Amelia de la Genoa la AC Milan.
Imprumutat un sezon,cu drept de cumparare.Milan ca si Steaua,transfera doar gratis sau imprumuta! ![]()
Cica Fenerbahce ar fi interesata de Huntelaar,oferind in jur de 18 milioane...
Amelia de la Genoa la AC Milan.
Imprumutat un sezon,cu drept de cumparare.Milan ca si Steaua,transfera doar gratis sau imprumuta! ![]()
Cica Fenerbahce ar fi interesata de Huntelaar,oferind in jur de 18 milioane...
Imprumutat un sezon,cu drept de cumparare.Milan ca si Steaua,transfera doar gratis sau imprumuta!![]()
E totusi Milan.
Ce e sub 33 nu e bun.
E totusi Milan.Ce e sub 33 nu e bun.
Asa e!
Am auzit ceva zvonuri ca Barcelona l-ar lua pe Mata de la Valencia.Si tot de la lilieci ar pleca la Manchester City si David Silva.Super jucator,cel putin mie imi place foarte mult.Cred ca merita o echipa mai buna...
Radio Marca anunta azi in Spania ca Barcelona a realizat cel de-al doilea mare transfer al ei din aceasta vara!Barcelona mai da o lovitura: l-a luat pe Juan Mata cu 20 de milioane de euro!
Dupa ce a dat 40 de milioane de euro pe David Villa, Barcelona a obtinut si acordul lui Juan Mata.
Jucatorul Valenciei va semna pe 5 sezoane si o costa pe campioana din Spania 20 de milioane de euro.
Sosirea lui Mata da ca sigura plecarea lui Ibrahimovic de pe Nou Camp!
o zvonire mai serioasa de la presele turcesti....peste cateva zile o sa anunte Galatasaray transferul lui Alexandre Song oficial dela Arsenal....doar o singura problema pentru transfer este menajerul lui song cere mai multi bani de la club peste %10 comision dar o sa se rezolve si peste cateva zile o sa anunte oficial transferul....
inca un transfer care se poate termina zilele astea pentru Galatasaray....Mamadou Diarra dela Real Madrid....
de unde aveti ma atatia bani?
Cu investitii de genul asta facute de Galata ia Bursaspor(cred ca asa se scrie) campionatul?Si la Europa League aveti mai multe ture preliminare ca noi?Voi,Liverpool si Juve.
David Silva, la City pentru 34 de milioane de euro!
Cica e oficial.
Prosport ![]()
Nu este nimic oficial. Nici pe site-urile cluburilor si nici pe site-uri straine nu am gasit nimic despre acest transfer. Tind sa cred ca e o vrajeala marca Prosport.
@Ronnie,n-ar fi prima oara.
City nu mi se pare o echipa care sa atraga noi suporteri,orice jucatori ar aduce.
Nu este nimic oficial. Nici pe site-urile cluburilor si nici pe site-uri straine nu am gasit nimic despre acest transfer. Tind sa cred ca e o vrajeala marca Prosport.
Sper sa fie o vrajeala...Sper sa mearga David Silva la o echipa mai buna,ar merita.Cred ca mai bine ar ramane in Spania,la Real sau Barcelona...
Cu investitii de genul asta facute de Galata ia Bursaspor(cred ca asa se scrie) campionatul?Si la Europa League aveti mai multe ture preliminare ca noi?Voi,Liverpool si Juve.
da bursaspor a luat campionatul....au facut o mare treaba...le felicitam......
de unde aveti ma atatia bani?
se pune multi bani la fotbal in tara noastra.....
inca cateva zvoniri foarte serioase....se spune ca besiktas a terminat transferul lui guti si peste cateva zile o sa vina in istanbul ca sa semneze pentru besiktas...si shuster vrea si pe robinho si in mare siguranta o sa vina si el....
la galatasaray deja se vorbeste despre alexandre song ca o sa poarte numarul 4....
si fenerbahce il vrea pe milos krasic.....
jucatorul Caner Erkin de la cska moskova care anul trecut a jucat pentru galatasaray 99%este la fenerbahçe...
S-a vorbit si la acest mondial de Krasic ca il vrea Fener.
in mare siguranta maine clubul Galatasaray o sa anunte 2 transferuri.....
Michael Ballack s-a intors acasa.
La Bayer 04 Leverkusen.
Asta chiar ca surpriza.Frumos din partea lui Ballack,ca a ales Leverkusen si nu s-a dus pe la arabi.
Mare surpriza pentru mine
Di Maria, de la Benfica la Real Madrid
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/...el_di_Maria.htm
Real Madrid a oficializat primul transfer al verii :
Angel Di Maria de la Benfica. Argentineanul a semnat pentru 6 ani.
Se pare ca suma de transfer a fost de 25 de milioane de euro.
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/...el_di_Maria.htm
Sper sa faca Di Maria treaba si la Real.Un jucator ce inca mai poate progresa...
Inca un an de dezastru pt Real. Asta nu e transfer,e inca un jucator care se va rata pe banca Realului! La varsta lui ii trebuie meciuri tari,nu sa ii faca ghetele lu' Ronaldo!
Inca un an de dezastru pt Real. Asta nu e transfer,e inca un jucator care se va rata pe banca Realului! La varsta lui ii trebuie meciuri tari,nu sa ii faca ghetele lu' Ronaldo!
Agree.
Mario Jardel a revenit la 37 de ani in Europa.
La Cherno More Varna.

Nu stiu de ce nu stau unii acasa la batranete.
Di Maria e o teapa in stil galactic
. Dupa 1 an pleaca la Milan pe 10 mil