castige la mai mult de doua goluri diferenta si asta in fata ultimei clasate. Ai ba grija acolo de Glen Johnson sa nu faca maine otita din cauza lui Bale. Succes in lupta pentru un loc de Europa League.
In alta ordine de idei, multe goluri si reveniri spectaculoase azi:
Aston Villa 2 - 4 Arsenal
Bolton 2 - 2 Blackpool
Everton 1 - 4 West Brom
Fulham 1 - 1 Birmingham
Manchester Utd 7 - 1 Blackburn
Stoke 1 - 1 Manchester City
West Ham 3 - 1 Wigan
Wolves 3 - 2 Sunderland
Maine:
15:30 Newcastle - Chelsea - DigiSport (asta daca nu cumva vor fi ninsori puternice la noapte)
18:00 Tottenham - Liverpool - DigiSport Plus
Magie,cred! ![]()
Mai da-l incolo de golaveraj.Cei de la Chelsea sunt prosti c-au pierdut diferenta de puncte,ce mai conta golaverajul daca ei aveau 3-4 puncte avans?Nu le mai merge jocul,plus ca in startul sezonului,cand bateau tot,au dat peste echipe mai slab cotate...
Hai mah, da-o dracu de treaba. Daca si in Anglia sunt blaturi facute in asemenea hal, atunci ar trebui sa ne lasam cu totii de fotbal ![]()
Nu stiu de cand urmariti voi fotbalul englez, dar sa stiti ca EXISTA blaturi si acolo. Mai ales cand e vorba de o istorie de aproximativ 20 de ani intre fergy si sammy.
Nu stiu cati dintre voi stiti de magariile facute de Sam Allerdyce si fiul sau cu unele transferuri de jucatori, niste jucatori pe care i-au terminat complet.
Ne uitam doar de ieri, nu stim nimic.
Se fac blaturi peste tot. Diferenta intre aia si noi e ca aia blatuiesc 5, max 10% din meciurile jucate intr-un sezon. In timp ce la noi e invers. Campioana(care se stie inca de la inceputul campionatului) blatuieste 95% din meciuri.
Mai ales cand e vorba de o istorie de aproximativ 20 de ani intre fergy si sammy.
D-aia se schimba antrenorii in Romania la 4-5 luni, ca nu cumva sa se inchege prietenii de-astea si sa facem blaturi. ![]()
Kellerman, esti genial!
Daca tu crezi ca ma iau doar de United te inseli. Si Liverpool a facut blaturi, imi amintesc de un meci cand Dalglish pur si simplu nu vroia sa bage mingea in poarta la un meci Liverpool - Everton, si stim cu totii cum tratau cormoranii meciurile cu Everton, mai ales acum ceva timp.
Desigur, in Premier League nu sunt asa evidente blaturile, nu sunt asa des intalnite iar marea majoritate a blatistilor au cam disparut sau ocupa acum functii inalte prin federatie.
Dar a mai ramas Sam Allerdyce si Sir Alex Ferguson care sunt cei mai mari blatisti din istoria fotbalului englez.
ba esti nebun?! Si nu putea Fergie sa aranjeze si un gol pentru Rooney? asea pt moral macar...
Sam Allardyce si Sir Alex Ferguson au fost surprinsi inainte de meci, aranjand partida intr-o parcare:

Dupa meci, cei doi erau fericiti si radeau de Berbatov , care se mandrea pe la vestiare cu cele 5 goluri :

Bai al dracu' prietenie si istorie. Eu imi aduc aminte de un 0-0 sezonul trecuta facut de Blackburn si Manchester, meci in care daca United lua 3 puncte iesea campioana.![]()
Fals! Indiferent de situatie, soarta titlului era in mainile lui Chelsea.
Si nu va mai bucurati ca niste oite barsane ca albastrii au pierdut ultimele 2 meciuri, isi vor reveni astazi si bye bye titlu crapchester! Mai bine ia Arsenal titlul, decat jegosii blatisti din crapchester. Mi-e sila!
Oaie e persoana care-ti este cea mai draga tie.
Ai grija cum vorbesti p-aici pustiule, nu te mai da atat de superior ca nici nu ti-au aparut fire de par la **** si observ ca te dai lordul forumului.
Si revenind la subiect, in etapa 34 a campionatului trecut Manchester a facut ultimul semi-esec, 0-0 la Blackburn, apoi, pana la finalul campionatului castigand maximum de puncte (numai victorii). Asadar, daca batea la Blackburn, United ar fi iesit campioana.
Daca nu stiai Chelsea a luat campionatul la 1 punct de United.
Bai Maye vezi ca ultima poza e de cand faceau ei contrabanda cu guma de mestecat
)
Mi-e sila!
Sa vezi ce sila o sa iti fie mai tarziu.
De ce? Intreaba-l pe asta :

Bai Maye vezi ca ultima poza e de cand faceau ei contrabanda cu guma de mestecat)
Bai, incep sa ii dau dreptate lui Kellerman.
Nenorocitii astia doi au prea multe deja in comun : guma, pe Diouf si "iubirea" pentru Liverpool.
Ronnie, si Steaua daca invingea in acel meci pe Gloria Buzau, castiga titlul cel mai probabil.
Asa ca, te rog frumos.
hahahahahahahahha
adica tu crezi ca Blackburn si United au pus de un blat doar ca mingea nu a vrut sa intre in poarta la acel 0-0??? Prietene, delirezi sincer ![]()
Newcastle - Chelsea 1-1. Final
Aaaaaandddddy Caaarrroooooollll.
Newcastle 1-1 Chelsea
Si Manchester United revine acolo unde ii este locul.