Si pe langa asta, vor urma lucrari de extindere a stadionului Anfield pana la 65.000 de locuri, imaginati-va atunci ce atmosfera va fi. Daca vor aduce si un manager capabil, nici nu mai vad pe United sau Chelsea castigand titlul vreodata.
Si pe langa asta, vor urma lucrari de extindere a stadionului Anfield pana la 65.000 de locuri, imaginati-va atunci ce atmosfera va fi. Daca vor aduce si un manager capabil, nici nu mai vad pe United sau Chelsea castigand titlul vreodata.
Iar ati luat-o inaintea boilor...
Intai sa vedem ce faceti cu Hodgson, cu jumatate din titularii Liverpool (si aici sunt darnic, personal nu as pastra decat un portar, un fundas, un mijlocas si un atacant). Sa nu uitam ca actuala Chelsea a avut nevoie de o perioada de trei ani de reconstructie puternica pana a explodat in 2004: sa va vad intai ca aduceti un jucator de valoarea lui Lampard si un manager de valoarea lui Mourinho si apoi mai discutam...
1-0 pentru Everton la pauza. Da, e clar, United si Chelsea sunt terminate...
2-0 scor final. Liverpool pe penultimul loc.
Pana face sau nu face Henry ala,din pacate,la ora actuala,Liverpool a ajuns rau...Cum spune si Alexandru,doar cativa jucatori sunt demni de Liverpool...Mai e cale lunga pana sa poata detrona Chelsea sau United...
A batut si Man City. Si noroc, si talent... pana la urma, iti trebuie de ambele daca e sa te lupti la titlu.
Pana face sau nu face Henry ala,din pacate,la ora actuala,Liverpool a ajuns rau...Cum spune si Alexandru,doar cativa jucatori sunt demni de Liverpool...Mai e cale lunga pana sa poata detrona Chelsea sau United...
Stau si ma intreb daca jucatorii lui Liverpool nu vor cumva sa scape de cei doi americani. Probabil ca si jucatorii nostri ar trebui sa adopte aceeasi pozitie.
Ce i-ai zis-o.
Oh well, sunt FOARTE linistit in privinta patronatului. Toti dar absolut toti fanii lui Red Sox ii lauda pe patroni, ca sunt profesionisti, nu arunca cu bilioanele cum face seicul de la City ci investesc cu CAP.
Cel mai important este faptul ca au scapat acum de datorie, asta nu trebuie dovedit, pentru ca daca nu era asa, acum avea -3 puncte Liverpool in clasament pentru ca suntem in 17 Octombrie.
Se vad deja primele semne ale patronatului. R. Babbel(Liverpool) aproape de Malaga,din iarna. Daca aveti DigiSport,ati remarcat niste date istorice :
-primul meci intre Everton si Liverpool dateaza din anul 1894,au asistat 44.000 de persoane!
Stau si ma intreb daca jucatorii lui Liverpool nu vor cumva sa scape de cei doi americani. Probabil ca si jucatorii nostri ar trebui sa adopte aceeasi pozitie.
Da-da, si Cr10Tanase are probabil acelasi caracter puternic si integru ca Steven Gerrard ![]()
Sa fim seriosi, din vreo 30 de jucatori din lot, 20 i-ar face un blow lui Jiji numai ca sa ramana in echipa. Ce sa se mai gandeasca la detronari si alte chestii revolutionare
ca doar nu toti fotbalistii romani sunt ca Ogararu.
Posibil si asta,dar oricum cred ca sunt multi jucatori pe la Liverpool care nu sunt demni de-o echipa cu pretentii...
Nu stiu la noi daca ar fi posibil asa ceva...Posibil Apostol sa fi incercat ceva in acest sens aseara!
La cum a jucat...
Oricum,cel mai important jucator,Banel,nu-l va trada pe Jiji !
Cine e pe primul loc, ca am uitat iara?
E bine dar nu suficient. Avem nevoie neaparat de Drogba si Lampard refacut. Ca sa nu mai vorbesc de Alex, cu Terry mi-e si frica sa ma uit la meciuri cu adversari curajosi.
O echipa a carui mare fan te crezi, insa nu stii din ce cartier provine.
Rezultate de astazi:
Tottenham-Everton 1-1
Birmingham-Blackpool 2-0
Chelsea-Wolverhampton 2-0
Sunderland-Aston Villa 1-0
West Bromwich-Fulham 2-1
Wigan-Bolton 1-1
E incredibil ce se intampla la WBA..
Stoke 1-2 Man.Utd
Tuncay 81, Hernandez 27 si 86.
Mai castiga si Liverpool,2-1 cu Blackburn.
City-Arsenal 0-3 !!!Oops! ![]()
Manchester United 2-0 Tottenham
Vidic si Nani cu 2 goluri superbe ![]()
A fost doar o neintelegere la golul doi al lui United.Zici ca Prosport-ul ,''golul anului'' ![]()
Golul doi nu a fost regulamentar.
Portarul nu a atins mingea, a pus-o jos sa execute lovitura libera (daca era lovitura libera, daca nu, scuzele mele).
Nu cred ca arbitrul a dat hent, desi trebuia sa o faca. A lasat jocul sa continue.
Oricum Clattenburg e cel mai praf arbitru din UK.
Arsenal - West Ham 1-0
Etapa 10 Premier League:
Sambata:
Arsenal 1-0 West Ham
Blackburn 1-2 Chelsea
Everton 1-0 Stoke
Fulham 2-0 Wigan
Wolverhampton 2-1 Manchester City
Manchester Utd 2-0 Tottenham
Duminica:
Aston Villa 0-0 Birmingham
Newcastle Utd 5-1 Sunderland
Bolton 0 - 1 Liverpool
Luni:
Blackpool 22 : 00 West Brom
Marea echipa City iar a pierdut. Nu pot sa inteleg deloc cum naiba au jucatorii aia si au adus varza aia de antrenor .. Mai bine il aduceau pe ala care a plecat de la Aston Villa.pe O'Neill sau cum il chema
Robert Green si-a spalat toate pacatele etapa asta, dar nu a fost indeajuns pentru ca West Ham sa obtina un punct.
Man United si Arsenal incep cursa de urmarire, in timp ce City probabil ca se va bate din nou pentru locul 4 cu Tottenham. Everton si Aston Villa nu cred ca au forta de a fi constanti si a ameninta locul 4, cea din urma avand in momentul de fata trei meciuri consecutive in Premier League fara gol marcat.
In Second City derby, atat Aston Villa cat si Birmingham s-au anulat reciproc si nu a fost un meci reusit, insa in Tyne-Wear derby Newcastle a spulberat pe Sunderland fiind aproape de a bate recordul all-time in ceea ce priveste diferenta de scor.
Ca sa vorbim putin si despre Liverpool, victoria de la Bolton a fost prima in deplasare in Premier League a lui "Hodorogson" dupa 23 de meciuri, adica din prima etapa a campionatului trecut.
Diseara se anunta un meci interesant, iar ca fapt divers Blackpool a inscris cel putin un gol in ultimile 28 de partide de pe teren propriu(aviz pariorilor).
In al catelea minut de prelungire a marcat united ?